Valokuvaajien verkkosivustojen rakentajat: 4 parasta vaihtoehtoa rakentaa sivusto (2020)

Olet valokuvaaja, mutta sinulla ei ole verkkosivustoa.


Instagram on kaunis, mutta olet hämmentynyt.

Mistä aloitat valokuvaussivuston rakentamisen ja ylläpidon?

Tarkastellaan neljää valokuvaajien aloitusvaihtoehtoa.

Valokuvaaja rakentaa verkkosivustoa

Valokuvausyrityksen verkkosivuston rakentaminen on hyvin erilainen kuin keskimääräinen sivustosi.

Sen PITÄÄ keskittyä kauniiseen valokuvaukseen ja kaikki muu on toissijaista.

Lisäksi kuvat voivat viedä paljon tallennustilaa – joten et voi käsitellä heikkoja tallennusrajoja.

valokuvaussivustojen rakentaja

Siksi valokuvaajana käydessäsi läpi eri verkkosivustojen rakentajia on tärkeää löytää oikea sopivuus esittelemään työtäsi ja yksityiskohtaisesti palveluvaihtoehtojasi.

Valokuvaajana sinulla on jo tarpeeksi työtä lautasellasi asettamisessa ja valokuvien ottamisessa; valokuvien muokkaaminen ja koskettaminen; sekä järjestämällä ne edustettavaksi albumiksi.

Valokuvaajat yleensä haluavat verkkosivuston, jonka avulla he voivat helposti suunnitella ja rakentaa sivustonsa. Näiden erityisten ominaisuuksien kannalta haluat löytää erittäin nopean ja helpon sivuston rakentajan.

Haluat silti verkkosivuston, joka mahdollistaa joustavuuden mukauttamisen kanssa, jotta voit räätälöidä sivustosi yksilölliseen tyyliisi.

valokuvaaja matkalla verkkosivustoon

Haluat myös, että isäntä tarjoaa erilaisia ​​CMS-asetuksia ja kuvagalleriavaihtoehtoja, jotta voit olla varma, että saat haluamasi ilmeen.

Toinen tärkeä laatu, jota verkkosivustojen rakentajalta on etsittävä, on luotettava tallennuskopio ja nopeus. Valokuvasivustot, joissa esität töitäsi, vaativat paljon tallennustilaa suurten, korkealaatuisten ja muokattujen valokuvien vaativien säilytysvaatimusten takia.

Mene isännän kanssa, joka ylläpitää nopeuttaan ja kykyjään, vaikkakin se kohtaa suuria tallennusmääriä.

Ennen kaikkea haluat valita verkkosivuston rakentajan, jolla on erinomainen asiakaspalvelu ja käyttäjätuki. Huolimatta siitä, kuinka arvostettu tietty on, palveluun saattaa liittyä ongelmia tai tarvitset vain ohjeita tiettyjen verkkosivustojen toimintojen suhteen. Hyvä asiakastukitiimi voi tehdä kaiken muutoksen online-läsnäoloasi.

Harkitaan Valokuvaajien parhaita hosting-verkkosivustovaihtoehtoja.

1) Muoto: Parhaiten arvioitu salkunrakentajille

Muoto on verkkosivusto, joka on suunniteltu erityisesti taiteellisille ammattilaisille, jotka haluavat näyttää ammattilaisportfolionsa. Wisbuy.com: n vuonna 2016 tekemässä tutkimuksessa todettiin, että Formatilla oli korkein asiakastyytyväisyysaste online-salkunrakentajien keskuudessa (95%).

Formaatti antaa taiteilijoille ja valokuvaajille räätälöidä ja räätälöidä sivustonsa tyyliin, joka heidän mielestään parhaiten sopii heidän teoksensa aiheeseen. Formaatti on valittu verkkoalusta monille korkean profiilin ja osa-aikaisille ammattivalokuvaajille.

Muoto tarjoaa helppokäyttöisen web-rakennuksen, joka on erittäin joustava ja muokattavissa asiakkaan suunnittelutarpeet. Verkkokaupan ja verkkokaupan osa on Formatin web-hosting-suunnitelman kaikilla hintatasoilla. Koska valokuvaajat muokkaavat jatkuvasti sivuston sisältöä ja muotoilua, Formaatti on tehnyt muutoksista ja säätämisestä erittäin kivutonta jopa tablet-laitteen tai mobiililaitteen avulla.

Muoto vastaa perusteellisesti niiden valokuvaajien tarpeita, jotka haluavat ylläpitää yhtenäistä ja sisältörikas blogi-osaa sivustollaan. Heidän voimakas kuvapohjainen bloginsa tekevät valokuvausblogien luomisesta, tarkistamisesta ja muokkaamisesta nopeaa ja vaivatonta.

Monet muut web-isäntäyritykset eivät pysty käsittelemään tätä komponenttia riittävästi. Formaatti on yksi arvostetuimmista isäntämahdollisuuksista ominaisuuksissa, joita se tarjoaa valokuvien todennäköisesti käyttäjille.

Muoto tarjoaa myös merkittävän asiakasvarmennusominaisuus jonka avulla voit pakata asiantuntevasti työsi asiakkaille.

Formaatin asiakastuki on hyödyllistä ja tehokasta. Useimpien asiakkaiden ongelmat ratkaistaan ​​23 tunnin sisällä.

Tässä ovat Formaatin yleiset ominaisuudet, jotka sisältyvät kaikkiin suunnitelmiin:

 • Nopea ja ystävällinen 24/7 tuki
 • Muotoile galleriat -sovellus
 • Julkaise ja päivitä Adobe Lightroom -lomake
 • Asiakasvarmennus
 • Älykäs typografia
 • Dynaamiset teemat
 • Joustavat sivut ja asettelu

Tässä ovat Format-isännöintivaihtoehdot:

Harrastaja 6 dollaria / kuukausi

 • 100 kuvaa
 • 3 Varastoi tuotteet
 • 15 sivua

Pro 12 dollaria / kk

 • 1 000 kuvaa
 • 20 Store-tuotteet
 • Rajoittamaton määrä sivuja ja blogi-viestejä
 • 5000 todistuskuvaa
 • Ilmainen verkkotunnus
 • Mukautettu CSS- ja HTML-muokkaus

Rajoittamaton 25 dollaria / kk

 • Rajoittamaton määrä kuvia
 • Rajoittamaton myymälätuotteet
 • Rajoittamaton määrä sivuja ja blogi-viestejä
 • Rajoittamaton todistuskuva
 • Ilmaiset premium-teemat
 • Ilmainen verkkotunnus
 • Mukautettu CSS- ja HTML-muokkaus

Kaikki nämä web-hosting tarjoavat loistavan web-hosting-alustan valokuvaajille, jotka rakentavat omaa verkkosivustoa.

Ennen kuin päätät, minkä web-isännän kanssa sinun tulee käydä läpi, mitä haluat ja odotat sivustoltasi. Yritä ottaa kartoitus nykyisestä työstäsi, ymmärtää, minkä tyyppiseen taiteelliseen luokkaan työsi kuuluisi. Tämä auttaa sinua päättämään, kuinka haluat esitellä työtäsi ja millaiseen yleisöön yrität tavoittaa.

2) Ruututila: Helppo aloittaa ja kauniit mallit

Squarespace on valokuvaajien suosittu valinta heidän ammattimaisesta, tyylikkäästä, laadukkaasta ja yksinkertaistetusta verkkosivustosuunnittelustaan. Ruututilaa käytetään laajalti freelancereissa, jotka korostavat voimakkaasti sivustonsa estetiikkaa.

Esiasennetut suunnittelumallit, joita Squarespace tarjoaa käyttäjille, tarjoaa erittäin rakenteellisen perustan, joka näyttää tyylikkäästi työsi optimaalisen estetiikan saavuttamiseksi. Upeiden mallien lisäksi Squarespace-web-rakennustyökalu on erittäin helppokäyttöinen ja suosittu valokuvaajien keskuudessa.

Squarespace tarjoaa monia ominaisuuksia, jotka on suunniteltu korostamaan taiteellista työtäsi. Nämä taiteelliset piirteet sisältävät modernit mallit, tyylieditori, sisäänrakennetut mobiilisivustot, mukautettu CSS, muokattava sisältöasettelu, ilmaiset google-fontit, kaavioesteet ja videotaustat.

Vaikka monet luovat ammattilaiset suosivat Squarespacea sen taiteellisten kykyjensä vuoksi, monet mielikuvitukselliset freelancerit voivat pitää sitä rajoittavana. Ruututila on muokattavissa sisällön asettelun, kirjasinten ja tyylin suhteen, mutta monet valittavat, että yleiset mallit eivät sovi heidän erikoistuneeseen suunnitteluteemaansa. Tälle ammattilaisryhmälle isäntä, jonka web-rakennustyökalu tarjoaa erittäin muokattavia malleja, voi olla suotuisa.

Ruututila tarjoaa myös 14 päivän ilmainen kokeilu, vaikka tämä ei anna sinulle paljon aikaa web-hosting-palveluiden kokeiluun SEO-ominaisuuksien suhteen, tämän avulla voit pelata Squarespace-suunnittelun näkökohtia nähdäksesi, pidätkö muodosta.

Squarespace -hinnoittelu tarjoaa web-isännöintipalvelunsa keskipitkästä keskipitkälle korkealle. Jos haluat vain näyttää työsi valokuvagalleriassa, jossa on tietoja itsestäsi ja työstäsi, sinun kannattaa valita henkilökohtainen suunnitelma. Mutta jos haluat myydä alkuperäiset tulosteet verkkosivustoltasi, yritys tai verkkokauppa voi olla paras vaihtoehto.

Henkilökohtainen suunnitelma: 12 dollaria / kuukausi

 • Rajoittamaton määrä sivuja, gallerioita ja blogeja rajoittamattomalla kaistaleveydellä ja 2 avustajalla
 • Mobiililaitteille optimoitu verkkosivusto
 • Verkkosivun tiedot
 • Mukana ilmainen mukautettu verkkotunnuksen SSL-tietoturva
 • 24/7 asiakastuki

Liiketoimintasuunnitelma: 18 dollaria / kuukausi

 • Kaikki henkilökohtaisen suunnitelman ominaisuudet
 • Ammattimainen sähköposti Googlelta
 • 100 dollaria Google AdWords -luottoa
 • Myy rajoittamattomia tuotteita ja ota vastaan ​​lahjoituksia
 • 3% transaktiomaksu
 • Mainostavat ponnahdusikkunat
 • Täysin integroitu verkkokauppa

Squarespace tarjoaa myös 50%: n alennuksen ensimmäisestä kurssista opiskelijoille, jotka kirjautuvat akateemiseen sähköpostiosoitteeseensa.

3) WP Engine + Semplice: paras valinta edistyneille valokuvaajille

Haluatko jotain muutakin kuin vain tehtaan verkkosivustojen valmistajan tavanomaista suoritusta?

Ehkä haluat enemmän hallintaa ja mukauttamista, mutta et halua koodata tyhjästä.

Meillä on uusi ratkaisu sinulle: yhdistä Spotify-suunnittelijan Tobias Van Schneiderin Semplice-teema WP-moottorin kanssa täydellisen voiman saamiseksi.

Se mitä saat parhaiten molemmista maailmoista.

Olet erittäin tehokas, erittäin nopea isäntä ja sinulla on kaunis teema rakennettu vain valokuvaajille.

semplice-teeman esikatselu

Tämä sopii parhaiten edistyneille valokuvaajille, jotka tarvitsevat enemmän tallennustilaa, mukauttamista ja yleistä hallintaa.

Emme suosittele tätä asennusta aloittelijoille – koska se voi monimutkaista asioita ja hidastaa etenemistäsi.

Monet valokuvaajat ja freelancerit suosivat WordPress-alustan käyttöä käyttömukavuuden, perehtymisen ja muiden etujen vuoksi. Jos kuulut tähän ryhmään, löydät aivan uuden maailman vaihtoehtoja erikoistuneille web-hosting-yrityksille WordPress-hosting.

Valokuvaajien WordPress-hosting-palvelimien erotettavan web-isännän olisi oltava WP Engine. Valokuvaajille suuri ongelma on, että heidän sisällöllään on yleensä korkeat varastointivaatimukset, kuten suurempia korkearesoluutioisia kuvia niitä voidaan muokata voimakkaasti tai koskea.

Tämä saattaa rasittaa verkkosivuston nopeutta, mikä vaikuttaa vakavasti kielteisesti sivuston SEO-ominaisuuksiin. Siksi voi olla arvokkaampaa valita korkealaatuinen nopea isäntä, jolla on enemmän tallennustilaa, jos budjetti sallii.

Vaikka WP-moottorista ei tiedetä olevan erittäin yksinkertaista ja helppokäyttöistä web-rakennusta, on syytä laittaa se tänne korostamaan sen korkeaa laatua ja ammatilliset kyvyt.

Siksi WP Engine on erittäin arvostettu ja ammattivalokuvaajien käytössä. WP-moottori tarjoaa korkealaatuista isännöintiä, paljon tallennustilaa ja nopeaa. WP-moottorin on myös tiedetty olevan erittäin joustava ja muokattavissa sopimaan erityiseen suunnitteluteemaasi.

WP Engineellä on myös yksi tehokkaimmista asiakastukitiimistä web-hosting-alalla. Ne tarjoavat myös ilmaisen siirtymän, jos siirryt toisesta web-hosting-palvelusta.

Vaikka WP-moottori on kallista saapuessaan 35 dollaria kuukaudessa käynnistyssuunnitelmasta, se maksaa ehdottomasti, jos saat korkeaa kuukausittaista liikennettä. Jos et ole varma jyrkästä hinnasta, WP Engine tarjoaa 60 päivän rahat takaisin -takuun, joten jos kokeilet sitä etkä usko, että palvelu on rahan arvoinen, saat kaiken takaisin.

WP-moottoripyöräily

Tätä WP-moottorin käynnistyssuunnitelma (35 dollaria / kk) sisältää:

 • 10 Gt paikallista tallennustilaa
 • 50 Gt kaistanleveyttä
 • Dev, Stage, Prod Ympäristöt
 • Siirrettävät sivustot
 • PHP 7 valmis
 • Suuri FS
 • Globaali CDN
 • Sivun suorituskyky
 • Automatisoidut SSL-varmenteet
 • 24/7 chat-tuki

Plus – linkillämme saat 3 kuukautta ilmaiseksi

4) Wix: Helppokäyttöinen, mutta siinä on myös alaosat

Wix valokuvaussivustoille

Wix on laajalti käytetty valokuvaajien keskuudessa erittäin muokattavissa ja helppo käyttää web-rakennusta. Wix on saatavana ilmaiseksi niin kauan kuin haluat, mutta jos tarvitset ammatillisia ominaisuuksia, kuten oma verkkotunnuksesi tai ensisijainen tuki, sinun on valittava yksi heidän viidestä premium-suunnitelmasta. Ilmainen Wix-suunnitelma tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten:

 • Pääsy laajaan kokoelmaan kuvia, clip art-kuvia ja kuvakkeita. Kaikki täysin muokattavissa ja 100% ILMAINEN käyttö Wix-sivustossasi.
 • 500 Mt tallennustilaa ja jopa 500 MB kaistanleveyttä
 • Rajoittamaton pääsy kaikkiin Wix-tuen vaiheittaisiin ohjeisiin, artikkeleihin, video-oppaisiin ja muuhun

Maksuton vaihtoehto on upea aloittamiseen mutta jos liikenteesi lisääntyy ja tarvitset enemmän tallennustilaa ja kaistanleveyttä etkä halua Wix-mainosten näkyvän sivustossasi, sinun on päivitettävä premium-suunnitelmaan.

Jos käytät valokuvaussivustoa, jolla on paljon liikennettä ja paljon tallennustilaa, ensisijainen palkkio-suunnitelma olisi Rajoittamaton hinta 14 dollaria / kk. Tämä suunnitelma tarjoaa paitsi rajoittamattoman kaistanleveyden ja 10 Gt tallennustilaa ilman Wix-mainoksia, mutta tarjoaa myös arvokkaita SEO-ominaisuuksia.

Jos haluat myydä alkuperäisiä painosteita verkkosivustollasi, Wix antaa sinun tehdä verkkokauppaa heidän kanssaan verkkokauppasuunnitelmat. Tämä suunnitelma antaa sinulle 20 Gt tallennustilaa yhdessä verkkokaupan etujen kanssa.

Yhteenveto: Testaa muutama, ota sitten lentoon

Valokuvaaja rakentaa verkkosivustoa

Kun olet selvittänyt, minkä tyyppisestä yleisöstä haluat tavoittaa, ymmärrä heidän käyttäytymisensä ja minkä tyyppistä sisältöä he haluavat kuluttaa. Kun olet ottanut kaikki nämä tekijät huomioon, valitset epäilemättä oikean isännän.

Antaa ratkaiseva vastaus, Muoto on valintamme parhaaksi monipuoliseksi isäntäksi valokuvaajille kaikilla tasoilla. Formaatti on suunniteltu erityisesti korostamaan taiteilijan työtä. Heidän yhteisöllisyytensä ja tukensa on erittäin kokenut taiteilijoiden halu ja aiheet esitellä töitään.

Toisin sanoen, jos olet valokuvaaja, jolla on erikoistuneempia tarpeita, saatat olla hyödyllistä käyttää muita isäntiä. Jos olet kiinnostuneempi myymään suuria määriä suoraan sivustoltasi sen sijaan, että esität töitäsi ja houkuttelet asiakkaita, Squarespace voi olla hyvä vaihtoehto. Jos olet erittäin kokenut ja erittäin ammattimainen valokuvaaja, joka odottaa paljon liikennettä ja jolla on paljon suuria korkearesoluutioisia valokuvia WP-moottori voi olla myös hieno vaihtoehto.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map