WP Engine vs iPage: Mikä on parempi? Hosting – vertaile hinnoittelua ja suunnitelmia – toukokuu 2020

Kun kyse on oikean verkkoisäntän löytämisestä, voit viettää kaiken aikaa tarkastelemalla yksittäisiä palveluita, kirjoittamalla niiden tarjoamat ominaisuudet ja edut ja vertaamalla tietoja itse. Tai voit luottaa siihen, että teemme vertailun puolestasi ja säästät aikaa. Meillä on loputon arvosarjasarja, joka kaivaa parhaat isännät toisiaan vastaan, jotta näet kuinka ne pinottuvat vierekkäin. Tässä erässä tarkastelemme WP Engine- ja iPage Hosting -palveluita.


Tärkeää on huomata, että WP Engine ei ole tavallinen Web-isäntä. Useimmat palvelut tarjoavat sinulle erilaisia ​​web-sivuja, mutta WP Engine on omistettu vain WordPressille. Sinun on siis etsittävä muualta, jos et ole kiinnostunut WordPress-sivuston rakentamisesta tai haluat lisää vaihtoehtoja.

Koska WP Engine on saatavana vain WordPress-sivustoille, vertaamme näitä kahta samanlaisten ominaisuuksien perusteella. Ei olisi kohtuullista listata iPageen hintoja ja tietoja, jotka liittyvät tavanomaisiin verkkosivuihin, koska WP Engine ei sisällä mitään vertailukelpoista. Siksi tarkistusprosessimme on hiukan erilainen kuin tavallisesti, mutta tulokset ovat tasaisempia tällä tavalla.

hinnoittelu

Kuten aina, haluamme ensin saada kustannukset pois tieltä. Hinnoittelu voi monille ihmisille olla kielteistä, joten haluamme varmistaa, että tiedät mitä saat, ennen kuin sukellamme syvemmälle jokaiseen sivustoon. Kun sanotaan, kun tiedät hinnan, jonka haluat nähdä, minkä arvon jokainen isäntä tarjoaa, niin voit selvittää, saatko parhaan potkun vastineeksi. Tässä ovat kummankin sivuston vakiohinnat.

WP-moottori

 • Tavallinen isännöinti: $ 29 / kuukausi
 • Ammattimainen isännöinti: $ 99 / kuukausi
 • Yritystoiminta: $ 249 / kk
 • Premium-hosting: Ota hinnat

iPage

 • WP Starter-hosting: 3,75 dollaria / kuukausi aloittaaksesi, sitten siirtyy 10,49 dollariin / kuukausi
 • WP Essential -majoitus: 6,95 dollaria / kuukausi aloittaaksesi, sitten menee 12,49 dollari / kuukausi

Kuten huomaat, WP Engine on huomattavasti korkeampi kuin iPage, mikä tarkoittaa, että saatat olla taipuvaisempi käyttämään halvempaa vaihtoehtoa. Kuitenkin, kuten myöhemmin selvitetään, hintojen eroille on kriittinen syy, joka taas liittyy arvoon. Kaiken kaikkiaan, jos olet tosissasi laadukkaan WordPress-sivuston rakentamisessa, WP Engine tarjoaa paljon muuta. Pelkästään kustannusten hankkimisella iPagella on kuitenkin selvä etu.

Voittaja: iPage

Rahat takaisin takuu

Toinen hinnoittelua koskeva asia on se, tarjoaako isäntä täyden hyvityksen vai ei, jos päätät, että et pidä palvelusta. Koska verkkosivuston rakentaminen vie aikaa ja on niin monta monimutkaista kappaletta, joiden on työskenneltävä yhdessä, palvelun ongelmat eivät välttämättä ole selviä, mikä tarkoittaa, että saatat huomata, että puuttuu tärkeä yksityiskohta vasta, kun sivustosi on valmis ja juokseminen. Sinänsä monet isännät tarjoavat rahat takaisin -takuun, jonka avulla voit testata palvelut ensin varmistaaksesi, että kaikki on standardisi mukainen. Molemmat isännät tarjoavat tällaisen takuun: iPage antaa kolmekymmentä päivää mielenvaihtoon ja WP Engine antaa sinulle kuusikymmentä.

Paitsi, että on parempi, että sinulla on enemmän aikaa pelata palvelun ominaisuuksia, mutta niin pitkä ikkuna osoittaa myös, että WP Engine on varma siitä, että pidät siitä, mitä saat. Se on tärkeä lisä, kun verrataan kahta isäntää.

Voittaja: WP-moottori

Asiakaspalvelu

Arvon suhteen, vaikka on tärkeää arvioida jokainen isäntä tarjoamiensa ominaisuuksien perusteella, havaitsemme, että on todellakin parempi nähdä miten he reagoivat, kun jokin menee pieleen. Riippumatta siitä, kuinka hyvin rakennat sivustosi, tapahtuu väistämättä jotain, joka pakottaa sinut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun, joten on ehdottoman välttämätöntä, että sivustot ovat reagoivia ja avuliaita joka kerta. Tästä huolimatta on olemassa neljä erillistä aluetta, joilla isäntä voi tarjota tukea, joten verrataan niitä joka suhteessa.

Puhelintuki

Jos tarvitset heti ratkaistua ongelman, paras tapa on soittaa jollekin auttamaan sinua. Kun puhutaan verkkosivustojen rakentamisesta, on aina parempi, että voit ottaa yhteyttä jonkun kanssa kaikkina vuorokauden aikoina, mikäli työskentelet myöhään illalla ja joudut ongelmaan. Tätä silmällä pitäen molemmat isännät tarjoavat puhelintuen ympäri vuorokauden ympäri, ja kumpikaan ei anna sinun odottaa liian kauan pitoon.

Voittaja: solmio

Live Chat

Tämä on toinen suosittu vaihtoehto, koska sen avulla voit saada välittömiä tuloksia joutumatta kuuntelemaan tylsää Muzakia odottaessasi. Tässäkin tärkeä asia on, että pääset edustajaan päivä tai yö, jotta ongelmasi korjataan nopeasti. Kuten puhelintuessa, molemmat isännät tarjoavat pääsyn ympäri vuorokauden ympäri ja nopeat vastausajat.

Voittaja: solmio

Sähköposti

Jos sinulla on ongelma, joka ei tarvitse välitöntä huomiota, mutta haluat silti ottaa yhteyttä jonkun kanssa, lipun avaaminen ja sähköpostin lähettäminen on hieno tapa ratkaista se. Haluat kuitenkin olla varma, ettet odota vastauksen alkamispäiviä; muuten se saa koko prosessin liikkumaan. Sekä iPagella että WP Engine: llä on lippujärjestelmä, ja voit odottaa vastausta yleensä saman päivän tai ainakin 24 tunnin sisällä riippuen siitä, milloin lippusi avattiin.

Voittaja: solmio

Foorumit / Oppaat

Viimeinkin niille, jotka haluavat oppia lisätietoja ongelmien korjaamisesta luottamatta teknisen tuen ammattilaisiin, monet isännät tarjoavat pääsyn foorumeille, joista löydät vastauksia yleisiin ongelmiin ja miten korjata ongelmat niiden tapahtuessa. Tältä osin molemmilla isännöijillä on laajoja artikkeleita ja oppaita, jotka kattavat melkein kaikki aiheet, jotka voitte kuvitella, ja molemmat isännöivät hyvin, jotta et viettäisi puolta ajastaan ​​yrittäessäsi löytää oikeita tietoja.

Voittaja: solmio

Kuten huomaat, tuen yhteydessä saat paljon lisäarvoa sekä iPagella että WP Enginellä, mikä tarkoittaa, että riippumatta siitä, minkä valitset, et jää roikkumaan.

Nopeus

Nyt on aika päästä isäntien teknisiin näkökohtiin. Ensimmäinen asia, jota tarkastelemme, on se, kuinka nopeasti sivustosi tulee olemaan sen jälkeen, kun se on suorana, koska tämä on todennäköisesti yksi yleisön tärkeimmistä asioista. Riippumatta siitä, kuinka hyvin sivusi on suunniteltu tai kuinka interaktiivinen se on, jos se ei lataudu nopeasti, et voi saada tarpeeksi ihmisiä viettämään aikaa siihen. Sinänsä on välttämätöntä, että latausajat ovat nopeita, mikä tarkoittaa, että kaiken vieminen kestää vain muutaman sekunnin tai vähemmän. Jos yleisösi on odotettava kymmenen tai kaksikymmentä sekuntia sivustasi, silloin he eivät pysy kiinni nähdäkseen, mitä sillä on.

WP-moottori

 • Paras latausaika:69 sekuntia
 • Huonoin latausaika:94 sekuntia
 • Keskiverto: 48 sekuntia

iPage

 • Paras latausaika: 965 millisekuntia
 • Huonoin latausaika: 30 sekuntia
 • Keskiverto: 90 sekuntia

Kuten huomaat, iPagella on parempi keskiarvo ja nopeus. Se perustuu kuitenkin tavanomaisiin verkkosivuihin, eikä siinä oteta huomioon sen WordPress-sivustoja. Siksi, jotta ymmärrämme paremmin, kuinka hyvin WP Engine toimii, meidän on tarkasteltava muita WordPress-palvelimia. Tätä tehtäessä WP-moottori on parempi kuin useimmat, ja joidenkin isäntälaitteiden lataus kestää jopa 30 sekuntia. Kaiken kaikkiaan WordPress-isännöinnin WP Engine on kärjessä.

Voittaja: Teknisesti iPage, mutta WP Engine on parempi verrattuna vertaisiin

Seisokkeja / Päällä

Seuraava asia, jota on tarkasteltava nopeuden jälkeen, on käyttöaika. Tämä on prosenttiosuus, jonka mukaan sivustosi pysyy ylös eikä ole kolareita tai seisokkeja. Yleensä isännät tarjoavat takuun tälle arvosanalle, mikä tarkoittaa, että jos käytettävyysaikasi alittaa tietyn prosenttiosuuden, sinulla on oikeus jonkinlaiseen korvaukseen. WP Engine tarjoaa 99,95%: n takuun, mutta iPagella ei ole sellaista. Tässä on kunkin keskimääräiset prosenttimäärät.

 • WP-moottori: 95%
 • iPage: 84%

Vaikka voit nähdä, että WP-moottori on hiukan parempi, koska ero mitataan prosenttiosuuksina, voimme sanoa, että ne ovat käytännössä samat. Koska WP Engine tarjoaa takuun, se tarkoittaa kuitenkin, että ne ovat yleisesti parempia.

Voittaja: WP-moottori

Arvo

Joten nyt, kun olemme nähneet, kuinka molemmat isännät ovat luotettavia, miten he pinottuvat ominaisuuksien ja etujen suhteen? Mitä palveluita saat kuukausittaisesta hinnastasi? Tässä on lyhyt kuvaus siitä, mitä voit odottaa molemmilta yrityksiltä.

WP-moottori

 • Vakiopaketti: 1 verkkosivusto, 25 kt käyntiä kuukaudessa, 10 Gt tallennustila, rajoittamaton data, ilmaiset SSL-varmenteet
 • Professional-paketti: 10 verkkosivustoa, 100 000 käyntiä kuukaudessa, 20 Gt tallennustila, rajoittamaton data, ilmaiset SSL-varmenteet
 • Yrityspaketti: 25 verkkosivustoa, 400 000 käyntiä kuukaudessa, 30 Gt tallennustila, Rajoittamaton data, Ilmaiset SSL-varmenteet
 • Premium-paketti: 150 verkkosivustoa, 1 miljoona käyntiä kuukaudessa, 100-300 Gt tallennustilaa, rajoittamaton data, ilmaiset SSL-varmenteet
 • Yrityspaketti: 150 verkkosivustoa, 5 miljoonaa käyntiä kuukaudessa, 400 Gt-1 Tt tallennustilaa, Rajoittamaton data, Ilmaiset SSL-varmenteet

iPage

 • WP-aloituspaketti: 1 ilmainen verkkotunnus, rajoittamaton levytila, rajoittamaton sähköpostitili, räätälöity ohjauspaneeli, esiasennetut teemat ja laajennukset
 • WP Essential -paketti: 1 ilmainen verkkotunnus, rajoittamaton levytila, rajoittamaton sähköpostitili, miljoonia käyntejä kuukaudessa, asiantuntijatuki, parannettu turvallisuus

Valitettavasti iPage on melko epämääräinen kaikissa tilauksesi yhteydessä saamissa yksityiskohdissa, joten emme pysty tarjoamaan lisätietoja siitä, mitä meille laitetaan. Kuitenkin, kuten voit nähdä, ne ovat vertailukelpoisia. IPage tulee esiin huipulla rajoittamattoman tallennustilan ja korkeamman vierailumäärän kanssa kuukaudessa. WP Engine puolestaan ​​mahdollistaa uusien verkkosivustojen luomisen ja sillä on rajaton kaistaleveys, jotka ovat molemmat välttämättömiä komponentteja.

Lopulta näyttää siltä, ​​että iPage WordPress -hotelli on ihanteellinen kaikille, jotka ovat järjestelmän uusia ja eivät halua luoda useampaa kuin yhtä tai kahta sivustoa. iPage auttaa sinua antamalla sinulle työkaluja perussivun luomiseen laajennuksilla ja malleilla, joten aloittaminen on paljon helpompaa.

Jos olet kuitenkin perehtynyt WordPressiin ja haluat tehdä paljon enemmän kuin vain yhden sivuston, WP Engine on parempi tapa edetä. Sen lisäksi, että saat enemmän kapasiteettia, saat myös lisäominaisuuksia, jotka auttavat sinua rakentamaan huipputeknisiä verkkosivustoja. Kun otetaan huomioon, että kaikki muu on nopeuden, käytettävyyden ja asiakaspalvelun suhteen tasa-arvoista, vaikuttaa siltä, ​​että molemmilla sivustoilla on paljon tarjottavaa.

Voittaja: iPage aloittelijoille, WP Engine asiantuntijoille

Tutustuksesi lisää isännöintivaihtoehtoihin katso kuinka WP Engine kestää Squarespacea vastaan ​​Squarespace vs. WP Engine viesti. Voiko WP Engine ylittää Bluehostin? Ota selvää WP Engine vs. Bluehost -viestistä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map