Gostovanje A2 proti gostovanju BlueHost – primerjajte cene in načrte – maj 2020

Gostovanje A2 proti gostovanju BlueHost – primerjajte cene in načrte – maj 2020

Gostovanje A2 proti gostovanju BlueHost – primerjajte cene in načrte – maj 2020

Za izbiro prave storitve spletnega gostovanja za vaše podjetje obstaja več bistvenih elementov. Pri primerjavi dveh podjetij za storitve spletnega gostovanja bodite pozorni na elemente, kot so cene, podpora strankam in razpoložljive funkcije. Oglejte si to primerjavo A2 gostovanja in BlueHosta.


Čas mirovanja / obstoj

Primerjava zanesljivosti se začne s pregledom, kaj Bluehost lahko ponudi svojim strankam. Podjetje ne more zagotoviti dejanskega odstotka časa, ko vas njihova storitev gostovanja spremlja in deluje. Vendar pa trenutni kupci navajajo, da je njihova storitev na voljo 99,9 odstotka časa. Ko pride do padca storitve, se obnova zgodi hitro, in takoj se vrnete v zagon in zaženete. Imate priložnost, da povečate zanesljivost storitev gostovanja s šifriranjem SSL in SSH.

A2 gostovanje se ne ustraši, ko navaja, da so njihove storitve gostovanja na voljo 99,9 odstotka. Ponujajo zgodovinska poročila o preteklosti, ki kažejo, kako uspešni so njihovi strežniki odkar je gostovanje postalo spletno. Delujejo pod predpostavko, da zagotavljanje kakovostnih storitev pomeni, da ničesar ne skrijete. Storitev gostovanja naredi zanesljivost še korak dlje, saj ponuja orodje za povrnitev, s pomočjo katerega lahko obnovite spletno mesto na prejšnji servisni točki, ko naletite na težave. Vsi strežniki sistema A2 so nameščeni v Michiganu in so tudi pod strogimi varnostnimi ukrepi.

Lastnosti

BlueHost ne razočara, ko gre za funkcije, ki so vam na voljo pri njihovi storitvi. Vsak račun ima na voljo neomejen prostor za shranjevanje diskov, e-poštne račune in FTP račune. Prav tako imate možnost gosti tudi več različnih spletnih strani domene. BlueHost ne omejuje števila domen, ki jih lahko kadar koli upravljate. Obstaja podpora za različne vrste kodiranja, vključno z PHP, Perl 5, Javascript in Flash. Če imate spletno mesto za e-trgovino, imate na razpolago najsodobnejše nakupovalne vozičke.

A2 gostovanje ne ponuja toliko funkcij kot druge storitve gostovanja. Vendar, kar prejmete, je impresivno. Vsak načrt njihove storitve vključuje neomejen prenos podatkov in shranjevanje RAID-10. Lahko imate toliko e-poštnih računov, kolikor potrebuje vaše spletno mesto, in hkrati imate nadzor nad več domenami hkrati. Na račun A2 gostovanje lahko brezplačno prinesete domeno, ki sedi na drugem spletnem mestu gostovanja. Paketi imajo na voljo CPanel za učinkovit nadzor tudi vaših spletnih mest.

Pomoč strankam

Sodeč po trenutnih komentarjih strank ima BlueHost veliko dela v službi za stranke. Storitev gostovanja trdi, da je svojim strankam na voljo 24/7 prek klepeta v živo, e-poštnih sporočil in sistemov za podporo telefonom. Za pomoč pri perečih težavah je na voljo tudi knjižnica z video vajami. Večina kupcev sicer vidi stvari drugače. Poročajo, da je storitev gostovanja težko vzpostaviti stik in nudi malo podpore, ko lahko pridete do tehnikov. Kupci prejmejo tudi malo pomoči prek video vadnic.

A2 gostovanje sveti v službi za podporo strankam. Vsi njihovi servisni tehniki delujejo iz Združenih držav Amerike, zato so pogovori na voljo na štirih glavnih časovnih pasovih. Storitev gostovanja naredi njihovo podporo še korak dlje, tako da vam ponudi razvijalce na drugem koncu zahteve za podporo. Ti posamezniki razumejo jezik kode in druge tehnične jezike, kar lahko olajša razlago vaše težave. Podporne storitve so na voljo prek klepetav v živo, e-poštnih pogovorov, telefonskih klicev in sistema spletnega vozovnice.

Cenitev

Struktura cen za BlueHost se začne pri 3,95 USD na mesec za njihov osnovni nivo skupnega gostovanja. Preostali načrti gostovanja v skupni rabi segajo do 13,95 USD na mesec in vključujejo najmanj 50 GB prostora na spletnem mestu, 100 MB shranjevanja e-poštnih računov in delovanje vsaj ene domene spletnega mesta. Njihovi paketi VPS Hosting se začnejo pri 29,99 USD na mesec in vključujejo 2 GB RAM-a, do dva naslova IP na račun in 2 CPU jedra. Opazno odsotna značilnost cene pri tej ponudbi gostovanja je obstoječa politika garancije za vračilo denarja. Kadar gre kaj narobe ali pa si premislite o uporabi njihove storitve, izgubite denar, ki ste ga do tega zneska plačali.

A2 gostovanje opravi boljše delo v oddelku za oblikovanje cen. Njihovi načrti za skupno gostovanje se začnejo pri 3,92 dolarja na mesec in segajo do 9,31 dolarja na mesec. Za te cene prejmete neomejen prostor za shranjevanje in prenos, brezplačen SSD, pet baz podatkov in storitev, ki je 20x hitrejša od konkurence. Drugi paketi vključujejo VPS gostovanje, ki se začne pri 32,99 USD na mesec, in namensko strežniško gostovanje, ki se začne pri 99,59 USD na mesec.

Priporočilo

A2 Hosting in Bluehost sta odlični gostiteljski podjetji, ki kupcem ponujata veliko odličnih funkcij. Obe storitvi gostovanja imata cenovno ugodne cene in sta zanesljivi glede časa, ko bo vaše spletno mesto pripravljeno in deluje. A2 gostovanje je na koncu najboljša možnost zaradi pozornosti do podrobnosti in vrhunskih funkcij storitve za stranke.

Kdo je boljša storitev spletnega gostovanja, AWS ali A2 gostovanje? Ugotovite tako, da preberete našo primerjalno objavo AWS vs. A2 Hosting. Preberite si tudi našo objavo Bluehost vs. GoDaddy in si oglejte, katera od teh glavnih storitev marketinškega gostovanja izide pri vrhunskem psu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector