14 Bedste webstedsovervågningstjenester (maj 2020)

14 Bedste webstedsovervågningstjenester (maj 2020)

14 Bedste webstedsovervågningstjenester (maj 2020)

Hvis du administrerer et websted, vil du sikre dig, at dit publikum kan besøge og interagere med det uden problemer eller forsinkelser. I disse dage kan forsinketider og serverafbrydelser medføre betydelige tilbageslag for et websted, hvilket kan føre til en dårlig slutbrugeroplevelse.


Men hvordan kan du være sikker på, at dine besøgende får de bedste resultater? Hvordan kan du teste dit websted på tværs af forskellige servere for at se, om der er problemer? Heldigvis kan du bruge en webstedsovervågningstjeneste til at holde øje med dine sider for at sikre, at dit indhold bliver leveret som det skal.

bedste webstedsovervågningstjenester

bedste webstedsovervågningstjenester Vores bedste forsøg på, hvordan overvågning af et websted med et forstørrelsesglas ville se ud.

I dag skal vi se på de bedste webstedsovervågningstjenester og vise dig, hvad de gør, og hvordan de kan holde dit websted på højeste ydeevne over hele kloden, døgnet rundt. Lad os dykke ind og se, hvad de har at tilbyde.

Hvad er en webstedsovervågningstjeneste?

I sin kerne vil et firma, der tilbyder overvågningstjenester, interagere med dit websted fra en række forskellige servere. Slutmålet er at kortlægge eventuelle problemer som forsinkelse, hopping eller forsinkelse. Hvis en server for eksempel går ned i Storbritannien, vil du være sikker på, at dit websted omdirigeres, så folk i området ikke får en fejlmeddelelse, når de besøger din side.

For det meste vil disse skærme sende dig rapporter, der er fyldt med detaljerede diagrammer og grafer, der skitserer de forskellige problemer, der kan have indflydelse på dit websted. Desuden kan performanceovervågning i realtid give dig besked om eventuelle problemer, der opstår, så dit netværksteam kan finde en løsning hurtigere. Nogle af de væsentlige data, som disse tjenester indsamler, kan omfatte-

 • Webstedseffektivitet: tager nogle sider eller links længere tid at indlæse end andre? Hvilke elementer bremser dig?
 • Netværkets ydelse: hvordan påvirker dit lokale netværk din websteds oppetid og hastighed? At kende disse detaljer kan hjælpe dig med at omfordele ressourcer til at undgå overspændinger, der kan øge responstiderne.
 • Server sundhed: er der flaskehalse, der kan forårsage problemer i fremtiden? Hvilke servere har problemer, og hvilke der fungerer perfekt?

I nogle tilfælde kan du muligvis kontrollere din serverkapacitet og allokere dine ressourcer på bagsiden med en webstedsovervågningstjeneste. Hvis du ikke har et dedikeret IT-team til rådighed, kan det være uvurderligt at have adgang til disse ekstra overvågningsværktøjer, så du kan gribe ind i stedet for at se dit websted gå ned uden nogen anvendelse.

Hvad er Server Uptime Monitoring?

Uptime er den hastighed, hvorpå dit websted forbliver aktivt. Så længe servere kører glat, skal der ikke være nogen grund til, at folk ikke kan få adgang til dit websted overalt i verden. Uanset hvor omhyggelige folk kan være, vil servere dog altid være noget ansvar.

Med servertidsovervågning får du besked, hvis der er et driftsstop, så du kan springe i gang. I betragtning af at du er nødt til at stole på en række forskellige servere for at holde dit websted kørende (dvs. dataserver, e-mail-server, FTP-server osv.), Er det bydende nødvendigt, at du kan se, hvordan de klarer sig på ethvert givet tidspunkt.

Mange webstedsovervågningstjenester tilbyder dette som en del af din standardpakke, men nogle gange er det en ekstra service, da det kræver feedback i realtid og anmeldelse. Dog leveres det, skal du sørge for, at du har det, for ikke at du oplever nedetid, der koster dig.

Sådan opretter du en webstedsovervågningstjeneste

Heldigvis har det aldrig været nemmere at bruge en webstedsovervågningstjeneste. For det meste er alt, hvad du skal gøre, at abonnere og indtaste dine webstedsdata, så de kan kontrollere det.

Når du vælger den rigtige service til dine behov, hjælper det med at sikre, at de kan fungere godt med størrelsen på dit websted. Hvis du for eksempel har meget trafik, har du brug for mere detaljerede rapporter, så du kan holde dit IT-team informeret om eventuelle problemer.

For det meste vil mange af disse programmer have forskellige niveauer af service til at imødekomme dine behov. Du ønsker at gå igennem og se, hvad hver mulighed har det, du har brug for, så du ikke sidder tilbage med subpar pålidelighed.

De fleste af de programmer, vi vil vise dig, tilbyder gratis forsøg. Det, der dog er vigtigt at huske, er, at der er forskel mellem et gratis abonnement og en gratis prøveperiode. Sidstnævnte betyder, at du bliver nødt til at betale penge for at fortsætte med at bruge den samme service, mens den førstnævnte altid vil være gratis, uanset hvor længe du forbliver aktiv.

Bedste gratis webstedsovervågningstjenester

Hvis dit websted stadig finder sit publikum, kan det være svært at retfærdiggøre at betale et heftigt månedligt gebyr for præstationsovervågning, især hvis du ikke har masser af trafik. Som sådan ønsker vi at give dig nogle gratis muligheder, der hjælper dig med at komme i gang.

Hver af disse tjenester leverer også betalte muligheder, så hvis du kan lide, hvad de har at tilbyde, kan du opgradere og få bedre ydelse på kort tid.

Statuscake

Når du ser på gratis overvågningstjenester, vil du være sikker på, at du kan få anstændigt afkast uden at skulle betale ekstra. For det meste vil gratis planer blive markant begrænset sammenlignet med premium-indstillinger, hvilket betyder, at du lige får et grundlæggende greb om, hvordan dit websted fungerer uden en masse ekstra detaljer.

Med Statuscake inkluderer deres gratis mulighed

 • 10 test – overvåg op til 10 URL’er
 • Fem minutters kontrolfrekvens – opdateres hvert femte minut
 • Tilfældige testplaceringer – du kan ikke vælge, hvor du tester fra
 • Ubegrænset e-mail-advarsler – bliv underret, når dit websted har problemer
 • Offentlig branding-branding – vis dine resultater til din målgruppe (rapporten har Statuscakes logo)
 • Kontroller tags – filtrer dine test for at illustrere resultaterne mere tydeligt

Samlet set kan vi lide en gratis service, hvad Statuscake har at tilbyde. Men hvis du har mere end ti sider til dit websted, er du lidt heldig. Heldigvis er de betalte planer ikke for dyre.

Betalte indstillinger

 • Superior: $ 24.49 / måned – ideel til små virksomheder
 • Forretning: $ 79.99 / måned – ideel til de fleste mellemstore / store websteder

De har også en virksomhedsovervågningsløsning, hvis du har flere sider eller har brug for mere kontrol over dine data. Forretningsplanen kan tjekke op til 300 URL’er og tilbyder en opdateringsfrekvens på 30 sekunder.

Statuscake tilbyder også flere overvågningsløsninger, herunder

 • Sidehastighedsovervågning
 • SSL-overvågning
 • Virusscanner
 • Domæneovervågning
 • Serverovervågning

Uptime Robot

Startet i 2010, og udviklerne af Uptime Robot tror på at tilbyde gratis overvågningstjenester til alle websteder. Da det er bydende nødvendigt for enhver at holde deres websteder i gang, ønsker de at give en enkel og effektiv løsning for masserne.

Med deres gratis plan kan du få op til 50 test med en opdateringsfrekvens på fem minutter. Uptime Robot logger også din ydelse i op til to måneder, så du kan se, hvordan dit websted ændrer sig over tid. Den eneste ulempe er, at du ikke får adgang til forskellige overvågningsplaceringer. Tjenesten er baseret i Dallas, TX, så andre lande kan være plettet.

Sammenlignet med andre gratis tjenester er dette langt den bedste mulighed. I nogle tilfælde behøver du muligvis ikke at opgradere til deres premium-version. Hvis du dog gør det, er det $ 48 om måneden, og det tilbyder-

Flere serverplaceringer uden for USA

 • 1000 URL-skærme
 • Opdateringshastighed på 1 minut
 • 12 måneders logfiler
 • 80 SMS-advarsler om måneden

Generelt kan vi lide Uptime Robot som en gratis service, men den mangler meget af de ekstra funktioner, som du kan finde hos andre virksomheder. For eksempel giver de ikke indsigt i siderhastighed, så du ikke kan se, hvor hurtigt dit websted indlæses. Så hvis du betaler for en premiumtjeneste, kan du vælge en anden.

Montastic

Selvom dette websted teknisk set tilbyder en gratis mulighed, bør du ikke planlægge at bruge det regelmæssigt. Det giver dig kun mulighed for at kontrollere op til tre URL’er, og opdateringsfrekvensen er 30 minutter. Hvis du kører en lille blog eller noget, kan det hjælpe med at få en øjeblikkelig check, men det er ikke værd at abonnere, medmindre du vil betale.

Præmieindstillingen for Montastic er $ 29 / måned, og det giver dig mulighed for at kontrollere op til 200 URL’er med en opdateringsfrekvens på fem minutter. Det tilbyder kun e-mail-advarsler (ingen SMS), og det vil give dig besked, både når dit websted går ned, og når det kommer tilbage (en dejlig bonus).

Igen, hvis du administrerer en lille blog eller lignende websted, er Montastic muligvis nok for dig. Fordi det mangler meget af de detaljerede funktioner, der findes i andre overvågningstjenester, foreslår vi, at du betaler præmiepriser et andet sted.

Bedste betalte webstedsovervågningstjenester

Som nævnt tilbyder de fleste af disse websteder gratis forsøg. Vi anbefaler stærkt at teste dem ud, før du tilmelder dig en kontrakt, bare for at du kan være sikker på, at du ikke får problemer.

Pingdom

Gratis prøveperiode: 14 dage

Planpriser: $ 9,95 speciel – $ 199 / måned

Checknumre: 10-250 (tilgængelige virksomhedsindstillinger)

Fremhævede fordele

 • Oppetidsovervågning
 • Sidehastighedsovervågning
 • Serverovervågning
 • Aktive advarsler
 • Transaktionsovervågning
 • Besøgende indsigt

Ud over oppetid og sidehastighedsovervågning er en ting, Pingdom tilbyder besøgendeindsigt. Her får du faktiske data fra folk, der besøger dine sider for at se, hvordan du klarer dig i realtid. Disse data kan hjælpe dig med at foretage ændringer på dit websted baseret på, hvordan folk bruger det mest. Transaktionsovervågning er også nyttigt, hvis du betjener en online butik. Se om behandlingsproblemer kan føre til kundernes utilfredshed.

LogicMonitor

Gratis prøveperiode: 14 dage

Planpriser: skal anmode om et tilbud (tre planindstillinger)

Kontroller numre: 10-300

Fremhævede fordele

 • Netværksovervågning
 • Serverovervågning
 • Webstedsovervågning
 • Skyovervågning
 • App-overvågning
 • Netværkskonfiguration

Samlet set er LogicMonitor designet til IT-teams. Du kan tilpasse din rapportering og analyse til at opfylde dine specifikke kriterier, og du kan løse problemer på dit instrumentbræt. Selvom antallet af URL-kontroller er begrænset, bør det være nok for de fleste virksomheder.

Ny relik

Gratis prøveperiode: 14 dage

Priser: $ 149 / måned

Kontroller numre: Ubegrænset

Fremhævede fordele

 • App performance metrics
 • Infrastrukturovervågning
 • Mobil overvågning og konfiguration
 • Indblik og analyse
 • Syntetik – Data om kundeadfærd og prognoser
 • Browseroptimering

Det, der virkelig er rart med New Relic, er, at det tilbyder mange flere løsninger end de fleste webstedsovervågningstjenester. Hvis du ønsker mere kontrol over dine data, og hvordan du kan bruge dem, er New Relic planen at få. Samlet set er det bygget til store virksomheder, der ønsker en omfattende løsningspakke sammen med værdifuld dataindsigt om deres brugere. Du bliver nødt til at betale ekstra for nogle af disse tjenester, men de kan være det værd for den slags analyse og kontrol, du modtager.

UpTrends

Gratis prøveperiode: 30 dage

Planpriser: $ 11,33 – $ 158,61 / måned

Kontrolnumre: 10-250 (tilgængelige virksomhedsløsninger)

Fremhævede fordele

 • Oppetidsovervågning
 • Sidehastighedsovervågning
 • API-overvågning
 • Ægte brugerovervågning (RUM)
 • Serverovervågning
 • Applikationsovervågning

Hvad der er anderledes ved UpTrends er, at de tilbyder grundlæggende og avancerede overvågningspakker. Med de avancerede indstillinger kan du tilpasse alt fra antallet af kontroller til hastigheden på dine intervaller. Du får også ubegrænset brugerdata, og du kan have et hvilket som helst antal operatører, der får adgang til systemet.

RapidSpike

Gratis prøveperiode: 10 dage

Planpriser: $ 36,95 – $ 106,95 / måned

Kontroller numre: 3-10 sider skærme (mere tilgængelig til opgradering)

Fremhævede fordele

 • Uptime- og sidespeed-overvågning
 • SSL og Whois Monitoring
 • Sikkerhedsovervågning og beskyttelse
 • SEO-sporing og overvågning
 • RUM

Selvom du kun får en håndfuld intelligent sidecheck, leverer RapidSpike også tests til RUM, API og sikkerhedsovervågning. RapidSpike er anderledes, idet det ikke kun tjekker oppetid og sidehastigheder, men det får en omfattende læsning af dit websteds ydelse, så du kan justere i overensstemmelse hermed.

Det, vi imidlertid ikke kan lide, er, at du skal betale meget for yderligere kontroller. Intervaltider er også normalt 10-20 minutter, hvilket er meget langsommere end de fleste andre tjenester. Generelt tilbyder RapidSpike en masse forskellige data og analyser, men det er meget dyrere end andre lignende muligheder.

Monitis (Tidligere Monitor.us)

Gratis prøveperiode: 14 dage

Planpriser: Brugerdefineret

Kontroller numre: Brugerdefineret

Fremhævede fordele

 • Fuldt tilpassede planer
 • Webstedsovervågning
 • RUM
 • Serverovervågning
 • Applikationsovervågning
 • Netværksovervågning

Monitis plejede at tilbyde Monitor.us som en separat gratis service (selvom der også var en premium-mulighed). Nu har de fusioneret de to for at give bedre overvågningsmuligheder. Hvad der virkelig er cool ved Monitis er, at du kan vælge alt til din plan. Indtast det antal skærme, du ønsker pr. Måned, og få en tilpasset pris. Hver skærm er adskilt efter klasse (dvs. oppetid kontra sikkerhed), så du betaler kun for det, du har brug for. Monitis tilbyder også virksomheds- og forhandlerløsninger om nødvendigt.

Site24x7

Gratis prøveperiode: 30 dage

Planpriser: $ 9 – $ 225 / måned

Kontroller numre: 10-100 (mere for virksomhedsløsninger)

Fremhævede fordele

 • Webstedsovervågning
 • Serverovervågning
 • Applikationsovervågning
 • Ægte brugerovervågning (RUM)
 • Netværksovervågning

Generelt er site24x7 både overkommelig og omfattende. Hver overvågningsløsning giver dig en masse forskellige dataindstillinger og support, så du kan løse eventuelle problemer, der måtte opstå. Vi kan godt lide det, fordi det fungerer for både lav- og højtrafik-websteder, hvilket gør det til en levedygtig og overkommelig mulighed for alle.

Host-Tracker

Gratis prøveperiode: 30 dage

Planpriser: $ 9,92 – $ 74,92 / måned

Kontroller numre: 10-150 URL’er

Fremhævede fordele

 • Tilgængelighedskontrol
 • Sortlisteovervågning
 • AdWords-styring
 • Serverovervågning
 • Sidehastighedsovervågning
 • Domæne- og SSL-kontrol
 • Tilpasbar rapportering

Det, der er rart med Host Tracker, er, at de er forenklet for din bekvemmelighed. Det er en relativt ligetil proces, bare giv dem dine webadresser, så håndterer de resten. Hvis du foretrækker at tage en mindre intensiv tilgang til overvågning af websteder, kan Host Tracker være en god mulighed for dig. Du får også nogle ekstra tjenester, som f.eks. AdWords-administration, og du kan se, om du er på sortlister.

SmartBear

Gratis prøveperiode: 14 dage

Planpriser: Afhænger af service

Kontroller numre: varierer

Fremhævede fordele

 • API-livscyklus-programmer
 • Software Testing
 • Intern og ekstern overvågning af websteder
 • Kodesamarbejde og optimering
 • Mobiloptimering og test

Sammenlignet med de andre sider på denne liste er SmartBear langt mere end blot et webstedovervågningsværktøj. Dette program er bygget til, at udviklere og programmerere kan gøre næsten alt, hvad de har brug for for deres websteds ydelse. SmartBear tilbyder omfattende løsninger til en lang række problemer. Der er så mange muligheder at vælge imellem, at det kan være lidt overvældende. Alt i alt er dette beregnet til fagfolk. Hvis du ikke ved, hvad du har brug for, skal du holde dig til en begyndervenlig service.

GeckoBoard

Gratis prøveperiode: 30 dage

Planlæg priser: $ 25 – $ 599 / måned

Kontroller numre: N / A

Fremhævede fordele

GeckoBoard er en anden form for service, idet det giver dig mulighed for at bygge dashboards til visning af dine webstedsmetrics. I stedet for at levere overvågningstjenester integreres dette program med en anden overvågningstjeneste og projicerer det på en skærm for nemheds skyld. IT-kontorer, der kan drage fordel af et centraliseret betjeningspanel, kan lide denne service, men ved bare, at det ikke faktisk tester eller overvåger data. I stedet samler den bare det og giver dig mulighed for at tilpasse, hvordan du viser det.

ContentKing

Gratis prøveperiode: 30 dage

Planpriser: $ 11,26 – $ 342,52 / måned

Kontroller numre: 100-1m sider

Fremhævede fordele

 • Indholdsoversigt
 • Indholdsoptimering
 • Indholdsovervågning
 • Indholdssamarbejde

Denne service er bygget til indholdsskabere. Så hvis du administrerer en blog eller noget lignende, kan du lide, hvad ContentKing har at byde på. Det, der er fedt ved prisstrukturen, er, at du vælger det antal sider, du har, og så får du alle de tjenester, de tilbyder, baseret på dette nummer.

Du kan optimere dit indhold til forskellige enheder, give mulighed for samarbejde på tværs af platforme og overvåge, hvordan dit indhold ændrer sig over tid.

Konklusion

Din hjemmeside er en vigtig del af din virksomhed. Sørg for, at du overvåger det effektivt, og hold dig opdateret om problemer, inden de opstår. Med de rigtige webstedsovervågningsværktøjer kan du holde dit websted optimeret til højeste ydeevne på websitet til enhver tid. Velkommen til fremtiden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector