A2-hosting vs. BlueHost-hosting – Vertaa hintoja ja suunnitelmia – toukokuu 2020

A2-hosting vs. BlueHost-hosting – Vertaa hintoja ja suunnitelmia – toukokuu 2020

A2-hosting vs. BlueHost-hosting – Vertaa hintoja ja suunnitelmia – toukokuu 2020

Yrityksellesi sopivan web-isännöintipalvelun valinnassa on useita välttämättömiä tekijöitä. Kun vertaat kahta web-hosting-palveluyritystä, kiinnitä huomiota esimerkiksi hinnoitteluun, asiakastukeen ja käytettävissä oleviin ominaisuuksiin. Katso tämä vertailu A2 Hosting- ja BlueHost-palveluihin.


Seisokkeja / Päällä

Luotettavuusvertailu alkaa tarkastelemalla mitä Bluehost tarjoaa asiakkailleen. Yhtiö lakkaa tarjoamasta todellisen prosenttiosuuden ajasta, jonka heidän isännöintipalvelunsa pitää sinut ajan tasalla. Nykyiset asiakkaat kuitenkin ilmoittavat, että heidän palvelunsa on saatavana 99,9 prosenttia ajasta. Palvelun pudotessa palautus tapahtuu nopeasti, ja olet varmuuskopiossa ja ajo-ohjeissa. Sinulla on mahdollisuus parantaa isännöintipalveluiden luotettavuutta SSL- ja SSH-salauksella.

A2-hosting ei välttämättä väitä, että heidän isännöintipalvelunsa ovat käytettävissä 99,9 prosenttia ajasta. Ne tarjoavat historiallisia taustaraportteja, jotka osoittavat heidän palvelimiensa suorituskyvyn hosting-palvelun tultua verkkoon. He toimivat lähtökohtana, että laadukkaan palvelun tarjoaminen tarkoittaa sitä, että mitään ei pidetä piilossa. Ylläpitopalvelu vie luotettavuuden askeleen pidemmälle tarjoamalla peruutustyökalun, jonka avulla voit palauttaa verkkosivuston edelliseen palvelupisteeseen, kun ilmenee ongelmia. Kaikki A2-järjestelmän palvelimet sijaitsevat Michiganissa ja niitä pidetään myös tiukkojen turvatoimien alla.

ominaisuudet

BlueHost ei petä, kun kyse on palveluista, joita sinulla on käytettävissä. Jokaisella tilillä on rajoittamaton levytila, sähköpostitilejä ja FTP-tilejä käytettävissä. Sinulla on myös mahdollisuus isännöidä myös useita eri verkkotunnusten verkkosivustoja. BlueHost ei rajoita hallittavien verkkotunnusten määrää milloin tahansa. Eri koodaustyyppejä, kuten PHP, Perl 5, Javascript ja Flash, tuetaan. Jos sinulla on verkkokauppasivusto, sinulla on käytössään huipputekniset ostoskärryt.

A2-hosting ei tarjoa niin monta ominaisuutta kuin toinen isännöintipalvelu. Se mitä saat, on kuitenkin vaikuttavaa. Jokainen heidän palvelusuunnitelmansa sisältää rajoittamattoman tiedonsiirron ja RAID-10-tallennuksen. Sinulla voi olla niin monta sähköpostitiliä kuin sivustosi tarvitsee, ja sinulla voi olla hallinta useissa verkkotunnuksissa kerralla. Voit tuoda toisella isäntäsivustolla olevan verkkotunnuksen A2-hosting-tilillesi ilmaiseksi. Paketeissa on käytettävissä CPanel myös sivustosi tehokkaaseen hallintaan.

Asiakaspalvelu

Nykyisten asiakaskommenttien perusteella BlueHostilla on paljon työtä asiakaspalvelussa. Isännöintipalvelu väittää olevansa asiakkaidensa käytettävissä ympäri vuorokauden ympäri livekeskustelujen, sähköpostien ja puhelintukijärjestelmien kautta. On olemassa video-opaskirjasto, joka on myös saatavana avuksi kiireellisissä asioissa. Useimmat asiakkaat näkevät asiat kuitenkin toisin. He kertovat, että isännöintipalveluun on vaikea ottaa yhteyttä, ja tarjoaa vähän tai ei lainkaan tukea, kun tavoitat teknikon. Asiakkaat saavat myös vähän apua myös videoneuvojen kautta.

A2 Hosting loistaa asiakastukiosastolla. Kaikki heidän huoltoteknikot toimivat Yhdysvaltojen ulkopuolella, mikä tekee keskustelut helposti saatavilla kaikilla neljällä tärkeimmällä aikavyöhykkeellä. Isännöintipalvelu vie heidän tukensa askeleen pidemmälle tarjoamalla sinulle kehittäjät tukipyynnön toisessa päässä. Nämä ihmiset ymmärtävät koodikielen ja muut tekniset kielet, jotka voivat helpottaa ongelman selittämistä. Tukipalvelut ovat saatavana live-keskustelujen, sähköpostikeskustelujen, puheluiden ja online-lippujärjestelmän kautta.

hinnoittelu

BlueHost-hintarakenne alkaa 3,95 dollaria kuukaudessa heidän perustason jaetulle isännöintisuunnitelmalle. Jäljellä olevat jaetut isännöintisuunnitelmat ovat jopa 13,95 dollaria kuukaudessa ja sisältävät vähintään 50 Gt sivustotilaa, 100 Mt sähköpostitilin tallennustilaa ja vähintään yhden verkkosivuston verkkotunnuksen toimintaa. Niiden VPS-hosting-paketit alkavat 29,99 dollarilta kuukaudessa ja sisältävät 2 Gt RAM-muistia, jopa kaksi IP-osoitetta tiliä kohti ja 2 CPU-ydintä. Tämän isännöintipalvelun huomattavasti puuttuva hintaominaisuus on olemassa oleva rahat takaisin -takuupolitiikka. Kun jokin menee pieleen tai muutat mieltäsi heidän palvelunsa käytöstä, menetät kaikki siihen pisteeseen maksamasi rahat.

A2 Hosting tekee paremman työn hinnoitteluosastolla. Heidän jaetun isännöintisuunnitelman hinta alkaa 3,92 dollaria kuukaudessa ja jatkuu jopa 9,31 dollariin kuukaudessa. Näistä hinnoista saat rajoittamattoman tallennus- ja siirtotilaa, ilmaisen SSD: n, viisi tietokantaa ja palvelun, joka on 20x nopeampi kuin kilpailu. Muita paketteja ovat VPS-hosting alkaen 32,99 dollaria kuukaudessa ja Dedicated Server Hosting, joka alkaa 99,59 dollaria kuukaudessa.

Suositus

A2 Hosting ja Bluehost ovat molemmat erinomaisia ​​hosting-yrityksiä, jotka tarjoavat asiakkaille paljon hienoja ominaisuuksia. Molemmilla isännöintipalveluilla on kohtuuhintainen hinta ja ne ovat luotettavia web-sivustosi toiminnan ajan suhteen. A2-hosting on lopulta parempi vaihtoehto, koska se kiinnittää huomiota yksityiskohtiin ja korkealaatuisiin asiakaspalveluominaisuuksiin.

Kuka on parempi web-hosting-palvelu, AWS tai A2 Hosting? Ota selvää lukemalla AWS vs. A2 Hosting -vertailuteksti. Lue myös Bluehost vs. GoDaddy -viestimme nähdäksesi, mikä näistä päämarkkinoinnin isännöintipalveluista tulee parhaan koiran kohdalla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector