14 parasta verkkosivustojen seurantapalvelua (toukokuu 2020)

14 parasta verkkosivustojen seurantapalvelua (toukokuu 2020)

14 parasta verkkosivustojen seurantapalvelua (toukokuu 2020)

Jos hallinnoit verkkosivustoa, haluat varmistaa, että yleisösi voi käydä siinä ja olla vuorovaikutuksessa sen kanssa ilman ongelmia tai viivästyksiä. Nykyään viiveet ja palvelinkatkokset voivat aiheuttaa merkittäviä takaiskuja sivustolle, mikä johtaa huonoon loppukäyttäjäkokemukseen.


Mutta kuinka voit olla varma, että kävijät saavat parhaat tulokset? Kuinka voit testata sivustosi useilla palvelimilla nähdäksesi, onko ongelmia? Onneksi voit käyttää verkkosivustojen tarkkailupalvelua seurataksesi sivuitasi ja varmistaaksesi, että sisältösi toimitetaan tapaan kuin pitäisi.

parhaat verkkosivustojen seurantapalvelut

parhaat verkkosivustojen seurantapalvelut Paras yritys siitä, miltä verkkosivuston tarkkailu suurennuslasilla näyttää.

Tänään tarkastelemme parhaita verkkosivustojen seurantapalveluita ja näytämme sinulle, mitä he tekevät ja kuinka he voivat pitää sivustosi huippusuorituskykyisinä ympäri maailmaa, ympäri vuorokauden. Sukellaan sisään ja katsotaan, mitä heillä on tarjota.

Mikä on verkkosivustojen seurantapalvelu?

Sen ytimessä valvontapalveluita tarjoava yritys on vuorovaikutuksessa verkkosivustosi kanssa useista eri palvelimista. Lopputavoitteena on määritellä kaikki ongelmat, kuten viive, hyppy tai viiveajat. Jos esimerkiksi palvelin menee alas Britanniassa, haluat olla varma, että sivustosi reitittää uudelleen, jotta alueen ihmiset eivät saa virheilmoitusta vieraillessasi sivullasi.

Nämä näytöt lähettävät sinulle suurimmaksi osaksi raportteja, jotka on täytetty yksityiskohtaisilla kaavioilla ja kaavioilla, jotka kuvaavat erilaisia ​​ongelmia, jotka saattavat vaikuttaa sivustoosi. Lisäksi reaaliaikainen suorituskyvyn seuranta voi ilmoittaa sinulle kaikista esiintyvistä ongelmista, jotta verkostoitumisryhmäsi löytää ratkaisun nopeammin. Jotkut näiden palvelujen keräämät olennaiset tiedot voivat sisältää-

 • Sivuston suorituskyky: tietyt sivut tai linkit latautuvat kauemmin kuin toiset? Mitkä tekijät hidastavat sinua?
 • Verkon suorituskyky: miten paikallisverkko vaikuttaa verkkosivustosi käytettävyyteen ja nopeuteen? Näiden yksityiskohtien tuntemus voi auttaa resurssien uudelleensijoittamisessa välttää sellaisia ​​ylijäämiä, jotka voivat pidentää vastausaikaa.
 • Palvelimen terveys: Onko olemassa pullonkauloja, jotka voivat aiheuttaa ongelmia tulevaisuudessa? Mitkä palvelimet ovat vaikeuksissa ja mitkä toimivat täydellisesti?

Joissain tapauksissa saatat pystyä hallitsemaan palvelimen kapasiteettia ja allokoimaan resursseja takaosassa verkkosivuston tarkkailupalvelun avulla. Jos sinulla ei ole käytettävissään omaa tietotekniikkatiimiä, voi olla arvokasta saada näitä ylimääräisiä seurantatyökaluja, jotta voit ryhtyä toimiin sen sijaan, että katsot, että sivustosi menee alas ilman mahdollisuutta.

Mikä on Server Uptime Monitoring?

Uptime on nopeus, jolla sivustosi pysyy aktiivisena. Niin kauan kuin palvelimet toimivat sujuvasti, ei pitäisi olla mitään syytä, miksi ihmiset eivät pääse sivustoosi sivustollesi muualla maailmassa. Huolimatta siitä, kuinka varovaiset ihmiset voivat olla, palvelimet ovat kuitenkin aina jonkin verran vastuussa.

Palvelimen käytettävyyden seurannalla saat ilmoituksen, jos sähkökatkos on käynnissä, jotta voit aloittaa toiminnan. Ottaen huomioon, että sinun on luotettava useisiin eri palvelimiin ylläpitääksesi sivustosi sujuvuutta (ts. Datapalvelin, sähköpostipalvelin, FTP-palvelin jne.), On välttämätöntä nähdä, kuinka ne toimivat milloin tahansa.

Monet verkkosivustojen tarkkailupalvelut tarjoavat tämän osana vakiopakettia, mutta joskus siitä tulee lisäpalvelu, koska se vaatii reaaliaikaista palautetta ja ilmoitusta. Siitä huolimatta, että se tarjotaan, sinun on varmistettava, että sinulla on se, jotta koet seisokit, jotka maksavat sinulle.

Kuinka perustaa verkkosivustojen seurantapalvelu

Onneksi verkkosivustojen seurantapalvelun käyttö ei ole koskaan ollut näin helppoa. Suurimmaksi osaksi sinun tarvitsee vain tilata ja syöttää sivustosi tietoja, jotta he voivat tarkistaa sen.

Kun valitset tarpeitasi vastaavan palvelun, se auttaa varmistamaan, että ne toimivat hyvin sivustosi koon kanssa. Jos sinulla on esimerkiksi paljon liikennettä, tarvitset yksityiskohtaisempia raportteja, jotta voit pitää IT-tiimisi tietoisena mahdollisista ongelmista.

Suurimmaksi osaksi näistä ohjelmista on erilaiset palvelutasot tarpeidesi tyydyttämiseksi. Haluat käydä läpi ja nähdä, mitä jokaisella vaihtoehdolla on mitä tarvitset, jotta et jäisi alivalmiuden luotettavuuteen.

Suurin osa ohjelmista, jotka aiomme näyttää sinulle, tarjoaa ilmaisia ​​kokeiluversioita. Tärkeää on kuitenkin muistaa, että ilmaisen tilauksen ja ilmaisen kokeilun välillä on ero. Jälkimmäinen tarkoittaa, että joudut maksamaan rahaa jatkaaksesi saman palvelun käyttöä, kun taas edellinen on aina ilmainen riippumatta kuinka kauan pysyt aktiivisena.

Parhaat ilmaiset verkkosivustojen seurantapalvelut

Jos sivustosi löytää edelleen yleisönsä, voi olla vaikea perustella moitteettoman kuukausimaksun suorittamisen seurannasta, etenkin jos liikennettä ei ole paljon. Sellaisena haluamme tarjota sinulle joitain ilmaisia ​​vaihtoehtoja, joiden avulla pääset alkuun.

Jokainen näistä palveluista tarjoaa myös maksullisia vaihtoehtoja, joten jos pidät niiden tarjoamista, voit päivittää ja parantaa suorituskykyä nopeasti.

Statuscake

Kun tarkastelet ilmaisia ​​seurantapalveluita, haluat olla varma, että saat kunnolliset palautukset joutumatta maksamaan ylimääräistä. Suurimmaksi osaksi ilmaiset suunnitelmat rajoittuvat huomattavasti premium-vaihtoehtoihin verrattuna, mikä tarkoittaa, että saat vain peruskäsittelyn sivustosi tehokkuudesta ilman paljon ylimääräisiä yksityiskohtia.

Statuscake-ohjelmassa heidän ilmainen vaihtoehto sisältää

 • 10 testiä – tarkkaile jopa 10 URL-osoitetta
 • Viiden minuutin tarkistusprosentti – päivitetään viiden minuutin välein
 • Satunnaiset testipaikat – et voi valita, mistä testaat
 • Rajoittamaton sähköpostihälytys – saat hälytyksen aina, kun sivustossasi on ongelmia
 • Brändätty julkinen raportointi – näytä tulokset yleisöllesi (raportti on Statuscakes -logo)
 • Tarkista tunnisteet – suodata testit havainnollistaaksesi tuloksia selkeämmin

Kaiken kaikkiaan pidämme ilmaisen palvelun takia, mitä Statuscake tarjoaa. Jos sivustollasi on kuitenkin yli kymmenen sivua, olet hiukan onnea. Onneksi maksetut suunnitelmat eivät ole liian kalliita.

Maksetut vaihtoehdot

 • Superior: 24,49 dollaria / kuukausi – ihanteellinen pienille yrityksille
 • Liiketoiminta: 79,99 dollaria / kuukausi – ihanteellinen useimmille keskisuurille / suurille sivustoille

Heillä on myös yrityksen seurantaratkaisu, jos sinulla on enemmän sivuja tai tarvitset parempaa hallintaa tietoihin. Liiketoimintasuunnitelma voi tarkistaa jopa 300 URL-osoitetta ja tarjoaa 30 sekunnin päivitystaajuuden.

Statuscake tarjoaa myös enemmän seurantaratkaisuja, mukaan lukien

 • Sivunopeuden seuranta
 • SSL-seuranta
 • Virusskanneri
 • Verkkotunnuksen seuranta
 • Palvelimen valvonta

Uptime -robotti

Vuonna 2010 alkanut Uptime Robot -kehittäjät uskovat tarjoavansa ilmaisia ​​seurantapalveluita kaikille sivustoille. Koska kenenkään on välttämätöntä ylläpitää sivustojaan yllä, he haluavat tarjota yksinkertaisen ja tehokkaan ratkaisun joukkoille.

Niiden ilmaisella suunnitelmalla voit saada jopa 50 testiä viiden minuutin päivitystaajuudella. Lisäksi Uptime Robot kirjaa suorituskykysi jopa kahdeksi kuukaudeksi, jotta näet kuinka sivustosi muuttuu ajan myötä. Ainoa haittapuoli on, että et pääse eri valvontapaikkoihin. Palvelu sijaitsee Dallasissa, TX, joten muut maat voivat olla tahraisia.

Verrattuna muihin ilmaisiin palveluihin tämä on ylivoimaisesti paras vaihtoehto. Joissain tapauksissa sinun ei ehkä tarvitse päivittää niiden premium-versioon. Kuitenkin, jos teet niin, se on 48 dollaria kuukaudessa, ja se tarjoaa-

Useita palvelinpaikkoja Yhdysvaltojen ulkopuolella

 • 1000 URL-näyttöä
 • Yhden minuutin virkistystaajuus
 • 12 kuukauden lokit
 • 80 SMS-ilmoitusta kuukaudessa

Kaiken kaikkiaan pidämme Uptime Robotista ilmaisena palveluna, mutta siitä puuttuu paljon lisäominaisuuksia, jotka voit löytää muilta yrityksiltä. Esimerkiksi, ne eivät tarjoa sivunopeuden käsityksiä, joten et voi nähdä kuinka nopeasti sivustosi latautuu. Siksi, jos aiot maksaa premium-palvelusta, kannattaa ehkä valita toinen.

Montastic

Vaikka tämä sivusto tarjoaa teknisesti ilmaisen vaihtoehdon, sinun ei tule suunnitella sitä säännöllisesti. Sen avulla voit tarkistaa enintään kolme URL-osoitetta ja virkistystaajuus on 30 minuuttia. Jos sinulla on pieni blogi tai jotain, se voi auttaa saamaan välittömän tarkistuksen, mutta se ei ole tilaamisen arvoista, ellet maksa.

Palkkiovaihtoehto Montasticille on 29 dollaria / kk, ja sen avulla voit tarkistaa jopa 200 URL-osoitetta viiden minuutin päivitystaajuudella. Se tarjoaa vain sähköpostihälytyksiä (ei tekstiviestejä), ja se ilmoittaa sinulle sekä sivustosi mennessä että kun se tulee takaisin (mukava bonus).

Jälleen kerran, jos hallinnoit pientä blogia tai vastaavaa sivustoa, Montastic saattaa riittää sinulle. Koska siitä puuttuu kuitenkin paljon muissa seurantapalveluissa olevia yksityiskohtaisia ​​ominaisuuksia, suosittelemme maksamaan premium-hinnat muualla.

Paras maksettu verkkosivustojen seurantapalvelut

Kuten mainitsimme, suurin osa näistä sivustoista tarjoaa ilmaisia ​​kokeiluversioita. Suosittelemme, että testaat ne ennen sopimuksen allekirjoittamista, jotta voit olla varma, ettet törmää ongelmiin.

Pingdom

Ilmainen kokeilu: 14 päivää

Hintahinnat: 9,95 dollaria erityistä – 199 dollaria / kuukausi

Tarkista numerot: 10–250 (yritysvaihtoehdot käytettävissä)

Esitetyt edut

 • Päällä seuranta
 • Sivunopeuden seuranta
 • Palvelimen valvonta
 • Aktiiviset hälytykset
 • Transaktioiden seuranta
 • Vierailijatilastot

Käynnistysajan ja sivunopeuden seurannan lisäksi Pingdom tarjoaa yhden asiaan Visitor Insights. Täältä saat todellisia tietoja sivuillasi käyviltä ihmisiltä nähdäksesi, kuinka suoritat reaaliajassa. Nämä tiedot voivat auttaa sinua tekemään muutoksia sivustoosi sen perusteella, kuinka ihmiset sitä käyttävät eniten. Tapahtumien seurannasta on apua myös, jos käytät verkkokauppaa. Katso, voivatko käsittelyongelmat johtaa asiakkaiden tyytymättömyyteen.

LogicMonitor

Ilmainen kokeilu: 14 päivää

Hintahinnat: on pyydettävä tarjous (kolme suunnitelmavaihtoehtoa)

Tarkista numerot: 10-300

Esitetyt edut

 • Verkon seuranta
 • Palvelimen valvonta
 • Verkkosivuston seuranta
 • Pilvien seuranta
 • Sovellusten seuranta
 • Verkon kokoonpano

Kaiken kaikkiaan LogicMonitor on suunniteltu IT-ryhmille. Voit muokata raportointia ja analysointia vastaamaan erityisiä kriteerejäsi ja korjata ongelmia kojelaudassa. Vaikka URL-tarkistusten määrä on rajallinen, sen pitäisi riittää useimmille yrityksille.

Uusi uskonnollinen

Ilmainen kokeilu: 14 päivää

Hinnoittelu: 149 dollaria / kk

Tarkista numerot: Rajoittamaton

Esitetyt edut

 • Sovellusten tehokkuustiedot
 • Infrastruktuurin seuranta
 • Mobiili seuranta ja konfigurointi
 • Näkemykset ja Analytics
 • Synteettisyys – asiakkaan käyttäytymistä koskevat tiedot ja ennusteet
 • Selaimen optimointi

Uusi Relic on todella hienoa, että se tarjoaa paljon enemmän ratkaisuja kuin useimmat verkkosivustojen seurantapalvelut. Jos haluat hallita paremmin tietojasi ja miten niitä voi käyttää, Uusi suunnitelma on suunnitelma. Kaiken kaikkiaan se on suunniteltu suurille yrityksille, jotka haluavat kattavan ratkaisupaketin sekä arvokkaita tietämyksiä käyttäjilleen. Joudut maksamaan ylimääräisiä joistakin näistä palveluista, mutta ne saattavat olla sen arvoisia vastaanottamasi analyysin ja ohjauksen suhteen.

UpTrends

Ilmainen kokeilu: 30 päivää

Suunnitteluhinta: 11,33 dollaria – 158,61 dollaria / kuukausi

Tarkista numerot: 10–250 (yritysratkaisut saatavana)

Esitetyt edut

 • Päällä seuranta
 • Sivunopeuden seuranta
 • API-seuranta
 • Todellisen käyttäjän seuranta (RUM)
 • Palvelimen valvonta
 • Sovellusten seuranta

UpTrendsissä eroaa siitä, että ne tarjoavat perus- ja edistyneitä seurantapaketteja. Lisäasetuksilla voit mukauttaa kaiken tarkastusten lukumäärästä intervallien nopeuteen. Lisäksi saat rajattomasti käyttäjätietoja, ja sinulla voi olla mikä tahansa määrä operaattoreita pääsemään järjestelmään.

RapidSpike

Ilmainen kokeilu: 10 päivää

Suunnitteluhinta: 36,95 – 106,95 dollaria / kuukausi

Tarkista numerot: 3–10 sivunäyttöä (enemmän saatavana päivitykseen)

Esitetyt edut

 • Päälläoloaika ja sivunopeus
 • SSL ja Whois-seuranta
 • Turvallisuuden seuranta ja suojaus
 • SEO-seuranta ja seuranta
 • ROMMI

Vaikka saat vain kourallinen älykkäitä sivutarkistuksia, RapidSpike tarjoaa myös RUM-, API- ja tietoturvavalvontatestejä. RapidSpike on erilainen siinä, että se ei vain tarkista käyttöaikaa ja sivunopeutta, vaan se saa kattava lukema sivustosi suorituskyvystä, jotta voit säätää sitä vastaavasti.

Emme kuitenkaan pidä siitä, että joudut maksamaan paljon lisäsekoituksista. Myös aikavälit ovat yleensä 10-20 minuuttia, mikä on paljon hitaampaa kuin useimmat muut palvelut. Kaiken kaikkiaan RapidSpike tarjoaa paljon erilaisia ​​tietoja ja analyysejä, mutta se on paljon kalliimpaa kuin muut vastaavat vaihtoehdot.

Monitis (Aiemmin Monitor.us)

Ilmainen kokeilu: 14 päivää

Suunnitteluhinta: Mukautettu

Tarkista numerot: Mukautettu

Esitetyt edut

 • Täysin muokattavissa olevat suunnitelmat
 • Verkkosivuston seuranta
 • ROMMI
 • Palvelimen valvonta
 • Sovellusten seuranta
 • Verkon seuranta

Monitis tarjosi Monitor.us: ta erillisenä ilmaisena palveluna (vaikka oli olemassa myös premium-vaihtoehto). Nyt he ovat yhdistäneet nämä kaksi tarjotakseen parempia seurantaominaisuuksia. Monitisissa on todella hienoa, että voit valita kaiken suunnitelmasi mukaan. Syötä haluamasi näyttöjen määrä kuukaudessa ja saat mukautetun hinnan. Jokainen näyttö on erotettu luokittain (ts. Käyttöaika vs. turvallisuus), joten maksat vain tarvitsemastasi. Monitis tarjoaa tarvittaessa myös yritys- ja jälleenmyyjäratkaisuja.

Site24x7

Ilmainen kokeilu: 30 päivää

Suunnitteluhinta: 9–225 dollaria / kuukausi

Tarkista numerot: 10-100 (enemmän yritysratkaisuja)

Esitetyt edut

 • Verkkosivuston seuranta
 • Palvelimen valvonta
 • Sovellusten seuranta
 • Todellisen käyttäjän seuranta (RUM)
 • Verkon seuranta

Kaiken kaikkiaan site24x7 on sekä edullinen että kattava. Jokainen seurantaratkaisu tarjoaa sinulle paljon erilaisia ​​datavaihtoehtoja ja tukea, jotta voit korjata mahdolliset ongelmat. Pidämme siitä, koska se toimii sekä vähäisen liikenteen että suuren liikenteen sivustoissa, joten se on käyttökelpoinen ja edullinen vaihtoehto kaikille.

Host-Tracker

Ilmainen kokeilu: 30 päivää

Suunnitteluhinta: 9,92 – 74,92 dollaria / kuukausi

Tarkista numerot: 10-150 URL-osoitetta

Esitetyt edut

 • Saatavuus Tarkista
 • Mustan listan seuranta
 • AdWords-hallinta
 • Palvelimen valvonta
 • Sivunopeuden seuranta
 • Verkkotunnuksen ja SSL-tarkistus
 • Muokattava raportointi

Host Trackerissa on hienoa, että niitä on yksinkertaistettu avuksesi. Se on suhteellisen yksinkertainen prosessi, anna heille vain URL-osoitteesi, ja he käsittelevät loput. Jos haluat käyttää vähemmän intensiivistä lähestymistapaa verkkosivustojen seurantaan, Host Tracker voi olla hyvä vaihtoehto sinulle. Lisäksi saat joitain lisäpalveluita, kuten AdWords-hallinta, ja voit nähdä, oletko mustissa listoissa.

SmartBear

Ilmainen kokeilu: 14 päivää

Suunnitteluhinta: riippuu palvelusta

Tarkista numerot: Vaihtelee

Esitetyt edut

 • API-elinkaariohjelmat
 • Ohjelmistojen testaus
 • Sisäisen ja ulkoisen seuranta
 • Koodien yhteistyö ja optimointi
 • Mobiilin optimointi ja testaus

Verrattuna muihin tämän luettelon sivustoihin, SmartBear on paljon muutakin kuin vain verkkosivustojen seurantatyökalu. Tämä ohjelma on suunniteltu kehittäjille ja ohjelmoijille tekemään melkein mitä tahansa heidän sivustonsa suorituskyvyn kannalta. SmartBear tarjoaa kattava ratkaisu monenlaisiin ongelmiin. Valittavissa on niin monia vaihtoehtoja, että se voi olla hieman ylivoimainen. Kaiken kaikkiaan tämä on tarkoitettu ammattilaisille. Jos et tiedä mitä tarvitset, pidä kiinni aloittelijaystävällisestä palvelusta.

GeckoBoard

Ilmainen kokeilu: 30 päivää

Suunnitteluhinta: 25–599 dollaria / kuukausi

Tarkista numerot: Ei sovelleta

Esitetyt edut

GeckoBoard on erilainen palvelu, koska sen avulla voit rakentaa kojetauluja sivustosi metrien näyttämistä varten. Sen sijaan, että tarjoaisi seurantapalveluita, tämä ohjelma integroituu toiseen seurantapalveluun ja projisoi sen näytölle avuksesi. Tietotekniikkatoimistot, jotka voivat hyötyä keskitetystä kojetaulusta, pitävät tästä palvelusta, mutta tiedä vain, että se ei todellakaan testaa tai seuraa tietoja. Sen sijaan se vain kerää sen ja antaa sinun mukauttaa tapaa, jolla sitä näytetään.

ContentKing

Ilmainen kokeilu: 30 päivää

Suunnitteluhinta: 11,26 dollaria – 342,52 dollaria / kuukausi

Tarkista numerot: 100-1 miljoonaa sivua

Esitetyt edut

 • Sisällysluettelo
 • Sisällön optimointi
 • Sisällön seuranta
 • Sisältöyhteistyö

Tämä palvelu on tarkoitettu sisällöntuottajille. Joten jos hallinnat blogia tai jotain vastaavaa, pidät siitä, mitä ContentKing tarjoaa. Hintarakenteessa on hienoa, että valitset sivumääräsi ja saat kaikki tarjoamansa palvelut kyseisen määrän perusteella..

Voit optimoida sisältösi eri laitteille, sallia yhteistyön eri alustoilla ja seurata, kuinka sisältösi muuttuu ajan myötä.

johtopäätös

Verkkosivustosi on tärkeä osa yritystäsi. Varmista, että seuraat sitä tehokkaasti ja pysy ajan tasalla ongelmista ennen niiden syntymistä. Oikeiden verkkosivustojen seurantatyökalujen avulla voit pitää sivustosi optimoituna verkkosivuston huipputehokkuuteen kaikkina aikoina. Tervetuloa tulevaisuuteen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector