Lopullinen opas Web-isäntämahdollisuuksien siirtämiseen – Vertaa hintoja ja suunnitelmia – toukokuu 2020

Lopullinen opas Web-isäntämahdollisuuksien siirtämiseen – Vertaa hintoja ja suunnitelmia – toukokuu 2020

Lopullinen opas Web-isäntämahdollisuuksien siirtämiseen – Vertaa hintoja ja suunnitelmia – toukokuu 2020

Internet-läsnäolon ylläpitäminen on tärkeä osa liiketoimintaasi. Verkkosivustosi toimii brändisi virtuaalisena esityksenä ja pyrkii lisäämään asiakkaidesi ja potentiaalisten asiakkaidesi tietämystä heidän tarjoamista eduista. Yrityksesi kasvaessa Web-hosting-tarpeesi todennäköisesti muuttuvat prosessissa. Sivuston siirtäminen uudelle isäntälle ei ole niin helppoa kuin yksinkertaisesti pakata muutama laatikko ja siirtää kuorma-auto.


Virtuaalimaailmassa on useita vaiheita, jotka sinun on noudatettava siirtääksesi verkkosivustosi yhdestä palvelupalvelusta toiseen. Perimmäisenä tavoitteena ei ole seisokkeja, joissa asiakkaat ja potentiaaliset asiakkaat eivät pääse prosessiisi verkkosivustollesi. Noudata näitä vaiheita, sinun pitäisi pystyä suorittamaan tämä tehtävä ilman, että virtuaalimaailma huomaa muutosta.

 1. Etsi Web-palveluntarjoaja

Web-hosting on palvelu, joka mahdollistaa yrityksesi verkkosivuston, johon kaikki voivat käyttää Internet-yhteyttä. Siksi verkkopalveluntarjoaja on yritys, joka antaa sinulle tilaa tietokannassaan verkkosivustojen ylläpitämiseen tarvittavien tiedostojen pysäköintiin. Web-palveluntarjoajan valitseminen ei ole päätös, joka sinun on tehtävä kevyesti. Tässä on muutama mielessä pidettävä asia, kun etsit verkkopalveluntarjoajaa.

 • Käyttöjärjestelmäsovitus

Yksi tärkeimmistä osista, joita sinun on etsittävä uudesta web-palveluntarjoajasta, on käytössä oleva käyttöjärjestelmä. Sinun on varmistettava, että se on sama järjestelmä, jota vanha web-palveluntarjoajasi käyttää. Saman käyttöjärjestelmän pitäminen auttaa siirtämisprosessin virtaviivaista aiheuttamatta palvelun keskeytyksiä.

Suurin osa isännöinnistä tapahtuu Linux-palvelimella, ja suurin osa isoista isännäistä isännöi automaattisesti tätä käyttöjärjestelmää. On kuitenkin isäntiä, jotka käyttävät Windowsia palvelimilleen, joten ole tarkkailussa tätä epäsuhdetta vaihtaessasi. Useimmat isännät ovat Linuxissa, mutta ole tietoinen.

 • Luotettava tekninen tuki

Verkkosivun ylläpito on melko helppoa, kun alkuperäinen asennus on valmis ja verkkosivusto toimii sujuvasti. Toisinaan sinun on päivitettävä verkkosivustosi sisältötietoja tai sivuja.

Vaikka sivustosi sisällön ja käyttöoikeuskoodin päivittäminen ja ylläpitäminen on yksi asia, palvelimen ja tietokantojen ylläpitäminen on toinen asia. Olen kokenut tuskani poistaessani WordPress-verkkosivustoni tietokannan vahingossa ja joutunut tekemään tiivistä yhteistyötä isäntäyrityksen kanssa sen palauttamiseksi. Samoin voit lisätä tahattomasti vanhentuneita laajennuksia tai laajennuksia vanhentuneeseen WordPress- tai Magento-verkkosivustoosi, joka aiheuttaa tietokanta- tai käyttöliittymävirheen, jota et voi korjata itse. Aiheen ratkaiseminen vie todennäköisesti enemmän teknistä tietoa kuin sinulla on. Jos yrität tehdä vianetsintää, se voi viedä tunteja tai päiviä, kun taas hyvä isännöinnin tukitiimi, kuten Siteground-tiimi, voi korjata sen muutamassa minuutissa. Kun näin tapahtuu, haluat Web-palveluntarjoajan, jolla on luotettava tekninen tuki. Henkilökohtainen kyky tavoittaa tekninen tuki live-chatin, sähköpostin tai puhelimen avulla.

 • Levytilan saatavuus

Verkkosivustosi vaatii huomattavasti levytilaa, jotta tiedostot ja muut tärkeät ainesosat voivat toimia kulissien takana. Vaikka et ehkä ymmärrä kaikkea kuinka kaikki toimii, sinun on valittava verkkoisäntäpalvelujen tarjoaja, joka tarjoaa saman määrän levytilaa kuin nykyinen palveluntarjoajasi. Et voi siirtää verkkosivustoa palveluntarjoajatiliin, jossa levytilaa on vähemmän. Jos teet niin, verkkosivustosi ei toimi kunnolla, mikä voi aiheuttaa verkkosivustollesi seisokkeja. Tämä estää asiakkaitasi ja potentiaalisia asiakkaitasi pääsemästä verkkosivustollesi, kunnes ongelma on ratkaistu.

Vaikka jotkut web-palveluntarjoajat tarjoavat runsaasti levytilaa, on silti joitain piilotettuja hankkeita, joita he eivät kerro sinulle etukäteen. Esimerkiksi, vaikka isäntä tarjoaa 30 Gt levytilaa, he vaativat monta, että tietyn määrän on oltava käytettävissä jatkuvasti suorituskyvyn vuoksi.

Toinen hieno painettu tuote on inode. Inodit ovat “tietokanta kaikista tiedostotiedoista paitsi tiedoston sisältöä ja tiedostonimeä”. Tämä on vähän edistyksellinen tuote, mutta hyvä isäntä voi auttaa sinua puhdistamaan tai hallitsemaan niitä. Ne ovat piilotettu osa web-hosting-palveluita, joista ei ole puhuttu liian usein.

 • Tiedonsiirron saatavuus

Verkkosivuston datatila toimii samalla tavalla kuin levytila. Verkkosivustosi sisältää tietyn määrän datatiedostoja toimiaksesi oikein. Kun tarkastelet mahdollisia verkkopalveluntarjoajia, kiinnitä huomiota uuden palveluntarjoajan tarjoamaan tiedonsiirron saatavuuteen. Sinun on voitava siirtää koko sivustosi ilman, että siirtotila loppuu.

Jotkut isännät tarjoavat rajoittamattomia siirtoja, toiset rajoittavat sen. Ole tarkkana erojen välillä isäntien välillä, koska usein yksi rajoittaa sinua yhdelle ominaisuudelle, mutta ei toiselle.

 • Tietokannan asennus

Tietäen, minkä tyyppisiä tietokantoja potentiaalinen verkkopalveluntarjoaja käyttää, on välttämätöntä tunnistaa, onko se sopiva verkkosivustollesi vai ei. Useimmat verkkoisäntätoimittajat käyttävät MS SQL-tietokantoja, jotka toimivat Windows-käyttöohjelmissa. Palveluntarjoajat, jotka käyttävät Linux-pohjaista käyttöohjelmaa, käyttävät MySQL-tietokantoja.

MySQL on erittäin suosittu, ja useimmat elleivät kaikki verkkosivustojen kehittäjät osaa käyttää tietokantaa. Ole etsimässä tätä ennen isäntävaihtoa ja varmista, ettei siinä ole ongelmia.

 • Komentosarjan kieli

Komentosarjakieli on viestinnän ohjelmointitapa, jota verkkosivustosi käyttää suorittamaan erilaisia ​​tehtäviä, jotka ovat asianmukaisen toiminnan edellytys. Se on jotain, joka tapahtuu kulissien takana ja vaatii parhaalta perustiedot.

Sinun on oltava tietoinen verkkosivustosi tällä hetkellä käyttämästä skriptikielestä. Jos sivustosi vaatii erityisen skriptikielivaatimuksen, kuten PHP, CGI tai ASP, sinun kannattaa kysyä uudelta Web-palveluntarjoajalta varmistaaksesi, että kyseiset kielet ovat saatavilla kyseisellä sivustolla. Jos tätä ei tehdä, verkkosivustosi ei toimi oikein, kun olet siirtänyt kaiken uudelle palveluntarjoajalle.

Pidä silmällä, kuinka usein isäntä päivittää skriptin palvelimellaan. Esimerkiksi jotkut laajennukset tai alustat, kuten WordPressissä, vaativat, että sinulla on viimeisin PHP-versio. Joskus isäntä edellyttää, että pyydät heitä manuaalisesti pitämään PHP: n päivityksen. Tämä voi aiheuttaa jännitteitä tulevaisuudessa, joten esine on tietoinen.

 • Hyvä suoritus

Verkkosivustosi on arvokas osa liiketoimintaasi vain, kun se toimii oikein. Valitsemallasi Web-palveluntarjoajalla on merkittävä rooli sen varmistamisessa, että niiden lopussa olevat palvelimet toimivat kunnolla. Kun nämä palvelimet menevät, verkkosivustollesi ei pääse asiakkaita ja potentiaalisia asiakkaita. Lue asiakasarvostelut ja Web-palveluntarjoajan verkkosivut saadaksesi tietoa siitä, kuinka usein heidän palvelimensa putoavat. Suurin osa palveluntarjoajista antaa prosenttiosuuden ajasta, jonka palvelimet ovat luotettavia.

Jos olet vakava verkkokauppayritys tai -merkki, jolla on hyvä maine, et halua harhauttaa hinnoittelua tässä suhteessa. Jos isännällä ei ole hyvää käyttöaikaa, sinun tulee välttää niitä tai suunnitella irtisanomisia. Ei ole syytä riskiä myynnin menettämisestä tai tuotemerkin maineen vahingoituksesta.

Jos verkkosivustosi on vasta alkamassa tai sinulla ei ole tonnia tilaa, käyttöaika ei ole yhtä kriittinen toiminnoillesi.

 • Luotettava palvelu

Keskeinen osa Web-palveluntarjoajan valitsemista on luotettavan palvelun tarjoaminen. Haluat välttää palveluntarjoajan valitsemista vain huomataksesi, että he eivät toimita ominaisuuksilla ja mukavuuksilla, jotka he korostavat verkkosivustollaan. Verkkopalveluntarjoajasi on oltava käytettävissä ja valmis auttamaan sinua, onko sinun ratkaistava ongelma vai vain kysyttävä.

Ennen kuin valitset uuden isännän, sinun tulee käydä läpi heidän asiakaspalvelukanaviensa ja testata heidän vasteaika. Testaa heidän live chat- ja sähköpostituki. Jos he vastaavat hitaasti myyntikyselyihin, he vastaavat todennäköisesti hitaasti asiakastukipyyntöihin.

 • skaalautuvuus

Kun luot verkkosivun ensimmäistä kertaa, yrityksesi saattaa silti olla käynnistysvaiheessa. Tässä vaiheessa web-hosting-tarpeesi ovat parhaimmillaan minimaaliset. Yrityksesi kasvaessa myös verkkosivustosi tarvitsee kasvaa. Tästä syystä sinun on valittava verkkopalveluntarjoaja, joka tarjoaa sinulle kasvavaa tilaa verkkosivustollesi. Kun tarkastelet käytettävissä olevia vaihtoehtoja, ajatelkaa pitkäjänteisesti ja katsokaa palvelun tarjoajan tarjoamista suurimmista paketeista. Löydä Web-palveluntarjoaja, joka tarjoaa sinulle skaalautuvuuden, mikä on tilaa kasvattaa verkkosivustojesi tarpeita.

Monet aloittelijat ja yritykset ovat siirtyneet Amazon Web Services -palveluun (AWS) nopean mittakaavansa vuoksi. Jos olet käynnistävä tai nopeasti kasvava yritys, tämä on ehdottomasti yksi tärkeimmistä huomioitavista ominaisuuksista, koska se voi tarkoittaa yrityksesi kasvua tai pysähtymistä. Et halua tuntea isännöintiyritystä, jolla ei ole mittakaavaa.

 • Helppo sivuston siirtäminen

Sivustojen siirto on prosessi, jolla verkkosivustosi digitaalitiedostot ja isäntäpaikka siirretään yhdeltä isäntäpalveluntarjoajalta toiselle isäntäpalveluntarjoajalle. Ole varovainen verkkopalveluntarjoajan suhteen, joka saattaa veloittaa sinulta maksun tästä palvelusta. Maineikkaimmat Web-palveluntarjoajat tarjoavat tämän palvelun ilmaiseksi keinona kiittää sinua valitsemastasi verkkosivustosi ylläpidon tarpeisiin.

 • Käyttäjän ohjauspaneelijärjestelmä

Suurin osa ajasta verkkosivustosi määrittämisessä tai sisällön ja sivujen päivittämisessä vaatii ohjauspaneelijärjestelmän, jonka Web-palveluntarjoaja toimittaa tilillesi. Se on verkkosivustojen hallinnan alue, joka sinun on perehtynyt ja että sinulla on käytännön tuntemus käytöstä. Kun tarkastelet mahdollisia Web-palveluntarjoajia, selvitä, käyttävätkö ne cPanel- vai WHM-järjestelmää. Haluat etsiä vaihtoehtoa, joka vastaa nykyisen Web-palveluntarjoajan ohjauspaneelijärjestelmää. Tämä tekee vaihtamisen uudelle palveluntarjoajalle helpompaa hallita.

Jotkut isännöintipalveluntarjoajat, kuten Rackspace ja GoDaddy (vanhat), eivät käytä cPanelia, mutta niillä on omat ohjauspaneelijärjestelmänsä. Jos käytät jo cPanelia, voi olla tuskallista vaihtaa ja oppia uusi käyttöliittymä.

 1. Vahvista verkkotunnuksesi omistajuus

Ratkaiseva askel verkkosivustosi siirtämisessä uudelle verkkopalveluntarjoajalle on ensin asianmukaisen verkkotunnuksen omistaminen. Verkkotunnus on verkkosivuston osoite, jonka asiakkaat ja potentiaaliset asiakkaat kirjoittavat selainpalkkiin päästäksesi verkkosivustoosi. Sinun on säilytettävä tämän verkkotunnuksen omistajuus ja kaikki asiaankuuluvat rekisteröintitiedot, kuten yhteystiedot ja maksutapa, vuosittain..

Kun verkkotunnuksen omistajuustiedot ovat paikoillaan, sinun on selvitettävä, aiotko siirtää verkkotunnuksen rekisteröinnin uudelle verkkopalveluntarjoajallesi vai vaihdetaanko uusi verkkotunnuksen nimipalvelin. Tässä on lisätietoja molemmista vaihtoehdoista, jotka auttavat päätöksenteossa.

 • Siirrä verkkotunnuksen rekisteröinti

Kun siirrät verkkotunnuksen rekisteröinnin uudelle verkkopalveluntarjoajalle, siirrät kaiken verkkosivustosi isännöintipalvelun kannalta merkityksellisen uuden yrityksen. Se on prosessi, jonka käsittelyaika kestää useita päiviä, vaikka useimmiten se tapahtuu tunnissa. Sinun on annettava vanhalle Web-palveluntarjoajalle seuraavat tiedot.

 • Yhteystietosi
 • Yksityisen tai suojatun rekisteröinti-asetuksen peruuttaminen
 • Valtuutus aloittaa verkkotunnuksen siirto
 • Uudet web-palveluntarjoajan tiedot

Kun prosessi on valmis, aikaisempi Web-palveluntarjoajasi lähettää sinulle sähköisen vahvistuksen siirron päättymisestä.

 • Vaihda verkkotunnuksen palvelimet

Verkkotunnuspalvelimien vaihtaminen on helpompi reitti seurata, kun siirryt verkkosivustosi uudelle Web-palveluntarjoajalle. Verkkotunnuksen rekisteröinti pysyy koskemattomana ja pysyy alkuperäisen verkkotunnuspalvelimen (DNS) tarjoajan kanssa. Suosittuihin DNS-yrityksiin kuuluvat GoDaddy, NameCheap ja Network Solutions. Nämä yritykset ovat kuuluisempia verkkotunnuksen rekisteröijinä kuin isäntäyrityksinä, vaikka ne toimivatkin. Kun uusi verkkopalveluntarjoajan tili on paikallaan, sinun täytyy vain osoittaa verkkotunnuspalvelimet vanhasta hosting-yrityksestä uuteen web-hosting-yritykseesi..

 1. Avaa uusi Web-hosting-tili

Web-isäntätarpeitasi varten on saatavana erilaisia ​​web-palveluntarjoajia. Jokainen tarjoaa periaatteessa samat ominaisuudet ja mukavuudet, jotka saat siirtäessäsi verkkosivustosi palvelimen sijaintiin. Joitakin merkittävimmistä web-palveluntarjoajista ovat seuraavat yritykset.

Luettelo alkaa naarmuttaa vain käytettävissä olevien web-hosting-asetusten pintaa. Suorita haku verkkosivustoa tarjoaville yrityksille ja tutustu kaikkiin vaihtoehtoihin, ominaisuuksiin ja mukavuuksiin, joita jokainen tarjoaa. Valitse luettelosta yritys, joka näyttää parhaiten sopivan sinulle. Rekisteröinti isännöintipalvelun kautta vaatii perustiedot, maksutavan, verkkotunnuksen ja sen, siirrätkö verkkotunnuksen rekisteröintiä vai vaihtako yksinkertaisesti verkkotunnuksen nimipalvelinta.

Jokainen web-hosting-palvelu asettaa oman hinnan, jonka tyypillinen summa on 4,95 – 9,95 dollaria kuukaudessa isännöintipalveluista. Jos olet vakava yritys, älä säästä ominaisuuksia hinnan suhteen. Jos sinulla on käteistä rahaa ja aloitat vasta aloittamisen, on hyvä aloittaa hyvämaineisten edullisten tarjoajien kanssa.

 1. Siirrä tietoja vanhasta isäntästäsi

Kun uusi hosting-tilisi on nyt aktiivinen, on aika aloittaa kaiken siirtäminen vanhasta web-hosting-palvelun tilistäsi. Vältä vanhan web-isännöintipalvelun tilin sulkemista, kunnes kaikki tietosi ja asiaankuuluvat tiedot siirtyvät uuteen isännöintipalveluun. Kun suljet vanhan tilisi, isännöintipalveluntarjoaja poistaa kaikki verkkosivustosi tiedot ja asiaankuuluvat tiedot palvelimiltaan. Siinä vaiheessa menetät pääsyn tietoihin, jotka saattavat vielä jäädä kyseisille palvelimille.

Tietoja ei ole mahdollista saada noudettaessa tietoja, jotka jättävät sinut alusta tyhjästä ja tarvitsevat uuden verkkosivustosäätiön rakentamisen. Menetät arvokasta verkkosivustoille pääsyaikaa, kun olet rakentamassa verkkosivustoa uudelleen. Menetty aika on yhtä suuri kuin menetetty tulo ja johtaa sukupolvia, koska asiakkaat ja potentiaaliset asiakkaat eivät pääse verkkosivustoosi, kun se on alhaalla.

Sinun on kuitenkin aina otettava sivustosi varmuuskopiot päivittäin, jotta edes yllä olevassa tilanteessa pystyisit noutamaan verkkosivustosi tiedostot. Varmuuskopioi useiden laajennusten ja palveluiden kautta, jotta kaikki pysyisi turvassa.

 1. Lataa varmuuskopiotiedostosi

Ennen kuin aloitat siirtämisen kaikesta vanhasta verkkopalveluntarjoajalta uudelle verkkopalveluntarjoajallesi, sinun on luotava varmuuskopiotiedosto kaikista nykyisistä verkkosivustosi tiedoista. Se antaa suojan esteen, jos jokin menee pieleen, kun aloitat siirtämisen uuteen web-hosting-palveluun.

Varmuuskopiointi alkaa, kun kirjaudut sisään käyttäjän ohjauspaneelijärjestelmään. Tästä hetkestä alkaen sinun on käytettävä ohjauspaneelin osaa, jossa on merkintä “varmuuskopio” tai jotain vastaavaa. Tarkka tiedostonimi vaihtelee käyttämäsi web-hosting-palvelun mukaan. Tuosta osiosta haluat valita public_html-kansion ja löytää vaihtoehdon varmuuskopioiden lataamiseen.

Kun napsautat “lataa varmuuskopioita” -osaa, näet käytettävissä olevat varmuuskopiovaihtoehdot. Voit päättää, haluatko ladata kaikki verkkosivustosi varmuuskopiotiedostot vai aliverkkotunnuksen varmuuskopiotiedostojen osat. Sinulle on helpompi ladata kaikki verkkosivustosi varmuuskopiotiedostot kokonaisuutena. Aliverkkotiedostoihin keskittyminen luo mahdollisuuden unohtaa vahingossa tärkeä tiedosto, jonka verkkosivustosi tarvitsee toimiakseen oikein.

Lataa kaikki varmuuskopiotiedostosi pakatussa muodossa, jonka lataat myöhemmin uudelle web-palveluntarjoajan sivustollesi olemassa oleville palvelimille. Vältä näiden tiedostojen purkamista, koska se uusi automaattisen isäntäpalvelimen suorittama automaattinen toiminto lähetetään varmuuskopiotiedostojasi. Kun lataus on nyt valmis, tallenna tiedostot tietokoneellesi, kirjaudu ulos käyttäjän ohjauspaneelijärjestelmästä ja siirry käyttäjien ohjauspaneelijärjestelmään, jota uusi Web-palveluntarjoajasi käyttää.

 1. Lataa varmuuskopiotiedostot uudelle tilille

Kun luot uuden tilin verkkopalveluntarjoajan kanssa, saat sähköpostin, joka sisältää tarkat tiedot verkkotunnuspalvelustasi. Tämän sähköpostin tiedot tarjoavat sinulle valitsemasi isännöintisuunnitelman verkkotunnuspalvelimet ja IP-osoitetiedot. Tarvitset nämä tiedot, jotta voit ladata varmuuskopiotiedostosi uusiin web-hosting-palvelimiin.

Varmuuskopiotiedostojen latausprosessi alkaa, kun kirjaudut sisään uuden web-hosting-tilin käyttäjän ohjauspaneelijärjestelmään. Etsi ohjauspaneelin pääsivulta otsikko ”varmuuskopio” tai jotain vastaavaa. Kohdan alla haluat löytää tiedostojen latauskentän, jolla voit suorittaa täyden varmuuskopion sivustosta. Napsauttamalla tätä painiketta, sinulla on mahdollisuus löytää varmuuskopiotiedosto tietokoneesi kiintolevyltä ja valita kyseinen tiedosto lähetettäväksi.

Kun palvelin alkaa ladata verkkosivustosi varmuuskopiotiedostoja, tilapäivitys tulee näkyviin näytölle. Palvelin näyttää rivi riviltä tilan, kun jokainen varmuuskopiotiedostosi siirtyy onnistuneesti uuteen palvelimen sijaintiin. Normaali lähetysprosessi sisältää kaksi sivua ja tiedät, että prosessi on valmis, kun toinen sivu on valmis lähettämään. Tilapäivitys tulee näyttöön ilmoittaen, että voit nyt aloittaa tarvittavien Web-sivuston mukautusten tekemisen.

 1. Tarkista tietokantatoiminto

Koska järjestelmä siirtää kaikki verkkosivustosi varmuuskopiotiedostot uuteen palvelinpaikkaan, se jättää automaattisesti pois kaikki asiaankuuluvat käyttäjänimi- ja salasanatiedot, jotka ovat osa My SQL-tietokantatiliäsi. Tästä syystä sinun on löydettävä vastaava tietokannan käyttäjäosa pääkäyttäjän ohjauspaneelijärjestelmästä ja syötettävä nämä tiedot järjestelmään..

Sinun on myös päivitettävä käyttäjänimi ja muut perustiedot Web-isäntäpalvelimien FTP-tili-osiossa. Tämän suorittamiseksi sinun on kirjauduttava FTP-tilitietokantaan verkkosivuston IP-osoitetietojen kautta. Tämän jälkeen voit tehdä tarvittavat muutokset käyttäjänimeen, salasanoihin, verkkosivustojen käyttöoikeuksiin ja muihin asiaan liittyviin tietoihin. Muista tallentaa muutokset ennen kuin poistut ohjauspaneelijärjestelmän tästä osasta. Tässä prosessin osassa tekemäsi muutokset ovat välttämättömiä verkkosivustosi kulissien takana oleviin operaatioihin.

 1. Vaihda verkkotunnuksen palvelimia

Kulissien takana olevien tietojen toimiessa oikein, sinun on nyt keskityttävä verkkosivustojen tietojen esittämiseen, jotka asiakkaat ja potentiaaliset asiakkaat näkevät saavuttaessa verkkosivustosi kotisivulle. Tätä siirtoprosessin osaa varten muutat verkkotunnuspalvelimiesi sijaintia. Prosessi alkaa kirjautumalla verkkopalveluntarjoajan tilin rekisteröinnin ohjauspaneeliin.

Etsit verkkotunnuksen nimipalvelimia -osaa tai jotain vastaavalla nimellä. Kohdassa näkemäsi tiedot näyttävät samanlaisilta kuin nämä.

 • Old-Webhost.com
 • Old-Webhost.com

Korvaat nämä tiedot uuden verkkosivuston isäntätilin verkkotunnuspalvelimen tiedoilla. Tämän prosessin korvaavat tiedot ovat vahvistusviestissä, jonka saat avaamalla uuden web-hosting-palvelun tilin uuden palveluntarjoajan kanssa. Tee muutokset korvaamalla verkkotunnuspalvelimen tietojen vanha-webhost.com-osa uusilla-webhost.com-tiedoilla. Kun olet valmis, voit tallentaa muutokset ja poistua käyttäjän ohjauspaneelijärjestelmästä.

 1. Vältä verkkosivustojen muutosten tekemistä

Vältä muuttuessasi verkkosivustosi sisältöön tai asetteluun siirtyessään uuteen verkkotunnuspalvelimeen siirtymisen aikana. Koska palvelimet työskentelevät pyydettyjen muutosten tekemiseksi, kaikki lisäämäsi uudet tiedot eivät välttämättä näy uudessa verkkosivustosi sijainnissa. Samoin kaikki tämän siirtymäkauden aikana poistetut tiedot saattavat edelleen näkyä sisällössä, kun palvelimen vaihto on valmis.

Verkkotunnuspalvelimen muutosten voimaantulo voi viedä 12–24 tuntia. Tänä aikana asiakkaasi ja potentiaaliset asiakkaasi näkevät edelleen saman tutun verkkosivuston ulkoasun saapuessaan kotisivullesi. Verkkosivustosi pysyy avoinna myynnin luomiseksi ja johtaa normaaliin tapaan potentiaalista lyijyä, koska kaikki tapahtuva työ tapahtuu kulissien takana.

 1. Testaa Web-hosting-muutokset

Kun verkkotunnuspalvelimen vaihto on valmis, saat vahvistussähköpostiviestin uudelta verkkopalveluntarjoajalta. Tässä vaiheessa voit peruuttaa web-isännöintipalvelun vanhan palveluntarjoajasi kanssa, koska sinulla on nyt vakuutus siitä, että kaikki on paikallaan, jotta verkkosivustosi toimisi kunnolla uudessa paikassa. Kun muutokset ovat virallisesti valmistuneet, sinun kannattaa testata verkkosivustoa varmistaaksesi, että kaikki toimii oikein.

Kun testaat verkkosivustoasi uudessa paikassa, tarkista perustoiminnot varmistamalla, että kaikki ulkoiset ja sisäiset linkit toimivat oikein. Lähetä testiviesti blogiisi tai uutiskirjeen tilaamispalveluihin. Tarkista jokaisella sivullasi varmistaaksesi, että asettelu näyttää oikein ja koko sisältösi on paikoillaan.

Lopullinen ajatus

Verkkosivuston siirtäminen yhdeltä Web-palveluntarjoajalta toiselle Web-palveluntarjoajalle on melko yksinkertainen, mutta se voidaan myös monimutkainen. Se on jotain, joka jokainen yrityksen omistaja käy läpi vähintään kerran uransa aikana, kun yritys ylittää nykyisen palveluntarjoajan tilanteen. Tietäen voi olla turhautumisia ymmärtääksesi täysin, miten osion muutos tehdään, ladataan uusia tiedostoja tai tehdään muita asiaankuuluvia muutoksia..

Tästä syystä on hyödyllistä, että sinulla on luotettava verkkopalveluntarjoaja, jolla on täysin toimiva tekninen tukijärjestelmä. Tärkeä muistaa, kun siirrät verkkosivustosi uudelle palveluntarjoajalle, on asioiden ottaminen askel kerrallaan. Pidä varmuuskopiotiedosto helposti saatavana suojauksen esteenä, jos jokin menee pieleen. Kun muuttoprosessi on valmis, hengitä helpotusta ja ole ylpeä uudesta teknologisesta saavutuksestasi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector