DreamHost vs InMotion Hosting – vertaile hinnoittelua ja suunnitelmia – toukokuu 2020

DreamHost vs InMotion Hosting – vertaile hinnoittelua ja suunnitelmia – toukokuu 2020

DreamHost vs InMotion Hosting – vertaile hinnoittelua ja suunnitelmia – toukokuu 2020

DreamHost ja InMotion Hosting ovat sekä tunnettuja että vakiintuneita yrityksiä, jotka tarjoavat webhosting-palveluita. Molemmat näistä yrityksistä ovat olleet käytännössä ikuisesti Internet-vuosina (InMotion Hosting on 14-vuotias ja DreamHost on 20!) Koska siellä on paljon yrityksiä, jotka tarjoavat verkkotallennusta, voi olla vaikea tietää, mikä yritys tarjoaa tuotteita , hinnoittelu ja palvelut, jotka toimivat sinulle parhaiten. Jos olet ajatellut mennä jonkin näistä yrityksistä, et ehkä tiedä mikä on parempi valinta. Onneksi voimme auttaa sinua tässä. Seuraavien tietojen pitäisi auttaa sinua pääsemään lähemmäksi tietoisen päätöksen tekemistä, sillä vertaamme DreamHostia ja InMotion Hostingia monilla ominaisuuksilla selvittääksesi, mikä niistä tarjoaa vastinetta rahalle.


Ominaisuuksien vertailu

Tässä osiossa tarkastellaan joitain pääominaisuuksia, joita voit odottaa mistä tahansa webhosting-palvelusta, nähdäksesi kuinka nämä kaksi yritystä pinoavat toisiaan vastaan.

 • Hinta

Yksi suurimmista asioista, joita kuka tahansa etsii verkkopalvelupalvelusta, on lopullinen tulo – kuinka paljon se kaikki maksaa? Sekä DreamHost että InMotion Hosting tarjoavat erilaisia ​​palvelutasoja, jokaisella on oma hinnoittelu. DreamHost-palvelun perustiedot verkkopalvelusta alkavat 10,95 dollaria kuukaudessa. Vuotta etukäteen maksaminen voi kuitenkin poistaa sen hinnan, ja kolmen vuoden maksaminen kerralla alentaa hintaan 7,95 dollaria kuukaudessa.

InMotion Hosting tarjoaa verkkopalvelun peruspaketin hintaan 7,99 dollaria kuukaudessa. Kuten DreamHost, vuoden maksaminen etukäteen antaa sinulle dollaria kuukaudessa alennuksen, ja sinulle annetaan myös mahdollisuus maksaa kaksi vuotta etukäteen, mikä laskee kokonaismäärän 5,99 dollariin kuukaudessa.

Molemmat palvelut tarjoavat myös muita tuotteita, mukaan lukien VPS (virtuaaliset yksityiset palvelimet) ja omistettu palvelimen isäntä. Tietysti näillä lisäpalveluilla on korkeampi, mutta vertailukelpoinen hintamerkki.

 • WordPress-hosting

Molemmat yritykset tarjoavat tätä palvelua niille, jotka etsivät WordPress-hosting-palvelua. DreamHost tarjoaa peruspakettinsa alkaen 7,95 dollaria kuukaudessa, kun taas InMotion Hosting alkaa 5,99 dollaria kuukaudessa. Molemmilla yrityksillä on myös porrastetut palvelutasot tarpeistasi riippuen. InMotion Hosting -palvelussa on kolme eri palvelutasoa – jo mainittu peruspaketti ja kaksi muuta palvelutasoa, jotka rajoittavat hintaan 13,99 dollaria WordPress-hosting-tasonsa Pro-tasolle. DreamHost tarjoaa niin kutsuttuun DreamPress-hintaan 16,95 dollaria kuukaudessa, mutta väittää, että tämä palvelu on viisi kertaa nopeampi kuin sen WordPress-perusvaihtoehdot ja että se on erityisesti suunniteltu käsittelemään kaikkia data- ja kaistanleveysongelmia..

 • Ominaisuudet – yhtäläisyydet

Tietysti dollarin tai kahden kuukauden ero on pitkällä aikavälillä merkityksetön; tosiasiallisesti tärkeätä on kuitenkin se, mitä saat siitä rahasta. Tässä suhteessa molemmat palvelut ovat hyvin samankaltaisia, koska ne molemmat tarjoavat laajan valikoiman palveluita ja ominaisuuksia. Esimerkiksi sekä DreamHost että InMotion Hosting tarjoavat erilaisia ​​ominaisuuksia, joiden avulla voit rakentaa ja ylläpitää onnistunutta, hyvännäköistä verkkosivustoa. Molemmat palvelut tarjoavat valmiita web-malleja, jotka voit valita ja muokata sitten tarpeitasi vastaaviksi. Ne molemmat tarjoavat sinulle myös mahdollisuuden rakentaa sivuston alusta alkaen, ja molemmat antavat sinulle rajoittamattoman online-sisällön tallennuskapasiteetin. Arvaa mitä, jos etsit palvelua WordPress-verkkosivustosi isännöimiseen? Sekä DreamHost että InMotion Hosting tarjoavat tämänkin. Lyhyesti sanottuna, molemmilla yrityksillä on pitkä luettelo työkaluista ja palveluista, jotka auttavat vastaamaan tarpeisiisi.

 • Ominaisuudet – erot

On kuitenkin joitain eroja. DreamHost tarjoaa useita pilvipohjaisia ​​ratkaisuja, kuten pilvipalvelimia ja pilvivarastoja. Lisäksi voit itse rakentaa sivustosi ilmaiseksi DreamHostissa – maksat vain, kun päätät tosiasiallisesti julkaista. Tämä tarkoittaa, että et voi vain viettää niin paljon aikaa kuin tarvitset saadaksesi sivustosi valmiiksi, mutta he eivät veloita sinua, kun näet kaiken heidän tarjoamansa.

Toinen ominaisuus, joka näyttää antavan DreamHostille edun, on sen sitoutuminen havaitsemaan ja poistamaan haittaohjelmat ennen kuin se koskaan tulee kosketuksi verkkosivustojesi kanssa. Automaattisten haittaohjelmien tarkistusten ja pilvipalveluiden integrointiin kutsutun prosessin avulla DreamHost pyrkii pitämään sisältösi ja yrityksesi turvassa mahdollisilta saalistajilta..

Jos et halua itse käydä läpi oman sivustosi luomisprosessia, tai jostain syystä et halua oppia käyttämään mukana toimitettuja web-suunnittelun luontityökaluja, InMotion Hosting todella tarjoaa sinun rakentaa verkkosivustosi sinulle . Kysymällä joitain tarpeitasi koskevia peruskysymyksiä, InMotion Hosting suunnittelee ja rakentaa verkkosivustosi sinulle, jota voit muokata haluamallasi tavalla. InMotion Hosting mahdollistaa lisäksi helpon Google Appsin ja sosiaalisen median integroinnin nykyiselle verkkosivustollesi. InMotion Hosting tarjoaa myös joitain sovelluksia, jotka on erityisesti suunniteltu kauppaan liittyville verkkosivustoille, kuten Magento ja Woo Commerce.

 • Asiakaspalvelu

Sekä DreamHost että InMotion Hosting tarjoavat ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakastukea ja mahdollisuutta kommunikoida pätevän asiantuntijan kanssa linjan toisessa päässä. Vaikka DreamHost mainostaa, että ympäri vuorokauden tapahtuva tuki tapahtuu pääasiassa sähköpostin ja Twitterin välityksellä, InMotion Hosting helpottaa myös puhumista oikealle henkilölle joko puhelinnumerolla, johon voit soittaa, tai live-chat-vaihtoehdolla..

 • Nopeus

Molemmat isännät (tietysti) väittävät tarjoavansa palvelunsa erittäin nopealla nopeudella, ja molemmat väittävät, että isännöidyt sivustosi toimivat niin nopeasti kuin moderni tekniikka sallii. Molemmissa tapauksissa nämä väitteet vaikuttavat olevan totta. DreamHost ja InMotion Hosting käyttävät SSD-levyjä (Solid State Drives). Tämän tekniikan avulla verkkosivustot, tiedot ja välimuistit latautuvat nopeammin, mikä antaa käyttäjillesi kaiken kaikkiaan nopeamman verkkokokemuksen.

 • Seisokkeja / Päällä

Molemmat palvelut tarjoavat käyttöaikatakuita. DreamHost toteaa erityisesti, että heillä on 100% käyttöaikatakuu, mikä tarkoittaa, että verkkosivustosi on taatusti aina valmis ja toimiva ja täysin toimiva. InMotion Hosting tarjoaa 99,9% palvelimen käyttöaikatakuun, joka on melkein yhtä hyvä kuin 100%. Ei aivan. Mutta melkein.

 • Rahat takaisin -takuut

DreamHost tarjoaa uskomattoman 97 päivän rahat takaisin -takuun. Tämä on kokonainen kolme kuukautta varmistaaksesi, että olet täysin tyytyväinen kaikkeen, mitä he tarjoavat. InMotion Hosting tarjoaa 90 päivän takuun. Tämä ylimääräinen viikko antaa DreamHostille etulyöntiaseman tässä suhteessa, mutta kumpaankin suuntaan katsot, se on pitkä kokeilujakso varmistaaksesi, että olet tyytyväinen näihin yrityksiin. Ja kuten aiemmin mainittiin, 97 päivän ilmainen kokeiluversio ei edes käynnisty DreamHostilla – edes aloittaessasi ja luomalla verkkosivustosi voit tehdä sen ilmaiseksi. Joten 97 vuorokauden kokeilu alkaa vasta, kun olet ottanut askeleen ja julkaissut sivustosi. Joten todellisuudessa saat todella kauan varmistaaksesi, että DreamHost on isännöintipalvelu, johon haluat mennä. Se on yksi väite, jota InMotion Hosting ei voi täsmää.

 • Arvo

Kun tarkastelet kaikkia tietoja, voi olla vaikea valita selkeää voittajaa arvoluokassa. Molemmat nämä verkkopalvelupalvelut tarjoavat paljon potkua ansaitulle ansaitsijallesi. Olitpa juuri luomassa ensimmäistä verkkosivustoasi tai lanseeraamassa seuraavaa suurta asiaa verkkokaupassa, sekä DreamHost että InMotion Hosting tarjoavat vaikuttavan joukon palveluita erittäin hallittavissa hinnoilla. Joka tapauksessa, saat ehdottomasti hyvää vastinetta kuukausimaksullasi.

Joten, mikä voittaa?

Joten jos näin on, mikä isännöintipalvelu on voittaja? No, se on todella vaikea kutsu soittaa. Koska ne ovat monella tavalla niin samankaltaisia, paholainen, kuten sanotaan, on yksityiskohdissa. Vaikka molemmat yritykset ovat samanlaisia, niillä on muutamia eroja, ja rahojemme vuoksi voittaja, näiden yksityiskohtien perusteella, on InMotion Hosting.

Miksi? No, riippumatta sivustosi asiantuntemustasosta, InMotion Hosting näyttää vain olevan paremman ratkaisun paikallaan auttaa sinua. Uudelle ja kokemattomalle käyttäjälle molemmat yritykset tarjosivat laajan valikoiman valmiita web-malleja, jotka olivat lähes äärettömästi muokattavissa. Pidin kuitenkin siitä, että InMotion Hosting todella luo sivuston sinulle, jos haluat heidän. Kuuntelemalla sinua ja pian tulevan sivustosi ainutlaatuisia tarpeita InMotion Hosting voisi rakentaa sinulle sivuston kaikilla ominaisuuksilla, joita tarvitset maksimoidaksesi online-toimintoasi.

InMotion Hosting näyttää kokeneemmalle käyttäjälle tarjoavan kattavampi palveluvalikoima. Jos haluat myydä verkossa, InMotion Hostingin integrointi useisiin alan standardi-verkkokaupan työkaluihin auttaa muuttamaan verkkosivustosi vähittäiskaupan voimantuottajana.

Ja kaikilla palvelutasoilla InMotion Hosting -palvelun asiakaspalvelu voittaa selvästi, koska ne ovat helposti saatavissa monien eri viestintäkanavien kautta – jota DreamHost ei pysty väittämään.

Näiden erottuvien ominaisuuksien ansiosta saamme InMotion Hostingille hienon – mutta erittäin selkeän – voiton tässä päästä päähän!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector