WP Engine vs SiteGround Hosting: Ominaisuudet, nopeus, edut ja haitat 2020

WP Moottorin ja SiteGroundin vertaaminen on erittäin yleistä niille, jotka etsivät ladattua WordPress-isäntämahdollisuutta upeilla ominaisuuksilla ja uskomattomalla tuella.


Yhtäältä, Austinissa, TX: ssä sijaitseva WP Engine aloitti hallitun WordPress-isäntävallankumouksen ja niistä on tullut vakiintunut juggernaut.

Toisaalta, sinulla on Bulgariasta sijaitseva SiteGround, jolla on uskomattomia ominaisuuksia edulliseen hintaan, joka puhaltaa melkein kaikki muut hosting-yritykset..

Hinnoitteluvertailu: Edullinen vs. Premium

WP-moottorin hinnoittelu – Premium

WP Engine tarjoaa kahta tyyppisiä suunnitelmia, ja suunnitelmasta riippuen voit maksaa paljon enemmän kuin odottaisit. Henkilökohtaiselle suunnitelmalle se on 29,99 dollaria kuukaudessa, ja ammatilliselle suunnitelmalle voit odottaa maksavan 99,99 dollaria kuukaudessa. Ei ihanteellinen, jos olet vasta aloittamassa ja yrittämässä vahvistaa itsesi online-läsnäolollasi.

Muista tämä: todellisten yritysten välillä ero 10 dollaria kuukaudessa maksettavan isännöinnin ja 50 dollaria kuukaudessa maksettavan isännöinnin välillä on triviaalia. Mutta nousevalle bloggaajalle on ero sivuston perustamisen ja ei sen välillä. Joten jos olet kasvava yritys, älä nipistä pennejä täällä. Katso koko kuvaa, katso kaikki ominaisuudet.

Sivustoperustainen hinnoittelu – edullinen

Jos haluat säästää rahaa, SiteGround tarjoaa erilaisia ​​suunnitelmia uskomaton arvo saamillesi ominaisuuksille.

Heidän käynnistyssuunnitelma alkaa 3,95 dollaria kuukaudessa, ja vaihtoehtona on suunnitelman jatkaminen kolmeen vuoteen. Heidän Grow Big -suunnitelmansa alkaa 7,95 dollaria kuukaudessa, ja se sisältää suunnitelmat, jotka voivat pidentää kolme vuotta jopa ilman hintamuutosta.

Voittaja: SiteGround

Hinnan tarkasteleminen auttaa sinua päättämään, mikä isäntäsivusto sopii sinulle paremmin ja tarpeisiisi. SiteGround tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja suunnitelmilleen, eivätkä ne ole liian kalliita. SiteGround on tämän kierroksen voittaja.

Asiakastuki: Molemmat ovat erinomaisia

WP-moottori: 24/7 Yhdysvaltoihin perustuva tuki

Alusta lähtien WP Engine erottui räätälöityjen tukiensa ansiosta. He uskovat todella, että asiakaspalvelu on tärkeää yritykselleen, ja heidän asiakastuensa osoittavat heidän toimintansa. 

Parasta on pieni soittoääni, kun keskustelet heidän edustajiensa kanssa suoraan isännöivän järjestelmänvalvojan käyttöliittymästä.

Ne tarjoavat levyn kirjoitussuojauksen, levyn kirjoittamisen rajoitukset ja varmuuskopiot. Voit käyttää tietokantaa, sähköpostitukia ja puhelinpalvelua.

SiteGround: Erittäin nopea, yllä ja yli

SiteGround on erittäin uskomaton asiakastuen suhteen.

Heidän asiakaspalvelun edustajansa toimivat ympäri maailmaa, käytettävissä ympäri vuorokauden. Voit soittaa heille ympäri vuorokauden, jota WP Engine ei tarjoa.

Voittaja: Tie

Molemmilla yrityksillä on erinomainen asiakastuki, mutta etuna on WPE, varsinkin jos tarvitset keskittymistä WordPressiin. WPE sisältää myös tietokannan, johon pääset, jos joudut tekemään joitain tarkistuksia. Jos et ole hullu siitä, että sinulla on tietopohjaa, SiteGround tarjoaa paljon tietoa, jonka avulla voit korjata verkkosivustosi ongelmat.

Nopeus

WPE

Vaikka nopeus on hyvä millä tahansa verkkosivustolla, sinun on varmistettava, että sinulla on hosting-yritys, joka ei mene liian hitaasti. WPE: n nopeus on erinomainen, ja sivut latautuvat noin 1,3 sekunnissa, jolloin kävijät voivat noutaa sivuston nopeasti. Tämä on käytännöllinen niille, jotka tarvitsevat isäntäsivustoa, jolla on erinomaiset vasteajat.

SiteGround

Myös SiteGroundilla on erinomainen nopeus, ja kello alkaa 1,3 sekunnissa. Heillä oli kuitenkin nopeampi nopeus, mutta ilmoittautuneiden asiakkaiden määrän vuoksi se on ottanut palvelimille pienen tietullin. Koska SiteGround tukee yli 250 000 asiakasta, on ymmärrettävää, miksi SiteGround on toiminut hitaammin. Heillä on palvelimia muissa maissa, minkä pitäisi auttaa heitä luomaan nopeampia nopeuksia.

Voittaja

Vaikka molemmat yritykset tarjoavat erinomaisen nopeuden, jos olet yksi voittaja, WPE on voittaja. Heillä ei ole niin paljon ihmisiä, jotka tarttuvat järjestelmään, mikä voi nopeuttaa nopeuttasi. Koska et kilpaile yli 250 000 WPE: n kanssa, on vain vähän nopeampi kuin SiteGround.

Arvo

WPE

Sen mukaan, mitä tarvitset verkkosivustoosi, voit pitää muita ominaisuuksia arvokkaampana. WPE: n suunnitelmissa on 10 tai 20 Gt levytilaa, se sisältää oman paneelin ja tarjoaa erinomaisen asiakastuen. Vaikka tämä saattaa olla hyvä, kannattaa myös harkita mojovaisia ​​hintalappuja suunnitelmien mukana.

SiteGround

Jos etsit parhainta potkua hintaan, SiteGround tarjoaa varmasti paljon erityisominaisuuksia suunnitelmallesi. Ne sisältävät cPanelin, 10 tai 20 Gt levytilaa ja ilmainen verkkotunnus. Sisällytä heidän asiakastuensa, ja SiteGround on erinomainen valinta. Niissä ei ole vain paljon ominaisuuksia, vaan myös hinnat ovat erittäin kilpailukykyisiä.

Voittaja

Vaikka jokainen määrittelee arvon eri tavalla, perustuu SiteGroundin avulla saatujen kohteiden määrään, se tarjoaa parhaan arvon. Saat paljon enemmän rahastasi, eikä sinun tarvitse purkaa liian monta sekeliä perusominaisuuksia varten. Se yksin tekee SiteGroundin voittajaksi arvosarakkeen.

ominaisuudet

WPE

Ominaisuusosa WPE: lle on ihanteellinen, mutta vain WordPress-käyttäjille. Heillä on paljon ominaisuuksia, joita et löydä muista isäntäsivustoista. Sinulla on pääsy ohjelmiin, jotka ovat yksinoikeudella WordPressille, välimuistiteknologialle, SSL- ja CDN-valmiille, sekä kunnolliselle välimuistille. Ei paha yksinoikeudelliselle hosting-yritykselle.

SiteGround

SiteGround tarjoaa runsaasti ominaisuuksia, mukaan lukien ominaisuudet, jotka soveltuvat WordPressiin. Heidän suunnitelmiinsa kuuluvat sähköpostit, sivuston siirto tai asennus, yhden napsautuksen asennus ja 24/7-asiakastuki. Heidän verkkotunnuksensa ovat myös ilmaisia ​​elämää varten, joten se on käytännöllinen kenelle tahansa.

Voittaja

Molemmat isäntäsivustot ovat hyviä WordPress-käyttäjille, ja sinulla voi olla vaikea päättää, mikä sivusto olisi parempi. Molemmat valinnat ovat hyviä, eikä tällä kierroksella ole selvää voittajaa. Se on tie, mutta se on hyvä, että täällä on tie. Molemmat yritykset tarjoavat erinomaisia ​​ominaisuuksia, jotka tekevät sivustostasi popin.

Seisokkeja / Päällä

WPE

Kun käytät verkkosivustoa, tarvitset isäntäsivuston, joka tarjoaa erinomaisen käytettävyyden. WPE on osoittanut joitain epäjohdonmukaisuuksia viimeisellä vuosineljänneksellä, mutta WPE julistaa 99,9 prosentin käytettävyysajan. Tämän vuoden helmikuussa heillä oli huomattava seisokkeja viikon ajan, mutta on monia tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa seisokkeja.

SiteGround

SiteGround takaa myös 99,9% käytettävyyden, ja viimeisen vuosineljänneksen luvut ovat osoittaneet sen. He kokivat enemmän katkoksia kuin WPE, mutta ne olivat lyhytaikaisia. Jälleen kerran, se voi johtua heidän palvelimillaan olevien asiakkaiden määrästä.

Voittaja

Jokainen, jolla on verkkosivusto, tarvitsee vahvan käytettävyyden, ja molemmat yritykset tarjoavat käyttöaikaa 99,9%. Vaikka asiat, kuten ylläpito ja seisokit, voivat estää verkkosivustoa, tekijöitä voi olla monia. Riippuen siitä, pystytkö käsittelemään enemmän lyhyitä seisokkeja tai vähemmän, mutta laajoja seisokkeja, yksi voi olla parempi kuin toinen. Tämä kierros on tie.

Kenelle se on?

markkinoijat

Markkinoidessasi tarvitset isäntäsivustoa, joka toimii hyvin lähes sata prosenttia ajasta. SiteGround on parempi vaihtoehto, vaikka he voivat kokea usein seisokkeja, mutta ne eivät kestä kauan. Paitsi, että sinulla on verkkotunnus, joka kestää ikuisesti, mikä on mukava ominaisuus, jota tarvitset, jos suunnittelet tuotemerkin kehittämistä. Paitsi, että kilpailukykyiset hinnat saavat kaikki markkinoijat rakastumaan SiteGroundiin.

Kehittäjät

Kehittäjät rakastavat WordPressin käyttöä, koska voit käyttää melkein mitä tahansa verkkosivustosi parantamiseen. WPE: llä on saatavana sisäänrakennettu välimuisti ja vaiheistus, ja siihen sisältyy päivittäisiä varmuuskopioita, joiden avulla voit tallentaa kaiken työsi. Vaikka se voi olla kalliimpaa, saat silti laatua WPE: llä. WordPressiä on helppo käyttää WPE: n kautta, ja jos olet kehittäjä, WPE: n käyttäminen auttaa sinua enemmän kuin SiteGround. Vaikka SiteGround tarjoaakin paljon erinomaisia ​​vaihtoehtoja, on muitakin asioita, jotka ovat kehittäjille parempia WPE: n kautta. Sinun tulisi määrittää, kuinka sinun on käytettävä käytettävissä olevia vaihtoehtoja varmistaaksesi, että WPE on oikea sinulle.

Pienyritysten omistajat

Koska pienyritysten omistajilla ei ehkä ole tarpeeksi aikaa verkkosivustojensa perustamiseen ja käyttöön, SiteGround on heille erinomainen valinta. Verkkosivun perustaminen on helppoa, sinulla on erinomainen käytettävyys, paljon hienoja ominaisuuksia, eikä sitä tarvitse päivittää jatkuvasti. Pienyrityksen omistajana voit saada kaiken asennettua ja antaa sen käydä. Jos hosting-sivuston annetaan käsitellä teknisiä asioita, pienen yrityksen omistaja voi säästää enemmän aikaa.

Verkkokauppayritykset

Verkkokauppayritykset ovat valtavia, ja niillä on isäntäsivusto, jonka avulla he voivat palvella omia asiakkaitaan. WPE on erinomainen valinta verkkokauppayrityksille, koska verkkosivusto pystyy palvelemaan tiettyjä markkinoita, ja verkkokauppayrityksen on pysyttävä kilpailukykyisenä enemmän vaihtoehtoja. Kuitenkin, jos he huomaavat, että WPE: llä on liian paljon seisokkeja, SiteGround on erinomainen vaihtoehto. Ei vain, mutta ne ovat halvempia kuin WPE, eivät tarvitse niin paljon huomiota ja käyttävät erilaisia ​​välimuistitasoja. Tämä on erinomaista, jos verkkokauppasi yritys yrittää saada tuotteitaan useammalle ihmiselle. Kumpikaan niistä ei ole kauhea päätös, ja se voi laskea kunkin isäntäyrityksen hintaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map