Ser du etter en ny webhotell? Bruk denne sjekklisten

Ser du etter en ny webhotell? Bruk denne sjekklisten

Ser du etter en ny webhotell? Bruk denne sjekklisten

Hvis du prøver å velge en ny webhotell og er helt fortapt, forstår jeg deg.


Jeg har vært der før.

Du skriker på hostingleverandøren deres gjennom supporttrådene deres. De suger av å svare, de er lite nyttige, de er ikke villige til å gå på akkord.

Eller kanskje har du aldri opprettet et nettsted før og har ingen steder å starte.

Kanskje har du sett hundrevis av “beste webverter” -lister og ikke vet hvem du skal stole på.

Vel i dag, jeg kommer deg litt nærmere. Bruk denne sjekklisten for å hjelpe deg med å finne ut hvem din neste webhotell skal være.

Sjekkliste for nybegynnerens webvert

Denne delen dekker det grunnleggende. Hvis du aldri har brukt en vert før, kan du begynne her. Lenger nede i artikkelen snakker vi om avanserte funksjoner som kan bli for forvirrende. Så hvis du bare begynner, gå gjennom denne listen. Det hjelper å sette sammen et Excel-dokument som sammenligner vertsbedriftene du vurderer og hvor godt de oppfyller kriteriene nedenfor.

 • Hvilken type støtte tilbyr vertsfirmaet? Se etter 24/7 support via telefon, e-post og chat. Mange vertsmessige nødsituasjoner skjer ikke i kontortiden.
 • Hvor rask er støtten? Noen selskaper kan ta timer eller dager å svare på billetter (Rackspace). Andre er supersnelle og svarer med en gang (SiteGround).
 • Hvor mange nettsteder kan vertsplanen inneholde? Noen begynnelsespakker hos verter som WP Engine tillater bare ett nettsted. Mens andre som SiteGround og HostGator tillater ubegrensede nettsteder. Dette er en viktig funksjon, men ikke ta avgjørelsen på dette alene.
 • Hva er oppetidsgarantien? Tilbyr hostingfirmaet 99,99% oppetidsgaranti? Dette betyr at de garanterer at nettstedet ditt nesten aldri vil gå ned. Les hostinganmeldelser på nettet for å se ekte brukeropplevelser.
 • Tilbyr verten gratis migrasjon? Migrering av nettstedet til en ny vert er en skremmende oppgave. Selv erfarne utviklere og nettstedseiere gjør feil når de overfører verter. Hvis hostingfirmaet tilbyr det for deg, er det en enorm fordel.
 • Sikkerhetskopierer de nettstedet ditt automatisk? Feil skjer. De beste vertene tar automatisk sikkerhetskopi av nettstedet ditt. Noen uhyggelige verter inkluderer det ikke, og kan belaste deg opp til $ 150 eller mer hvis du ved et uhell sletter nettstedet ditt.
 • Inkluderer verten enkle installasjoner for populære nettstedplattformer? Det er ekstremt vanlig at webhotellene inkluderer installasjoner med ett klikk for populære applikasjoner som WordPress, Magento, Drupal, etc. Sørg for at verten tilbyr dette, hvis ikke, det er et rødt flagg.

Avansert webvert-sjekkliste

Gå videre til noen mer avanserte funksjoner, dette er ting du ikke vil gå glipp av hvis du har litt mer erfaring. Dette er ting du kanskje har møtt i fortiden som er ekstremt frustrerende å savne. Selv om du er nybegynner, hvis du har et ganske stort eller sammensatt nettsted, vil du ta oppmerksom på disse.

 • Tilbyr verten ett-klikk-iscenesettelse? Det er ekstremt viktig å lage en iscenesatt kopi for nettstedutvikling. Det kan være vondt å opprette og overføre iscenesettelsesdomener. Velg en vert som gjør dette enkelt.
 • Har du en grense for størrelsene på en database for å lage en iscenesatt kopi? Til og med hostingfirmaer som tilbyr iscenesettelse med ett klikk kan ha en grense for databasestørrelsen. Dette kan være veldig frustrerende. Det som bidrar til databasestørrelsen er størrelsen og kvaliteten på bilder, antall sider, enten du er på en e-handelsplattform eller ikke, og andre datapunkter.
 • Tilbyr nettstedet en Git-integrasjon? FTP er den gamle skolen måten å oppdatere nettstedet ditt. Ekte nettstedutviklere bruker en form for endringshåndtering, for eksempel Git. Gode ​​verter tilbyr en enkel integrasjon for nettstedet ditt.
 • Begrenset mengde inoder for at Git skal fungere? Inoder er små filer som opprettes av nettstedet ditt og kan ofte legge opp hvis du bruker et netthandelssted eller et annet nettsted med mange datapunkter. Det kan være veldig frustrerende å ha “ubegrenset” hosting, og da skjønner du at det ikke gjelder inoder.
 • Hva skjer hvis nettstedet ditt blir hacket? Et klientnettsted jeg jobbet med ble hacket og webhotellet SiteGround tok ned hele nettstedet for å forhindre at andre nettsteder smittes på den delte verten. Det kan være nødvendig fra deres perspektiv, men det virket ikke rettferdig for oss. De advarte oss ikke ordentlig, og det forårsaket en enorm hodepine.
 • Tilbyr verten malware overvåking? En annen fin ting å ha, selv om du også bør få en dedikert tjeneste som Sucuri.net for virkelig å forsikre deg om at du er dekket.

Det er mange andre ting å se etter når du velger en ny vert. Å se på prisen er bare ett aspekt. Hvis du oppretter en liten hobbynettsted, vil du være ok med det billigste du kan finne med anstendige anmeldelser. Men hvis bedriften er avhengig av nettstedet av høy kvalitet, må du skaffe deg en vert du kan stole på. En vert med funksjonene og kvaliteten du trenger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector