Paras pienyritysten web-hosting (toukokuu 2020) – Hyödyt ja haitat

Paras pienyritysten web-hosting (toukokuu 2020) – Hyödyt ja haitat

Paras pienyritysten web-hosting (toukokuu 2020) – Hyödyt ja haitat

Paras isäntä on vaikea valita.


Pienyrityksenä tarvitset parhaan hintatason ja ominaisuuksien tasapainon.

Sukellus web-hosting- ja sisällönluonteen salaperäiseen maailmaan on kuitenkin pelottavaa asiantuntijoille, puhumattakaan keskimääräisestä ostajasta. Siksi olemme täällä täällä, jotta voimme ohjata sinut web-hosting-palveluiden sisäpuolelle ja antaa heille suosituksia tähtien isännöintipalveluntarjoajille.

Parhaat pienyritysten Web-palveluntarjoajat

 1. SiteGround
 2. WP-moottori
 3. A2-hosting
 4. Bluehost
 5. Hyvä isä
 6. Liikkeessä
 7. Dreamhost

Nouseminen ja verkkoon pääseminen voi olla pelottavaa ja vie vähän taitoa, mutta et olisi pienyrityksen omistaja, jos et löytäisi mahdollisuutta näihin haasteisiin.

paras hosting pienyrityksille

Kuinka verkkosivusto voi ladata pienyrityksen tuloja??

 • Kerätään tietoa: Uusimmat työkalut kertovat sinulle erittäin tärkeitä tietoja käyttäjien sitoutumisesta. Laitoivatko he esimerkiksi jotakin ostoskoriin, mutta lopettavat ostamisen? Istuvatko sivustosi osat pysähtyneinä ja käyttämättöminä? Lopettavatko käyttäjät napsauttamalla sisältöä muutamassa sekunnissa? Kuinka kauan he viettävät sivustossasi? Nämä tiedot voivat muuttaa yritystäsi tavalla, jota et koskaan uneksinut.
 • Tee nimesi tunnetuksi: Verkkosivustosi SEO: n ja sosiaalisen median seuraajien määrän parantaminen (Insta-kuuluisa kukaan?) On yksi tehokkaimmista tavoista ohjata liikennettä yritykseesi nopeasti ja helposti.
 • Lopeta väärät tiedot: Digitaaliset ratkaisut säästävät työtunteja, koska voit lähettää usein kysyttyjä kysymyksiä ja saada ajattomia tietoja, kuten myymälätunteja, helposti saatavilla.
 • Luovat ratkaisut jokaiseen ongelmaan: Oli kyse sitten projektien mainostamisesta, myymälän rakentamisesta online-myyntiin tai bändin kiertuepäivien luetteloimiseksi. Verkkosivusto voi olla mikä tahansa ja ratkaista kaikki ongelmasi.
 • Tulevaisuuden todiste brändistäsi: Internet ei katoa. Jos pieni yrityksesi toimii edelleen offline-tilassa. Kilpailija täyttää tyhjyyden ja ottaa pois arvokkaita asiakkaita.

Parhaat pienyritysten parhaat web-palveluntarjoajat

Nämä ovat suosituimpia pienyritysten web-palveluntarjoajia.

1. SiteGround – monipuolinen paras valinta

siteground main heinäkuu 19

www.siteground.com

Plussat

 • Erinomainen hinnoittelu
 • Upea asiakaspalvelu
 • Ilmainen verkkotunnus
 • Suuri valikoima työkaluja
 • Yhden napsautuksen lavastus
 • Toimii hyvin WordPressin kanssa

Haittoja

 • Vain vuosisuunnitelmat
 • Jotkut pienet turvallisuusongelmat

SiteGround Top -ominaisuuden kohokohdat

Emme voi saada tarpeeksi SiteGround-palvelua.

Ensimmäinen asia, jonka huomaat SiteGround-palvelussa, on asiakaspalveluun kiinnitetty huomio.

Web-isännät voivat olla tuskallisia käsittelemään, kun asiat menevät pieleen.

Mikään ei tapaa vauhtiasi kuin istuminen tyhjessä asiakaspalvelun chat-huoneessa verkkokaupan ollessa alhaalla ja myynti romahtamalla.

Huolimatta siitä, että SiteGround on pieni itsenäinen yritys, sillä on paljon valtaa yhdistettynä äidin ja pop-kaupan asiakaspalveluun.

Jos et tiedä, mikä on yhden napsautuksen lavastus, sinun on tiedettävä. Verkkosivuston vaihtaminen voi olla tuskallinen TÄRKEÄÄ, jos sinulla ei ole testiympäristöä, jolla voit tarkistaa, toimivatko muutokset. Yhden napsautuksen lataus antaa sinun testata muutoksia sivustollasi ennen niiden tuomista eteenpäin. Pelkästään tämän ominaisuuden ansiosta SiteGround on sijoituksen arvoinen, koska voit säilyttää vakauden tunteen tekeessäsi muutoksia sivustoosi ja välttää hankalia seisokkeja työnnettäessä reaaliaikaista päivitystä.

Huomaa, että joudut ostamaan koko vuoden eikä kuukausittain, vaan pienyrityksen omistajana, mikä ei ole suuri ongelma.

Bloggaajat ja ne, jotka testaavat vettä, saattavat kuitenkin haluta käyttää kuukausivaihtoehtoa.

Tutustu perusteelliseen arvosteluomme, jos haluat tietää vähän enemmän heistä, emme voi suositella niitä tarpeeksi. Tai yritä verrata niitä toiseen vastaavaan isäntään, kuten A2 Hosting.

Hanki SiteGround-alennus täältä

2. WP Engine – paras alusta WordPressille

wpengine

www.wpengine.com

Plussat

 • Korkein arvo kasvuyrityksille
 • Ehdottomasti omistettu WordPressille
 • Fantastiset WordPress-työkalut ja -ominaisuudet
 • Blazing nopea nopeus
 • Rajoittamaton tiedonsiirto
 • Yritystason salaus

Haittoja

 • Ei hyvä valinta, jos et ole sitoutunut käyttämään WordPressiä.
 • Ei verkkotunnuksen sähköposteja
 • Kallis aloittelijoille

WP-moottorin tärkeimmät ominaisuudet

Suurin aloittelijoiden tekemä virhe? Web-hosting tarjoaa liian halpaa.

Jotkut vertailevat WP Moottorin 35 dollaria kuukaudessa koskevia suunnitelmia alhaisimpien hintojen kanssa, jotka ovat yhtä järkyttävän alhaiset kuin alle 2 dollaria kuukaudessa.

Arvaa mitä – saat mitä maksat.

Jos sinulla on todellinen yritys, HALUAT maksaa enemmän. Haluat tietää, että hosting-yritys aikoo tuottaa voittoa ja investoida tekniikkaansa.

Arvaa mitä, jos halpa isäntäsi hakkeroitu, maksat web-kehittäjälle korkeintaan 100 dollaria tunnissa (Yhdysvalloissa) korjataksesi sen. Sinne menee säästöt.

Teknisesti WordPress on ilmainen avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä, joka on tekninen tapa sanoa, että kuka tahansa voi käyttää ja muokata ohjelmistoa ilmaiseksi. Tällä on hyvät ja huonot puolensa.

Se on erittäin tehokas työkalu, joka antaa käyttäjille pääsyn laajennuksiin, widgetteihin, käyttäjän suunnittelemiin sisältövaihtoehtoihin ja muuhun. Mutta suurin haittapuoli on, että ollessaan niin avoin, mitä tahansa voi tapahtua.

Tämä tarkoittaa, että jos et ole kehittäjä, halvalla isäntäkoneella sijaitseva WordPress-sivustosi voi saada roskapostin, hakkeroida ja ajaa hitaammin kuin sorassa oleva etana..

Auttaakseen tämän ylläpitämistä ja hallintaa WP Engine lataa WordPressin sisäisillä mukautuksillaan. He pitävät itseään verkkokokemusalustana, joka on enemmän kuin isäntä.

Tämä tarkoittaa sitä, että heillä on WordPress-insinööritiimi, joka käyttää mukautettua alustaaan nopeuden optimointiin, hakkeroinnin estämiseen ja ylimmän tason tukeen verkkosivustosi tehostamiseksi kuin sen tekeminen itse.

Se on vähän kalliimpaa, mutta ne, jotka haluavat käyttää WP: tä, rakastavat WP Enginea ja kaikkia tarjoamiaan ominaisuuksia.

Jos olet WordPressin DIY-luonteessa, WP Engine on pakollinen.

WP Engine on kalliimpi kuin muut hosting-vaihtoehdot, koska se tarjoaa äärimmäisen nopeuden, hienot työkalut, automaattiset varmuuskopiot ja paljon muuta.

Omituisin haittapuoli on verkkotunnuspohjaisten sähköpostien tuen puute.

He ehdovat hankalasti Gmailin käyttöä, mutta toivottavasti se muuttuu kasvaessaan (He päivittivät asiakaspalvelun äskettäin 24/7, mikä on upeaa). Totta puhuen, käytämme Gmailista kaikkea, joten se ei ole niinkään haittapuoli.

Jos et käytä WordPressiä, se kannattaa ehkä etsiä muualta, mutta se on pakollinen niille, jotka ovat. Täydellinen katsaus menee vielä perusteellisemmin niiden ominaisuuksiin.

Hanki WP Engine 3 kuukautta ilmaiseksi

3. A2-hosting – jopa 20x nopeampi isännöinti

a2-isännöinti pääasiallinen 19. heinäkuuta

www.a2hosting.com

Plussat

 • Löydäsi nopein jaetun palvelun tarjoaja
 • 24/7 asiakastuki
 • Uptime-takuut
 • Vahvat sähköpostitoiminnot
 • Hyvä optimoidulla WordPress-isännöinnillä
 • Automaattiset varmuuskopiot
 • Päivittäiset varmuuskopiot

Haittoja

 • Käyttöliittymä voi olla hieman sotkuinen
 • Jotkut asiakasvalitukset ala-parin tuesta

A2-hosting-ominaisuuden tärkeimmät ominaisuudet

A2-hosting erottuu yhdestä asiasta.

Nopeus.

Mikään ei tee verkkosivustosi kävijöitä suorastaan ​​vihaisiksi, kuten hitaat latausajat.

Jopa muutama sekunti voi maksaa sinulle satoja asiakkaita.

A2-hosting on erittäin nopea ja tarjoaa täydet ominaisuudet, joita odotamme verkkopalveluntarjoajalta, kuten 24/7 asiakastuki, käyttöaikatakuut ja erinomaiset työkalut.

A2 on todella hyvä vaihtoehto niille, joilla on painava web-suunnittelu, joiden on saatava tietoja kuluttajille nopeasti.

Ne tarjoavat erinomaisen sähköpostituen ja ovat hyviä myös WordPressin kanssa, mikä pitää heidät kilpailukykyisinä WP Moottorin kanssa.

Isäntänä he ovat suuri kompromissi SiteGround-palvelun halpojen, monipuolisten ominaisuuksien ja WP Enginen kalliiden WordPress-painopisteiden välillä.

Heillä on myös omia tietoturvaratkaisuja, ja niihin voidaan luottaa pysyvän enemmän kuin melkein mikään muu isännöintipalvelu, päivittäiset varmuuskopiot eivät myöskään vahingoita.

Aloitetaan verkkokauppa, joka ei ole Shopifessa (miksi?). A2 tukee PrestaShopia, Magentoa, OpenCartia, WooCommercea ja monia muita.

Katso lisätietoja A2-hosting-ominaisuuksista kokonaiskatsauksessa.

Tutustu A2-palvelun hinnoitteluun ja suunnitelmiin

Halvat ja suositut web-hosting-yritykset

Nämä web-palveluntarjoajat ovat laajalti käytettyjä suosittuja vaihtoehtoja, jotka ovat kestäneet ajan.

1. Bluehost – Paras hinta kolmen vuoden tilaukselle

bluehost tarjous 36 kuukautta

www.bluehost.com

Plussat

 • Upea valinta aloittelijoille
 • Sotilaallisen luokan salaus
 • Bluehost VPS on todella edullinen
 • Halvin hinta 3-vuotiselle sitoumukselle
 • Jotkut käyttäjät ilmoittavat erittäin nopeita nopeuksia

Haittoja

 • Halpa ei ole aina parempi
 • Ei käyttöaikatakuuta
 • Joidenkin käyttäjien ilmoittamat hitaat nopeudet
 • Asiakastuki voi olla hidasta ja puuttuvaa

Bluehostin pääominaisuuden kohokohdat

Bluehost on yleensä pudonnut suosituissa blogeissa ja kuuluisissa podcasteissa – se on joukko isäntä, joka vetoaa moniin ihmisiin.

Niille, jotka käyttävät hintaa tärkeimmänä tekijänä päättäessäsi isäntänne, Bluehost on yksi parhaista vaihtoehdoista.

Se on myös yksi pienimmän riskin vaihtoehdoista aloittelijoille, jotka ovat vasta aloittamassa ensimmäisen verkkosivustonsa rakentamisessa.

Bluehostilla on fantastinen tietoturva ja työkalut, joita aloittelijat rakastavat käyttää. Ne tarjoavat myös VPS-majoitusta edulliseen hintaan.

Bluehost taistelee muutamalla alueella.

Ensinnäkin, he eivät tarjoa käyttöaikatakuuta. Tämä tarkoittaa, että et saa korvausta, jos Bluehost laskee.

Vaikka tämä on hyvin harvinainen tapaus, riski ei ole sen arvoinen yrityksille, kuten sähköiselle kaupalle, jotka menettävät rahaa joka minuutti, kun sivusto ei ole. He ovat ainoa suosittelija, joka ei aseta tätä perusvaatimusta, koska Bluehost hoitaa hyvin.

Bluehost on kohtuullinen valinta, mutta pitkäaikaiset käyttäjät saattavat löytää heidän kasvavan myös isäntänä. Tämä tekee halvasta pitkäaikaisesta hinnoittelusta hieman vähemmän arvokasta.

Koko Bluehost-arvostelu sukeltaa vielä enemmän yksityiskohtiin.

Tarkista hinnat ja saat Bluehost-alennuksen

 

2. Godaddy – Paras verkkotunnus verkkotunnuksille

godaddy 2019-kesäkuu

www.godaddy.com

Plussat

 • Hienoa, jos sinulla on jo verkkotunnuksia siellä
 • 24/7 puhelintuki
 • Lähes aina ylös ja melko nopeasti
 • Upeita työkaluja ja ominaisuuksia
 • Voi olla ammattitaitoinen joukkue suunnittelemaan verkkosivustosi

Haittoja

 • Vanhentunut PHP-tuki
 • Hidas asiakaspalvelu
 • Ei laadukkain isännöinti

GoDaddy -ominaisuuden kohokohdat

Vaikka menet toisen web-palveluntarjoajan kanssa, on todennäköistä, että kohtaat Godaddyn matkan varrella.

He ovat luultavasti tunnetuin tarjoaja ympäri.

He ovat kuuluisia ostamalla hullua määrää verkkotunnuksia ja räikeitä superkulhoilumainoksia, jotka tekivät heistä ikimuistoisen kaikista vääristä syistä.

Lyhytaikaisesti toimiville ammattilaisille, jotka haluavat käydä vain yhden yrityksen kautta, on olemassa suuri mahdollisuus, että Godaddy vastaa tarpeisiisi sekä isäntä- että verkkotunnus.

GoDaddy tarkistaa 24/7 -puhelutuki, kohtuuhintaiset aloitushinnat ja kohtuullinen määrä ominaisuuksia. Yksi ainutlaatuinen ominaisuus on verkkosivujen suunnittelutiimi, jonka Godaddy käyttää.

Niille, jotka haluavat maksaa vähän enemmän, he suunnittelevat verkkosivustosi ja auttavat sinua saamaan verkkosivustosi nopeasti. Se on sen arvoista niille, joilla ei vain ole aikaa tai taitoja rakentaa sivustoa, mutta joilla on budjetti.

Koko GoDaddy-arvostelu sukeltaa enemmän vivahteita.

Hanki GoDaddy WordPress -majoitusta vain 1 dollarilla

3. Inmotion-hosting – Ei hienoja kiinteitä majoituksia

inmotion-isännöinnin tärkein 2019-heinäkuu

www.inmotionhosting.com

Plussat

 • SSD-hosting
 • WordPress-integrointi
 • Erittäin luotettava asiakaspalvelu
 • Saumaton isäntätyyppien vaihto (Dedicated, VPS, Shared)
 • Techie suuntautunut

Haittoja

 • Epämääräinen ja hämmentävä hinnoittelu ja rajoitukset

InMotion-palvelun tärkeimmät ominaisuudet

Inmotion Hosting on vankka vaihtoehto web-hosting-palveluille ja se on ollut käytössä jo lähes 16 vuotta.

Koska historia on ollut erinomainen suorituskyky ja kaikki ominaisuudet, voit odottaa Web-palveluntarjoajalta.

Heillä ei ole ylpeyttäviä tappajaominaisuuksia, jotka erottavat heidät, mutta Inmotion on edullinen, suosittu ja luotettava.

Inmotion pyrkii olemaan hiukan enemmän teknisellä puolella kuin muut hosting-palvelut ja haluaa tukea avoimen lähdekoodin ratkaisuja.

Ne ovat upeita niille, jotka tietävät hiukan sivuston rakentamisesta ja ylläpidosta.

Sillä on jyrkempi oppimiskäyrä kuin joillakin tarjoajilla, mutta se sallii joitain ainutlaatuisia vapauksia.

Heillä on myös SSD-hosting, joka on paljon nopeampaa kuin perinteinen HDD-hosting.

Suurin haittapuoli Inmotionille on, että ne eivät aina ole selkeimpiä hinnoittelussa ja datarajoissa, joten on tärkeää tutkia pakettiasi ja keskustella asiakaspalvelun kanssa mahdollisista kysymyksistäsi. Koko Inmotion-arvostelu sukeltaa syvemmälle kuin haluat.

Katso Inmotion-hinnoittelu ja suunnitelmat

4. Hostgator – Suosittu halpa isäntä

hostgator

www.hostgator.com

ammattilainen

 • Ilmainen verkkosivusto, joka ylläpitää siirtymiä
 • Antelias rahat takaisin -takuu ja ilmaiset kokeilut (kuten cPanel)
 • Hyvä vaihtoehto muille halvoille isännille
 • Rajoittamaton sähköpostiosoite
 • Stellar-asiakaspalvelu

huijaus

 • Sekalaiset asiakasarvostelut
 • Turvallisuus on vähän puutteellista

HostGatorin tärkeimmät ominaisuudet

Hostgator on erittäin halpa vaihtoehto (kuten alle 3 dollaria kuukaudessa), joka tarjoaa upeita työkaluja, hyvän tuen ja runsas rahat takaisin -takuun.

Suurin Hostgatorin tarjoama etu on riskien puute.

Ne antavat paljon ilmaisia ​​kannustimia, kuten Adwords-hyvityksiä ja SEO-työkaluja. Ne tarjoavat myös ilmaisia ​​kokeiluja suosituista hosting-ominaisuuksista, kuten cPanel.

HostGatorin avulla voit kokeilla kuluttamatta joukkoa ylimääräisiä käteisvaroja. Ne ovat samanlaisia ​​kuin Godaddy siinä mielessä, että Hostgator on valtava, tunnettu toimittaja, jolla on upeat ominaisuudet.

Toisin kuin Godaddy, he eivät käyttäneet raa’ita markkinointivinkkejä tullakseen tunnetuksi. Pikemminkin ne tarjoavat vain hyvän palvelun haluamillasi ominaisuuksilla.

Rajoittamattomilla sähköpostiosoitteilla ja kaikilla ilmaisilla työkaluilla ne ovat todennäköisesti suosikkivalikoimamme niille, jotka haluavat kokeilla verkkoanalytiikkaa.

Heillä on kaikkea jaetusta WordPress-, VPS- ja pilvipalveluihin. Niiden, jotka vasta alkavat, menee hienosti jaetulla isännöinnillä. HostGator-arvioimme sukeltaa huimaavaan määrään vaihtoehtoja.

Bazinga, kassalla HostGatorin alennussuunnitelmat (linkillä)

 

5. Dreamhost – paras voittoa tavoittelematon isäntä

Dreamhost

www.dreamhost.com

Plussat

 • Helppo asennus yhdellä napsautuksella
 • Rajoittamaton kaistaleveys ja levytila
 • Freebies ylenpalttinen (100 dollaria AdWords-hyvitystä, ilmaiset verkkotunnukset, rajoittamaton määrä sähköposteja)
 • Ilmainen isäntä voittoa tavoittelemattomille

Haittoja

 • Ei puhelintukea
 • Vaihtoehtojen puute

Dreamhostin pääominaisuuden kohokohdat

Dreamhost tekee yhden hämmästyttävän asian, jota muut isännät eivät tee: ilmainen voittoa tavoittelematon isännöinti.

Se vie vähän paperityötä, mutta niille 501 (c) (3), jotka ovat raapimassa, mikään ei lyö vapaata!

He ovat hyvä isännöintipalvelu ja arvostamme, kuinka rehellisiä ja ajantasaisia ​​he suhtautuvat rajattomiin sanoihin.

Suurin osa palveluntarjoajista sen kautta, mutta silti kaasun kaistanleveyttä tai veloittaa ylimääräistä pahalla tavalla. Dreamhost on vain ystävällinen isännöintipalvelu.

Ne tarjoavat joitain monipuolisia vaihtoehtoja, kuten WordPress ja Web-sivuston rakennuspalvelut, ja ovat edelleen varsin edullisia.

Suurin huolemme on se, että Dreamhost ei tarjoa puhelintukea.

Nopean ja kunnollisen sähköpostin lippujärjestelmän käyttö toimii, mutta suuret yritykset, joilla on välitöntä huolta, saattavat turhautua asiakaspalvelun puutteesta.

Katso täydellinen Dreamhost-arvostelu saadaksesi lisää tuoreita yksityiskohtia.

Katso, onko Dreamhost tarpeeksi unelma

Kuinka aloitan yritystoiminnan verkossa?

Se voi aluksi tuntua ylivoimaiselta, mutta pienyrityksen saaminen verkossa voidaan jakaa kolmeen yksinkertaistettuun vaiheeseen.

1. Määritä online-läsnäolo: Ensin tutkia ja miettiä minkä tyyppisiä verkkosivustoja tarvitset. Saatat tarvita verkkokauppasivustoa, jossa on kärryjä ja ainutlaatuisia ominaisuuksia, tai mainostaa asianajotoimistoa ja huolehtia lähinnä tietyn yleisön ohjaamisesta verkkosivustollesi. Online-läsnäolosi määrittely riippuu yrityksestäsi.

2. Valitse web-hosting-ratkaisu: Tämä riippuu yrityksesi tarpeista. Pienyritysten web-hosting koostuu tyypillisesti keskitason hosting-ratkaisusta, koska kalliimmissa vaihtoehdoissa on ominaisuuksia, joita normaali yritysomistaja ei koskaan voi käyttää.

3. Build ja suunnittele online-läsnäolosi: Verkkosivustosi rakentaminen riippuu siitä, mitä haluat investoida online-alustaan.

Mikään näistä vaiheista ei ole helppoa tai nopeaa. Ne ovat leveitä, ja niiden valmistelu voi viedä paljon aikaa ja investointeja. Ne ovat periaatteessa laajin tapa saada online-läsnäolosi vauhtiin. Tänään haluamme auttaa sinua huolehtimaan siitä hämmentävästä toisesta vaiheesta valitsemalla Web-hosting-ratkaisusi.

Toinen vaihe, isäntävalinta, on, missä monet innostuneet yritysjohtajat hukkuvat, pysähtyvät eivätkä koskaan pääse verkkoon.

Mahdollisuuksia on huikeasti, ja koska isännöinti on perustavanlaatuinen askel online-läsnäolon kehittämisessä, se voi olla helppo olla rohkaistamatta aloittamaan mitään.

Mikä on ”web hosting -ratkaisu”?

web-hosting opiskelijoille

Verkkosivustot eivät kellu eteerisen pilven ympärillä tai niitä ei tosiasiassa ole aineettomassa Internetissä.

Aina kun käytät verkkosivustoa, olet tosiasiallisesti yhteydessä fyysiseen tietokoneeseen (palvelimeen), joka tallentaa tietoja ja hallitsee verkkosivustoille pääsyä.

Nykyaikaiset tietokoneet voivat myös simuloida näitä palvelimia suorittamalla ohjelman (kutsutaan virtuaalikoneeksi), mutta teknisesti ne toimittavat edelleen ohjelmaa fyysisellä laitteistolla.

wEB hosting sheksaaniliuokseen on yksinkertaisesti tapa saada fyysinen tietokone hallitsemaan, tallentamaan ja yhdistämään verkkosivustosi Internetiin. Tämä tapahtuu ensisijaisesti kautta wEB hosting providers kuten A2-hosting, joka hallitsee satoja tai tuhansia tietokoneita, jotka on täynnä erilaisia ​​verkkosivustoja.

Ellet ole kovin teknisesti kokenut, voimme kertoa sinulle heti, että parhaaseen web-hosting-ratkaisuusi kuuluu todennäköisesti maksaa web-palveluntarjoajalle verkkosivustosi tallentaminen ja yhdistäminen Internetiin.

Se on yksinkertainen, kustannustehokas ja paljon tehokkaampi kuin oman palvelinjärjestelmän yrittäminen toimistossa tai kotona. Niille rohkeille tai ammattilaisille, jotka haluavat kokeilla itse tehtävää itse tekemistä, WhatsTheHost on kirjoittanut askel askeleelta artikkelin kotona tapahtuvasta web-isännöinnistä.

Kuinka tiedän, minkä isännän minun pitäisi valita?

Jokaisella yrityksen omistajalla on erilaiset tarpeet.

Jotkut isännät sopivat paremmin niille, jotka rakentavat suuren liikenteen verkkosivustoja, kuten verkkokauppoja, kun taas toiset isännät ovat loistavat bloggaajille ja niille, jotka tarvitsevat enemmän datakeskeisiä työkaluja lukijoiden saamiseksi.

Hajotamme alla olevat suosikki web-palveluntarjoajamme, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen.

Jos haluat valita isäntä, sinun kannattaa harkita verkkosivustosi tarkoitusta, alustaa, johon haluat rakentaa sitä (kuten WordPress, oman verkkosivustosi kehittäminen tai DIY-verkkosivuston rakennustyökalun käyttäminen) ja kuinka sitoutuneita olet käsitellä asiaa. Suosittelemme perehtymistä kolmeen parhaaseen isäntöömme ja selvittämään, sopivatko ne sinun tarpeisiisi. Haluat myös harkita verkkotunnuksen neliön jakamista, koska isännän maksaminen edellyttää usein verkkotunnuksen valitsemista.

Kuinka saan verkkotunnukseni?

Valitessaan-a-domain-nimi1

Verkkotunnus on yksinkertaisesti termi, jonka laitat selaimeen verkkosivustosi luomiseksi. Esimerkiksi www.amazon.com tai www.google.com.

Nämä osoitteet on rekisteröity tietyn ajanjakson ajan, ja monimutkaiset markkinat määräävät, kuinka kalliit verkkotunnukset ovat sekä saatavuus.

Sinun on päätettävä, kuinka tärkeä verkkotunnuksesi on ja haluatko jotain halpaa, satunnaista tai cheesyä sen sijaan, että maksat oikeat yrityksesi tai unelma-verkkotunnuksesi hankkimiseen liittyvät suuret kustannukset.

Web-palveluntarjoajat tarjoavat yleensä ilmaisia ​​tai alennettuja verkkotunnuksia, jos valitset ne, mutta huomaa, että monet verkkotunnukset kuuluvat tietyille yrityksille, kuten Godaddy (tarkoittaa, että joudut ehkä työskentelemään useiden yritysten kanssa verkkosivustosi avaamiseksi).

Jos olet jumissa, kokeile ehkä yhtä näistä verkkotunnuksen generaattoreista. Ne auttavat löytämään hyvän nimen tyhjentämättä budjettia tai tuhlaamatta tunteja yrittäessään olla luovia.

Mitkä ovat ne perusteet, joita minun pitäisi etsiä web-hosting-palvelujen tarjoajalta?

Lähes jokainen palveluntarjoaja käyttää näitä tärkeitä ominaisuuksia. On tärkeää varmistaa, että valitset web-palveluntarjoajan, joka tarjoaa näitä ominaisuuksia. Yleinen odotus on, että nämä ovat minimi vaatimukset hyvälle isäntälle. Jos isäntäsi ei pysty tarjoamaan näitä yksinkertaisia ​​asioita, välttää niitä! Lisäksi, jos nämä ovat ainoat ominaisuudet, jotka erottavat ne, etsi parempi isäntä.

Perusperiaatteet jokaiselle palveluntarjoajalle,

 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Varastotilavaihtoehdot
 • Useita isännöintivaihtoehtoja (VPS, omistettu)
 • 99,9X% käyttöaikatakuu
 • Lisätyökalut ja -vaihtoehdot käyttäjille (esimerkiksi SEO-työkalut tai DIY-verkkosivustojen rakentajat)

Isäntäsi tulisi aina olla käytettävissä, jos jokin menee pieleen, melkein koskaan menetä palveluaan ja tarjoa vaihtoehtoja, kun pelkästään tallennat verkkosivustosi.

Eri tyyppisten isännöintipalveluiden ymmärtäminen

nainen menee pedon tilassa tietokoneella

Web-isännän valitseminen on tarpeeksi monimutkaista, mutta sinun on myös valittava isännöintityyppi.

Jaettu hosting – Nämä ovat halvin vaihtoehto ja parasta yrityksille, jotka eivät ole paljon investoineet web-kehitykseen.

Jaettu sosting tarkoittaa, että verkkosivustosi sijaitsee yhdessä fyysisessä tietokoneessa useiden muiden verkkosivustojen kanssa.

Ylöpuna on halpa hinta ja enimmäkseen tavallinen isännöinti.

Haittapuoli on se, että näitä muita verkkosivustoja ei eroteta sinun omistasi, ja jos ne kaatuvat palvelimelle, hyökkäävät tai jos niillä on paljon ongelmia, ne alkavat vaikuttaa palveluosi..

Ne voivat myös rajoittaa kaistanleveyttä ja veloittaa toisinaan, jos jokin aiheuttaa tarpeen enemmän tilaa (kuten odottamatta menevä virus).

Pilvipalvelu – Se on vuosikymmenen sanasana (”tallennettu pilveen”) – mutta mitä pilvihotelli edes tarkoittaa?

IBM: n mukaan ”Cloud hosting tekee sovelluksista ja verkkosivustoista esteettömiä pilviresurssien avulla. Toisin kuin perinteinen hosting, ratkaisuja ei käytetä yhdellä palvelimella. Sen sijaan sovellus tai verkkosivusto isännöi kytkettyjen virtuaalisten ja fyysisten pilvipalvelimien verkkoa, mikä varmistaa suuremman joustavuuden ja skaalautuvuuden. “

Joten pohjimmiltaan se hajauttaa riskin – et luota vain yhteen koneeseen – ja mahdollistaa äärimmäisen skaalautuvuuden.

VPS-hosting – VPS-hosting tai virtuaalinen yksityinen palvelin on jaettujen palvelimien ja omistettujen palvelimien yhdistelmä.

Nykyaikaiset palvelimet voivat käyttää VM: n tai virtuaalikoneita.

Nämä ohjelmat simuloivat koko käyttöjärjestelmää samalla kun pysyvät vakaina ja erillään muista verkkosivustoista.

Tämä tarkoittaa, että valtava järjestelmäresurssien piikki ei aio leikata muihin palvelimen verkkosivustoihin.

Edistyneet VPS-pilvipalveluratkaisut on suunniteltu vastaamaan kysyntää ja tarkoittavat myös, että maksat vähemmän rahaa, kun sivustoasi ei käytetä niin paljon, ja pysyt silti vakaana suuren liikenteen piikin jälkeen.

VPS-suunnitelmat ovat kalliimpia, mutta yleensä paras tapa siirtyä pienyritykselle, joka haluaa enemmän voimaa ja turvallisuutta kuin jaettua isännöintiä, mutta joka ei ole valmis menemään kokonaan omistettuun isännöintiin

WordPress-hosting – Mikä on WordPress-hosting? Todellisuudessa WordPress-hosting on yksinkertaisesti jaettu tai pilvipalvelu, mutta se on optimoitu WordPressille. Tämä tarkoittaa, että palvelinteknikot säätävät palvelimia toimimaan parhaiten WordPressin kanssa, asioita, jotka ovat pääni (ja sinun) päällä. Sanotaan vain, että jos sinut myydään WordPressissä, tämä on todennäköisesti tapa edetä.

Tämän tarjoavat isännät sallivat WordPress CMS: n asentamisen palvelimelle ja toimivat todella hyvin tarjoamalla kaikki WordPress-sivustoon tarvitsemasi työkalut. Suosittelemme ehdottomasti WP Engineä niille, jotka ovat kiinnostuneita WordPress-isännöinnistä!

Yritystoiminta – Mikä on yritysmajoitus?

Tämä on vain toimialan termi, joka tarkoittaa, että isäntä palvelee yrityksiä ja tarjoaa ominaisuuksia, joita yrityksen verkkosivusto saattaa tarvita.

Yleensä sinun pitäisi odottaa, että isäntäsi kohtelee sinua yritykseksi riippumatta siitä, oletko iso vai pieni!

Dedicated Hosting – Tämä on kallein vaihtoehto ja tarkoittaa yleensä, että verkkosivustosi on ainoa palvelimella.

Suuret yritykset tai yritykset, jotka tekevät suuria määriä verkkokauppaa, rakastavat omistautuneita palvelimia, koska ne ovat luotettavimpia, ja voit taata, että muilla verkkosivustoilla ei ole mahdollisuutta vaikuttaa palveluosi. Ne ovat kalliita, mutta jos joudut ehdottomasti pysymään verkossa, omistautunut on tapa.

Windows vs. Linux-isäntä

Ei ole todennäköistä syytä, että sinun on harkittava tätä, koska suurin osa isännöinnistä tapahtuu Linuxin kautta, mutta jotkut web-palveluntarjoajat käyttävät Windowsia myös web-isännöintiin. Kun kasvatat teknisiä taitojasi, tämä saattaa tulla tärkeämmäksi. Toistaiseksi on parasta keskittyä valitsemaan kiinteä pienyrityksen isäntä, joka vastaa budjettiasi ja ominaisuuksiasi, ja suurin osa näistä on Linuxissa.

Muut näkökohdat valitessaan web-palveluntarjoajaa

Ilmakuva yritystietojen analyysikaaviosta

Yritykselläsi on ainutlaatuiset tarpeet, jotka eroavat muista yrityksistä. Jos myyt tuotteita verkossa, saatat tarvita vahvoja tietoturvavarmenteita ja integrointia maksuntarjoajien kanssa.

Jos sinulla on uutissivusto, jossa on miljoonia sivuja ja valokuvia, tarvitset todennäköisesti paljon tallennustilaa.

Nämä ovat joitain näkökohtia, jotka on otettava huomioon valittaessa web-palveluntarjoajaa:

 1. Rahat takaisin takuu
 2. Asiakaspalvelu
 3. Ilmainen verkkotunnus (ilmaiset nimet eivät yleensä ole ihanteellinen valinta)
 4. Ilmainen SSL-varmenne (Salatkoon – Tämä on erittäin tärkeää, koska SSL: n puute tappaa liikenteen)
 5. Kaistanleveys (rajaton kaistanleveys suuren liikenteen sivustoille)
 6. Edistynyt verkkosivustojen rakentaja
 7. Varmuuskopiot – ehdottoman kriittiset sähkökatkoksen tai kriittisten vikojen (tai käyttäjävirheen) yhteydessä
 8. Monivuotiset alennukset
 9. cPanel (loistava Linux-pohjainen alusta, jota jotkut käyttäjät pitävät)

Aloita vain

Sinun tulisi tehdä tutkimuksesi saadaksesi parhaan bang-vastineesi, mutta tosiasiassa, jos valitset jonkin tällä sivulla mainituista isäntästä, olet hyvissä käsissä.

Voit antaa sinulle kaksi erittäin yksinkertaista suoraviivaista vaihtoehtoa:

Onko sinulla pieni sivusto ja haluatko alhaiset hinnat ja suuren tuen? Mene SiteGroundin kanssa.

Oletko kannattava liiketoiminta, joka perustuu WordPressiin? Mene WP-moottorin kanssa.

Valitse yksi näistä kahdesta ja jatka elämääsi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector