Ruututila vs. WP-moottori: Mikä on parempi? Hosting – vertaile hinnoittelua ja suunnitelmia – toukokuu 2020

Ruututila vs. WP-moottori: Mikä on parempi? Hosting – vertaile hinnoittelua ja suunnitelmia – toukokuu 2020

Ruututila vs. WP-moottori: Mikä on parempi? Hosting – vertaile hinnoittelua ja suunnitelmia – toukokuu 2020

Meillä on loputon pyrkimys toimittaa korkealaatuisia arvosteluja parhaista hosting-sivustoista, ja tämä on viimeisin erämme. Tänään tarkastelemme kahta isäntää, joilla on huomattavasti erilaiset lähestymistavat sisällön tarjoamiseksi käyttäjilleen, joten meidän on aloitettava vastuuvapauslausekkeella ennen kuin aloitamme edes aloittamisen. WP Engine on palvelu, joka käsittelee yksinomaan WordPressiä, kun taas Squarespace on tarkoitettu aloittelijoille ja mainostajille, jotka haluavat keskittyä enemmän sisältöön kuin web-rakennukseen. Nämä ovat kaksi eri käyttäjäryhmää, joten riippuen siitä, millainen olet, sinulla on taipumusta toiseen tai toiseen.


Katsotaanpa niin, katsotaan kuinka he pinotaan toisiaan vastaan ​​ja missä ne ovat päällekkäin, jotta tiedät mitä he tarjoavat. Toinen vastuuvapauslauseke on, että on vaikea selvittää, mikä niistä on “paras”, koska ne vastaavat kahteen erilaiseen tarpeeseen, joten yritämme pitää asiat mahdollisimman objektiivisina.

hinnoittelu

Kuten kaikki arvostelut, haluamme ensin kertoa sinulle, mitä voit odottaa kustannuksiin saakka. Yleensä ihmiset tekevät tästä yhden tärkeimmistä prioriteetteistaan, joten olemme tietoisia siitä, että se voi olla kielteinen piirre kaikissa palveluissa, isännöinnissä tai muulla tavoin. Jos kuitenkin aiot perustaa päätöksesi pelkästään hintaan, se on vähän haaste, koska kukin palvelu tarjoaa niin paljon siitä mitä he tekevät. Kuten huomaat, WP Engine on paljon kalliimpaa kuin Squarespace, mutta saamasi arvo voi tehdä ylimääräisistä maksuista sen arvoisia. Mennään siihen myöhemmin, mutta haluamme vain, että tiedät miksi tällainen ristiriita on.

Squarespace

 • Henkilökohtainen paketti: 16 dollaria kuukaudessa, 12 dollaria, jos laskutetaan vuosittain
 • Yrityspaketti: 26 dollaria kuukaudessa, 18 dollaria, jos laskutetaan vuosittain
 • Perusmyymälä: 30 dollaria kuukaudessa, 24 dollaria, jos laskutetaan vuosittain
 • Kehittynyt verkkokauppa: 46 dollaria kuukaudessa, 40 dollaria, jos laskutetaan vuosittain

WP-moottori

 • Henkilökohtainen suunnitelma: $ 29 / kuukausi
 • Ammatillinen suunnitelma: $ 99 / kuukausi
 • Liiketoimintasuunnitelma: $ 249 / kk
 • Premium-paketti: Pyydä tarjous

On selvää, että Squarespace -palvelun etuna on hintaosasto, etenkin koska sinulla on enemmän vaihtoehtoja, jotka ovat samalla suhteellisella alueella. Tämä tarkoittaa, että jos haluat paljain luustoon tarkoitetun sivuston, et maksa enemmän kuin tarvitset. Kaiken kaikkiaan meidän on voitettava Squarespace, mutta jos etsit enemmän toimintoja, niin WP Engine on parempi valinta.

Voittaja: Squarespace

Rahat takaisin takuu

Toinen näkökohta isännöintipalvelun kustannuksissa on se, kuinka kauan ne antavat sinun muuttaa mieltäsi. Verkkosivun rakentaminen ei ole jotain, joka voidaan tehdä nopeasti (suhteellisesti), joten haluat saada mahdollisuuden tutkia ominaisuuksiasi ja etujasi ja pelata niitä ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Tässä tapauksessa Squarespace antaa sinun kokeilla heidän palvelujaan ilmaiseksi jopa neljätoista päivää, kun taas WP Engine antaa sinulle kuusikymmentä pyytää täyden hyvityksen. Kuten todennäköisesti huomasit, näiden kahden välillä on merkittävä ero siinä, että Squarespace ei pyydä rahaa etukäteen, mutta vain kahden viikon pitäminen ei ole tarpeeksi aikaa, jos haluat nähdä kaiken, mitä sillä on tarjota. Kaiken kaikkiaan WP Moottori on parempi tarjous.

Voittaja: WP-moottori

Asiakaspalvelu

Olemme jo keskustelleet lisäarvon tärkeydestä kustannuksille ja yhdeksi parhaimmista tavoista määrittää, kuinka paljon palvelusta saat arvon, kuinka hyvin he kohtelevat asiakkaitaan. Tässä tapauksessa sekä Squarespace: lla että WP Engine: llä on erinomaiset vasteajat, mutta he suhtautuvat siihen hieman eri tavalla.

Puhelintuki

Monille ihmisille puhuminen puhelimitse jonkun kanssa on paras tapa varmistaa, että saat ongelmasi ratkaistua, kun pystyt pysymään linjalla, kunnes olet tyytyväinen asioiden korjaamiseen. Ainoa haittapuoli odottaa pitoa, mutta WP Engine suhtautuu melko hyvin asiakkaiden odotusaikojen rajoittamiseen. Squarespace-alueella taas ei ole puhelinnumeroa, joten älä edes yritä soittaa heille. Se ei tarkoita, että he eivät ole ulottuvilla, mutta et voi puhua kenenkään kanssa.

Voittaja: WP-moottori

Live Chat

Tämä on seuraava paras asia puhelinsoittoon, koska se tarjoaa saman tason välittömän toiminnan ilman Muzakia tai hankalia hiljaisuuksia. Molemmilla isäntäillä on erinomaiset chat-palvelut, jotka reagoivat nopeasti ja auttavat ratkaisemaan kaikki ongelmat ennätysajassa.

Voittaja: solmio

Sähköposti

Kun pinotat näitä kahta isäntää, Squarespace loistaa tässä WP Engine -sivuston yli. Kellonajasta riippuen WP voi ottaa yhteyttä sinuun heti sähköpostitse tai ei. Sinun on avattava lippu ja odotettava vastausta. Vaikka Squarespace ei vie liian pitkää aikaa (yleensä noin tunti tai niin), Squarespace on sitoutunut vastaamaan sähköposteihin tunnin sisällä päiväajasta riippumatta. Siksi sinun ei koskaan tarvitse odottaa liian kauan saadaksesi vastauksen mihinkään.

Voittaja: Squarespace

foorumit

Jos olet tyyppi, joka haluaa selvittää asiat itse, niin foorumit ja usein kysytyt kysymykset ovat paras tapa edetä, koska sen avulla voit oppia palvelun hyvät puolet tarvitsematta ottaa yhteyttä kenenkään. Kummallakin isännällä on sellaisia ​​resursseja käytettävissänne, mutta koska Squarespace on rajoitetumpi sellaisissa asioissa, joita se voi tehdä, tiedot eivät ole niin syvällisiä kuin mitä WP Engine tarjoaa.

Voittaja: WP-moottori

Loppujen lopuksi molemmilla isäntäillä on erinomaiset asiakaspalvelutiedot ja kokemus, joten riippumatta siitä, minkä valitset, olet varma, että ongelmasi ratkaistaan ​​nopeasti ja tehokkaasti, mikä on hyvä merkki hyvästä isäntästä.

Nopeus

Nyt tutustumme kunkin isännän ikäviin karkeisiin yksityiskohtiin ja katsomme, mitä he voivat tarjota suorituskyvyn kannalta. Et halua verkkosivusi kaatumista, eikä sinun tarvitse kummankaan lataamista ikuisesti. Tässä tapauksessa haluamme nähdä, kuinka nämä palvelut tarjoavat parhaat tulokset sivustollesi, jotta yleisösi saa fantastisen kokemuksen joka kerta, kun vierailee sivullasi. Tätä varten tarkastelimme kummankin sivuston keskimääräisiä arvioita nähdäksemme kumpi on parempi. Koska Squarespace optimoi automaattisesti mobiililaitteita varten, meillä on myös pisteet siitä. Katsotaanpa kuinka he menivät.

Squarespace

 • Pöytäkoneen luokitus: 70
 • Matkapuhelinluokitus: 40

WP-moottori

 • Pöytäkoneen luokitus: 95
 • Matkapuhelinluokitus: N / A

Emme löytäneet luotettavia tietoja, jotka osoittavat, kuinka nopea WP Engine on mobiililaitteessa, mutta kun otetaan huomioon sen suorituskyky työpöydällä, meidän on kuviteltava, että se on silti parempi kuin Squarespace. Yksi syy siihen, että WP Engine on niin paljon parempi, on se, että ne keskittyvät muotoon ja toimintaan, kun taas Squarespace on rakennettu enimmäkseen esteettiseen arvoon. Sellaisena se ei ole yksi nopeimmista palveluista.

Voittaja: WP-moottori

Seisokkeja / Päällä

Verkkosivuston toiminnallisuuden toinen puoli on se, kaatuuko se ollenkaan. Sekä WP Engine että Squarespace hyödyntävät pilvipalvelua minimoidakseen seisokit, mikä tarkoittaa, että molemmilla on poikkeukselliset tulokset. Itse asiassa ero on vähäinen 0,01%, joten ne ovat käytännössä sidoksissa.

Squarespace: 99,99% käyttöaika

WP-moottori: 99,98% käyttöaika

Kuten näette, sinun ei tarvitse koskaan murehtia sivustosi kaatuvuudesta jostain syystä, mikä tekee heistä tässä suhteessa korkealaatuisia isäntä.

Voittaja: solmio

ominaisuudet

Kerroimme teille, että keskitymme lopulta kunkin isännän ominaisuuksiin ja arvoon, joten nyt on aika sukeltaa heidän tarjoamiinsa asioihin. Puhuimme myös siitä, että kukin palvelu on suunnattu erityyppisille käyttäjille, joten joudut pitämään tämä mielessä tarkastellessasi ominaisuuksia ja etuja, jotka saat kunkin isäntän avulla.

Squarespace

 • Henkilökohtainen paketti: ilmainen verkkotunnus, 20 sivua, rajoittamaton data- ja kaistanleveys, SSL-suojaus, sähköinen kaupankäynti
 • Yrityspaketti: ilmainen verkkotunnus, rajoittamaton määrä sivuja, kaistanleveys ja data, SSL-suojaus, sähköpostitilit, sähköinen kaupankäynti
 • Perusmyymälä: ilmainen verkkotunnus, rajoittamaton määrä sivuja, kaistanleveys ja data, SSL-suojaus, ei transaktiomaksuja, varaston seuranta
 • Kehittynyt verkkokauppa: ilmainen verkkotunnus, rajoittamaton määrä sivuja, kaistanleveys ja data, SSL-suojaus, ei transaktiomaksuja, varaston seuranta, kirjanpito, lähetyspalvelut

Viime kädessä nämä paketit on suunniteltu auttamaan sinua käynnistämään verkkokauppa tai blogi helposti ja ilman rajoituksia. Jos teet tapahtumia henkilökohtaisissa tai yrityspaketeissa, Squarespace veloittaa maksun, joten pidä se mielessä. Siitä huolimatta ne tekevät verkkokaupan avaamisesta mahdollisimman yksinkertaisen.

WP-moottori

 • Henkilökohtainen suunnitelma: yksi verkkosivusto, 25 000 kävijää kuukaudessa, 10 Gt tallennustila, rajaton data, SSL-suojaus
 • Ammatillinen suunnitelma: 10 verkkosivustoa, 100 000 kävijää kuukaudessa, 20 Gt tallennustila, rajoittamaton data, SSL-suojaus
 • Liiketoimintasuunnitelma: 25 verkkosivustoa, 400 000 kävijää kuukaudessa, 30 Gt tallennustila, rajaton data, SSL-suojaus
 • Premium-paketti: 150 verkkosivustoa, 1 miljoona kävijää, 100-300 Gt tallennustilaa, rajaton data, SSL-suojaus
 • Yrityssuunnitelma: 150 verkkosivustoa, 5 miljoonaa kävijää, 400 GB-1TB-tallennustila, rajoittamaton data, SSL-suojaus

Voit nähdä, että näiden suunnitelmien tarkoituksena on antaa sinulle enemmän toimintoja ja liikennettä. WP Enginen avulla pääset käsiksi myös kaikkiin WordPressin ohjelmiin ja malleihin, mikä tarkoittaa, että voit tehdä verkkosivuillasi paljon enemmän kuin luulit mahdollista. Lisäksi heihin on helppo lisätä verkkokaupan vaihtoehtoja, mikä tekee tästä isäntästä ihanteellisen valinnan verkkokaupoissa.

On vaikea sanoa, mikä sivusto on parempi kuin toinen, koska ne ovat niin erilaisia. Yhtäältä Squarespace on mainoksille ja aloittelijoille helppo luoda kauniita näköisiä verkkosivustoja, ja toisaalta WP Engine antaa sinulle enemmän toimintoja. Yksi metriikka, johon meidän on kiinnitettävä eniten huomiota, on suorituskyky, ja WP Engine voi tehdä kierroksia Squarespaceen. Lopulta sivustosi saattaa näyttää upealta, mutta se ei lataudu niin nopeasti. Sinänsä meidän on annettava otsikko WP Enginelle.

Voittaja: WP-moottori

Katso, kuinka WP Engine kestää muita hosting-palveluita vastaan, tarkista WP Engine vs. GoDaddy-viesti tai WP Engine vs HostGator Post.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector