Namecheap vs GoDaddy Review Hosting – Vertaa hintoja ja suunnitelmia – toukokuu 2020

Namecheap vs GoDaddy Review Hosting – Vertaa hintoja ja suunnitelmia – toukokuu 2020

Namecheap vs GoDaddy Review Hosting – Vertaa hintoja ja suunnitelmia – toukokuu 2020

Nykyajan nykymaailmassa ei ole koskaan ollut näin helppoa rakentaa ja perustaa verkkosivustoa. Olitpa pienyritys, joka haluaa tavoittaa asiakkaasi, vai haluatko perustaa erikoisblogia ansaitaksesi rahaa, verkkosivuston luominen on jotain, jonka melkein kuka tahansa voi tehdä, jos he tietävät mistä etsiä.


Valitettavasti, koska siellä on niin räikeä eri isäntäsivustoja, voi olla vaikea määrittää, mikä niistä sopii parhaiten sinun tarpeisiisi. Vaikka emme voi verrata kaikkia niitä kerralla, teemme niin tänään kahden parhaiten arvioidun isännän kanssa; Namecheap ja Godaddy.

Kun verrataan näitä kahta majoittajaa, mittaamme niitä samojen ominaisuuksien ja hyötyjen perusteella ja näytämme sinulle kumpi sopii sinulle paremmin tarpeitasi mukaan.

hinnoittelu

Kustannusten osalta tärkeintä on tarkastella, kuinka paljon uuden verkkotunnuksen rekisteröinti on. Vaikka verkkosivuston luomiseen voi liittyä muitakin päivityksiä, asioiden yksinkertaisuuden vuoksi tarkastelemme vain verkkotunnuksen hintaa ja uusimista. Olettaen, että haluat pitää sivustosi aktiivisena pitkään, sinun on uusittava se vuosittain, jotta se pysyisi aktiivisena ja saatavana.

namecheap

 • Arvopaketti: 9,88 dollaria perustamiseen, uusinnat 38,88 dollariin ensimmäisen vuoden jälkeen
 • Professional-paketti: 19,88 dollaria ensimmäiseltä vuodelta ja 78,88 dollaria uusimisilta
 • Lopullinen paketti: Asennus 29,88 dollaria, ja uusiminen maksaa 129,88 dollaria vuodessa
 • Business Pro: 19,88 dollaria kuukaudessa

Hyvä isä

 • Economy: 1 dollaria kuukaudessa / sitten 7,99 dollaria
 • Deluxe: 5,99 dollaria kuukaudessa / sitten 10,99 dollaria
 • Perimmäinen: 9,99 dollaria kuukaudessa / sitten 16,99 dollaria

Voittaja: Namecheap saattaa olla kalliimpaa etukäteen, mutta jos aiot ylläpitää sivustoasi vuosia, säästät rahaa menemällä tämän isännän kanssa.

Asiakaspalvelu

Vaikka olet tekninen guru, on väistämättä tilanteita, jolloin joudut ottamaan yhteyttä tukeen ongelman korjaamiseksi. Tätä silmällä pitäen on välttämätöntä, että isäntä tarjoaa riittävät kanavat, jotta voit ottaa heihin yhteyttä mahdollisissa ongelmissa ja ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Asiakastukea on kolme päätyyppiä, joten katsotaanpa, mitä nämä isännät tarjoavat.

24/7 pääsy

Tässä tapauksessa Namecheap antaa sinun ottaa heihin yhteyttä kaikissa päivinä tai öisin, myös viikonloppuisin. Godaddyn osalta he vastaavat kyselyihin vain maanantaista perjantaihin, mikä tarkoittaa, että jos kohtaat ongelman viikonloppuna, sinun on odotettava saadaksesi se ratkaistu..

Voittaja: Namecheap, ilmeisistä syistä.

Live Chat

Auttaaksesi sinua ratkaisemaan ongelmasi reaaliajassa, monet majoittajat tarjoavat ilmaisen chat-huoneen, josta voit pyytää apua ja saada vastauksen heti. Sekä Namecheapilla että Godaddyllä on live chat -ominaisuudet, mutta Namecheap on saatavana ympäri vuorokauden, eikä yhteydenotto vie niin kauan. Godaddyn kanssa heillä on tiettyjä aikoja, jolloin voit käydä chat-istuntoa, mikä tarkoittaa, että et pysty korjaamaan ongelmia milloin tahansa.

Voittaja: Nimihuono uudelleen

Puhelintuki

Vaikka suurin osa ihmisistä haluaa kommunikoida sähköpostitse tai tekstiviestinä nykyään, joskus puhuminen elävän henkilön kanssa on paras tapa käsitellä ongelmasi ajoissa. Molemmilla näillä isännöitsijöillä on puhelinnumero, johon voit soittaa, mutta Godaddylla on taas rajoitetut tunnit, jolloin voit ottaa heihin yhteyttä, ja todennäköisyys on, että joudut odottamaan pidempään saavuttaaksesi toisessa päässä olevan henkilön.

Voittaja: namecheap

Nopeus

Jos oletetaan, että haluat verkkosivustosi pääsevän kenelle tahansa milloin tahansa, on tärkeää saada isäntä, joka tarjoaa riittävän nopeuden, jotta et kohtaa viiveitä säännöllisesti. Vaikka melkein jokainen isäntä väittää tarjoavansa 99,99% käyttöaikaa, monissa tapauksissa tämä ei yksinkertaisesti ole tilannetta, mikä tarkoittaa, että joudut kokeilemaan heitä itse selvittääksesi kumman suorituskyvyn on parempi.

Riippumattoman nopeustesterin hostbenchmarker.com mukaan tässä on tulokset molemmille näille sivustoille.

namecheap: keskimääräinen kuormausnopeus on 3,4 sekuntia, nopein aika on 2,85 sekuntia ja hidas on 72,7 sekuntia.

Hyvä isä: Keskimääräinen nopeus on 3,14 sekuntia, nopein on 2,38 ja hitain on 37,97 sekuntia.

Voittaja: Kuten näette, Godaddy lyö nimellisarvoa sekä keskimääräisellä että hitaalla nopeudella. Osa siitä johtuu siitä, että Godaddylla on paljon enemmän käyttäjiä, ja sen seurauksena sillä on nopeammat palvelimet mukauttaakseen heidät.

Käyttöaste

Kuten mainitsimme, suurin osa isäntäsivustoista takaa käytännössä sataprosenttisen käytettävyyden, mikä tarkoittaa, että sivustosi ei pitäisi laskea mistään syystä. Jälleen kerran tarkastelimme hostbenchmarker.com-sivustoa nähdäksemme, kuinka nämä isännät pinoivat toisiaan vastaan.

namecheap: Keskimääräinen käyttöaikaprosentti on 99,93%, alimman ollessa 92,92%.

Hyvä isä: Keskimääräinen käyttöaika on 99,95%, alimman ollessa 94,72%

Voittaja: Jälleen kerran, jos sinulla on enemmän käyttäjiä, Godaddylla on paljon parempi infrastruktuuri kuin Namecheapilla, mikä johtaa luotettavampaan käyttöaikaan. On myös syytä huomata, että molemmat isännät tarjoavat joskus 100% käyttöaikaa, joten ota se huomioon myös.

Arvo

Kun vertaat kahta isäntää, sinun on vertailtava tilauksesi arvoa, jonka saat. Tämä arvo määritetään suurimmaksi osaksi siitä, kuinka monta verkkotunnusta sinulla voi olla, kuinka paljon kiintolevytilaa saat ja kuinka monta tietokantaa yleisesti saat.

namecheap

 • Arvo-suunnitelma: 3 verkkotunnusta, 20 Gt levytilaa, 50 tietokantaa ja 50 sähköpostitiliä.
 • Professional: 10 verkkotunnusta, 50 Gt levytilaa, 100 tietokantaa ja 100 sähköpostitiliä
 • Perimmäinen: Enintään 50 verkkotunnusta, rajaton levytila ​​ja rajaton kaistaleveys
 • Business Pro: Rajoittamaton verkkotunnus, 20 Gt levytilaa ja 5000 Gt kaistanleveys

Hyvä isä

 • Economy: 1 verkkotunnus, rajoittamaton kaistanleveys, 100 Gt levytilaa
 • Deluxe: Rajoittamaton verkkotunnus, tallennustila ja kaistanleveys
 • Perimmäinen: Kaikkea Deluxesta, mukaan lukien DNS-hallintatyökalu ja yhden vuoden SSL-varmenne

Kuten huomaat, vain Namecheap sisältää esimerkiksi ylimääräisiä verkkotunnuksia ja sähköpostitilejä, mikä tarkoittaa, että jos ne ovat arvokkaita sinulle, Namecheap on parempi valinta. Jos suorituskyky on kuitenkin suurempi myyntikohta, Godaddy voi olla paras vaihtoehto. Vaikka sähköpostiviesteihin ei kuulu Godaddyn suunnitelmia, voit käsitellä niitä vain 5,99 dollarilla kuukaudessa, mikä tekee kokonaishinnastasi vielä korkeamman.

Voittaja: Nimihuippu sähköpostille ja verkkotunnuksille, Godaddy nopeudelle ja suorituskyvylle

ominaisuudet

Sen lisäksi, että tiedät, minkä arvon saat verkkoisäntältäsi, sinun on myös ymmärrettävä, mitä lisäominaisuuksia se tarjoaa sinulle, jotta verkkosivustosi asettaminen olisi entistä helpompaa. Tässä on joitain yleisiä toimintoja, jotka nämä isännät jakavat.

WordPress-hosting

Palveluna WordPressistä on nopeasti tulossa go-to-verkkosivustojen rakentaja. Sekä Godaddy että Namecheap tarjoavat tämän tyylin isännöinnin, mikä tarkoittaa, että sen pitäisi olla tarpeeksi helppoa lisätä toimintoja verkkosivullesi ilman, että sinun täytyy oppia paljon ohjelmointia..

cPanel

Tämä on ylivoimaisesti kaikkien verkkosivustojen suosituin ohjauspaneeli, koska se antaa sinulle eniten vaihtoehtoja ja hallita sisältöäsi ja varmuuskopioita. Sekä Godaddy että Namecheap tarjoavat cPanelin kaikille paketeilleen.

Lisätty tietoturva

Koska hakkereita on jokaisen virtuaalisen nurkan takana, verkkosivustosi on välttämätöntä suojata. Godaddy tarjoaa myös SSL (Secure Socket Layer) -suojauksen, samoin kuin Namecheap. Molemmilla sivustoilla on erilaisia ​​suojaussuunnitelmia, joista voit valita tarpeitasi mukaan.

Markkinointi

Yksi suurimmista esteistä, joita sinulla on verkkosivustosi luomisen jälkeen, on, että sinun on mainostettava sitä liikenteen ohjaamiseksi ja numeroiden lisäämiseksi. Godaddy tarjoaa erilaisia ​​markkinointisuunnitelmia, kuten SEO-optimoinnin, sähköpostimarkkinoinnin ja mainosten paikallisen kohdistamisen. Namecheapilla ei näytä olevan vielä virallisia markkinointisuunnitelmia.

Online-maksut

Jos rakennat sivustoa, joka käyttää sähköistä kaupankäyntiä ensisijaisena toimintona, sinun on ehdottomasti mentävä isännän kanssa, joka voi tarjota sinulle kaikki tarvittavat työkalut sen toteuttamiseksi. Namecheap antaa sinun käyttää ohjelmistoja, jotka tarjoavat maksutapoja, eli voit luoda digitaalisen myymälän nopeasti.

Voittaja: Namecheapilla on kaiken kaikkiaan parhaat ominaisuudet, vaikka Godaddylla on selkeä etu markkinoinnissa ja verkkosivujen suunnittelussa. Itse asiassa voit maksaa Godaddylle verkkosivustosi ja brändisi luomisen puolestasi, mikä tarkoittaa, että tuskin joudut nostamaan sormea ​​perustaaksesi.

Kuka hyötyy eniten

Joten olemme nähneet, mitä molemmat isännät voivat tarjota, mutta mitä se tarkoittaa sinulle? Olitpa markkinoinnin ammattilainen vai pienyrityksen omistaja, miten nämä isännät vertailevat tarjoamalla sinulle tarvitsemiasi palveluita ja ominaisuuksia? Hajotamme sen.

Kehittäjä

Kaiken kaikkiaan Godaddy: n suorituskyky on korkeampi kuin Namecheap, mikä tarkoittaa, että jos olet ohjelmistokehittäjä, haluat ehkä käyttää Godaddyä. Kumpaakaan näistä sivustoista ei kuitenkaan ole optimoitu web-kehitykseen, joten sinun pitäisi etsiä muualta sen sijaan, mitä löydät.

markkinoija

Jos yrität kehittää sivustoja tapaksi mainostaa tapahtumia ja yrityksiä, voi olla hyödyllisempää käyttää Godaddya, koska heillä on jo verkosto erilaisten verkkosivustojen markkinointiin. Jos haluat kuitenkin paremman hallinnan siitä, mitä voit tehdä, suosittelemme Namecheapia parempana vaihtoehtona. Kumpikaan näistä isännöistä ei ole optimoitu tällaisille asioille, joten pidä se mielessä.

Pienyrityksen omistaja

Olettaen, että omistat pienyrityksen ja haluat mainostaa sitä verkkosivustosi kautta, on parempi käyttää Godaddyn markkinointimateriaaleja ja verkostoa omaan eduksesi. Jos kuitenkin yrität minimoida tuloksen, Namecheap maksaa sinulle vähemmän pitkällä tähtäimellä.

Verkkokauppayritys

Koska Namecheap antaa sinun asettaa online-maksuja, tämä vaihtoehto on ihanteellinen kaikille verkkoyrityksille. Mikä parasta, Namecheap-palvelun turvataso ja tuki tarkoittaa, että pystyt käsittelemään mahdolliset maksu-ongelmat heti.

Kuinka GoDaddy vertaa muihin isäntäsivustoihin? Tutustu GoDaddy vs. HostGator -vertailuviestiin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector