WP Engine vs. Bluehost Hosting – Vertaa hintoja ja suunnitelmia – toukokuu 2020

Jos vertaat WP Moottoria ja Bluehostia, se on aika omenaa appelsiiniin.


WP Engine on WordPressille optimoitu kone.

Bluehost on halpaa… ja tunnettu.

Nopea vastaus? Jos olet todellinen yritys, joka tarvitsee nopeutta ja luotettavuutta, siirry WP Engineen (10% alennus linkistä). Jos yrität mennä niin halvalla kuin mahdollista, eikä sinulla ole varaa muihin extrat, mene Bluehostin kanssa (valtava alennus linkillä).

Haluatko pitkän vastauksen? Sukellaan hinnoitteluun, suunnitelmiin, ominaisuuksiin ja muuhun!

WP-moottori vs. Bluehost-hinnoittelu

WP-moottori:

Kaikissa WP-moottorin tarjoamissa suunnitelmissa on 60 päivän riskitön kokeilu, jotta voit kokeilla niitä ja nähdä, mitä jokaisella on tarjota, ennen kuin itse sitoudut käyttämään suunnitelmaa. Heidän tärkein suunnitelmansa on henkilökohtainen taso, joka maksaa 29 dollaria kuukaudessa. Sitten heillä on ammattisuunnitelma, jonka avulla voit valita, joka sallii enemmän ammattimaiselle verkkosivustolle suunnattuja ominaisuuksia säilyttäen samalla alhaiset kustannukset, 99 dollaria kuukaudessa. Viimeiseksi, liiketoimintasuunnitelma on loistava valinta jokaiselle, joka haluaa parasta ja varmistaa, että saat paljon hienoja ominaisuuksia käsittelemään kaiken sivustosi saat liikenteen 249 dollarilla kuukaudessa. WP Moottorilla on myös kaksi erilaista suunnitelmaa korkeampi kuin liiketoimintasuunnitelma, mutta nämä ovat ehdottomasti suunnattu enemmän huippuluokan yrityksille.

Bluehost:

Bluehost on yksi parhaista web-isäntistä, joita aiot löytää, kun kyse on tästä alueesta, koska heillä on tonni pistettä, joista voit valita. Yrityksen tarjoamia tarjouksia ja esittelyhintoja on paljon, mutta koska nämä ovat vain väliaikaisia ​​hintoja, kaikki alla mainitut hinnat ovat täysi ja normaali hinta, jota sinulta veloitetaan, kun tarjous on päättynyt. Aluksi heidän perussuunnitelmansa on vain 7,99 dollaria kuukaudessa, ja siinä on tarpeeksi ominaisuuksia, jotta se olisi loistava vaihtoehto yksityishenkilöille tai pienyritysten omistajille.

Seuraavaksi tulee Plus-suunnitelma, jonka hinta on 10,99 dollaria kuukaudessa ja joka sisältää samat ominaisuudet, jotka löydät perussuunnitelmasta lisäämällä rajoittamattoman pääsyn kaikkeen sekä roskapostisuojauksen. Kolmanneksi on olemassa Bluehostin tarjoama Prime-paketti, joka yhdistää kaiken, mitä olette nähneet tähän mennessä plus se sisälsi verkkotunnuksen yksityisyyden ja automaattisen varmuuskopion, jos jotain tapahtuu verkkosivustollesi.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, tarjolla on Go PRO -suunnitelma, jonka hinta on 23,99 dollaria kuukaudessa. Tämän avulla saat selville, että saat kaiken, mitä aiemmissa suunnitelmissa puhuttiin, mutta saat myös erillisen IP-osoitteen, tehokkaan palvelimen ja SSL-varmenteen, mikä tarkoittaa, että tämä on paras valinta kenelle tahansa, joka saattaa kokea suurta liikennettä heidän sivustollaan.

Voittaja:

Hinnan ja arvon suhteen voitti Bluehost.

Asiakaspalvelu

WP-moottori:

Samoin kuin melkein jokaisessa tarkastelemassasi verkkopalvelussa, WP Enginen tarjoama asiakaspalvelu on hienoa ja varmistaa, että saat paljon tukea aina kun tarvitset. Verkkosivustolla on runsaasti linkkejä tarjotaksesi kaiken tarvitsemasi tuen, ja WP Enginen palkittu tuki auttaa sinua 24 tuntia vuorokaudessa, 7 tuntia viikossa, 365 päivää vuodessa..

Bluehost:

Kun kyse on useimmista web-hosting-alustoista, huomaat, että saamasi asiakaspalvelu on samanlaista kaikkialla. Bluehostin mukana tulee massiivinen ohjekeskus, joka varmistaa, että sinulla on kaikki tarvitsemasi tarvitsemasi. Oppaista video-opetusohjelmiin ja niin edelleen, että sinun on helppo etsiä ja opettaa itsellesi asioita, joita et tiedä. Lisäksi tarjolla on koulutettuja sisäisiä asiantuntijoita, jotka ovat käytettävissä 24.7, jotta voit aina puhua heidän kanssaan kaikista mahdollisista ongelmista.

Voittaja: Solmio

Nopeus

WP-moottori:

Yksi suurimmista paikoista, joissa WP Engine ylpeilee, tarjoaa nopean kokemuksen jokaiselle heidän ylläpitämälleen verkkosivustolle. Ne toimivat uskomattoman nopeasti sivujen lataamiseen huippuluokan omistetun laitteiston ansiosta, joka on jaettu useille palvelimille. Lisäksi heillä on oma erityinen järjestelmä, jonka avulla sivut voidaan ladata sekunneissa.

Bluehost:

Minkä tahansa web-isännän nopeus on tärkeä ja kriittinen tekijä, joka tulee pitää mielessä. Huomaat, että Bluehost rakastaa puhua nopeudestaan ​​ja väittää, että ne ovat markkinoiden nopeimpia web-isäntäpalveluita. Ellei joudu maksamaan premium-palvelusta, joka on erityisesti omistettu nopealle palvelulle, nopeudet ovat melko vertailukelpoisia kaikissa suunnitelmissa. He käyttävät alustaansa tarjotakseen rajoittamattoman kaistanleveyden nopeilla palvelimilla, jotta todellakin päädyt parhaimpaan nopeuteen, jonka voit löytää.

Voittaja: WP-moottori

Arvo

WP-moottori:

Yksi häiritsevimmistä ongelmista, jotka löydät etsiessäsi WP Enginea, on se, että heidän ohjelmat ovat hiukan kalliimpia kuin jotkut kilpailijat. Monissa tapauksissa saat kuitenkin paljon enemmän ominaisuuksia, joiden avulla se voi olla hintansa arvoinen. Vain siksi, että ne ovat kalliimpia, ei tarkoita, että se ei olisi pitkällä tähtäimellä rahan arvoinen.

Bluehost:

Melkein kaikki Bluehostin kanssa tulee olemaan hyvä arvo. Rakkaus on asioita nopeudesta ominaisuuksiin aina käyttöaikaan saakka. Voit myös valita paljon erilaisia ​​vaihtoehtoja, kun valitset suunnitelmien suhteen, joten se on hyvä valinta, jos olet uusi tai jos sinulla on paljon liikennettä käsittelevä verkkosivusto. Bluehostin tarjoamissa suunnitelmissa ei ole vain paljon hienoja ominaisuuksia, mutta ne ovat myös kohtuuhintaisia, joten sinulla ei ole ongelmia nähdä ostoksesi saamasi arvo.

Voittaja:

Koska Bluehostin vaihtoehtoja on paljon ja kyky valita paras suunnitelma sinulle, Bluehost on voittaja tässä kategoriassa.

ominaisuudet

WP-moottori:

Jotkut ominaisuudet, jotka aiot löytää, kun kyse on WP Moottorista, on paljon uutta ja edistynyttä tekniikkaa. Heillä on luokan paras arkkitehtuuri ja erittäin menestyvät järjestelmät auttavat pitämään sivustosi turvallisena ja nopeana. Joka päivä he toimittavat 800 tuntia tukea asiakkailleen, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia yrittäessään tavoittaa jonkun apua. Viimeiseksi, heillä on täysi joukkue insinöörejä, jotka työskentelevät pysyäkseen uusimman ja parhaan tekniikan huipulla.

Bluehost:

Vaikka joistakin muista ominaisuuksista ja spesifikaatioista oli jo puhuttu, huomaat, että Bluehostilla on paljon hienoja ominaisuuksia, jotka kaikki toimivat yhdessä tarjotakseen sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen. Kun kyse on Bluehostista, eräitä tärkeimpiä asioita, joista pidät, sisältävät 24/7-tuki kaikissa heidän suunnitelmissaan, yhden napsautuksen asennukset, tuki miljoona miljoonalle sisalle, resurssienhallinta, todistettu menestystapahtuma, nopea palveleminen ja pääsy turvalliseen SSH-kuoreen, jotta sivustosi olisi aina turvallinen.

Voittaja: Solmio

Seisokkeja / Päällä

WP-moottori:

Kuukausittain laskettuna tulet huomaamaan, että WP-moottorin käyttöaika on noin 99,95%, mikä on tarkalleen missä haluat olla käytettäessä käyttöaikaa. Tietenkin, se voisi olla parempi, mutta tämä on todella erinomainen käytettävyys ja pidät siitä, että sinulla on paljon enemmän käyttöaikaa verrattuna muihin verkkoisäntäihin.

Bluehost:

Kun kyseessä on käyttöaika, haluat yrittää löytää jotain, joka pysyy 99,95%: n tai sitä korkeampana 12 kuukauden ajanjaksolla, Bluehost tarjoaa käyttöajan noin 99,93%, mikä on silti aika hyvää, kun otat huomioon kaiken olemassa olevan. harkita. Se on edelleen alle rajan, jonka haluat olla käytettäessä käytettävyysaikaan, joten pidä se mielessä, koska markkinoilla on joitain isäntiä, joiden käyttöaika on noin 99,98%, mikä olisi huomattavasti parempi kuin mitä Bluehost tarjoaa.

Voittaja: WP-moottori

Lopullinen tuomio

Jos tarkastelet tarkkaan kaikkia näiden kahden web-isännän tarjoamia ominaisuuksia ja eritelmiä, huomaat, että jokaisella on joitain vahvoja etuja ja jokaisella on myös joitain negatiivisia. Kun valitset parhaiten sopivan vaihtoehdon, ei todellakaan ole selvää ja ilmeistä vastausta, koska jokaisella on erilaiset tarpeet ja toiveet Web-isännässä. Seuraavat ovat suositukseni, kun kyse on joillekin henkilöille, jotka saattavat tarvita web-hosting-palvelua.

Kehittäjä: WP-moottori

markkinoija: WP-moottori

Pienyrityksen omistaja: Bluehost

Verkkokauppayritys: WP-moottori

Voivatko Bluehost top AWS: t? Ota selvää ja tutkia hosting-vaihtoehtoja AWS Hosting vs. Bluehost -viestillä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map