Bedste SSL-certifikatudbydere i 2019 (Opdateret maj 2020)

Et SSL-certifikat er ikke et valg – det er en nødvendighed.


Du holder din brugers data sikre.

Du får det “https” sikre symbol i browsere.

Bedre endnu – Google belønner dit websted med bedre søgerangeringer.

guide til SSL

Online sikkerhed er noget, som vi alle er opmærksomme på i dag og alder. I de gamle dage af internettet behøvede du ikke at bekymre dig for meget om vira og malware. I dag virker det som om noget lurer i hvert hjørne af nettet.

Heldigvis, mens hackere forsøger at stjæle vores data, er der masser af metoder, som vi kan bruge til at forhindre, at det sker.

En af de mest effektive og vidt anvendte metoder er at bruge SSL-certifikater. I dag vil vi dykke dybt ind i verdenen af ​​online-kryptering og se, hvordan det holder internettet sikkert, især når der overføres følsomme oplysninger.

Vi vil også foretage en SSL-certifikatsammenligning for at hjælpe dig med at finde bedste SSL-certifikat og bedste SSL-certifikatudbyder til dig.

Hvad er et SSL-certifikat?

Udtrykket SSL er et akronym, der står for sikkert socketlag. Hvad dette betyder er, at dine data er opdelt i forskellige stykker eller stikkontakter for at forhindre, at de bliver opfanget af en tredjepart, f.eks. En hacker.

Den måde, det fungerer på, er, at det er en totrinsproces. Først krypteres informationen ved at være socketed, og derefter verificeres det websted, du kommunikerer med, til at være den rigtige aftale.

Hvis du f.eks. Køber noget fra en online butik, er et SSL-certifikat en måde at sikre, at webstedet er verificeret, og at det ikke er en dummy-side, der er oprettet af en hacker.

Hvorfor købe SSL-certifikat?

Teknisk set skal ethvert websted, der ønsker at sikre, at det er sikkert, bruge SSL-kryptering.

Dette vil sikre, at siderne ikke bliver inficeret eller pigget af en hacker, hvilket derefter sætter alle, der besøger webstedet, i fare.

Der er flere forskellige typer certifikater, som websteder kan få (som vi kommer ind på lidt), hvilket betyder, at ikke alle sider bliver krypteret på samme måde.

For eksempel kan en person, der driver en blog, vælge en forenklet version, da de ikke har at gøre med følsomme oplysninger, men enhver form for online butik skal have avanceret kryptering for at sikre, at kundedata ikke overtrædes.

Fordele ved at bruge SSL-certifikater

Hvis du er en webstedsadministrator, er der ganske mange grunde til, at du skal købe og anvende SSL-certifikater. Ud over den åbenlyse fordel ved at holde dig og dine besøgende i sikkerhed, kan SSL også tilbyde disse fordele.

 • Holder det professionelt: en nøgleforskel mellem en amatørside og en professionel side er eksistensen af ​​et certifikat. Så hvis du ønsker at blive taget alvorligt som et forretnings- eller onlinemærke, skal du gå op.
 • Reducerer Bounce Rate: når folk er klar over, at dit websted er utrygt, forlader de så hurtigt som muligt. Så for at holde dit publikum engageret, skal du sørge for, at de får en behagelig oplevelse.
 • Forhindrer markering: Hvis dit websted bliver hacket, fordi du ikke har et SSL-certifikat, kan søgemaskiner muligvis angive dig som usikre, og antivirusprogrammer kan forbyde brugere at besøge din side helt. Når du prøver at opbygge en online tilstedeværelse, kan dette være en enorm blokering for dig.
 • Tilbyder tillid: selvom kunderne ikke er bekendt med dit brand, ser det, at siden har høje krypteringsniveauer, at de er sikre og kan stole på følsomme oplysninger.
 • Forbedrer rangeringen: dit sted på en søgemaskine kan gøre eller ødelægge din online tilstedeværelse, og at have højere sikkerhedsniveauer vil hjælpe dig med at komme højere i søgeresultaterne, så du kan overgå konkurrencen.

 

SSL-certifikatstyper

Som vi nævnte, er der flere forskellige sorter af SSL-certifikater, med hver enkelt defineret af et sæt parametre, du skal opfylde.

Mens alle certifikater tilbyder et beskyttelseslag på dit websted, er det kun visse (f.eks. EV SSL), der kan sikre, at alle data er krypteret og utilgængelige for hackere. Her er de mest almindelige typer certifikater, som du kan finde.

Domænevalidering SSL

Hvis du kører et websted på lavt niveau (f.eks. En blog) og ikke håndterer nogen følsomme oplysninger, er DV SSL muligvis en fantastisk mulighed. Det er relativt billigt og let at finde, men det giver ikke så meget beskyttelse.

Årsagen til at dette certifikat er et af de mindst sikre er, at det ikke kræver nogen validering fra SSL-udbyderen. Dette betyder, at du som websteejer ikke behøver at verificere alle dine forretningsoplysninger, før du får et certifikat.

Dette er også grunden til, at de er så lette at få, da det er en meget mere forenklet godkendelsesproces.

Organisationsvalidering SSL

Det næste trin ovenfor DV SSL er organisationsvalidering. For at få denne form for certifikat skal du give verificerbare oplysninger om din fysiske forretning, f.eks. Adresse og telefonnummer.

Denne type certifikat er ideel til organisationer, der har en mursten og mørtel placering såvel som et websted. Det anbefales dog stadig ikke at håndtere følsomme oplysninger som kreditkort.

Udvidet validering SSL

Dette er det højeste sikkerhedsniveau, du kan have, og det er nødvendigt for enhver online forretning, der handler med transaktioner, der kaldes “e-handel”. Så hvis du driver en online butik eller banksystem, har du brug for EV SSL. Denne type certifikat kræver en nøje vurdering af den myndighed, der leverer det til dig.

Først når du har bestået alle verifikationsprocedurer, kan du få godkendelse. Den anden bonus ved at få EV SSL-status er, at dit websted vil blive opført med et grønt låsesymbol i adresselinjen.

Dette viser besøgende, at dit websted er så sikkert og beskyttet som muligt. I sidste ende er dette det bedste SSL-certifikat, du kan købe.

Wildcard SSL

For det meste har websteder ikke det samme krypteringsniveau for hver side. Dette skyldes, at det kan være dyrt og tidskrævende at gøre det.

Imidlertid er en simpel måde at omgå dette på at få et Wildcard SSL-certifikat, som giver dig mulighed for at kryptere alle underdomæner fra dit basisside.

For eksempel, hvis dit standarddomæne er www.mysite.com, kan du få et Wildcard-certifikat, der dækker alle underdomæner, f.eks. Blog.mysite.com, mail.mysite.com osv. Normalt skal du kun angive bekræftelse af, at disse underdomæner er en del af dit samlede websted, men i nogle tilfælde skal du muligvis oprette separate IP-adresser for at få godkendelse.

Generelt er dem, der har brug for Wildcard SSL, dem, der administrerer en masse underdomæner og ønsker at holde alt så enkelt som muligt.

Hvordan kan du få et SSL-certifikat?

Først og fremmest gives SSL-certifikater kun af bestemte udbydere, så du skal finde et, før du kan komme i gang. Vi gennemgår listen over de bedste leverandører, og hvor du kan finde dem senere

Men det er vigtigt at vide, at du ikke kan få et certifikat hvor som helst.

Certifikatmyndigheden kræver typisk tre niveauer af information fra webstedet, der anmoder om SSL-kryptering. Afhængigt af den type certifikat, du får, skal du muligvis give mere eller mindre information for at blive verificeret.

IP-adresse

Af sikkerhedsmæssige formål kan der kun genereres et certifikat til en enkelt IP-adresse. Igen kan Wildcard SSL også dække underdomæner, men du skal stadig have en verificerbar IP til det primære domæne. Hvis du ikke ejer domænet, kan du ikke få et certifikat for det.

Certifikat og signeringsanmodning (CSR)

Dette er en generisk betegnelse for en krypteret form, der kan indeholde følsomme oplysninger. CSR’er bruges til forskellige formål, herunder ansøgning om et SSL-certifikat. Mængden af ​​information, du giver, afhænger af både den myndighed og den type certifikat, du ønsker.

De mest almindelige data inkluderer en fysisk adresse, firmanavne, lokalitet og oprindelsesland.

I mange tilfælde har certifikatmyndigheden (CA) en CSR-formular, som du kan udfylde, men sommetider er du muligvis nødt til at generere en sådan. Samlet set skal du ikke have nogen problemer med at blive godkendt, så længe de anførte oplysninger er nøjagtige og verificerbare.

WHOIS Record

Hvis du ikke er bekendt med dette udtryk, henviser WHOIS-data til de oplysninger, der er angivet til ejeren af ​​et givet domæne. Når du køber domænet, skal du give data som navn og kontaktoplysninger, så enhver, der prøver at finde ejeren af ​​webstedet, kan gøre det hurtigt og nemt.

Når du ansøger om et SSL-certifikat, vil CA kontrollere dataene på din CSR-formular med WHOIS-posten for at sikre, at de stemmer overens.

Hvis de af en eller anden grund ikke stemmer overens, skal du justere WHOIS-dataene for at afspejle de aktuelle oplysninger, der er anført på din CSR-form. Ellers bliver du ikke godkendt.

Hvad er LetsEncrypt?

Normalt set, når du får et SSL-certifikat, udføres al korrespondance manuelt mellem dig og udbyderen. LetsEncrypt er imidlertid en automatiseret service, der gør alt dette for dig uden nogen menneskelig indgriben.

Hele processen er lidt teknisk, men fordelen ved at bruge denne form for system er, at det kan gøre alt kørt meget glattere, og det giver stadig al verifikation og autentificering uden problemer.

Da programmet kun fungerer, hvis webstedet er bekræftet, behøver hverken SSL-udbyderen eller rekvirenten at bekymre sig om, at systemet giver mulighed for fejl eller huller i sikkerhed.

Hvem leverer SSL-certifikater?

Der er mange CA’er derude, hvorfra du kan købe et certifikat, og nogle er mere kendte end andre. Du skal sørge for, at de er legitime myndigheder, så dit certifikat vil være gyldigt og operationelt.

To af de største myndigheder derude er Comodo SSL og Verisign, så du er velkommen til at tjekke dem ud, hvis du ønsker at blive certificeret.

Der er en anden måde, du køber SSL-certifikater på, og det er at gå gennem dit hostingfirma. De fleste webhosts tilbyder SSL som en serviceindstilling, hvilket betyder, at de håndterer alt papirarbejde og sikrer, at alt fungerer problemfrit. De er faktisk mellemmanden mellem dig og den udstedende myndighed.

Men hvorfor skulle du gennemgå din hostingtjeneste? Nå, den primære fordel ved at gøre ting på den måde er fordi din webhost har alle de oplysninger, du har brug for for at bekræfte dit websted.

WHOIS-data, IP-adresse og andre oplysninger kan leveres og verificeres gennem værten, hvilket gør hele processen enklere. I mange tilfælde tilbyder webhost denne service enten gratis eller til en lav pris, så det kan være værd at det er til sidst.

Bedste SSL-certifikatudbydere

For at hjælpe dig med at komme i gang med at købe et SSL-certifikat, her er en liste over de øverste otte certifikatmyndigheder online. Hver enkelt kan give dig den type SSL-beskyttelse, du har brug for, og er alle stærkt vurderet for sikkerhed.

1. Comodo SSL

Denne CA er rangeret som nummer én i verden, så det er et fantastisk sted at få dit certifikat. Hvad der gør dette firma så effektivt er, at de tilbyder 256-bit kryptering, og de er tillid til af alle browsere.

Ikke kun det, men Comodo SSL tilbyder masser af teknisk support og en garanti på $ 250.000, hvis dit websted er hacket. Den årlige pris for et EV SSL-certifikat er $ 249.

2. IdenTrust

Denne autoritet er velkendt blandt mange bankwebsteder, så du ved, at det er et fremragende valg. Her får du stadig 256-bit kryptering og masser af support.

IdenTrust bruger også en avanceret algoritme til at give et ekstra boost af sikkerhed. Bedst af alt, priserne er meget mere fornuftige, med de fleste certifikater koster omkring $ 100 til $ 150 i et år.

3. Symantec

Selvom prispointene for denne udbyder er meget højere end noget som IdenTrust, får du utrolig beskyttelse samt en eksemplarisk garanti.

De fleste EV SSL-certifikater er forsikret for op til $ 1,5 millioner, men de kan koste over $ 1.000 pr. År. Som med de andre tilbyder Symantec 256-bit kryptering.

4. GoDaddy

De fleste mennesker er opmærksomme på denne Godaddy, men normalt skyldes det, at de ønsker at få et domæne eller være vært for et websted. Dette internetkraftcenter leverer imidlertid også SSL-certifikater, og de er meget mere overkommelige end konkurrencen. Priserne spænder fra $ 69 til $ 300.

5. GlobalSign

Hvis du ønsker en vis ekstra beskyttelse til dit websted uden at skulle betale ublu priser, er GlobalSign en fantastisk mulighed. Det tilbyder 2048-bit fremtidssikker kryptering samt programmer, der registrerer phishing. Det bedste af alt er, at du kan tilmelde dig et enkelt domæne til kun $ 249 pr. År.

6. Digicert

Digicert er en anden CA, der tilbyder 2048-bit kryptering, hvilket betyder, at det er perfekt til enhver online forretningstransaktion. Selv om denne udbyder ikke er så kendt som nogle af de andre, er de værd at tjekke ud. Priserne varierer fra $ 175 til $ 595 årligt for Digicert-certifikater. De leverer også en ubegrænset serverlicens med deres certifikater.

7. Certum

Hvis du har et budget, og du ikke har brug for høje krypteringsniveauer, kan dette være en god CA at vælge. Selvom det kun tilbyder 128-bit-certifikater, er det mere end nok for websteder, der ikke beskæftiger sig med følsomme data. Priserne er også meget mere overkommelige og spænder fra $ 23 til $ 299 pr. År.

8. Tillid

Denne CA tilbyder 2048-bit kryptering såvel som relativt overkommelige priser. Dette gør det til en fremragende mulighed for alle online-virksomheder, der ønsker ekstra beskyttelse uden at skulle betale meget mere. Priserne varierer mellem $ 180 og $ 575 om året, hvor EV SSL ligger i den nedre ende af spektret.

9. Geotrust

Geotrust tilbyder begge SSL-certifikater, der muliggør 256-bit kryptering. De tilbyder også kodesignering, som er metoden til at bruge en certifikatbaseret digital signatur til at underskrive eksekverbare filer og scripts for at verificere forfatterens identitet og sikre, at koden ikke er blevet ændret eller ødelagt, siden den blev underskrevet af forfatteren, som tilbyder naturligvis et ekstra niveau af sikkerhed. SSL-certifikater, der tilbydes af Geotrust, spænder fra $ 149 op til $ 745.

10. Hurtig SSL

Rapid SSL er et datterselskab af Geotrust, og er bestemt en mere budgetvenlig mulighed sammenlignet med dets moderselskab. De har to muligheder for deres RapidSSL-certifikater, der lover at “Secure a enkelt domæne med stærk kryptering. ” for $ 59. Den anden mulighed er RapidSSL jokertegnecertifikater, som “Sikker ubegrænsede underdomæner med stærk kryptering. ” for $ 249. De tilbyder en $ 10.000-garanti og tilbyder op til 256-bit kryptering også. En anden interessant funktion på dette sted er, at det let giver dig mulighed for at sammenligne dets tilbud med nogle af de andre ledere, såsom Godaddy, Globalsign og Comodo SSL her.

11. Thawte

Tilsvarende tilbyder Geotrust Thawte både SSL-certifikater og kodesignering. Deres muligheder spænder fra $ 149 – $ 299 pr. År, men de tilbyder også muligheder for at tilføje jokertegn SSL mod et ekstra gebyr. Deres SSL123-option starter ved $ 149, men går op til $ 745, hvis du vælger at tilføje wildcard-indstillingen. Deres SSL-webserver starter ved $ 199, og den øges til $ 599 med jokertekst SSL tilføjet. De tilbyder op til 256-bit kryptering og en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Også deres tilbudte garantier spænder fra $ 500.000 – $ 1.500.000.

12. Netværksløsninger

Netværksløsninger er et websted, der tilbyder stort set alt hvad du har brug for, når du opretter et websted, naturligvis inklusive SSL-certifikater. Denne provider har 5 muligheder fra $ 59.99 med en 2-årig løbetid op til $ 579 med en 2-årig løbetid. De tilbyder ”garantier”, der spænder fra $ 10.000 helt op til $ 1.000.000.

Andre overvejelser vedrørende SSL-certifikater

Selvom det er bydende, at du forstår det grundlæggende i SSL, og hvordan det hele kommer sammen. Dette er den “ultimative guide”, og vi skal give dig nogle yderligere oplysninger, der kan være nyttige, når du undersøger SSL, og hvordan det kan fungere på dit websted. Så med det i tankerne er her nogle andre ting at tænke på, når du krypterer dine data.

Langsomere belastningshastighed

Du har måske bemærket, at når du går til kassedelen på et websted, at det tager lidt længere tid, før det indlæses, end resten af ​​siderne. Det skyldes, at krypteringen tager et sekund eller to for at træde i kraft. Hvad der i det væsentlige sker, er, at siden med certifikatet udfører et “håndtryk” med den besøgende brugers computer.

Dette sikrer, at forbindelsen er stabil og sikker og ikke tillader nogen tredjepart at snuppe ind og hente følsomme data.

Certifikat udløb

Som vi nævnte i vores liste over udbydere, vises priser for SSL-certifikater årligt. Dette betyder, at ethvert websted, der er certificeret, skal betale hvert år for at holde alt opdateret og opdateret. Hvad det også betyder er, at hvis du besøger et websted, der har et udløbet certifikat, er det ikke så sikkert.

Normalt fortæller din browser eller antivirus-software dig, om dette er tilfældet, og det er op til dig at beslutte, om du vil fortsætte. For vores penge ville vi ikke under nogen omstændigheder.

Green Lock Data

Som nævnt ovenfor vil websteder, der har SSL-beskyttelse, have en grøn lås i adresselinjen. Webstedet vises også som en https snarere end en standard HTTP. Hvad du også skal vide, er, at hvis du klikker på den grønne lås, vises alle de offentlige oplysninger.

Denne information handler både om det firma, der ejer webstedet såvel som certifikatmyndigheden. Dette er endnu en måde for besøgende at bekræfte sikkerheden på alle sider, de besøger. Så hvis et websted ikke har en lås, skal du passe på.

Certifikatinstallation

En vigtig ting at huske, når du ansøger om et certifikat, er, at du skal installere det på dit websted. Dette er en anden grund til, at folk kan lide at gennemgå deres webhost, da værten normalt tilbyder at gøre dette for dig.

Hvis du også har et websted, der findes på en delt webserver, har du alligevel ikke direkte adgang til det. Dette er vigtigt at huske på, så du ikke ved et uheld betaler for noget, du ikke engang kan bruge.

HTTP udfasning

Dette kan muligvis ikke ske, men der er en voksende idé om, at al online aktivitet skal sikres gennem SSL. Dette betyder, at websteder, der ikke har certificering, fjernes fra søgemaskiner eller udfases helt.

Tænkningen bag dette er, at ved at kræve certifikater for alle websteder, vil det gøre internettet til et langt mere sikkert sted generelt, men faktum er, at det kan være svært at implementere en sådan overordnet strategi, især når man overvejer det brede omfang af internettet.

Som det fremgår, bestemmer lokale love og regler, hvilke typer websteder der skal have SSL-certifikater. Lige nu er det kun de, der er klassificeret som en liste over websteder, eller sider, der ikke beskæftiger sig med kundeoplysninger, ikke brug for SSL-kryptering.

Et af de største problemer med at kræve sådan beskyttelse er, at det kan koste en masse penge. Betaling af flere hundrede dollars om året kan være uoverkommeligt for nogle steder, især hvis de skal administrere flere domæner eller IP-adresser.

Måske hvis omkostningerne faldt, ville det være lettere at udfase alle ikke-sikre websteder, men det vil være interessant at se, hvordan det hele kommer sammen.

Konklusion

Som du kan se, er der en masse ting at overveje, når man ser på SSL-certifikater. Samlet set er det alles ansvar at sikre sig, at internettet er et sikkert sted. Dette betyder, at hvis du er vært for et websted, skal du få det krypteret så hurtigt som muligt.

Heldigvis betyder den nuværende udbredelse af SSL-certifikater sammen med den lette metode til at spotte et sikkert sted, at de fleste mennesker kan være online uden nogen risiko for at blive inficeret med en slags malware.

Normalt opstår problemet, når du besøger et ikke-sikkert sted eller downloader noget fra en usikret kilde. Som sådan er der ingen reel grund til, at du skal føle dig usikker, når du surfer på nettet.

Forhåbentlig besvarede denne guide alle dine spørgsmål angående SSL-certifikater, og vi håber, at det hjalp dig med at finde den bedste SSL-certifikatudbyder til dig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map