Parhaat SSL-varmennetoimittajat vuonna 2019 (päivitetty toukokuussa 2020)

Parhaat SSL-varmennetoimittajat vuonna 2019 (päivitetty toukokuussa 2020)

Parhaat SSL-varmennetoimittajat vuonna 2019 (päivitetty toukokuussa 2020)

SSL-varmenne ei ole valinta – se on välttämättömyys.


Pidät käyttäjän tietosi turvassa.

Saat “https” -suojausmerkin selaimissa.

Parempi vielä – Google palkitsee sivustosi paremmalla hakutuloksella.

opas SSL: ään

Verkkoturva on jotain, jonka me kaikki olemme erittäin tietoisia tänä päivänä. Internetin vanhoina päivinä sinun ei tarvinnut huolehtia liikaa viruksista ja haittaohjelmista. Nykyään näyttää siltä, ​​että jotain piilee jokaisessa web-nurkassa.

Onneksi, vaikka hakkerit yrittävät varastaa tietomme, on olemassa paljon menetelmiä, joita voimme käyttää estämään sitä..

Yksi tehokkaimmista ja laajimmin käytetyistä menetelmistä on käyttää SSL-varmenteita. Tänään aiomme sukeltaa syvälle online-salauksen maailmaan ja nähdä, kuinka se pitää Internetiä turvassa, etenkin kun arkaluontoisia tietoja siirretään.

Teemme myös SSL-varmenteiden vertailun auttaaksemme sinua löytämään paras SSL-varmenne ja paras SSL-varmennetoimittaja sinulle.

Mikä on SSL-varmenne?

Termi SSL on lyhenne, joka tarkoittaa suojattua pistokekerrosta. Tämä tarkoittaa sitä, että tietosi jakautuvat eri osiin tai pistorasioihin, jotta kolmas osapuoli, kuten hakkeri, ei pysty sieppaamaan niitä.

Se toimii kaksivaiheisena prosessina. Ensinnäkin tiedot salataan pitämällä ne sisällään, ja sitten verkkosivustosi, jonka kanssa kommunikoit, varmennetaan olevan todellinen kauppa.

Jos esimerkiksi ostat jotain verkkokaupasta, SSL-varmenne on tapa varmistaa, että sivusto on varmennettu ja että se ei ole hakkerin perustama näppisivu..

Miksi ostaa SSL-varmenne??

Teknisesti ottaen kaikkien verkkosivustojen, jotka haluavat varmistaa turvallisuutensa, on käytettävä SSL-salausta.

Tällä varmistetaan, että sivut eivät saa tartunnan tai hakkeroiden piikkiin, mikä asettaa tällöin riskin jokaiselle sivustolla käyvälle.

Verkkosivustot voivat saada useita erityyppisiä varmenteita (joihin pääsemme vähän), mikä tarkoittaa, että kaikkia sivuja ei salata samalla tavalla.

Esimerkiksi joku, joka ylläpitää blogia, voi valita yksinkertaistetun version, koska hän ei käsittele arkaluontoisia tietoja, mutta kaikenlaisissa verkkokaupoissa tulisi olla edistyksellinen salaus sen varmistamiseksi, että asiakastietoja ei rikota..

SSL-varmenteiden käytön edut

Jos olet verkkosivuston ylläpitäjä, on olemassa useita syitä, miksi sinun pitäisi ostaa ja käyttää SSL-varmenteita. SSL voi tarjota sinulle myös nämä edut sen lisäksi, että voit pitää itsesi ja vierailijasi turvassa.

  • Pitää sitä ammattimaisena: keskeinen ero amatöörisivun ja ammattilaissivun välillä on sertifikaatin olemassaolo. Joten, jos haluat suhtautua vakavasti yritys- tai verkkobrändiksi, sinun on tehostettava toimintaasi.
  • Vähentää poistumisnopeutta: Kun ihmiset ymmärtävät, että sivustosi ei ole turvallista, he poistuvat mahdollisimman nopeasti. Joten pitääksesi yleisösi kiinni, sinun on varmistettava, että heillä on miellyttävä kokemus.
  • Estää liputusta: Jos sivustollesi hakkeroidaan, koska sinulla ei ole SSL-varmennetta, hakukoneet voivat ilmoittaa sinut vaarallisiksi, ja virustorjuntaohjelmat voivat estää käyttäjiä vierailemasta kokonaan sivullasi. Yritettäessä rakentaa online-läsnäoloa tämä voi olla sinulle valtava este.
  • Tarjoaa luottamusta: vaikka asiakkaat eivät tunteisi tuotemerkkiäsi, näkemällä, että sivulla on korkea salausaste, osoittaa heille, että olet turvassa ja voit luottaa arkaluontoisiin tietoihin.
  • Parantaa sijoitusta: paikallasi hakukoneessa voi saada aikaan tai rikkoa online-läsnäolosi, ja korkeampi tietoturvataso auttaa sinua pääsemään korkeammalle hakutuloksissa, jotta voit ylittää kilpailun.

 

SSL-sertifikaattityypit

Kuten mainitsimme, on olemassa useita erilaisia ​​SSL-varmenteita, joista jokainen määritetään joukolla parametreja, jotka sinun on täytettävä.

Vaikka kaikki sertifikaatit tarjoavat suojakerroksen sivustoosi, vain tietyt sertifikaatit (kuten EV SSL) voivat varmistaa, että kaikki tiedot on salattu ja hakkereille ei ole saatavissa. Tässä on yleisimmät tyyppiset sertifikaatit, joita voit löytää.

Verkkotunnuksen validointi SSL

Jos sinulla on matalan tason sivusto (kuten blogi) etkä käsittele arkaluontoisia tietoja, DV SSL voi olla hyvä vaihtoehto. Se on suhteellisen halpa ja helppo löytää, mutta se ei tarjoa niin paljon suojaa.

Syynä siihen, että tämä varmenne on vähiten turvallinen, on se, että se ei vaadi SSL-palveluntarjoajan validointia. Tämä tarkoittaa, että sivuston omistajana sinun ei tarvitse vahvistaa kaikkia yritystietojasi ennen sertifikaatin saamista.

Siksi niitä on niin helppo hankkia, koska se on paljon yksinkertaisempi hyväksymisprosessi.

Organisaation validointi SSL

Seuraava askel DV SSL: n yläpuolella on organisaation validointi. Saadaksesi tällaisen sertifikaatin, sinun on annettava todennettavissa olevat tiedot fyysisestä yrityksestäsi, kuten osoite ja puhelinnumero.

Tämäntyyppinen sertifikaatti on ihanteellinen organisaatioille, joilla on tiilen ja laastin sijainti sekä sivusto. Sitä ei kuitenkaan vielä suositella käsittelemään arkaluontoisia tietoja, kuten luottokortteja.

Laajennettu validointi SSL

Tämä on korkein tietoturvataso, joka sinulla voi olla, ja se on välttämätöntä kaikille verkkoliiketoiminnoille, jotka käsittelevät liiketoimia eli sähköistä kauppaa. Joten, jos sinulla on verkkokauppa tai pankkijärjestelmä, tarvitset EV SSL: n. Tämäntyyppinen sertifikaatti vaatii sitä antavan viranomaisen tiukan arvioinnin.

Vain kun olet läpäissyt kaikki varmennusmenettelyt, voit saada hyväksynnän. Toinen EV SSL -tilan saamisen bonus on, että sivustosi luetellaan osoiterivillä vihreällä lukitusmerkillä.

Tämä osoittaa kävijöille, että sivustosi on mahdollisimman turvallinen ja suojattu. Loppujen lopuksi tämä on paras SSL-varmenne, jonka voit ostaa.

Jokerimerkki SSL

Suurimmaksi osaksi verkkosivustoilla ei ole samantasoista salausta jokaisella sivulla. Tämä johtuu siitä, että sen tekeminen voi olla kallista ja aikaavievää.

Yksinkertainen tapa kiertää tämä on kuitenkin saada jokerimerkki SSL-varmenne, jonka avulla voit salata kaikki aliverkkotunnukset tukisivustoltasi.

Jos vakioverkkotunnuksesi on esimerkiksi www.omasivusto.com, voit saada jokerimerkkivarmenteen, joka kattaa kaikki aliverkkotunnukset, kuten blogi.sivusto.com, mail.omasivusto.com ja niin edelleen. Yleensä sinun on vain toimitettava varmennus siitä, että nämä aliverkkotunnukset ovat osa verkkosivustoasi kokonaisuudessaan, mutta joissain tapauksissa joudut ehkä luomaan erilliset IP-osoitteet saadaksesi hyväksynnän.

Kaiken kaikkiaan ne, jotka tarvitsevat Wildcard SSL: n, ovat niitä, jotka hallitsevat paljon aliverkkotunnuksia ja haluavat pitää kaiken mahdollisimman yksinkertaisena.

Kuinka voit saada SSL-varmenteen?

Ensinnäkin vain tietyt palveluntarjoajat antavat SSL-varmenteita, joten sinun on löydettävä se ennen kuin pääset alkuun. Mennään suosituimpien myyjien luetteloon ja mistä löydät ne myöhemmin

Mutta on tärkeää tietää, että et voi saada varmennetta mistä tahansa.

Tyypillisesti sertifikaatin myöntäjä vaatii SSL-salausta pyytävältä verkkosivustolta kolmen tason tietoja. Saatujen varmenteiden tyypistä riippuen joudut ehkä toimittamaan enemmän tai vähemmän varmennettavia tietoja.

IP-osoite

Turvallisuussyistä vain yksi varmenne voidaan luoda yhdelle IP-osoitteelle. Jälleen, Wildcard SSL voi kattaa aliverkkotunnukset, mutta ensisijaisella verkkotunnuksella on silti oltava todennettavissa oleva IP. Jos et omista verkkotunnusta, et voi saada siitä varmennetta.

Varmenne- ja allekirjoituspyyntö (CSR)

Tämä on yleinen termi salatulle muodolle, joka voi sisältää arkaluontoisia tietoja. CSR: ää käytetään eri tarkoituksiin, mukaan lukien SSL-varmenteen hakeminen. Antamasi tiedon määrä riippuu sekä viranomaisesta että haluamastasi sertifikaatin tyypistä.

Yleisimpiä tietoja ovat fyysinen osoite, toiminimet, paikkakunta ja alkuperämaa.

Monissa tapauksissa varmentajalla (CA) on CSR-lomake, jonka voit täyttää, mutta joskus joudut ehkä luomaan sen itse. Kaiken kaikkiaan niin kauan kuin luetellut tiedot ovat tarkkoja ja todennettavissa, hyväksynnässä ei pitäisi olla mitään ongelmia.

WHOIS-tietue

Jos et tunne tätä termiä, WHOIS-tiedot viittaavat tietoihin, jotka on lueteltu tietyn verkkotunnuksen omistajalle. Kun ostat verkkotunnuksen, sinun on annettava tietoja, kuten nimi ja yhteystiedot, jotta jokainen, joka yrittää löytää sivuston omistajan, voi tehdä sen nopeasti ja helposti.

SSL-varmennetta haettaessa CA tarkistaa CSR-lomakkeesi tiedot WHOIS-tietueen kanssa varmistaakseen, että ne vastaavat.

Jos ne jostain syystä eivät vastaa, sinun on mukautettava WHOIS-tietoja vastaamaan CSR-lomakkeellasi lueteltuja nykyisiä tietoja. Muuten sinua ei hyväksytä.

Mikä on LetsEncrypt?

Tyypillisesti, kun saat SSL-varmenteen, kaikki kirjeenvaihto tapahtuu manuaalisesti sinun ja palveluntarjoajan välillä. LetsEncrypt on kuitenkin automaattinen palvelu, joka tekee kaiken tämän puolestasi ilman ihmisen väliintuloa.

Koko prosessi on vähän tekninen, mutta tällaisen järjestelmän käytön etuna on, että se voi tehdä kaiken sujuvammaksi ja se tarjoaa silti kaiken todentamisen ja todentamisen ilman ongelmia.

Koska ohjelma toimii vain, jos sivusto varmennetaan, SSL-palveluntarjoajan eikä pyynnön esittäjän ei tarvitse huolehtia siitä, että järjestelmä sallii virheitä tai aukkoja tietoturvassa.

Kuka tarjoaa SSL-varmenteita?

Siellä on melko vähän CA: ta, joilta voit ostaa varmenteen, ja jotkut niistä tunnetaan paremmin kuin toiset. Sinun on varmistettava, että ne ovat laillisia viranomaisia, jotta varmenteesi olisi voimassa ja toimiva.

Kaksi suurimmista viranomaisista siellä ovat Comodo SSL ja Verisign, joten tarkista ne vapaasti, jos haluat saada sertifikaatin.

On myös toinen tapa ostaa SSL-varmenteita ja käydä läpi hosting-yritys. Useimmat verkkoisäntälaitteet tarjoavat SSL: n palveluvaihtoehtona, mikä tarkoittaa, että he käsittelevät kaikkia paperityötä ja varmistavat, että kaikki toimii sujuvasti. He ovat käytännössä välittäjä sinun ja myöntävän viranomaisen välillä.

Mutta miksi sinun tulisi käydä läpi isännöintipalvelusi? No, ensisijainen hyöty tekemällä asioita tällä tavalla on, koska Web-isännälläsi on kaikki tiedot, jotka tarvitset verkkosivustosi tarkistamiseen.

WHOIS-tiedot, IP-osoite ja muut tiedot voidaan toimittaa ja tarkistaa isännän kautta, jolloin koko prosessi on yksinkertaisempi. Web-palvelimet tarjoavat monissa tapauksissa tätä palvelua joko ilmaiseksi tai alhaisella hinnalla, joten se voi olla mukavuuden arvoinen lopulta.

Parhaat SSL-varmennetoimittajat

Tässä on luettelo kahdeksasta tärkeimmästä sertifikaatin myöntäjästä, jotta pääset alkuun ostamalla SSL-varmennetta. Jokainen voi antaa sinulle tarvitsemasi tyyppisen SSL-suojauksen, ja niiden kaikkien turvallisuus on erittäin korkeaa luokitusta.

1. Comodo SSL

Tämä CA on maailman ykkönen, joten se on loistava paikka saada sertifikaatti. Mikä tekee tästä yrityksestä niin tehokkaan, on se, että ne tarjoavat 256-bittisen salauksen ja että kaikki selaimet luottavat heihin.

Paitsi, että Comodo SSL tarjoaa runsaasti teknistä tukea ja 250 000 dollarin takuun, jos sivustosi hakkeroidaan. EV SSL -sertifikaatin vuotuinen hinta on 249 dollaria.

2. IdenTrust

Tämä viranomainen tunnetaan hyvin monien pankkisivustojen keskuudessa, joten tiedät, että se on erinomainen valinta. Täältä saat silti 256-bittisen salauksen ja paljon tukea.

IdenTrust käyttää myös edistynyttä algoritmia lisäämään tietoturvaa. Mikä parasta, hinnat ovat paljon kohtuullisempia, ja suurin osa sertifikaateista maksaa noin 100–150 dollaria vuodessa.

3. Symantec

Vaikka tämän palveluntarjoajan hintapisteet ovat paljon korkeammat kuin jotain IdenTrustia, saat uskomattoman suojan ja esimerkillisen takuun.

Suurin osa EV SSL -sertifikaateista on vakuutettu jopa 1,5 miljoonalla dollarilla, mutta ne voivat maksaa yli 1000 dollaria vuodessa. Kuten muutkin, Symantec tarjoaa 256-bittisen salauksen.

4. GoDaddy

Useimmat ihmiset ovat tietoisia tästä Godaddysta, mutta yleensä se johtuu siitä, että he haluavat saada verkkotunnuksen tai isännöidä verkkosivustoa. Tämä Internet Powerhouse tarjoaa kuitenkin myös SSL-varmenteita, ja ne ovat paljon edullisempia kuin kilpailu. Hinnat vaihtelevat 69–300 dollaria.

5. GlobalSign

Jos haluat verkkosivustollesi ylimääräisen suojauksen joutumatta maksamaan kohtuuttomia hintoja, GlobalSign on loistava vaihtoehto. Se tarjoaa 2048-bittisen tulevaisuuden todisteiden salauksen, sekä ohjelmat, jotka havaitsevat tietojenkalastelun. Mikä parasta, voit rekisteröidä yhden verkkotunnuksen vain 249 dollarilla vuodessa.

6. Digicert

Digicert on toinen CA, joka tarjoaa 2048-bittisen salauksen, mikä tarkoittaa, että se on täydellinen mihin tahansa online-liiketoimintaan. Vaikka tämä palveluntarjoaja ei ole niin tunnettu kuin jotkut muut, ne kannattaa tarkistaa. Digicert-sertifikaattien hinnat vaihtelevat 175 dollarista 595 dollariin vuodessa. Ne tarjoavat myös rajoittamattoman palvelinlisenssin varmenteineen.

7. Certum

Jos budjettisi on etkä tarvitse korkeatasoista salausta, tämä voi olla hieno varmentaja. Vaikka se tarjoaa vain 128-bittisiä varmenteita, se on enemmän kuin tarpeeksi sivustoille, jotka eivät käsittele arkaluontoisia tietoja. Hinnat ovat myös paljon edullisempia, ja ne vaihtelevat 23 dollarista 299 dollariin vuodessa.

8. Luotta

Tämä CA tarjoaa 2048-bittisen salauksen sekä suhteellisen edulliset hinnat. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon kaikille verkkoyrityksille, jotka haluavat lisäsuojaa joutumatta maksamaan paljon enemmän. Hinnat ovat välillä 180–575 dollaria vuodessa. EV SSL on spektrin alaosassa.

9. Geotrust

Geotrust tarjoaa molemmat SSL-varmenteet, jotka mahdollistavat 256-bittisen salauksen. Ne tarjoavat myös koodin allekirjoittamisen, joka on tapa käyttää varmennepohjaista digitaalista allekirjoitusta suoritettavien tiedostojen ja komentosarjojen allekirjoittamiseen, jotta voidaan varmistaa kirjoittajan henkilöllisyys ja varmistaa, että koodia ei ole muutettu tai vioittunut siitä lähtien, kun tekijä allekirjoitti sen. tarjoaa tietysti ylimääräisen turvallisuustason. Geotrustin tarjoamat SSL-sertifikaatit vaihtelevat 149–745 dollaria.

10. Nopea SSL

Rapid SSL on Geotrustin tytäryhtiö ja on ehdottomasti budjettiystävällisempi vaihtoehto verrattuna emoyhtiöön. Heillä on kaksi vaihtoehtoa RapidSSL-sertifikaateillaan, jotka lupaavat ”Suojaa yksi verkkotunnus vahvalla salauksella. ” 59 dollaria. Toinen vaihtoehto on RapidSSL-jokerimerkkisertifikaatit, jotka suojaavat rajoittamaton aliverkkotunnuksia vahvalla salauksella. ” 249 dollaria. Ne tarjoavat 10 000 dollarin takuun ja jopa 256-bittistä salausta. Toinen mielenkiintoinen ominaisuus tälle sivustolle on, että sen avulla voit helposti verrata sen tarjontaa joihinkin muihin johtajiin, kuten Godaddy, Globalsign ja Comodo SSL tässä.

11. Thawte

Samoin kuin Geotrust, Thawte tarjoaa sekä SSL-varmenteita että koodien allekirjoittamista. Heidän vaihtoehtonsa vaihtelevat 149–299 dollaria vuodessa, mutta he tarjoavat myös vaihtoehtoja lisätä jokerimerkkijärjestelmän SSL lisämaksusta. Niiden SSL123-vaihtoehto alkaa 149 dollarista, mutta nousee jopa 745 dollariin, jos valitset lisätä jokerimerkinnän. Heidän SSL-verkkopalvelimen hinta on 199 dollaria, ja se nousee 599 dollariin lisättäessä jokerimerkkinä SSL. Ne tarjoavat jopa 256-bittisen salauksen ja 30 päivän rahat takaisin -takuun. Myös heidän tarjoamansa takuut vaihtelevat 500 000–1 500 000 dollaria.

12. Verkkoratkaisut

Verkkoratkaisut on sivusto, joka tarjoaa melkein kaiken mitä tarvitset sivuston luomiseen, mukaan lukien tietysti SSL-varmenteet. Tällä palveluntarjoajalla on 5 vaihtoehtoa, jotka alkavat 59,99 dollarista 2-vuotisella jaksolla 579 dollariin 2 vuoden aikavälillä. Ne tarjoavat “takuita”, jotka vaihtelevat 10 000 dollarista aina 1 000 000 dollariin.

Muut SSL-varmenteita koskevat näkökohdat

Vaikka on välttämätöntä, että ymmärrät SSL: n perusteet ja miten se kaikki yhdistyy. Tämä on “lopullinen opas”, joten meidän on annettava sinulle joitain lisätietoja, joista voi olla apua tutkiessaan SSL: ää ja miten se toimii verkkosivustollesi. Joten ottaen huomioon tämä, tässä on joitain muita ajateltavia asioita salattaessa.

Hitaampi kuormitusnopeus

Olet ehkä huomannut, että siirryttäessä verkkosivuston kassalle, sen lataaminen vie hiukan kauemmin kuin muiden sivujen. Tämä johtuu siitä, että salaus tulee voimaan sekunnin tai kaksi. Pohjimmiltaan tapahtuu se, että sertifikaattisivu tekee “kädenpuristuksen” vierailevan käyttäjän tietokoneen kanssa.

Tämä varmistaa, että yhteys on vakaa ja turvallinen, eikä se anna kolmansien osapuolien mahdollisuutta seurata ja hakea arkaluontoisia tietoja..

Sertifikaatin voimassaoloaika

Kuten palveluntarjoajaluettelossamme mainittiin, SSL-varmenteiden hinnat listataan vuosittain. Tämä tarkoittaa, että minkä tahansa sertifioidun sivuston on maksettava joka vuosi pitää kaiken ajan tasalla. Tämä tarkoittaa myös sitä, että jos vierailet sivustossa, jolla on vanhentunut varmenne, se ei ole yhtä turvallinen.

Yleensä selaimesi tai virustorjuntaohjelma kertoo sinulle, onko tilanne tällainen, ja sinun on päätettävä, haluatko jatkaa. Rahastomme vuoksi emme missään olosuhteissa.

Vihreän lukon tiedot

Kuten edellä mainitsimme, SSL-suojattuilla sivustoilla on vihreä lukko osoitepalkissa. Sivusto luetellaan myös https: nä kuin tavallisena HTTP: nä. Sinun tulisi myös tietää, että vihreän lukon napsauttaminen näyttää kaikki julkiset tiedot.

Nämä tiedot koskevat sekä verkkosivustoa omistavaa yritystä että varmentajaa. Tämä on jälleen yksi tapa, jolla kävijät voivat tarkistaa vierailemiensa sivujen turvallisuuden. Joten, jos sivustolla ei ole lukkoa, sinun tulee varoa.

Varmenteen asennus

Yksi tärkeä asia, joka muistetaan sertifikaattia hakeessasi, on se, että sinun on asennettava se verkkosivustollesi. Tämä on toinen syy, että ihmiset haluavat käydä Web-isäntänsä läpi, koska isäntä yleensä tarjoaa tehdä tämän puolestasi.

Lisäksi, jos sinulla on sivusto, joka on jaetussa Web-palvelimessa, sinulla ei ole silti suoraa pääsyä siihen. Tämä on tärkeää pitää mielessä, jotta et vahingossa maksa mitään, jota et voi edes käyttää.

HTTP-vaiheiden poisto

Näin voi tapahtua tai ei käydä lainkaan, mutta ajatus siitä, että kaikki verkkotoiminta tulisi turvata SSL: n kautta, on kasvamassa. Tämä tarkoittaa, että sivustot, joilla ei ole sertifiointia, poistetaan hakukoneista tai lakkautetaan kokonaan.

Tämän takana on ajatus, että vaatimalla sertifikaateja kaikille sivustoille, se tekee Internetistä kaiken kaikkiaan paljon turvallisemman paikan, mutta tosiasia on, että tällaisen kattava strategian toteuttaminen voi olla vaikeaa, etenkin kun otetaan huomioon Internetin laaja soveltamisala..

Paikallisissa laeissa ja määräyksissä säädetään sellaisenaan, millaisilla sivustoilla vaaditaan SSL-varmenteita. Tällä hetkellä vain ne, jotka on luokiteltu listasivustolle, tai sivut, jotka eivät käsittele asiakastietoja, eivät tarvitse SSL-salausta.

Yksi suurimmista ongelmista tällaisen suojan vaatimisessa on, että se voi maksaa paljon rahaa. Useiden satojen dollarien maksaminen vuodessa voi olla kielteistä joillekin sivustoille, etenkin jos niiden on hallittava useita verkkotunnuksia tai IP-osoitteita.

Ehkä jos kustannukset laskisivat, olisi helpompaa poistaa kaikki tietoturvalliset sivustot vaiheittain, mutta on mielenkiintoista nähdä, kuinka nämä kaikki muodostuvat.

johtopäätös

Kuten näette, SSL-varmenteita tarkasteltaessa on otettava huomioon paljon asioita. Kaiken kaikkiaan kaikkien vastuulla on varmistaa, että Internet on turvallinen paikka. Tämä tarkoittaa, että jos isännöit verkkosivustoa, sinun pitäisi saada se salattua mahdollisimman pian.

Onneksi SSL-sertifikaattien nykyinen yleisyys yhdessä turvallisen sivuston havaitsemisen helpon menetelmän kanssa tarkoittaa, että suurin osa ihmisistä voi olla verkossa ilman riskiä saada tartuntaa jonkinlaiseen haittaohjelmaan..

Yleensä ongelma ilmenee käydessäsi suojaamattomia sivustoja tai lataamalla jotain suojaamattomasta lähteestä. Sinänsä ei ole mitään todellista syytä siihen, että sinun pitäisi tuntea olosi epävarmaksi surffailtaessa verkossa.

Toivottavasti tämä opas vastasi kaikkiin SSL-varmenteita koskeviin kysymyksiisi ja toivomme, että se auttoi sinua löytämään parhaan SSL-varmenteen tarjoajan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector