WP Engine vs Hostgator: Mikä on parempi? Hosting – vertaile hinnoittelua ja suunnitelmia – toukokuu 2020

Jatkuva tehtävämme on tuoda sinulle parhaat hosting-vertailut verkossa, ja seuraava erämme kuoppaa suosikki WordPress-isäntämme yhdessä alan parhaiden sivustojen kanssa: Hostgator. Ennen kuin voimme harkita arvosteluamme, meidän on kuitenkin annettava joitain tietoja tästä artikkelista. WP Engine on palvelu, joka käsittelee yksinomaan WordPressiä, mikä tarkoittaa, että jos haluat rakentaa sivuston järjestelmän ulkopuolelle, et voi olla heidän kanssaan. Päinvastoin, Hostgator tarjoaa laajan valikoiman isännöintivaihtoehtoja, mikä tekee niistä fantastisen valinnan kaikille, jotka eivät pidä WordPressistä tai välitä siitä. Jotta tämä arvostelu olisi mahdollisimman objektiivinen, vertaamme vain kahta isäntää heidän WordPress-suunnitelmiensa perusteella. Vaikka Hostgator tarjoaa muita isäntäratkaisuja, kuten omistettuja palvelimia tai VPS-suunnitelmia, näiden kahden vertailu tässä suhteessa olisi harhaanjohtavaa. Sen sijaan keskitymme vain WordPress-isännöintiin Hostgatorille varmistaaksemme, että saat paremman kuvan siitä, kuinka ne pinottuvat toisiinsa.


hinnoittelu Kuten kaikki arvostelut, aloitamme kustannuksista. Monet uudet verkkosivustojen käyttäjät ovat pääosin huolestuneita tästä tekijästä, koska se voi saada aikaan tai rikkoa heidän kykynsä aloittaa verkossa. Molemmat isännät tunnetaan kuitenkin hyvin eri syistä, minkä vuoksi hinnoittelumalleissa on paljon eroja. Koska Hostgator palvelee enimmäkseen aloittelijoita, heillä ei ole niin paljon toimintoja kuin WP Engine. Tutkitaan tarkemmin myöhemmin, mutta se on jotain pidettävä mielessä näitä lukuja tarkasteltaessa.

hostgator

 • Aloitussuunnitelma: 5,95 dollaria kuukaudessa
 • Vakiosuunnitelma: 7,95 dollaria kuukaudessa
 • Liiketoimintasuunnitelma: 9,95 dollaria kuukaudessa

WP-moottori

 • Henkilökohtainen suunnitelma: 29 dollaria kuukaudessa
 • Ammatillinen suunnitelma: 99 dollaria kuukaudessa
 • Liiketoimintasuunnitelma: 249 dollaria kuukaudessa

Kuten näette, näiden kahden sivuston välillä on valtava ero. Jälleen tähän on jokin syy johtuen siitä, kuinka paljon voit tehdä WordPressillä jokaisen palvelun kanssa, mutta jos olet järjestelmän uusi tai et aio tehdä ylimääräistä ohjelmointia, on selvää, että Hostgator on selvä voittaja.

Voittaja: hostgator

Rahat takaisin takuu Sivuston ylläpidon alkuperäiset kustannukset ovat tärkeä osa päätöksentekoprosessia, mutta se auttaa myös tietämään, että voit takaisin, jos asiat eivät suju suunnitellusti. Monet isännöintipalvelut tarjoavat jonkinlaisen palautusvaihtoehdon, jotta et ole kiinni sopimuksesta palvelun kanssa, joka ei tarjoa kaikkea mitä tarvitset. Alan standardi on täällä kolmekymmentä päivää, mutta molemmat isännät tarjoavat paljon enemmän. Hostgator antaa sinulle 45 päivää, kun taas WP Engine antaa sinulle kuusikymmentä. Se tarkoittaa, että sinulla on enemmän aikaa tarkistaa kaikki ja varmistaa, että olet tehnyt oikean valinnan, mutta se myös todistaa, kuinka paljon kukin palvelu seisoo heidän tuotteidensa takana. Antamalla sinulle yli kuukauden hakea täyden hyvityksen pitäisi kertoa sinulle, että he ovat molemmat erinomaiset kentällään. Siitä huolimatta WP Engine voittaa mailin.

Voittaja: WP-moottori

Asiakaspalvelu Koska Hostgator on suunniteltu toimimaan web-aloittelijoiden kanssa ja WP Engine tarjoaa niin monia erilaisia ​​toimintoja, on väistämätöntä, että joudut ottamaan yhteyttä tukeen kummassakin järjestelmässä. Olipa kyseessä ohjauspaneelin ongelma vai onko sinulla kysyttävää jonkin sivun asettamisesta, on välttämätöntä, että voit puhua jonkun kanssa ja saada vastauksen heti. Loppujen lopuksi, jos sinulla on kriisi sivustosi kanssa, et halua joutua odottamaan tunteja tai päiviä ongelman ratkaisemiseksi. Katsotaanpa tätä silmällä erilaisia ​​tapoja, joilla voit ottaa yhteyttä tukeen ja nähdä, kuinka kukin palvelu tarjoaa.

Puhelintuki Välittömien ongelmien ratkaisemiseksi on aina mukavaa tavoittaa puhelimitse joku, joka voi auttaa sinua ratkaisemaan ongelmasi nopeasti. Toisin sanoen tukipalvelun soittaminen vain tuntien odotustilaan laiminlyö tarkoituksen, joten haluat tavoittaa henkilön lyhyessä ajassa. Onneksi molemmilla sivustoilla on erinomaiset vastausajat, eivätkä ne odota sinua kauan.

Voittaja: solmio

Live Chat

Nykyään on paljon suotavampaa puhua jonkun kanssa chat-palvelun kautta kuin puhelimitse, jotta voit tiivistää ajatuksesi selkeästi samalla, kun saat silti välitöntä palautetta ja vianetsintää. Haluat jälleen kerran saada täältä nopean vastauksen, jotta et jättäisi peukaloita peukaloa odottaessasi vastausta. On myös tärkeää, että voit ottaa yhteyttä jonkun kanssa kaikkina vuorokauden aikoina, jos työskentelet myöhään illalla verkkosivustollasi. Jälleen, molemmat isännät suorittavat ihastuttavasti täällä ja tarjoavat ratkaisuja 24/7/365. Sinun ei tarvitse koskaan odottaa yli muutama minuutti kummallakaan sivustolla, ja voit ratkaista ongelmasi nopeasti ja tehokkaasti.

Voittaja: solmio

Sähköposti

Viimeinkin, kun kyse on tukeen ottamisesta, joskus nopea sähköposti on kaikki mitä tarvitset korjataksesi ongelmasi. Kun ongelma ei ole välitön tai ei vaadi välitöntä huomiota, tämä on erinomainen tapa edetä. Tästä huolimatta sinun ei silti tarvitse joutua odottamaan vasta päivän ajan vastausta. Tässä suhteessa molemmat isännät palautuvat sähköpostikyselyihin nopeasti, useimpien odotusaikojen ollessa alle kahdeksan tuntia.

Voittaja: solmio

foorumit Jos olet tyyppi, joka haluaa mieluummin tehdä tutkimusta ja löytää vastauksia kysymyksiisi itse, on hyödyllistä käyttää yksityiskohtaisia ​​opetusohjelmia ja UKK-sivuja löytääksesi tarvitsemasi. Molemmilla koneilla on kattava tieto hyppysissäsi, mutta WP Engine tarjoaa kaiken paljon helpommin luettavassa muodossa. Sellaisenaan ne tarjoavat hieman paremman pääsyn ongelmanratkaisumenetelmiin.

Voittaja: WP-moottori, mutta vain hiukan

Nopeus

Kun puhutaan sivuston arvosta, valtava osa siitä on siinä, kuinka hyvin isäntä pystyy toimittamaan tuloksia yleisöllesi. Nopeus on tärkeä osa sivustosi mainetta, hitaammilla sivuilla on korkeampi poistumisprosentti. Yksinkertaisesti sanottuna sinun on varmistettava, että isäntäsi ylläpitää sivustosi sujuvaa riippumatta siitä, missä katsojat ovat, jotta he eivät odota minuutteja sivuidesi lataamista. Nykyään kärsivällisyys ei ole hyve, joka monilla ihmisillä on, etenkin verkossa. Nämä ovat tuloksia riippumattomista nopeustesteistä molemmille palveluille.

hostgator

 • Arvostelu: 75/100
 • Kuormausnopeus: 916 ms
 • Keskinopeus: 5 sekuntia

WP-moottori

 • Arvostelu: 73/100
 • Kuormausnopeus:86 sekuntia
 • Keskinopeus: 2 sekuntia

Kuten näette, näiden kahden välillä ei ole suurta eroa, mutta reuna menee Hostgatorille. Osa syystä tähän on se, että Hostgatorilla on enemmän palvelimia ja se voi siirtää tietoja tehokkaammin, mutta se johtuu myös siitä, että WordPress-sivustoillasi ei ole yhtä paljon toimintoja kuin WP Enginellä. Lopulta voimme kutsua sitä pesuksi, mutta annamme tämän voiton Hostgatorille riippumatta.

Voittaja: hostgator

Seisokkeja / Päällä

Sivunopeuden ja latausajan lisäksi haluat myös olla varma, että sivustosi ei kaatu mistään syystä. Monet isännät tarjoavat käyttöaikatakuun, mikä tarkoittaa, että jos sivusi menee hitaammaksi ajaksi, sinulla on oikeus jonkinlaiseen korvaukseen. WP Engine tarjoaa tällaisen takuun, kun taas Hostgator ei. Silti on vaikea nähdä selvää voittajaa vertaamalla näitä kahta.

hostgator

 • Parhaat tulokset: 100%
 • Pahimmat tulokset: 97%
 • Keskiverto:99%

WP-moottori

 • Parhaat tulokset: 100%
 • Pahimmat tulokset:51%
 • Keskiverto:98%

Kuten näette, WP-moottorissa on hieman enemmän eroja, mutta keskiarvot ovat suunnilleen samat. Koska WP Engine tarjoaa takuun, se tarkoittaa, että myös alhaisina ajanjaksoina voit saada palkkion kokea teknisiä vaikeuksia. Uudelleen, se voi olla pesu, mutta väitämme edelleen Hostgatorin voittajaksi täällä.

Voittaja: hostgator

ominaisuudet Okei, joten olemme nähneet, mitä nämä molemmat isännät voivat tarjota laajojen iskujen merkityksessä, mutta miten he pinottuvat vierekkäin? Saadaksemme paremman kuvan kunkin palvelun arvosta, tarkastelemme mitä vaihtoehtoja ja ominaisuuksia jokaiselle suunnitelmalle tarjotaan. Jälleen kerran tarkastelemme vain WordPress-hosting-palveluita, vaikka Hostgator tarjoaa paljon muita vaihtoehtoja.

hostgator

 • Aloitussuunnitelma: yksi verkkosivusto, 25 000 kävijää kuukaudessa, 50 Gt tallennustilaa, rajoittamaton sähköpostiosoite
 • Vakiosuunnitelma: kaksi verkkosivustoa, 200 000 kävijää kuukaudessa, 150 Gt tallennustilaa, rajoittamaton sähköpostiosoite
 • Liiketoimintasuunnitelma: kolme verkkosivustoa, 500 000 kävijää kuukaudessa, rajoittamaton tallennustila ja sähköpostiosoitteet

WP-moottori

 • Henkilökohtainen suunnitelma: yksi verkkosivusto, 25 000 kävijää kuukaudessa, 10 Gt tallennustila, rajaton data, SSL-suojaus
 • Ammatillinen suunnitelma: kymmenen verkkosivustoa, 100 000 kävijää kuukaudessa, 20 Gt tallennustila, rajoittamaton data, SSL-suojaus
 • Liiketoimintasuunnitelma: 25 verkkosivustoa, 400 000 kävijää kuukaudessa, 30 Gt tallennustila, rajaton data, SSL-suojaus

Yksi asia huomioitavaksi on se, että WP Engineellä on myös Premium- ja Enterprise-suunnitelmat, jotka sallivat miljoonien kävijöiden kuukaudessa ja jopa 150 verkkosivuston. Kuten näette, Hostgatorilla on paljon enemmän tarjottavaa tallennustilaa ja vierailijoita verrattaessa kahta palvelua. Kun tarkastelet kunkin palvelun perussuunnitelmia, saat parempia tuloksia Hostgatorilla yleisesti. Lisäksi, vaikka se ei tarjoa yhtä kattavaa tietoturvaa ja tietoa kuin WP Engine, saat silti lisättyjä turvaominaisuuksia suunnitelmasi kanssa. Suurin ero näiden kahden välillä on kuinka monta sivustoa voit käyttää ja kuinka monta kävijää voi tulla sivullesi. Kun siirryt WP Moottoriin, voit nähdä, että suunnitelmat on suunniteltu suuren liikenteen sivustoille, missä ne loistavat. Jos et kuitenkaan aio saada miljoonia kävijöitä kuukaudessa, et ehkä tarvitse niin paljon palvelua.

Voittaja: Hostgator perussuunnitelmiin, WP Engine edistyneisiin

johtopäätös Viime kädessä, kun kyse on WordPress-isännöinnistä, Hostgator on parempi vaihtoehto jokaiselle, joka ei tarvitse paljon ohjelmointia ja toimintoja sivuilleen. Ellet ole kova WordPress-käyttäjä, palvelun pitäisi antaa sinulle kaikki tarvittava menestyäksesi. Sellaisena me uskomme, että se on yleisesti parempi valinta.

Kokonaisvoittaja: Hostgator Tarkista WP Engine vs. GoDaddy-viestimme nähdäksesi pystyykö WP Engine voittamaan GoDaddyn. Voiko A2-hosting isännöidä HostGatoria? Ota selvää lukemalla A2 Hosting vs. HostGator -viestimme.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map