25 verkkoturvallisuus- ja hakkerointitilastot 2019

Kun maailma siirtyy yhä enemmän dataa verkossa, hakkereiden hyödyntämisen arvoinen tiedon määrä kasvaa sen mukana. Kyberturvallisuusyritykset löytävät hyökkäykset ja kohteet muuttuvat vuosittain. Yksi asia on varma – tämä taistelu hyvien ja pahojen välillä jatkuu. Olemme laatineet joitain mielenkiintoisimpia tilastoja vuodelle 2019, ja ne kattavat kaiken ransomware-ohjelmasta kryptojacking-ohjelmaan.


Kyberturvallisuustilastot

Kyberturvallisuus on ratkaisevan tärkeää kansalaisten, hallitusten ja yritysten digitaalisen turvallisuuden kannalta maailmanlaajuisesti. Pelissä on paljon – yksityisyydestä identiteettiin kansallisiin turvallisuuksiin. Nämä numerot osoittavat turvallisuusrikkomusten, hyökkäysten ja henkilöllisyysvarkauksien lisääntymisen maailmanlaajuisesti.

 1. Turvallisuusrikkomusten keskimääräinen lukumäärä kasvoi 11%: lla 130: sta 145: ään.Accenture)
 2. Tietosuojarikkomusten keskimääräiset keskimääräiset kustannukset ovat nousseet 6,4% edellisvuodesta 3,86 miljoonaan dollariin. (IBM)
 3. Verkkohyökkäykset ovat lisääntyneet 56% vuotta aiemmasta, vuodesta 2017 vuoteen 2018. (Symantec)
  verkkohyökkäykset symantec
 4. Jokaisesta arkaluontoisia ja luottamuksellisia tietoja sisältävistä kadonneista tai varastetuista tietueista keskimääräiset kustannukset nousivat 4,8% vuoden takaisesta 148 dollariin. (IBM)
 5. Turvallisuusrikkomukset ovat lisääntyneet 67% vuosina 2014–2019. (Accenture)
 6. Yritysten osuus oli 81% kaikista lunaohjelmistoinfektioista vuonna 2018. (Symantec)
 7. Organisaation tietoverkkorikollisuuden keskimääräiset kustannukset ovat 13,0 miljoonaa dollaria, kun se on enemmän kuin vuoden 2017 11,7 miljoonaa dollaria. (Accenture)
 8. Globaalien kyberturvallisuusriskien kokonaismääräksi lasketaan 5,2 biljoonaa dollaria globaalisti seuraavien viiden vuoden aikana. (Accenture)
 9. Automaatio, AI ja koneoppiminen lisäävät noin 2,09 miljoonan dollarin kustannussäästöjä yritystä kohti, mutta vain 38% vastaajista käyttää niitä. (Accenture)
 10. Haittaohjelmahyökkäyksen keskimääräiset kustannukset vuonna 2018 olivat 2,6 miljoonaa dollaria. (Accenture)
 11. Pelkästään Symantec esti 3,5 miljoonaa salaustekniikkatapahtumaa joulukuussa 2018. (Symantec)

Kasvojen tunnistus & Biometriset tilastot

Kasvojentunnistus- ja biometriset tietoturvaohjelmistot kasvavat nopeasti ja tunnistavat ihmisiä entistä paremmin. Se on sekä mukavuus että huolenaihe, koska henkilökohtaiset tiedot sisältävät nyt kasvot tietokannoissa. Yhdysvaltojen yli sijaitsevat lentokentät ottavat kasvojen tunnistuksen käyttöön testipaikoilla, mutta vastaus on vaihteleva.

 1. Ison-Britannian pääkaupunkipolitiikan käyttämät kasvojentunnistusohjelmat palauttivat väärät positiiviset tulokset yli 98 prosentissa ilmoituksista. (itsenäinen)
 2. Vuoteen 2021 mennessä kasvojentunnistusta käytetään 20 parhaalla Yhdysvaltain lentokentällä 100 prosentilla kansainvälisistä matkustajista, mukaan lukien Amerikan kansalaiset. Tämä on toimeenpaneva määräys. (Forbes)
 3. ACLU: n heinäkuussa 2018 suorittamassa testissä, joka käytti Amazonin yleisölle tarjoamaa Amazon Rekognition -tekniikkaa, löydettiin tekniikka virheellisesti 28 kongressin jäsenen kanssa ja tunnisti heidät rikoksiksi syyllistyneiksi. Värilliset ihmiset tekivät 40% vääristä otteluista, vaikka he olivat vain 20% skannatuista kasvoista. (ACLU)
 4. Brookings havaitsi, että 50% ihmisistä on epäsuotuisia vähittäiskaupan kasvojentunnistusohjelmiin varkauksien estämiseksi. (Brookings)
 5. Brookingin kyselyssä todettiin myös, että 50% ihmisistä uskoo, että lainvalvonnan kasvojen tunnistusohjelmistojen käytölle tulisi olla rajoituksia. (Brookings)
 6. Kansallisen standardointi- ja teknologiainstituutin (NIST) mukaan kasvojentunnistusohjelmisto parani 20 kertaa paremmin etsiessään tietokannasta sopivan valokuvan löytämiseksi vuosina 2014–2018. Tämä löydettiin arvioinnin jälkeen suurimmalta osaltaan kasvojentunnistusteollisuuden ohjelmistoja – 127 ohjelmistoalgoritmit 39 kehittäjältä. (CBP)

hakkerointi & Tietojen rikkomustilastot

Nortonin mukaan “tietosuojarikkomus on tietoturvatapaus, jossa tietoihin pääsee ilman lupaa.” Näyttää siltä, ​​että kuulet uudesta tietorikkomuksesta suuressa yrityksessä, joka paljastaa miljoonien kuluttajien henkilökohtaisia ​​tietoja. Yritykset ja hallitukset taistelevat jatkuvasti hakkereita vastaan ​​pitääkseen käyttäjiensä ja kansalaistensa tiedot turvassa. Tässä on viime vuosien uutisia tämän vuoden uutisista.

 1. 14,8 miljoonan 500 pikselin käyttäjän henkilökohtaiset tiedot vuotaneet turvallisuusrikkomuksiin heinäkuussa 2018. Tiedot ilmoitettiin vasta helmikuussa 2019. (Piiri)
 2. Evernoten Web Clipper Chrome -laajennuksessa oli tietoturvahaavoitus, joka paljastettiin 12. kesäkuuta 2019, joten sen 4,6 miljoonan käyttäjän tiedot olivat avoinna hakkereille. Yritys korjasi haavoittuvuuden, mutta on epäselvää, onko käyttäjän tiedoille vaarannettu. (Yahoo)
 3. 10. kesäkuuta 2019 paljastettiin, että Yhdysvaltain tulli- ja rajavartiolaitoksen tietokanta oli uhattuna kyberuudistuksessa. Viraston mukaan vaikutus koski alle 100 000 ihmistä, koska se oli rajoitettu yhteen rajanylityspaikkaan. (Huoltaja)
 4. Quest Diagnostics havaitsi merkittävän potilastietojen tietoturvaloukkauksen, ja siihen vaikutti lähes 12 miljoonaa ihmistä, mukaan lukien varastetut taloudelliset tiedot, terveystiedot ja sosiaaliturvatiedot. Hakkerit pääsivät yhdelle Quests-laskutusmyyjästä elokuun 2018 ja maaliskuun 2019. välisenä aikana. Uutisista ilmoitettiin 3. kesäkuuta 2019. (TechCrunch)
 5. 4. toukokuuta 2019 julkistettiin suositun web-graafisen suunnittelutyökalun Canvan hakkerointi. Raporttien mukaan hakkerit varastivat 139 miljoonan käyttäjän tiedot, mukaan lukien nimet ja sähköpostiosoitteet. (Tietokonemaailma)
 6. Mikä huora. WhatsApp-tietosuojarikkomus havaittiin 13. toukokuuta 2019, ja se jätti noin 1,5 miljardista käyttäjänsä maailmanlaajuisesti haavoittuvaiseksi. Facebook-omistamassa yrityksessä havaittiin turvallisuusvirhe, jonka Israelin yritys NSO-ryhmä paljasti. NSO-ryhmää syytetään tekniikan luomisesta toimittajien ja ihmisoikeusaktivistien vakoojaksi, ja tällä hetkellä kanteen nostaa Lontoon lakimies, joka oli hakkeroinnin kohde. (New Yorkin ajat)

  Esitelty tietosuojasivu WhatsApp-verkkosivustolla.

 7. Aika luottaa Facebookiin vielä vähemmän? Maaliskuussa 2019 Facebook myönsi, ettei se säilytä oikein jopa 600 miljoonan käyttäjän salasanoja. Yli 20 000 yrityksen työntekijällä oli pääsy käyttäjätunnuksiin. (Facebook)
 8. Yhdistettynä maaliskuun 2019 ilmoitukseen ilmoitettiin, että miljoonat Instagram-tilit jäivät myös haavoittuviksi. Sisäisissä raporteissa todettiin, että näistä tiedoista ei ollut tehty kompromisseja (Facebook)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map