7 najboljših podpor za spletno gostovanje in storitve za stranke

Zasluži si najboljšo podporo za spletno gostovanje, ker si neverjeten. In preveč zaposlen, da bi izgubljal čas.


Najboljša podpora za spletno gostovanje - to si zaslužite!

Najboljša podpora za spletno gostovanje - to si zaslužite! Najboljša podpora za spletno gostovanje – to si zaslužite!

Slaba podpora strankam vas pusti zmedene, jezne in izgubljate denar.

Verjetno je najpomembnejša stvar pri spletnem gostovanju.

Zakaj?

Če niste spletni razvijalec ali IT-strokovnjak, boste imeli težave s spletnim gostovanjem.

To je življenjsko dejstvo, kot so smrt in davki.

Komu lahko torej zaupate, da boste dobili zvezdniško podporo strankam? Visoko in nizko smo iskali najboljše in vam jih prinesli sem.

1. SiteGround – Najprimernejši gostitelj za podporo

SiteGround s svojo podporo strankam popolnoma izpusti iz parka.

Hitro so, vljudno in gredo zgoraj in naprej da vas podpiram.

To spletno mesto gostuje na spletnem mestu SiteGround, ker je preprosto neverjetno.

Ne morem vam povedati, kolikokrat sem imel težave s kostmi in so mi takoj pomagali.

V resnici so njihovi časi za podporo strankam najboljši v poslu.

Moje lastno testiranje kaže, da odgovarjajo v pod eno minuto v klepetu v živo in manj kot deset minut ko oddate vozovnico.

Zdaj je to samo moje lastno testiranje, ampak mnogi bodo rekli isto.

Če želite samo najboljšega gostitelja za podporo strankam – pojdite s SiteGround. resno mislim.

PC Mag je o SiteGround povedal: “Nekaj ​​manj plačujete za tehnične lastnosti, toda trdna varnost, storitve za stranke in vaje naredijo ta spletni gostitelj izredno prijazen za mala podjetja in nove spletne skrbnike.”

2. WP Engine – najboljše za poslovne strani na WordPressu 

Ena največjih prednosti platforme WP Engine je vgrajena storitev varnostnega kopiranja in zlonamerne programske opreme. Ker je to vključeno v storitev gostovanja vaše domene, lahko prihranite tone denarja vsak mesec.

WP motor je znan po tem, da ponuja nekaj najhitrejšega gostovanja na trgu. Številni potrošniki so po prehodu na strežnike podjetja navajali hitrost spletnega mesta, ki se močno izboljšuje. Poleg tega enostaven postopek selitve poenostavi obnavljanje vašega spletnega mesta na WP Engine.

Podpora strankam sija tudi pri WP Engine. Za tiste, ki uporabljajo WordPress za gradnjo spletnih mest, je osebje WP Engine še posebej dobro seznanjeno z odpravljanjem težav na priljubljeni platformi za gradnjo spletnih mest. Ocene kupcev so navajale strast gostiteljskega podjetja, češ da so po njegovem mnenju cenjeni in da so njihova vprašanja glavna prioriteta.

Morda so najboljše lastnosti WP Engine kot ponudnika gostovanja odlična funkcija prizorišča spletnega mesta. S to funkcijo lahko spletno mesto pred objavo enostavno zaženete, kot da je spletno, kar omogoča preverjanje napak in drugih pomembnih morebitnih težav.

Pregledovanje publikacij obožuje tudi WP Engine. Kakovostne lastnosti, kot so neomejeni prenosi podatkov, dnevno varnostno kopiranje, skeniranje zlonamerne programske opreme in urejanje njihovega spletnega mesta, se združujejo in tako WP Engine postane priljubljena platforma.

3. Gostovanje A2 – Super hitro gostovanje in podpora

Ko gre za poceni IN hitro deljeno gostovanje, A2 gostovanje prevzame torto. S hitrostmi do 20x hitrejšimi od drugih ponudnikov gostovanja, jih vsekakor priporočam nad »standardnimi« skupnimi gostitelji.

A2 gostovanje ponuja odlične pakete za uporabnike energije, ki so odlična izbira za uporabnike, ki iščejo vrhunske storitve gostovanja. A2 ponuja storitve konfiguracije samodejnih strežnikov, ki omogočajo, da se strani WordPress naložijo do 6-krat hitreje. Poleg tega dobite dostop do edinstvenih prijavnih URL-jev programa WordPress in samodejnih posodobitev, optimiziranih za A2. Za dokončno uporabo prednosti, ki jih nudijo uporabnikom WordPress-a, A2 omogoča uporabnikom dostop do tehnologije ReCaptcha na svojih prijavnih straneh WordPress.

Gostovanje A2 je ocenjeno kot eno najboljših spletnih mest za zagotavljanje najnovejših možnosti preglednosti statistike in stopenj uptime. V skladu s tem je družba svojim strankam zagotovila standardne stope nadomestitve v višini 100%, potem ko so ponovno obiskali svoje spletno mesto na strežnikih podjetja.

Varnost za uporabnike je še ena izmed glavnih prednostnih nalog ekipe A2 gostovanje. Z varnostnimi varnostnimi kopijami strežnikov in brezplačnimi storitvami HackScan vam zagotavljajo ne le varne domene, temveč prihranite denar za sicer drage varnostne in proti-kraške storitve.

Končno je A2 gostovanje namenjeno pobudam za pomoč strankam. Pravzaprav je BBB podjetju v službi za stranke dala oceno A +. Če ima vaše podjetje v treh letih registrirane samo štiri pritožbe strank, veste, da opravljate storitve s strankami pravilno. A2 pogosto ponuja ankete strank, da njihove prakse podpore ne napredujejo.

Ponašajo se s hitro hitrostjo podpore, dobro tehnično podporo in številnimi funkcijami. V zadnjem času je bilo veliko klepetanja o njihovi podpori, ki je nekoliko počasna, toda njihova ekipa mi je povedala, da je bilo to le začasno.

Preden se prijavite, se najprej pogovorite s prodajno podporo in poglejte, kako vam je všeč.

Želite več branja? Oglejte si našo objavo A2 gostovanje v primerjavi z SiteGround in si preberite, katera od teh dveh mnenj je boljša.

4. Kinsta – pravi IT tehniki, ki vam pomagajo

Torej ena stvar, zaradi katere je Kinsta absolutno zvezdna, je dejstvo, ki ga dobite podporni agenti stopnje 1. Namesto “podpore strankam” vam pri tem pomagajo dejanski tehnični strokovnjaki in pravi spletni razvijalci. Poznajo WordPress znotraj in zunaj, zato jim ni treba vprašati svojega upravitelja za osnovna tehnična vprašanja.

Whilet je to za Kinsta morda dražje, bolje je zate. In čeprav se lahko Kinsta v svojih načrtih za gostovanje začne nekoliko višje, menimo, da to ni pravi potencial za resnična podjetja. Če pomislite na to, vam bo dober razvijalec WordPress ali tehnik, ki vam pomaga popraviti nizkokakovostno namestitev gostovanja, vrnil 50 do 150 USD ura. Toda načrti Kinsta se začnejo že pri 30 USD na mesec – dokaj enostavno matematiko tam.

Še več – povejte mi, kakšni so stroški krame za vaše podjetje? V skladu z raziskavami zlonamerna programska oprema, taksist, DDO-ji itd stanejo podjetja v povprečju

5. Bluehost – nova in izboljšana podpora

Bluehost poznajo vsi. Vsi vemo, da so zelo poceni, vendar njihova podpora ni največja, kajne?

No, v zadnjih nekaj letih so se resnično izboljšali. Po pritožbah uporabnikov so pospešili svojo igro in začeli zagotavljati boljši izdelek z boljšo podporo.

Po eni strani imamo radi, da so gostitelji z veliko glasnostjo, ki imajo nizke cene in dostojno podporo, po drugi strani pa priporočamo, da na tej strani nad njimi najdete še nekaj gostiteljev..

6. Gostovanje InMotion – 100% podporna skupina s sedežem v ZDA

Storitve za stranke so v marketingu InMotion pogosto postavljene spredaj in v sredino, in to z dobrim razlogom. S 100-odstotno ekipo za podporo strankam v ZDA boste lahko prepričani, da lahko svoje težave preprosto sporočite strokovnjakom podjetja InMotion. Zahvaljujoč številnim možnostim podpore, vključno s klepetom, e-pošto, telefonom in drugimi podpornimi funkcijami, lahko takoj stopite v stik od kjer koli na svetu.

InMotion je dokazal, da so začasne stopnje dela, ki jih zagotavljajo na spletnih mestih, ki ponovno gostijo na svojih strežnikih, zaželene. Doseg 99,9% industrijskih standardov je dosledno dosežen in popolnoma so se izognili večjim izpadom, kot so jih v zadnjem obdobju imela nekatera druga podjetja za gostovanje.

Spletna mesta za preglede z veseljem poudarjajo številna brezplačna orodja, ki jih InMotion nudi svojim strankam, kot tudi odlične možnosti za storitve za stranke. Pravzaprav je PC Mag izbral InMotion za svojo najboljšo izbiro za upravljano gostovanje v WordPressu.

7. Vztrajnik – Lepa podpora za oblikovalske agencije

Flywheel si je zagotovil svoje mesto na svetu kot gostiteljsko podjetje za oblikovalske agencije. Ponujajo načrte, ki kreativnim agencijam olajšajo prodajo in upravljanje gostovanja njihovih strank. Če ste agencija – so kot nalašč za vas in njihova 24/7 podpora vam povrne.

O svoji podpori navajajo:

Podpora. Naša ekipa je na voljo 24 ur na dan, sedem dni v tednu prek klepetanja v živo. Vsi so strokovnjaki v industriji, zato si lahko pomagajo pri vsem, od nenavadne napake do priporočila za vtičnik.

Slaba podpora Flywheela je ta, da nudijo podporo za klepet samo za stranke, ki plačujejo <250 dolarjev na mesec. Če želite telefonsko podporo, morate plačati več. Na koncu dneva se osebno bojim, da kličem podporo po telefonu, tako da je z mano povsem v redu, vendar je to res odvisno od vaših želja.

Vaš seznam gostovanj

Ok, vemo, da je podpora strankam ključnega pomena, toda kaj bi morali upoštevati pri odločanju o gostitelju? Tam je milijon načrtov za gostovanje – kako sploh začnete ugotavljati najboljšega?

Zmeden z izrazi, kot so LInux, cPanel, CDN itd.? Imamo. Tukaj je nekaj, kar morate upoštevati:

 • Kaj vrsta spletnega gostovanja ali rabiš? Tam je veliko. Na splošno, če ste majhno podjetje, lahko greste s skupnim načrtom gostovanja, kot sta ponudba SiteGround in Bluehost. Če ste malo večje podjetje, morate razmisliti o gostovanju v oblaku ali gostovanju v VPS. Še večji? Pojdite s namenskim gostovanjem.
 • Ali je vključeno ime domene? Za podjetja to ni nič hudega. Če pa ste majhno podjetje, je gostitelj, ki ponuja brezplačno ime domene, zelo koristen.
 • Brezplačni SSL certifikati. Toliko gostiteljev ponuja te dni brezplačen SSL certifikat, tistim, ki tega ne, zaupam.
 • Neuradnost in izpadi. Pričakovati morate, da bo gostitelj glede tega pregleden. Želite nekaj 99,99% uptime. Konec koncev, gostitelj z 98-odstotnim podaljšanjem pomeni, da je vaše spletno mesto polno 7+ dni v letu!
 • Dodatki – to zajema veliko, vendar želite vzeti v obzir, če se vam bo za vsakega majhnega dodatka nataknil in zatemnil ali če je gostovalno podjetje velikodušno in vam ponuja veliko brezplačno. Ugotovili smo, da je SiteGround eden najboljših, saj vključuje veliko funkcij za nizko ceno, pa tudi WP Engine in A2 gostovanje.
 • Garancija denarja: večina gostiteljev ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja. Superzvezdniki radi Ponudba motorjev WP 60 dni.

Začeli ste že dober začetek – raziskujete in dobro primerjate. Svetloba z vašo odločitvijo!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map