Dreamhost vs A2 Hosting: Kumpi on parempi? Hosting – vertaile hinnoittelua ja suunnitelmia – toukokuu 2020

Dreamhost vs A2 Hosting: Kumpi on parempi? Hosting – vertaile hinnoittelua ja suunnitelmia – toukokuu 2020

Dreamhost vs A2 Hosting: Kumpi on parempi? Hosting – vertaile hinnoittelua ja suunnitelmia – toukokuu 2020

Meillä on loputon tehtävä tuoda sinulle arvosteluja kaikista siellä olevista hosting-verkkosivustoista ja kertoa sinulle, mitkä niistä ovat kaikkien parhaimmat ominaisuudet ja edut. Jokaisessa erässä katsomme kahta isäntätapausta ja näemme kuinka ne pinottuvat eri tavoin, jotta näet, mikä niistä on selvä voittaja. Tässä tapauksessa tarkastelemme Dreamhost- ja A2 Hosting-sovelluksia. Molemmat ovat erikoistuneet tavanomaiseen isännöintiin, mikä tarkoittaa, että rakennat verkkosivun heidän palvelimilleen. Sellaisenaan jokaisella on etuja ja haittoja, joten murtakaamme se ja katsotaan, kumpi tulee esiin.


hinnoittelu

Kuten minkä tahansa palvelun kanssa, myös kustannukset voivat olla rajoittavia tekijöitä. Jos sinulla ei ole varaa maksaa verkkosivustostasi, niin ei ole väliä minkälaisia ​​ominaisuuksia tai toimintoja saat, joten katsomme aina tätä ensin. Siitä huolimatta arvolla voi olla valtava rooli päätöksessäsi, varsinkin kun kahdella isännällä on tällaiset samanlaiset hinnoittelurakenteet. Sekä A2 että Dreamhost ovat suhteellisen halpoja, joten sinun ei tarvitse tehdä valintaa kokonaiskustannusten perusteella. Tässä on mitä voit odottaa jokaiselta.

A2 jaettu hosting

 • Lite: 3,92 dollaria kuukaudessa (tulee sitten 7,99 dollari)
 • Swift: 4,90 dollaria kuukaudessa (sitten tulee 9,99 dollaria)
 • Turbo: 9,31 dollaria kuukaudessa (tulee sitten 18,99 dollari)

Unelmahostin jaettu hosting

 • 10,95 dollaria kuukaudessa
 • 9,95 dollaria / kuukausi laskuttaessa koko vuoden ajan (119,40 dollaria)
 • 7,95 dollaria / kuukausi laskuttaessa kolme vuotta (286,20 dollaria)

A2 VPS-hosting

 • Kuriton: 5,00 dollaria kuukaudessa
 • Hallittu (ei pääkäyttäjän oikeutta): $ 32.99
 • Ydin (juuripääsyllä): $ 32.99

Dreamhost VPS-hosting

 • Perussuunnitelma: $ 15 / kuukausi
 • Päivitetty suunnitelma: $ 30 / kuukausi
 • 4 Gt RAM-suunnitelma: $ 60 / kuukausi
 • 8 Gt RAM-suunnitelma: $ 120 / kk

A2 omistettu palvelin

 • Semi-Dedicated: 9,31 dollaria / kuukausi (tulee sitten 18,99 dollari)
 • Hallitsematon Flex: 99,59 dollaria / kuukausi (sitten tulee 119,99 dollaria)
 • Ylläpito Flex (ei pääkäyttäjän oikeutta): 141,09 dollaria / kuukausi (sitten tulee 169,99 dollaria)
 • Core Flex (juuripääsyllä): 141,09 dollaria / kuukausi (sitten tulee 169,99 dollaria)

Dreamhost -yritys

 • Neljä ydinsuunnitelmaa: $ 149 / kk
 • Kaksitoista ydinsuunnitelmaa: $ 229 / kk

Kuten huomaat, heillä on hosting-suunnitelmia kaikenlaisiin tarpeisiin, joita sinulla on. Molemmat tarjoavat myös pilvihotelliratkaisuja, ja myös Dreamhostilla on WordPress-toiminnallisuus. Tutkitaan tarkemmin, mitä ominaisuuksia jokaisen suunnitelman mukana tulee, mutta peruspakettia tarkasteltaessa A2: lla on enemmän vaihtoehtoja kuin Dreamhostilla. Syynä tähän on, että Dreamhostilla on vain yksi suunnitelma, joten saat kaikki parhaat ominaisuudet tarvitsematta päivittää myöhemmin tiellä. Sellaisenaan paras tapa verrata näitä kahta olisi nähdä, kuinka A2: n Turbo-suunnitelma on verrattuna Dreamhostin vakiosuunnitelmaan. Tällöin Dreamhost -puhallus tulee esiin huipulla.

Voittaja: Dreamhost

Rahat takaisin takuu

Yksi asia, jonka pitäisi sisältyä minkä tahansa isännöintisuunnitelmaan, on kyky palata takaisin, jos muutat mieltäsi. Koska verkkosivuston luominen vie aikaa ja sinun on luotettava useisiin ohjelmiin ja työkaluihin sen toteuttamiseksi, et halua olla jumissa maksamasta jostakin, joka ei toimi hyvin. Jos maksat siitä kuukausittain, se voi olla helppo peruuttaa, mutta jos maksat ennakkomaksun vähintään vuodeksi, rahan palauttaminen voi olla valtava kipu, jos muutat mieltäsi.

Onneksi monet hosting-palvelut tarjoavat rahojen palautustakuun, joten jos niin tapahtuu, sinun ei tarvitse huolehtia sijoituksen menettämisestä. Tässä tapauksessa A2: lla on melko tavallinen 30 päivän takuu, kun taas Dreamhost antaa sinulle 97 päivää muuttaaksesi mieltäsi. Tämä on aika vaikuttava kauppa, koska se osoittaa myös kuinka paljon Dreamhost uskoo tuotteeseensa.

Voittaja: Dreamhost, kaukaa

Asiakaspalvelu

Kun puhutaan arvosta, emme halua tarkastella vain numeroita ja tietoja. Syynä tähän on, että voit kerätä vain niin paljon tietoa esimerkiksi säilytystilasta ja käyttöaika-arvioista. Siksi uskomme, että yksi yrityksen parhaista toimenpiteistä on se, kuinka hyvin voit ottaa yhteyttä heihin, jos jokin menee pieleen ja tarvitset apua sen korjaamiseen. Saadaksesi kattavampi kuva kunkin isännän asiakaspalveluluokituksesta jakamalla se neljään pääluokkaan: puhelin, chat, sähköposti ja foorumit. Tässä on mitä löysimme.

Puhelintuki

Paljon kuin rahat takaisin -takuu, minkä tahansa kunnioitettavan yrityksen tulisi olla aina saatavana puhelimitse. Tämä on nykypäivän viestinnän alkeellisin muoto, minkä vuoksi se on niin huolestuttava, että Dreamhost ei tarjoa sitä menetelmänä tukijäseneen pääsemiseksi. Itse asiassa, jos haluat soittaa takaisin, joudut maksamaan ylimääräisen 14,95 dollaria kuukaudessa etuoikeudesta. Yritykselle, joka ylpeilee huippuosaamisella (ainakin heidän sivustonsa perusteella), luulet, että tällainen palvelu ei olisi niin ulottumattomissa.

Voittaja: A2

Live Chat

Vaikka puhelimella puhuminen puhelimella on melkein oletuksena olevaa viestintätapaa, nykyään voi olla paljon helpompaa ja hyödyllistä käyttää live-chat-ominaisuutta sen sijaan. Tällä tavalla sinun ei tarvitse odottaa pitoon, ja voit silti järjestää ongelmasi reaaliajassa sen sijaan, että odottaisit vastauksia sähköpostiin. Onneksi molemmat isäntäsivustot tarjoavat tämän ominaisuuden, vaikka A2 on yleensä parempi saada sinuun yhteyttä kuin Dreamhost. Tämä riippuu kuitenkin kellonajasta, joten jos yrität tavoittaa joku ruuhka-aikoina, joudut odottamaan vähän kauemmin Dreamhostissa.

Voittaja: A2

Sähköposti

Puhelintuen ohella tämä on oletus, joka kaikilla online-verkkosivustoilla on oltava. Jos tätä puuttuisi, meillä olisi vakavia epäilyjä palvelun laillisuudesta vai ei. Molemmilla isännillä on sähköpostilippujärjestelmä, ja molemmilla on vastaava vastausaika. Yksi asia, josta Dreamhost ylpeilee, on kuitenkin se, että jokainen heidän tukihenkilöstön jäsenistä on aitoa Dreamhostin työntekijää puhelin- tai sähköpostikeskuksessa työskentelevien ihmisten sijaan. Emme voi sanoa, kuinka väite on pätevä, mutta se näyttää olevan totta. Siitä huolimatta, molemmat sivustot ovat aika hyviä palaamaan sähköposteihin nopeasti ja tehokkaasti.

Voittaja: solmio

foorumit

Viimeinkin niille, jotka haluavat oppia käydessään, on hyödyllistä saada pääsy tietokantoihin, joissa käydään läpi yleisiä asioita ja ratkaisuja, jotta voit selvittää tavarasi omallasi eikä sinun tarvitse puhua kenenkään kanssa. Molemmilla isännillä on kunnollinen foorumipalvelu, mutta Dreamhost menee pidemmälle ja tarjoaa lisäoppaita ja oppimisnäyttöjä. Suurimmaksi osaksi A2 kattaa vain perusaineiston, kun taas Dreamhost puuttuu monimutkaisempiin ongelmiin, joita sivustosi kanssa saattaa ilmetä. Seurauksena on, että meidän on annettava pieni reuna Dreamhostille.

Voittaja: Dreamhost

Nopeus

Toinen asia, josta keskustellaan arvon suhteen, on nopeus, jolla sivustosi latautuu. Nykyään käyttäjät eivät halua viettää muutama sekunti enempää kuin aloitussivua, joten jos isäntäsi ei tuota nopeaa nopeutta, saatat menettää paljon yritystä.

Tämä on yksi areena, jossa A2 kukoistaa, koska palvelu on ylpeä siitä, että se on yksi nopeimmista isännistä siellä. Meidän on hyväksyttävä, vaikka joudut hankkimaan premium-paketin saadaksesi niin uskomattomia tuloksia. Siitä huolimatta meidän on sanottava, että molemmilla isäntäillä on kunnolliset tulokset. Tämän löysimme molemmille. Huomautuksena on, että kyse on tavanomaisista hosting-suunnitelmista, joten se voi vaihdella hieman muiden vaihtoehtojen, kuten VPS: n tai erillisten palvelimien, suhteen.

A2-hosting

 • Paras aika: 30ms
 • Pahin aika: 10 sekuntia
 • Keskiverto: 9 sekuntia

Dreamhost

 • Paras aika:24 sekuntia
 • Pahin aika:34 sekuntia
 • Keskiverto:10 sekuntia

Kuten näette, A2: lla on selvä etu keskimääräisellä nopeudella, joka on paljon vähemmän kuin Dreamhost, vaikka katsotkin parhaita latausaikoja. Kaiken kaikkiaan, jos haluat sivustosi olevan nopea, A2: n tulisi olla paras valinta.

Voittaja: A2

Seisokkeja / Päällä

Nopeuden lisäksi käyttöaika on toinen tärkeä vertailukohta, joka osoittaa isäntäsi terveyden ja elinvoiman. Koska et halua sivustosi laskevan palvelin- tai verkkoongelmien vuoksi, haluat, että luokitus on mahdollisimman lähellä 100%. Joissain tapauksissa voit joskus saada takuun sivustolta (kuten Dreamhost), mikä tarkoittaa, että jos sinulla on seisokkeja, sinulla on oikeus sivuston luottoon jokaisena päivänä, jolloin se tapahtuu. Dreamhost tarjoaa tällaisen takuun, mutta A2 ei. Tässä on molempien keskiarvo.

 • A2-hosting: 98%
 • Dreamhost:98%

Kaiken kaikkiaan Dreamhostilla on vähän enemmän vauhtia kuin A2: lla, mutta koska sivusto tarjoaa 100-prosenttisen takuun, meidän on annettava heille reuna..

Voittaja: Dreamhost

ominaisuudet

Viimeinkin pääsemme kunkin isännän typerään rakeisuuteen ja osoitamme sinulle, mitä saat suunnitelmavaihtoehdoillasi. Koska olemme jo käyneet läpi suurimman osan tärkeistä asioista, piirrämme ne vain, jotta voit tehdä oman vertailusi.

A2 jaettu hosting

 • Lite-suunnitelma: 1 verkkosivusto, 5 tietokantaa, rajoittamaton tallennustila, ilmainen SSL
 • Swift: Rajoittamaton määrä verkkosivustoja, tallennustilaa ja tietokantoja, ilmainen SSL
 • Turbo: Rajoittamaton määrä verkkosivustoja, tallennustilaa, tietokantoja ja Turbo Speed ​​(jopa 20 kertaa nopeampi)

Unelmahostin jaettu hosting

 • Vakiosuunnitelma: ilmainen verkkotunnus, rajoittamaton tallennustila, kaistanleveys ja tietokannat, ilmainen SSL

A2 VPS-hosting

 • Kuriton: 1 ydin, 20 Gt tallennustila, 512 Mt RAM-muistia
 • Ylläpito: 4 ydin, 75 Gt tallennustila, 4 Gt RAM-muistia
 • Ydin: 4 ydin, 75 Gt tallennustila, 4 Gt RAM-muistia (plus pääkäyttöoikeudet)

Dreamhost VPS-hosting

 • Ensimmäinen suunnitelma: 1 Gt RAM-muistia, 30 Gt: n tallennustila, rajoittamaton kaistaleveys ja verkkotunnukset
 • Toinen suunnitelma: 2 Gt RAM-muistia, 60 Gt tallennustila, rajoittamaton kaistanleveys ja verkkotunnukset
 • Kolmas suunnitelma: 4 Gt RAM-muistia, 120 Gt: n tallennustila, rajoittamaton kaistaleveys ja verkkotunnukset
 • Neljäs suunnitelma: 8 Gt RAM-muistia, 240 Gt tallennustilaa, rajoittamaton kaistaleveys ja verkkotunnukset

johtopäätös

Kaiken kaikkiaan, jos etsit nopeutta ja helppokäyttöisyyttä, A2-hosting on todennäköisesti parempi vaihtoehto. Sitä voidaan käyttää sekä Linuxissa että Windowsissa (vaikka Windows-hinnoittelu on hiukan erilainen) ja ohjauspaneeli on laajalti suosittu cPanel, kun taas Dreamhostilla on oma versio. Jos kuitenkin etsit jotain lihavampaa tai haluat kehittää joitain korkean tason sivustoja, Dreamhost on paras veto. Loppujen lopuksi meidän on sanottava, että A2: n alemman sisääntulon takia se on yleisesti parempi vaihtoehto.

Voittaja: A2-hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector