Shqyrtime të HostGator WordPress Cloud Maj 2020 – Produkt i mrekullueshëm?

Isfarë është HostGator WordPress Cloud Hosting?

HostGator është metro i pritjes – i mirë, i lirë, dhe kudo.


Reja HostGator WordPress është e ndryshme.

Ky është versioni i tyre i asaj që kompanitë e tjera të mbajtjes në qendër të WordPress janë duke bërë – kompani si WP Engine, SiteGround dhe A2 Hosting.

Sa e mirë është WordPress Cloud Hosting?

Le të themi se është shumë më mirë sesa mbajtja standarde e tyre – për më mirë.

Shqyrtime të Cloud WordPress të HostGator 3.7 / 5 Shqyrtuesi {{komenteOverall} / 5 Përdoruesit (3 vota) Pro

 1. 2.5x pret më shpejt
 2. Karakteristikat e sigurisë
 3. shpejtësi

Cons

 1. Mbështetje çështje kohë pritjeje
 2. Problemi i zgjuar
 3. Tarifat rezervë dhe çmimet

SummaryWordPress Cloud është një shërbim i ri pritës për Hostgator.com. Pritja e WordPress Cloud në Hostgator ofron mbi dy herë e gjysmë shpejtësinë, veçoritë më të përparuara të sigurisë dhe një bonus të shtuar migrimesh falas. Hostgator u ofron klientëve një total prej tre planeve për mbajtjen e Word WordPress Cloud: Planin fillestar, Planin Standard dhe Planin e Biznesit. Së pari, Plani Fillestar fillon me 5,95 dollarë në muaj dhe përfshin mbajtjen e një faqe në internet, 25k vizita në muaj, 1 GB në kopje rezervë dhe mbi 50 GB në ruajtje. Tjetra, Plani Standard fillon me 7,95 dollarë në muaj dhe përfshin hostimin e 2 faqeve të internetit, 200k vizita në muaj, 2 GB në kopje rezervë dhe mbi 150 GB në ruajtje. Dhe së fundi, Plani i Biznesit fillon me 9,95 dollarë në muaj dhe përfshin hostimin e 3 faqeve të internetit, 300k vizita në muaj, 3 GB në kopje rezervë dhe një sasi të pakufizuar të ruajtjes. Sidoqoftë, të tre planet kanë pesë karakteristika të rëndësishme. Të gjitha planet përfshijnë CDN globale dhe heqjen automatike të malware, mund të presin një sasi të pakufizuar të adresave të postës elektronike të përdoruesit, të ofrojnë deri në 100 dollarë në kredinë e Google Awards dhe të kenë çertifikata SSL. Support3.5Speed4Features3.5Value4Transparency3.5

Shqyrtimi ynë zyrtar i HostGator WordPress në Cloud

Pritja e WordPress Cloud në HostGator është mbi dy herë më shpejt sesa shërbimet e mbajtjes së WordPress Cloud në platformat e tjera të mbajtjes në internet.

Ju lexoni ashtu – 2x më shpejt!

Ajo vjen me një panel kontrolli që është i pastër dhe i lehtë për t’u përdorur, dhe shpërblimet e shtuara të migrimeve falas dhe të gjithë ndihmën që klientët do të kenë nevojë përmes një ekipi të aftë të ekspertëve të ndihmës teknike. Ajo gjithashtu vjen me shumë karakteristika të tjera, plus kursime të mëdha dhe një vlerë edhe më të madhe.

Lexoni më tej për më shumë detaje mbi pesë tiparet më të mira (dhe pesë anët e poshtme) të hostimit të WordPress Cloud në HostGator.

Karakteristikat më të mira të HostGator WordPress Cloud Hosting (Pro)

WordPress Cloud hosting është vetëm një nga shumë shërbime, plane dhe karakteristika të ndryshme të shkëlqyera të mbajtjes në internet, të cilat HostGator si një platformë pritjeje në internet duhet të ofrojë.

Një nga platformat më të njohura dhe të njohura të pritjeve në internet në botë, HostGator.com mund të ndihmojë klientët të fillojnë me zhvillimin dhe menaxhimin e faqes së tyre të internetit (dhe biznesit online) falë mbështetjes teknike 24/7/365 të HostGator.com, mjete falas për ndërtimin e faqeve, duke përfshirë mbi 4500 modele unike në internet, softuer falas për karrocat për faqet e internetit dhe bizneset e e-tregtisë, garanci për kthimin e parave prej 45 ditësh, dhe një vlerësim dhe reputacion “ideal” për pritjen e WordPress.

Ekzistojnë pako të mëdha dhe me shumë vlera në secilin plan që ofron HostGator.com që përfshijnë një sërë mjetesh dhe garancish me secilin shërbim të planit të pritjes që blihet. Këto përfshijnë mjete për ndërtimin e faqes në internet, instalues ​​të skripteteve dhe garanci për kthimin e parave. Karakteristikat e tjera përfshijnë: hapësirën e diskut të pandryshuar dhe gjerësinë e brezit e cila vjen pa asnjë kufizim të vendosur në sasinë ose madhësinë e skedarëve që lidhen direkt me faqen tuaj të internetit, si dhe pa kufizime në transferimin e të dhënave; mjete falas për ndërtimin e faqes në internet që përfshijnë mijëra shabllone në uebfaqe dhe mjetet më të fundit në ndërtimin e zvarritjes; një panel kontrolli ose cPanel i lehtë për t’u përdorur për të cilin pretendohet të jetë më i popullarizuari në botë; aftësia për të krijuar sa më shumë adresa e-mail dhe postë elektronike ashtu siç duhet një falë funksionit të pakufizuar të adresës së emailit që është përfshirë në pothuajse të gjitha planet pritëse të ofruara në sit; mbështetje teknike që është në dispozicion 24/7/365 për të ndihmuar përmes shumë kanaleve të ndryshme si email, chat live dhe telefon; dhe garanci për kthimin e parave 45-ditore në rast të kënaqësisë së klientit brenda 45 ditëve të para pas blerjes fillestare të një plani. Falë shumë partneriteteve të biznesit, çdo plan në HostGator.com, duke përfshirë të tre planet për shërbimin e pritjes së WordPress Cloud, përfshin këto përfitime shtesë: listë falas për biznesin tuaj në Faqet e Verdha, një ofertë 100 dollarë për Google Adwords, 50 dollarë kërkimi për Bing dhe motorët e kërkimit Yahoo, dhe natyrisht, qasje falas në të gjitha mjetet e ndryshme dhe të fundit të blogezimit për WordPress.com.

1) Shpejtësia e mbingarkuar

WordPress Cloud Hosting në HostGator vjen me mbi dy herë e gjysmë të shpejtësisë së kohës së ngarkesës në krahasim me shërbimet e mbajtjes së WordPress Cloud në faqet e konkurrentëve të tyre.

Kjo është kryesisht falë arkitekturës super të ngarkuar të cloud, serverëve me densitet të ulët, CDN dhe shtresave të shumëfishtë të memorjes. Përdoruesit e HostGator gjithashtu do të jenë në gjendje të menaxhojnë përmbajtjen në faqet e tyre të internetit në mënyrë më efikase, duke lejuar që kërkesat për përmbajtje dinamike të përpunohen me shpejtësi të shpejtë. Pritja e WordPress Cloud në HostGator.com do të bëjë menaxhimin dhe organizimin e faqeve të internetit, dhe ngarkimin dhe ndarjen e përmbajtjes në ato faqe interneti, shumë më shpejt dhe më lehtë se më parë. Pritja e WordPress Cloud në HostGator.com do të parandalojë ngadalësimin e ngadaltë dhe ngarkimet nga ngadalësimi i biznesit të përdoruesve.

2) Thjeshtësi e përshtatshme

WordPress Cloud hosting në HostGator u lejon përdoruesve më të lehtë qasjen në skedarë të rëndësishëm dhe individualë, rikthen bazën e të dhënave dhe llogari të shumëfishta përmes një portal të vetëm.

Kjo e bën menaxhimin e një faqe në internet (dhe një biznes) shumë më të thjeshtë, të përshtatshëm dhe efikas. WordPress Cloud hosting në HostGator.com gjithashtu vjen me një panel kontrolli që është i pastër dhe i lehtë për t’u përdorur. Paneli i kontrollit është një ndërfaqe WordPress Cloud që është i përqendruar në përmirësimin dhe përmirësimin e përdorshmërisë, që do të thotë minimizimin e ndërlikimeve të mbajtjes në internet tradicionale. Ajo gjithashtu vjen me përfitimin e shtuar të rezervave automatike me rikthim të thjeshtë me një klik, duke e bërë atë të rregullueshëm për kopje rezervë të plotë ose fotografi. Paneli i kontrollit është gjithashtu përgjegjës për qasje më të lehtë në llogari të shumta të postës elektronike për përdoruesit.

3) Siguria e përparuar

Pritja WordPress Cloud në HostGator.com vjen me karakteristika të përparuara të sigurisë për të mbrojtur më mirë faqet e internetit të përdoruesve dhe reve (dhe të gjitha informacionet e rëndësishme të ruajtura atje, si dokumentet e biznesit që përmbajnë të dhëna të ndjeshme të klientit) nga hakimi, viruset dhe malware dhe kërcënimet e tjera ndaj sigurisë në internet. Këto karakteristika të përparuara të sigurisë lejojnë përdoruesit të monitorojnë më mirë dhe me lehtësi dhe shpërndarjen e burimeve shtesë. Përdoruesit gjithashtu do të kenë kontroll të plotë dhe të plotë mbi përdorimin e tyre dhe pa asnjë surprizë.

4) Shkalla e shkallëzimit

Platforma e hostimit të WordGress.com, WordPress Cloud premton të japë vlerën maksimale dhe shumë karakteristika optimale në krahasim me planet e tjera të mbajtjes së WordPress Cloud në faqet e internetit të ofruesve të tjerë të shërbimit të mbajtjes në internet. Një nga këto karakteristika optimale të përfshira në planet e Hosting Cloud HostGator.com WordPress janë migrimet falas. Shërbimi i migracionit falas me mbajtjen e WordPress Cloud në HostGator.com do të transferojë faqen ekzistuese të përdoruesve të WordPress Cloud në HostGator.com për mbajtjen në internet. Ekipi i HostGator.com i ekspertëve teknikë dhe mbështetës të klientit, të cilat do të përmenden më në detaje më poshtë, mund të ndihmojnë klientët përmes procesit të transferimit për t’u siguruar që gjithçka shkon pa probleme.

5) Mbështetje Superiore

Për ta përmbyllur atë, WordPress Cloud hosting në HostGator.com ofron një ekip të shkëlqyer ekspertësh të cilët mund të ndihmojnë klientët me gjithçka për të cilën ata mund të kenë nevojë për ndihmë. Ekipi teknik dhe mbështetës i klientëve të HostGator.com u siguron përdoruesve përgjigje në kohë reale dhe janë gjithmonë të disponueshme me telefon, 24/7 dhe 365 ditë në vit. Këto shërbime këshillimi janë përfshirë me disa nga planet e hostimit të WordPress Cloud për të siguruar që klientët të kenë gjithçka që u nevojitet për të filluar në këmbën e duhur dhe në drejtimin e duhur. Gjithashtu, klientët do të zbulojnë këshilla dhe mjete mjaft të vlefshme me platformën e menaxhuar të WordPress Cloud të HostGator.com. Këto përfshijnë qasje më të lehtë në modelet e njohura të WordPress në tregun MOJO.

Ndërsa këto janë pesë karakteristikat më të mira të hostimit të WordPress Cloud në HostGator.com, ato nuk janë veçoritë e mahnitshme që WordPress Cloud pret në HostGator.com duhet të ofrojë. Përfitime dhe karakteristika të tjera të mëdha përfshihen në pako të mëdha në secilin plan që ofron HostGator.com. Ekzistojnë një gamë e gjerë mjetesh dhe garancish me secilin shërbim të planit pritës që blihet. Këto përfshijnë mjete për ndërtimin e uebfaqes, instalues ​​të skripteteve dhe garanci për kthimin e parave, si dhe hapësirë ​​pa tel të diskut të pandërprerë i cili vjen pa asnjë kufizim të vendosur në sasinë dhe madhësinë e skedarëve që lidhen drejtpërdrejt me faqen tuaj të internetit, si dhe pa kufizime në të dhëna transferuar; mjete falas për ndërtimin e faqes në internet që përfshijnë mijëra shabllone në uebfaqe dhe mjetet më të fundit në ndërtimin e zvarritjes; një panel kontrolli ose cPanel i lehtë për t’u përdorur për të cilin pretendohet të jetë më i popullarizuari në botë; aftësia për të krijuar sa më shumë adresa e-mail dhe postë elektronike ashtu siç duhet një falë funksionit të pakufizuar të adresës së emailit që është përfshirë në pothuajse të gjitha planet pritëse të ofruara në sit; mbështetje teknike që është në dispozicion 24/7/365 për të ndihmuar përmes shumë kanaleve të ndryshme si email, chat live dhe telefon; dhe garanci për kthimin e parave 45-ditore në rast të kënaqësisë së klientit brenda 45 ditëve të para pas blerjes fillestare të një plani. Falë shumë partneriteteve të biznesit, çdo plan në HostGator.com, përfshirë të tre planet për shërbimin e pritjes së WordPress Cloud, përfshin këto përfitime shtesë: listë falas për biznesin tuaj në Faqet e Verdha, një ofertë 100 $ për Google Adwords, 50 dollarë kërkimi për Bing dhe motorët e kërkimit Yahoo, dhe natyrisht, qasje falas në të gjitha mjetet e ndryshme dhe të fundit të blogezimit për WordPress.com.

Downsides e HostGator WordPress Cloud Hosting (Cons)

1) Kërkime të komplikuara

Një ankesë e zakonshme e gjetur në vlerësimet e klientëve në lidhje me cilësinë e shërbimeve mbështetëse të HostGator.com për hostimin e WordPress Cloud ishte se ekipi aktual i mbështetjes në HostGator.com duket se është më i aftë të merret me pyetje më themelore, por të paaftë ose nuk dëshiron të ndihmojë me çështje teknike më të komplikuara.

2) Koha e pritjes së mbështetjes

Një tjetër ankesë e zakonshme e gjetur në rishikimet e klientëve në lidhje me cilësinë e shërbimeve mbështetëse të HostGator.com për hostimin e WordPress Cloud ishte sasia e kohës që klientët duhet të presin për t’u lidhur me një anëtar të ekipit mbështetës. Pavarësisht se kanë klient dhe mbështetje teknike që është në dispozicion përmes telefonit 24/7/365, shumë klientë u ankuan se duhej të prisnin diku nga 10 deri në 20 minuta vetëm për t’u lidhur me dikë.

3) Uptime të këqija

Megjithëse shumë klientë në këto rishikime vlerësuan tiparet dhe përfitimet e mrekullueshme që WordPress Cloud që priti në HostGator.com duhej të ofronte, një ankesë e zakonshme e gjetur në lidhje me këto tipare në këto rishikime ishte se përkundër lehtësisë teknike dhe epërsisë, koha e keqe e kohës ishte një e metë e madhe. Uptime i referohet sasisë së kohës në të cilën një pajisje teknologjike si kompjuter është duke funksionuar, dhe të kesh kohën e keqe në kohë do të thotë që platforma ishte më e vështirë për tu menaxhuar dhe operuar pas një kohe të caktuar kohore. Në lidhje me shërbimet e hostimit të WordPress Cloud në HostGator.com, kjo do të nënkuptonte që pasi të përdorni platformën për një kohë të caktuar, serverët do të bëhen gjithnjë e më të vështirë për t’u marrë me të. Kohëzgjatja është vetëm 99.85%.

4) Tarifat rezervë

Gjithashtu, u gjetën dy ankesa të zakonshme në shumicën e rishikimeve të klientëve në lidhje me pagesën për planet dhe shërbimet për tiparet e pritjes të WordGord.com të HostGator.com. Një nga këto ishte një tarifë shtesë për veçoritë e automatizuara të rezervave. Këto kopje rezervë falas të automatizuara janë në të vërtetë kopje rezervë manuale që tashmë përfshihen si parazgjedhje në cPanel, ndërsa kopjet rezervë automatike të automjeteve vijnë me një tarifë shtesë vjetore prej 15,95 $.

5) Mashtrimet e çmimeve

Ankesa tjetër e zakonshme në rishikimet e klientëve në lidhje me pagesën ishte mashtrim në çmim, veçanërisht me Planin Standard. Icingmimet e mbajtjes së faqes në internet mund të jenë të ndërlikuara sepse ato kanë tendencë të ofrojnë vetëm tarifat e tyre më të ulëta për kushte më të gjata. Për shembull, klientët mund të duhet të përdorin ofruesin e shërbimit të mbajtjes së faqes në internet për vetëm 3 vjet derisa të bëhen të ligjshëm për çmimet e promovimit të pasqyruara në faqen e tyre të internetit. Kur fillimisht regjistroheni, nëse klientët duan një plan të vërtetë mujor ose vjetor me çmimet e ulëta promovuese dhe tarifat e pasqyruara në faqen e internetit, atëherë ato çmime dhe tarifa mund të kërcejnë diku nga 50% në 150% më të lartë. Ofruesit e shërbimeve të mbajtjes së uebit gjithashtu mund të mashtrojnë klientët duke ofruar vetëm këto çmime të ulëta dhe tarifa për afatin e parë fillestar të një prej planeve të tyre, veçanërisht planet e tyre me vlera më të mira (në rastin e HostGator.com, Plani Standard i tyre i rekomanduar shumë). Pasi skadon afati dhe është koha për të rinovuar planin, çmimi mund të kthehet sasi “normale” ose e vërtetë e tyre, e cila, përsëri, mund të jetë dyfish ose e trefishuar çmimi promovues i reflektuar në faqen e internetit.

Linja e Fundit:

Në fund të fundit është se ndërsa nuk është e përsosur, dhe ka disa të meta ose çështje që duhet të konsiderohen dhe të ndërgjegjësohen nëse jeni dikush që po përpiqet të gjeni ofruesin më të mirë të shërbimit të mbajtjes së faqes në internet për ju dhe nevojat tuaja të mbajtjes në internet, Pritja e WordPress Cloud në HostGator.com është akoma një shërbim i hostit me vlera të larta që ofron shumë karakteristika të shkëlqyera. Ndërsa HostGator.com ka një reputacion jo aq-yjor me shërbimin ndaj klientit, një problem me kohën e keqe dhe tarifat e ndërlikuara, mbajtja e WordPress Cloud në HostGator.com ende fiton pikë për shpejtësi të lartë, siguri të përparuar, thjeshtësi dhe shkallëzim. Pritja WordPress Cloud në HostGator.com është një program dhe platformë që është e pastër, e thjeshtë dhe e lehtë për t’u përdorur, si dhe e sigurt kundër kërcënimeve ndaj sigurimit në internet që mund të plagosin cloud computing dhe të prishin seriozisht bizneset në internet, si malware, viruse dhe hakerë. Në përgjithësi, hostimi i WordPress Cloud në HostGator.com kombinon dy nga gjërat më të mëdha në biznesin tani për tani: uebfaqen e blogerisë popullore në faqen e internetit WordPress dhe Cloud shumë të përshtatshëm dhe të vlefshëm, duke e bërë mbajtjen në internet dhe administrimin e biznesit tuaj në internet shumë më të lehtë dhe më efikase dhe të kënaqshme.

Por përsëri, nëse jeni dikush që po përpiqet të gjeni ofruesin më të mirë të shërbimit të mbajtjes së faqes në internet për ju dhe nevojat e biznesit tuaj online, atëherë është mirë të hulumtoni dhe krahasoni ofruesit e shërbimeve të ndryshme të mbajtjes së faqes në internet për të parë se cili ju përshtatet më së miri nevojave tuaja dhe cili është përshtatja më e mirë për ju dhe biznesin tuaj online.

Pra, si funksionon mbajtja e WordPress Cloud në HostGator.com kundër planeve dhe shërbimeve të mbajtjes së WordPress Cloud në platformat e konkurentëve të HostGator.com?

Për sa i përket kursimeve dhe vlerës, hostimi i WordPress Cloud në HostGator.com kryeson dy konkurrentë: WP Engine dhe Media Temple. Plani Standard i HostGator.com rreh planet personale në të dyja platformat, me WP Engine që ofron plane për mbi 29 dollarë në muaj me vetëm 10 GB depozita të ofruara, dhe Media Temple ofron plane për mbi 20 dollarë në muaj me vetëm 20 GB hapësirë ​​rezervë të ofruar, dhe as planifikon të ofrojë për të pritur adresat e postës elektronike. Këto dy plane janë të zbehtë në krahasim me 7.95 $ në muajin Plan Standard të HostGator.com me 150 GB ruajtje të ofruara, si dhe një sasi të pakufizuar të adresave të postës elektronike të përdoruesit për të akomoduar.

Sipas një liste të fundit që detajon ofruesit më të mirë të shërbimit të pritjes së faqeve në internet të vitit të ri, HostGator.com është i lartë në listën e përmendjeve të nderuara. Tre fituesit kryesorë të ofruesve të shërbimit më të mirë të mbajtjes në internet të vitit 2017 ishin, me qëllim, SiteGround, IPage dhe BlueHost. Për përmendjet e nderuara, HostGator.com vjen menjëherë pas EHost dhe menjëherë para InMotion Hosting. HostGator.com mundi gjithashtu A2 Hosting, JustHost, HostPapa dhe Qendrën e Web Hosting. Bazuar në vlerësimet e redaktuesve “shumë të mirë” dhe vlerësimet mesatare të “mirë” të përdoruesve, HostGator.com ka një qëndrim të qëndrueshëm dhe të besueshëm, falë reputacionit të tij si një nga ofruesit e shërbimeve më të njohur dhe më të njohur të pritjes në internet në botë, ndihma të shëndetshme të çmimeve dhe rishikimeve pozitive, shërbimeve të saj të thjeshtë por të fuqishëm të mbajtjes në internet dhe planeve që gjithmonë kënaqin, dhe karakteristika të tjera që të gjithë mund t’i shijojnë, siç janë planet e përbashkëta të thjeshta dhe të pakufizuara dhe një shumëllojshmëri të VP-ve, shitësit, dhe planeve dhe paketave të dedikuara për mbajtjen në internet..

Në përgjithësi, HostGator.com është një ofrues i shkëlqyer i shërbimit të mbajtjes së faqes në internet nëse vlerësoni shumë duke përdorur ose keni nevojë për një ofrues të shërbimit të pritjes së faqes në internet për faqen tuaj të bazuar në cloud WordPress dhe biznesin në internet. Kjo është kryesisht falë qëndrimit të tyre “ideal” me WordPress dhe partneritetit të tyre të biznesit me vetë platformën e popullarizuar të blogjeve në media. Planet dhe shërbimet e tyre që kanë të bëjnë me hostimin e WordPress Cloud vijnë gjithashtu me shumë karakteristika të shkëlqyera, megjithë të metat e listuara në detaje më parë në këtë përmbledhje. Si përmbledhje, këto karakteristika dhe përfitime të vlefshme përfshijnë mjetet e ndërtimit të faqeve në internet, instaluesit e skenarëve dhe garancitë për kthimin e parave. Karakteristikat e tjera përfshijnë: hapësirën e diskut të pandryshuar dhe gjerësinë e brezit e cila vjen pa asnjë kufizim të vendosur në sasinë ose madhësinë e skedarëve që lidhen direkt me faqen tuaj të internetit, si dhe pa kufizime në transferimin e të dhënave; mjete falas për ndërtimin e faqes në internet që përfshijnë mijëra shabllone në uebfaqe dhe mjetet më të fundit në ndërtimin e zvarritjes; një panel kontrolli ose cPanel i lehtë për t’u përdorur për të cilin pretendohet të jetë më i popullarizuari në botë; aftësia për të krijuar sa më shumë adresa e-mail dhe postë elektronike ashtu siç duhet një falë funksionit të pakufizuar të adresës së emailit që është përfshirë në pothuajse të gjitha planet pritëse të ofruara në sit; mbështetje teknike që është në dispozicion 24/7/365 për të ndihmuar përmes shumë kanaleve të ndryshme si email, chat live dhe telefon; dhe garanci për kthimin e parave 45-ditore në rast të kënaqësisë së klientit brenda 45 ditëve të para pas blerjes fillestare të një plani. Falë shumë partneriteteve të biznesit, çdo plan në HostGator.com, duke përfshirë të tre planet për shërbimin e pritjes së WordPress Cloud, përfshin këto përfitime shtesë: listë falas për biznesin tuaj në Faqet e Verdha, një ofertë 100 dollarë për Google Adwords, 50 dollarë kërkimi për Bing dhe motorët e kërkimit Yahoo, dhe natyrisht, qasje falas në të gjitha mjetet e ndryshme dhe të fundit të blogezimit për WordPress.com. Nëse dëshironi gjithashtu karakteristika të përparuara të sigurisë dhe më shumë shkallëzim, atëherë mbajtja e WordPress Cloud në HostGator.com thjesht mund të jetë plani i përkryer i shërbimit të mbajtjes së faqes në internet për ju dhe faqen tuaj të internetit..

Rishikimi i Përditësimeve Log

 • 5/7/18 – Përditësohen disa prej përmbajtjeve përgjatë gjithë lehtësive për gabime gramatikore. Përmirësimi i lexueshmërisë duke numëruar të mirat dhe të këqijat. Përfshi lidhje të dobishme për të parë në host. Titulli i titullit të ndryshuar për të përfshirë emoji (argëtim!)

Planet e Cloud të WordPress HostGator & Çmimeve

çmimi i cloud i hostgatorit

Klikoni mbi imazhin për më shumë detaje.

Duke hedhur një vështrim në planet e mësipërme, ne mund të shohim menjëherë se çmimi është mjaft i përballueshëm. Dua të them që tani jam pajtuar në një plan të HostGator nga vite më parë ku paguaj 12 dollarë në muaj – kam qenë shumë dembel për tu larguar!

Regjistri i azhurnimit

6/12/18 – Seksioni i planeve të çmimeve të shtuara me koment. Vlerësimi i përgjithshëm i azhurnuar për të pasqyruar më mirë gjendjen aktuale të produktit. Më shumë azhurnime së shpejti!

Shih Faqen Zyrtare

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map