7 parasta web-hosting-tukea ja asiakaspalvelua tarjoavaa yritystä

7 parasta web-hosting-tukea ja asiakaspalvelua tarjoavaa yritystä

7 parasta web-hosting-tukea ja asiakaspalvelua tarjoavaa yritystä

Ansaitset parasta web-hosting-tukea, koska olet uskomaton. Ja liian kiireinen tuhlataksesi aikaa.


Paras web-hosting-tuki - ansaitset sen!

Paras web-hosting-tuki - ansaitset sen! Paras web-hosting-tuki – ansaitset sen!

Huono asiakastuki jättää sinut hämmentyneeksi, vihaiseksi ja rahan menetykseksi.

Se on luultavasti tärkein asia web-isännöinnissä.

Miksi?

Ellet ole web-kehittäjä tai tietotekniikan ammattilainen, joudut kohtaamaan ongelmia web-hosting-palveluiden kanssa.

Se on tosiasia elämästä, kuten kuolema ja verot.

Joten kenen voit luottaa saadaksesi tähtitieteellisen asiakastuen? Olemme etsineet korkeita ja matalia parhaita ja tuoneet ne tänne.

1. SiteGround – Paras tukipalvelin

SiteGround koputtaa sen ehdottomasti puistosta asiakastuensa avulla.

He ovat nopeita, kohteliaita ja menevät ylä- ja ulkopuolella tukea sinua.

Tätä verkkosivustoa ylläpidetään SiteGround-sivustolla, koska ne ovat yksinkertaisesti uskomattomia.

En voi kertoa sinulle kuinka monta kertaa minulla on ollut luupääongelmia, ja he ovat auttaneet minua heti.

Itse asiassa heidän asiakastukipalvelunsa ovat yrityksen parhaita.

Oma testaus osoittaa, että he vastaavat alle minuutin suorassa chatissa ja alle kymmenessä minuutissa kun lähetät lipun.

Nyt tämä on vain oma testaukseni, mutta monet sanovat saman.

Jos haluat vain asiakaspalvelun parhaan mahdollisen isännän – siirry SiteGroundin kanssa. tarkoitan sitä.

PC Mag sanoi tämän SiteGroundista: “Maksat vähän enemmän vähän teknisistä ominaisuuksista, mutta vankka tietoturva, asiakaspalvelu ja oppaat tekevät tästä verkkoisäntästä erittäin ystävällisen pienille yrityksille ja uusille verkkovastaaville”.

2. WP-moottori – paras WordPressin yrityssivustoille 

Yksi WP Engine -alustan suurimmista eduista on niiden sisäänrakennettu varmuuskopiointi ja haittaohjelmien tarkistuspalvelut. Koska tämä sisältyy verkkotunnuksesi isännöintipalveluun, voit säästää tonnia rahaa joka kuukausi.

WP-moottori on tunnettu tarjoamaan markkinoiden nopeimpia hosting-palveluita. Monet kuluttajat ovat maininneet sivuston nopeuden huomattavasti paranevan siirryttyään yrityksen palvelimille. Lisäksi helppo siirtymisprosessi helpottaa verkkosivustosi uudelleenmuotoilua WP Enginessä.

Asiakastuki loistaa myös WP Enginessä. Niille, jotka WordPressin avulla rakentavat sivustoja, WP Enginen henkilökunta on erityisen perehtynyt vianetsintäkysymyksiin suositussa sivuston rakennusalustassa. Asiakkaiden arviot ovat maininneet isäntäyrityksen intohimoa sanomalla, että he tunsivat olevansa arvostettuja ja että heidän kysymyksensä olivat tärkein prioriteetti.

Ehkä WP Moottorin parhaat ominaisuudet isännöintipalveluntarjoajana on kuitenkin erinomainen lavastesivustoominaisuus. Tämän ominaisuuden avulla voit helposti käyttää sivustoasi kuin se olisi verkossa ennen julkaisemista, jolloin voit tarkistaa virheitä ja muita tärkeitä mahdollisia ongelmia.

Katsausjulkaisut rakastavat myös WP Engineä. Ominaisuudet, kuten rajoittamaton tiedonsiirto, päivittäiset varmuuskopiot, haittaohjelmien skannaus ja niiden sivuston esittely yhdistyvät, jotta WP Engine on suosittu alusta.

3. A2-hosting – erittäin nopea isäntä ja tuki

Kun kyse on halvasta JA nopeasta jaetusta isännöinnistä, A2 Hosting ottaa kakun. Nopeudella, joka on jopa 20x nopeampi kuin muilla jaetun isännöinnin tarjoajilla, suosittelen heitä ehdottomasti ”tavallisten” jaettujen koneiden yli.

Tarjoamalla huippuluokan paketteja energian käyttäjille, A2-hosting on loistava valinta käyttäjille, jotka etsivät korkealaatuisia isännöintipalveluita. A2 tarjoaa automaattisen palvelimen määrityspalvelut, joiden avulla WordPress-sivut voivat latautua jopa kuusi kertaa nopeammin. Lisäksi saat pääsyn yksilöiviin WordPress-kirjautuminen-URL-osoitteisiin ja automaattisiin A2-optimoituihin päivityksiin. Viimeistelemään WordPress-käyttäjille tarjoamia etuja A2 antaa käyttäjille pääsyn ReCaptcha-tekniikkaan WordPress-kirjautumissivuillaan.

A2-hosting on arvioitu yhdeksi suosituimmista sivustoista, jotka tarjoavat ajan tasalla olevia avoimuusvaihtoehtoja käyttöaikatilastoista ja hinnoista. Yhdenmukaisesti yritys on tarjonnut asiakkaille 100%: n vakiona käyttöajan kuluttuaan heidän sivustonsa uudelleensijoittamisesta yrityksen palvelimille.

Käyttäjien turvallisuus on toinen A2-hosting-tiimin ensisijainen tavoite. Palvelimien taaksepäin varmuuskopioiden ja ilmaisten HackScan-palveluiden avulla takaamme paitsi suojattujen verkkotunnusten lisäksi myös rahaa, joka säästyy muuten kalliissa tietoturva- ja hakkeroinnin vastaisissa palveluissa.

Viimeinkin, A2 Hosting on omistettu asiakaspalvelualoitteille. Itse asiassa BBB antoi yritykselle A + -luokituksen asiakaspalvelussa. Kun yritykselläsi on vain neljä rekisteröityä asiakasvalitusta kolmen vuoden aikana, tiedät, että teet asiakaspalvelun oikein. A2 tarjoaa usein asiakaskyselyjä pitääkseen heidän tukikäytäntönsä progressiivisena.

Heillä on melko nopea tuki käännysaikoilla, hyvä tekninen tuki ja paljon ominaisuuksia lisäksi. Viime aikoina on jonkin verran keskusteltu heidän tuestaan ​​hiukan hitaasti, mutta heidän ryhmänsä kertoi minulle, että se oli vain väliaikaista.

Ennen kuin kirjaudut, keskustele ensin heidän myyntituen kanssa ja katso miten pidät siitä.

Haluatko lisää lukemista? Tutustu A2 Hosting vs SiteGround -viestimme lukeaksesi kumpi näistä mielestämme on parempi.

4. Kinsta – Oikeat IT-teknikot, jotka auttavat sinua

Joten yksi asia, joka tekee Kinstastä ehdottoman tähtien, on se, että saat tason 1 tukiaineet. Asiakastuen sijaan saat todellisia IT-teknikkoja ja todellisia web-kehittäjiä, jotka auttavat sinua. He tuntevat WordPressin sisä- ja ulkopuolella, eikä heidän tarvitse “kysyä päälliköltä” teknisiä perustietoja.

Vaikka tämä saattaa olla kalliimpaa Kinsalle, se on sinulle parempi. Ja vaikka Kinsta saattaa aloittaa hiukan korkeammilla isännöintisuunnitelmillaan, uskomme, että se on ehdottoman tarkkaavainen oikeille yrityksille. Jos mietit asiaa, hyvä WordPress-kehittäjä tai tekninen apu, joka auttaa korjaamaan heikkolaatuista hosting-asetustasi, asettaa sinulle takaisin 50–150 dollaria. tunti. Mutta Kinsta aikoo alkaa vain 30 dollaria kuukaudessa – melko helppo matematiikka siellä.

Mitä enemmän – kerro minulle, kuinka paljon hakkerointi maksaa yrityksellesi? Tutkimuksen mukaan haittaohjelmat, hakkerointi, DDO: t jne. Maksavat yrityksille keskimäärin

5. Bluehost – Uusi ja parannettu tuki

Bluehost tuntee kaikki. Me kaikki tiedämme, että ne ovat erittäin halpoja, mutta heidän tuki ei ole suurin, eikö niin?

No, he ovat todella parantuneet valtavasti viime vuosina. Käyttäjien valitusten jälkeen he ovat tehostaneet peliäan ja alkaneet tarjota parempaa tuotetta paremmalla tuella.

Toisaalta me rakastamme sitä, että he ovat suuren määrän isäntä, jolla on alhaiset hinnat ja kunnollinen tuki, ja toisaalta suosittelemme muutamaa muuta isäntää tällä sivulla heidän yläpuolellaan.

6. InMotion Hosting – 100% yhdysvaltalainen tukitiimi

Asiakaspalvelu asetetaan usein InMotionin markkinoinnin etusijalle ja keskelle, ja syystä. 100% Yhdysvalloissa sijaitsevan asiakaspalvelutiimin avulla voit olla varma, että voit helposti kommunikoida ongelmasi InMotionin ammattilaisten kanssa. Monenlaisten tukivaihtoehtojen, kuten chatin, sähköpostin, puhelimen ja muiden tukitoimintojen, ansiosta voit ottaa heti yhteyttä mistä päin maailmaa tahansa.

InMotion on osoittanut, että niiden tarjoamat käyttöajat palvelimilleen, jotka muokkautuvat palvelimilleen, ovat toivottavia. Alan standardi 99,9%: n käyttöaika saavutetaan jatkuvasti, ja niillä on vältetty kaikki suuret romahdukset, kuten jotkut muut hosting-sivustoyritykset ovat viime aikoina saaneet aikaan.

Arvostelupaikoista nauttivat korostamalla monia ilmaisia ​​työkaluja, joita InMotion tarjoaa asiakkailleen, sekä heidän erinomaisia ​​asiakaspalveluvaihtoehtoja. Itse asiassa PC Mag valitsi InMotion: n suosituimmaksi valittuihin WordPress-isännöintiin.

7. Vauhtipyörä – rakastettava tuki suunnittelutoimistoille

Vauhtipyörä on tehnyt siitä paikkansa maailmassa suunnittelutoimistojen isäntäyrityksenä. Ne tarjoavat suunnitelmia, joiden avulla luovien toimistojen on helppo myydä ja hallita asiakkaidensa hosting-palveluita. Joten jos olet toimisto – he ovat täydellisiä sinulle ja heidän 24/7-tuki saa selkänsä.

Tuesta, jonka he sanovat:

Tuki. Tiimimme on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa live-chatin kautta. He ovat kaikki alan asiantuntijoita, joten he voivat auttaa kaikessa oudosta virheestä suositukseen laajennukselle.

Vauhtipyörän tuen haittapuoli on, että ne tarjoavat chat-tukea vain maksaville asiakkaille <250 dollaria kuukaudessa. Jos haluat puhelintukea, sinun on maksettava enemmän. Päivän lopussa pelkäsin henkilökohtaisesti puhelun tukitoimintaa puhelimella, joten se on minusta täysin hieno, mutta se riippuu todella toiveistasi.

Hosting-tutkimuksen tarkistuslista

Ok, tiedämme asiakastuen olevan kriittistä, mutta mitä muuta sinun tulisi ottaa huomioon päättäessään isännästä? Siellä on miljoona isännöintisuunnitelmaa – kuinka edes alkaa selvittää paras?

Hämmentyvät sellaiset termit kuin LInux, cPanel, CDN jne.? Meillä on pääsy. Tässä on mitä sinun tulisi harkita:

  • Mitä tyyppi web hosting Tarvitsetko? Siellä on paljon. Yleensä, jos olet pieni yritys, voit käyttää jaettua hosting-suunnitelmaa, kuten mitä SiteGround ja Bluehost tarjoavat. Jos olet hiukan suurempi yritys, sinun kannattaa harkita joko pilvipalvelua tai VPS-majoitusta. Isompi? Mene omistettu isäntä.
  • Sisältyykö verkkotunnus? Yrityksille tämä ei ole iso juttu. Mutta jos olet pieni yritys, isäntä, joka tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen, on erittäin hyödyllinen.
  • Ilmaiset SSL-varmenteet. Niin monet isännät tarjoavat ilmaisen SSL-sertifikaatin näinä päivinä, en uskollisesti luota niihin, jotka eivät.
  • Uptime ja seisokit. Sinun pitäisi odottaa, että isäntä on avoin tästä. Haluat jotain 99,99% käyttöaikaa. Loppujen lopuksi isäntä, jonka käyttöaika on 98%, tarkoittaa sitä, että verkkosivustosi on täysin tyhjä 7+ päivää vuodessa!
  • Lisäosat – tämä kattaa paljon, mutta haluatte ottaa huomioon, jos aiotte nikkelöidä ja himmentää jokaisesta pienestä lisäosasta tai jos hosting-yritys on runsas ja tarjoaa sinulle paljon ilmaiseksi. Olemme havainneet, että SiteGround on yksi parhaista sisällyttämään paljon ominaisuuksia edulliseen hintaan, samoin kuin WP Engine ja A2 Hosting..
  • Rahat takaisin -takuu: Useimmat isännät tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun. Supertähdet pitävät WP-moottorin tarjous 60 päivää.

Olet jo aloittanut hyvät lähtökohdat – teet tutkimusta ja vertailet vertailussa. Valonopeus päätökselläsi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector