DreamHost vs gostovanje gostovanja InMotion – Primerjajte cene in načrte – maj 2020

DreamHost in InMotion Hosting sta znani in uveljavljeni podjetji, ki ponujata storitve gostovanja. Obe podjetji sta v internetnih letih že skoraj za vedno (InMotion Hosting je star 14 let, DreamHost pa 20!) Ker je veliko podjetij, ki ponujajo spletno gostovanje, je težko vedeti, katero podjetje ponuja izdelke , cene in storitve, ki najbolje delujejo za vas. Če ste že razmišljali, da bi šli s katerim od teh podjetij, morda ne bi vedeli, katera je boljša izbira. K sreči vam lahko pri tem pomagamo. Naslednje informacije bi vam morale pomagati, da se odločite za informirano odločitev, saj primerjamo DreamHost in InMotion Hosting na širokem območju funkcij, da ugotovimo, katera ponuja najbolj vrednost za denar.


Primerjava lastnosti

V tem razdelku si bomo ogledali nekaj glavnih značilnosti, ki jih lahko pričakujete od katere koli storitve gostovanja, in videli, kako se ti dve podjetji povezujeta drug z drugim.

 • Cena

Ena največjih stvari, ki jih kdo išče v storitvi gostovanja, je spodnja vrstica – koliko bo to sploh stalo? No, tako DreamHost kot InMotion Hosting ponujata različne ravni storitev, vsaka s svojo ceno. Za DreamHost se osnovna storitev spletnega gostovanja začne pri 10,95 USD na mesec. Vendar lahko plačilo za eno leto vnaprej odštejete to ceno in plačilo za tri leta naenkrat zniža ceno na 7,95 USD na mesec.

InMotion Hosting ponuja svoj osnovni paket gostovanja v višini 7,99 USD na mesec. Tako kot DreamHost vam plačilo za eno leto vnaprej daje popust na mesec na mesec, prav tako pa imate na izbiro plačilo za dve leti vnaprej, kar skupno zniža na 5,99 USD na mesec.

Obe storitvi ponujata tudi druge izdelke, vključno z VPS (virtualni zasebni strežniki) in namenskim gostovanjem strežnikov. Seveda so te dodatne storitve z višjo, a primerljivo ceno.

 • Gostovanje WordPress

Za tiste, ki iščejo WordPress gostovanje, obe podjetji ponujata to storitev. DreamHost ponuja svoj osnovni paket, ki se začne pri 7,95 USD na mesec, InMotion Hosting pa pri 5,99 USD na mesec. Obe podjetji imata tudi večplastno raven storitev, odvisno od vaših potreb. InMotion Hosting ima tri različne ravni storitev – osnovni že omenjeni paket in dve drugi ravni storitve, ki znaša 13,99 USD za svojo “Pro” raven WordPress gostovanja. DreamHost ponuja, kar imenuje, DreamPress, za 16,95 USD na mesec, vendar trdi, da je ta storitev petkrat hitrejša od osnovnih možnosti programa WordPress gostovanje in je posebej zasnovana za obravnavo vseh težav in pasovne širine..

 • Lastnosti – podobnosti

Seveda je razlika na dolar ali dva na mesec dolgoročno zanemarljiva; vendar je resnično pomembno, kaj dobite za ta denar. V tem pogledu sta si obe službi zelo podobni, saj obe ponujata široko paleto storitev in funkcij. Tako DreamHost kot HoM InMotion na primer ponujata številne funkcije, s pomočjo katerih boste lahko ustvarili in zagnali uspešno in lepo spletno mesto. Obe storitvi ponujata že izdelane spletne predloge, ki jih lahko izberete in nato prilagodite svojim potrebam. Oba vam ponujata tudi možnost gradnje spletnega mesta od zgoraj navzgor, oba pa vam dajeta neomejeno kapaciteto za shranjevanje spletnih vsebin. Če iščete storitev, ki bo gostila vaše spletno mesto WordPress, uganite kaj? Tako ponujata tudi DreamHost in InMotion Hosting. Skratka, obe podjetji imata dolg seznam orodij in storitev, s pomočjo katerih lahko izpolnite vaše potrebe.

 • Značilnosti – razlike

Vendar obstaja nekaj razlik. DreamHost ponuja več rešitev v oblaku, kot so strežniki v oblaku in shramba v oblaku. Še več, na spletnem mestu DreamHost lahko svoje spletno mesto dejansko zgradite brezplačno – plačujete le, ko se odločite za dejansko objavo. To pomeni, da ne morete porabiti le toliko časa, kot je potrebno za pripravo spletnega mesta, ampak vam ga ne bodo zaračunali, ko boste videli vse, kar lahko ponudijo.

Druga značilnost, za katero se zdi, da DreamHost daje prednost, je zavezanost odkrivanju in odpravljanju zlonamerne programske opreme, še preden pride v stik z vašimi spletnimi mesti. S pomočjo samodejnega skeniranja zlonamerne programske opreme in postopka, znanega kot “integracija oblakov”, DreamHost deluje tako, da vašo vsebino in vaše podjetje varuje pred potencialnimi plenilci.

Če ne želite dejansko iti skozi postopek ustvarjanja lastnega spletnega mesta ali iz katerega koli razloga ne želite izvedeti, kako uporabljati ponujena orodja za ustvarjanje spletnega oblikovanja, InMotion Hosting dejansko ponuja izdelavo spletnega mesta za vas . S postavitvijo nekaj osnovnih vprašanj v zvezi z vašimi potrebami bo InMotion Hosting za vas dejansko oblikoval in izdelal spletno mesto, ki ga boste nato lahko prilagodili, kot se vam zdi primerno. Poleg tega InMotion Hosting omogoča enostavno integracijo Google Apps in socialnih medijev na vaše obstoječe spletno mesto. InMotion Hosting ponuja tudi nekaj aplikacij, posebej zasnovanih za spletna mesta, povezana s trgovino, vključno z Magento in Woo Commerce.

 • Pomoč strankam

Tako DreamHost kot InMotion Hosting ponujata 24-urno podporo strankam, z možnostjo komunikacije s kvalificiranim strokovnjakom na drugem koncu vrstice. Medtem ko DreamHost oglašuje, da se podpora 24/7 izvaja večinoma po e-pošti in Twitterju, InMotion Hosting tudi olajša pogovor z resnično osebo z uporabo telefonske številke, ki jo lahko pokličete, ali tudi z možnostjo klepetanja v živo..

 • Hitrost

Oba gostitelja (seveda) zatrjujeta, da bosta svoje storitve izvajala z zelo velikimi hitrostmi, oba pa trdita, da bosta vaši gosti spletna mesta delovala tako hitro, kot omogoča sodobna tehnologija. V obeh primerih se zdijo te trditve resnične. DreamHost in InMotion gostovanje uporabljata SSD (Solid State Drives). Ta tehnologija omogoča, da se spletna mesta, podatki in predpomnilniki hitreje naložijo, kar uporabnikom zagotavlja splošno hitrejšo spletno izkušnjo.

 • Čas mirovanja / obstoj

Obe storitvi ponujata garancije v zvezi s podaljšanjem. DreamHost izrecno navaja, da imajo stoodstotno garancijo za čas delovanja, kar pomeni, da je za vaše spletno mesto zagotovljeno, da bo vedno pripravljeno in v celoti delovalo. InMotion Hosting se ponaša z 99,9-odstotno garancijo za čas delovanja strežnika, kar je skoraj tako dobro kot 100-odstotno. Ne čisto. Ampak skoraj.

 • Garancije za vračilo denarja

DreamHost ponuja osupljivo garancijo za vračilo denarja v 97 dneh. Tri mesece traja, da boste popolnoma zadovoljni z vsem, kar lahko ponudijo. InMotion Hosting ponuja 90-dnevno garancijo, da ne bomo povsem pretiravali. Ta dodatni teden vam daje DreamHost prednost v tem pogledu, toda v obeh pogledih je to dolgo preizkusno obdobje, da boste zadovoljni s temi podjetji. Kot smo že omenili, se vam DreamHost brezplačna preizkusna različica v 97 dneh sploh ne začne takoj – ko prvič šele nastavljate in ustvarjate svoje spletno mesto, lahko to storite brezplačno. Tako se 97-dnevno preskusno obdobje ne začne, dokler se ne odpravite in ne objavite svojega spletnega mesta. Torej v resnici prihajate zelo dolgo in se prepričate, da je DreamHost gostiteljska storitev, ki jo želite obiskati. To je ena trditev, da se InMotion Hosting ne more ujemati.

 • Vrednost

Ko pogledate vse informacije, se vam zdi težko izbrati zmagovalca v vrednostni kategoriji. Obe storitvi webhost ponujata veliko težav za vaše težko zaslužene dolarje. Ne glede na to, ali šele ustvarjate svoje prvo spletno mesto ali začenjate naslednjo veliko stvar v spletni maloprodaji, DreamHost in InMotion Hosting ponujata izjemno paleto storitev po zelo ugodnih cenah. Kakor koli že, zagotovo dobite dobro vrednost z mesečno premijo.

Torej, kdo zmaga?

Če je tako, katera storitev gostovanja je zmagovalka? No, to je zelo zahteven poziv. Ker so si v marsičem tako podobni, je hudič, kot pravijo, v podrobnostih. Medtem ko sta si obe podjetji podobni, imata nekaj razlik, za naš denar pa je zmagovalec, ki temelji na teh podrobnostih, InMotion Hosting.

Zakaj? No, ne glede na vašo stopnjo strokovnega znanja o spletnem mestu se zdi, da ima gostovanje InMotion samo še boljšo rešitev, ki vam bo pomagala. Za novega in neizkušenega uporabnika sta obe podjetji ponudili široko paleto vnaprej izdelanih spletnih predlog, ki so bile skoraj neskončno prilagodljive. Vendar nam je bilo všeč dejstvo, da bo InMotion Hosting dejansko ustvaril spletno mesto za vas, če bi to želeli. S posluhom za vas in edinstvenimi potrebami vašega spletnega mesta, bi InMotion Hosting lahko za vas zgradil spletno mesto z vsemi funkcijami, ki jih potrebujete za povečanje svoje spletne funkcije.

Za bolj izkušenega uporabnika se zdi, da InMotion Hosting ponuja popolnejšo ponudbo storitev. Če želite prodajati na spletu, integracija InMotion Hosting več standardnih orodij za e-trgovino resnično pomaga pretvoriti vaše spletno mesto v prodajalno na drobno.

Storitve za stranke InMotion Hosting na vseh ravneh očitno zmagajo, saj so na voljo na več različnih kanalih komunikacije – kar DreamHost ne more zahtevati..

Zaradi teh izstopajočih lastnosti dajemo InMotion Hostingu tanko – a zelo jasno – zmago v tem najemu!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map