iPage vs Amazon Web Hosting: Mikä on parempi? Hosting – vertaile hinnoittelua ja suunnitelmia – toukokuu 2020

Web-isännöinnissä on kaksi päämenetelmää, joilla voit saada verkkosivustosi verkkoon. Ensimmäinen on käyttää kuluttajaluokan sivustoja, jotka asettavat sivusi palvelimelle alhaisella hinnalla ja tarjoavat rajallisia resursseja. Tämä toimii hyvin useimmille ihmisille, koska monilla verkkosivustoilla ei tarvitse olla huippuluokan ohjelmointia tai toimintoja työnsä suorittamiseksi. Jos esimerkiksi ylläpidät blogia, et halua maksaa ylimääräistä sellaisista asioista kuin tietokannat ja levytila, jos et tarvitse sitä. Toisaalta, jos olet kehittäjä, tarvitset paljon erilaisia ​​komponentteja, jotta sivustosi toimivat parhaiten sinulle. Asiat, kuten erilliset palvelimet, integroitu ohjelmointi ja pilviominaisuudet, ovat kaikki verrattuna kurssille verkkosivustojen kehittäjille, minkä vuoksi heidän on etsittävä kattavampia hosting-vaihtoehtoja. Kaiken tämän mielessä tuomme vertailutiedot kahdesta isännöintiympäristöstä, jotka ovat molemmin puolin taajuuksia. Kuluttajien isännöintiä varten meillä on iPage, ja kehittäjien isännöintiin meillä on AWS, joka tarkoittaa Amazon Web Services -palvelua. Joten yksi muistettava asia on, että kun käymme läpi ja vertaamme näitä kahta isäntä esimerkiksi hinnoitteluun ja ominaisuuksiin, ne on suunniteltu erityyppisille käyttäjille.


hinnoittelu Jos vertailisit useimpia kuluttaja-hosting-verkkosivustoja, huomaat, että monet niistä tarjoavat kilpailukykyisen hinnoittelun saadakseen sinut oven eteen. Tässä tapauksessa iPagella on fantastinen johdantohinta, joka on kohtuuhintainen kaikille. Tästä huolimatta emme yleensä pidä ihmisiä ajattelemasta, että alhaisemmat kustannukset ovat parempia, koska on paljon tärkeämpää nähdä, minkä arvon saat rahallesi. Amazonin suhteen saat paljon enemmän ominaisuuksia ja etuja, mikä tarkoittaa, että joudut maksamaan ylimääräistä saadaksesi ne. Sinänsä näiden kahden isännän perushinta on täysin erilainen.

  • iPage: 1,99 dollaria kuukaudessa (nousee sitten 10,99 dollariin)
  • Amazon: vaihtelee, mutta voi olla niinkin pieni kuin 19 dollaria kuukaudessa jopa useisiin satoihin dollareihin

Voittaja: Jos menemme hintaan yksin, iPagella on oma käsitys. Kun tarkastellaan AWS: ää, hintapisteen lukitseminen on vaikeaa, koska valita on niin monia erilaisia ​​vaihtoehtoja. Jopa niin yksinkertaisella kuin perussivun isännöinti on useita palveluvaihtoehtoja, jotka voivat lisätä hintaa uskomattoman nopeasti. Hinnoittelurakenne Yksi tärkeä ero näiden kahden palvelun välillä on, että ne laskuttavat eri tavoin. Vaikka iPage tarjoaa kuukausimaksun, joka perustuu koko vuoden ilmoittautumiseen, AWS käyttää “pay-as-you-go” -rakennetta, joka voi olla paljon kustannustehokkaampi, jos tarvitset vain väliaikaista isännöintiä. Lisäksi iPage kokoaa kaiken yhdeksi suunnitelmaksi, mikä tarkoittaa, että ostat palveluita, joita et ehkä tarvitse, kun taas AWS laskuttaa vain käyttämistäsi tuotteista ja ohjelmista. Loppujen lopuksi, jos tiedät tekemäsi ja olette strategisia maksamisen suhteen, voit saada paljon enemmän rahaa AWS: ltä.

Voittaja: AWS

Asiakaspalvelu Olitpa aloittelija web-suunnittelija tai veteraani, tulee aika, jolloin joudut ottamaan yhteyttä jonkun puoleen ongelman ratkaisemiseksi. Se voi liittyä verkkosivusi tai se voi olla jotain niin triviaalia kuin laskutuskysymys, mutta riippumatta siitä, onko välttämätöntä, että saat kiireellisesti jonkun kiinni varmistaaksesi, että ongelmasi ratkaistaan ​​heti. Joten vertaamalla erilaisia ​​tukimenetelmiä keskitymme neljään parasta: puhelin, chat, sähköposti ja foorumit. Ennen kuin aloitamme, on kuitenkin tärkeää huomata, että AWS veloittaa ylimääräisiä kattavista tukijärjestelmistä, kun taas iPage sisältää sen perushintaasi. AWS: llä on kuitenkin peruspaketti, joka sisältyy tavalliseen isännöintijärjestelmääsi. Sellaisenaan me verraamme näitä tukijärjestelmiä sen sijaan, että löydät AWS: n lisävaihtoehdot.

Puhelintuki Yhtenä maailman suurimmista yrityksistä Amazon on aina hieno vastaamaan puhelimiin ja lyhentämään odotusaikoja. Jos otat yhteyttä AWS: n tukitiimiin, et odota muutama minuutti. iPagella on samanlainen asennus, mutta jos soitat ruuhka-aikoina, joudut ehkä joutumaan pitoon pidempään.

Voittaja: AWS

Live-keskustelu Niille, jotka haluavat välittömiä tuloksia joutumatta puhumaan jonkun kanssa, live-chatti on fantastinen resurssi käytettävissänne. Molemmat isännöintipalvelut tarjoavat chat-toiminnon, mutta AWS puuttuu jonkin verran peruspaketista. Jos päivität, saat henkilökohtaista apua kaikkina vuorokauden aikoina, mutta jos pysyt vakiojärjestelmän kanssa, saatat löytää pidempiä odotusaikoja. iPage on yleensä reagoivampi, vaikka heillä on vielä joitain ongelmia ruuhka-aikoina.

Voittaja: iPage Sähköposti Kun tarkastelet sähköpostitukia, paras tapa verrata näitä kahta on nähdä, kuinka kauan vastaus kestää. Sekä iPagella että AWS: llä on vakiolippujärjestelmä, mutta AWS näyttää palaavan nopeammin. Kaiken kaikkiaan ne ovat kuitenkin suunnilleen tasaisia.

Voittaja: solmio Oppaat / Forums Jos olet tyyppi, joka haluaa oppia korjaamaan ongelman itse, haluat käyttää runsaasti tietoa, joka voi auttaa sinua ratkaisemaan yleisiä ongelmia joutumatta puhumaan kenellekään. Tässä suhteessa iPagessa on paljon parempi järjestelmä, joka on asennettu perusjäsenille, mikä antaa sille etuna AWS: n. Jos kuitenkin päivität tukisuunnitelmasi Amazonilla, sinulla on paljon laajempi pääsy opetusohjelmiin ja foorumeihin, joten pidä se mielessä.

Voittaja: iPage

Nopeus Nykyajan nykymaailmassa ihmiset odottavat välittömiä tuloksia, etenkin verkossa. Vaikka vuosia sitten olet ehkä odottanut minuutin lataamista sivulle, nykyään yleisö poistuu yli 0,001 sekuntia, ennen kuin yleisö voi edes nähdä, mitä sivustollasi on. Seurauksena on, että haluat varmistaa, että isäntäsi on paras nopeus ja luotettavuus, jotta sinun ei tarvitse huolehtia sivustosi jatkuvasta viivästymisestä. Tässä tapauksessa sekä AWS: llä että iPagella on nopea latausnopeus, mutta AWS: llä on hieman enemmän eroa. Joissakin tapauksissa se voi tuntua kestävän ikuisesti, kun taas toisinaan se vilkkuu nopeasti. Valitettavasti johdonmukaisuus on avainasemassa, minkä vuoksi iPagella on eturinta.

Voittaja: iPage

Käyttöaste Toinen tarkasteltava asia on se, onko sivustosi menemisen riski mistä tahansa syystä. Tätä kutsutaan käyttöaikaksi tai seisokkeiksi, ja useimmat isännöintipalvelut takaavat, että sivusi ei koskaan kaatunut. Kun näitä kahta verrataan, iPagella ei ole Amazonin infrastruktuuria, mikä tarkoittaa, että sillä ei ole yhtä luotettavaa käyttöaikaprosenttia. Ero on kuitenkin murto-osa prosentista, joten älä usko, että iPage kaatuu koko ajan AWS: ään verrattuna.

Voittaja: AWS, mutta pienellä marginaalilla Arvo Nyt olemme päässeet kunkin palvelun muttereihin ja pultteihin. Kuten aiemmin mainitsimme, AWS on rakennettu kehittäjille ja vakaville web-suunnittelijoille, kun taas iPage on tarkoitettu tavalliselle kuluttajalle, joka ei tiedä paljon verkkosivustojen rakentamisesta. IPagella on kuitenkin melko paljon ominaisuuksia, joten jos etsit jotain helpompaa navigoida samalla kun säilyt kaikki toiminnallisuutesi, se voi olla erinomainen valinta. Tässä on lyhyt kuvaus siitä, mitä jokaisella palvelulla on tarjottavanaan. iPage Koska valita on vain yksi perussuunnitelma, saat kaikki parhaat ominaisuudet tarvitsematta päivittää. Ainoa asia, josta joudut ehkä maksamaan enemmän, on kaistanleveys, mutta se riippuu sivustosi liikenteestä ja tarpeistasi online-läsnäolosi kasvaessa. iPage tekee verkkosivuston rakentamisesta jokaiselle erittäin helpon, koska ne tarjoavat ohjelmia, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun ja luomaan sivujasi ja painikkeitasi. Lisäksi voit integroida verkkokaupan toimintoja ja markkinoida sivusi iPagen järjestelmän kautta. Kaiken kaikkiaan ne käsittelevät suurimman osan raskaista nostoista puolestasi ja tarjoavat yksinkertaisen ja helppokäyttöisen alustan.

AWS Tämän sivuston suurin vahvuus on myös sen suurin heikkous. Koska valita on niin paljon vaihtoehtoja, voi olla pelottava tehtävä selvittää, mitä kaikki tarvitsemasi tarkoittaa, että jos olet uusi verkkosivustojen rakennus, se on helppo eksyä sekoituksessa. Jos olet kokenut ja tiedät mitä etsiä, AWS tekee siitä helpon mukauttaa suunnitelmasi ja luoda järjestelmän, jossa on kaikki tarvitsemasi. Haluatpa erillisiä palvelimia, suurempaa kaistaleveyttä tai enemmän tallennustilaa, AWS: lla on valtava valikoima vaihtoehtoja. Tämä kattaa myös verkkosivustojen ohjelmoinnin ja rakentamisen. Lyhyesti sanottuna, vaikka iPage tekee suurimman osan työstä sinulle, AWS antaa sinulle vain työkalut, joita tarvitset työskennelläksesi itse. Katso kuinka AWS kestää muita kilpailijoita vastaan ​​DreamHost vs. AWS-hosting-vertailupalvelussa.

Voittaja: Täältä on vaikea valita voittajaa, koska he ovat molemmat niin erilaisia. Yksinkertaisuuden vuoksi meidän on kuitenkin sanottava, että iPage on paljon käyttäjäystävällisempi ja tarjoaa silti räätälöitäviä ratkaisuja kokeneemmille. Vaikka AWS: llä on varmasti paljon enemmän tarjottavaa, voi olla vaikea tietää mitä tarvitset ja kuinka voit rakentaa suunnitelman tyhjästä.

johtopäätös Joten lopulta mikä palvelu on parempi? Meidän on sanottava, että suorituskyvyn suhteen AWS on ihanteellinen valinta, kun taas jos mukavuus ja yksinkertaisuus painottavat sinua, iPage on paljon parempi vaihtoehto.

Jos haluat nähdä kuinka iPage sopii muihin isännöintipalveluihin, tutustu iPage vs. A2 Hosting -vertailupohjaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map