Graditelji spletnih mest za fotografe: 4 najboljše možnosti za izgradnjo spletnega mesta (2020)

Graditelji spletnih mest za fotografe: 4 najboljše možnosti za izgradnjo spletnega mesta (2020)

Graditelji spletnih mest za fotografe: 4 najboljše možnosti za izgradnjo spletnega mesta (2020)

Ste fotograf, vendar nimate spletnega mesta.


Vaš Instagram je lep, a zmedeni ste.

Kje začnete z gradnjo in gostovanjem spletnega mesta za fotografije?

Poglejmo štiri najboljše možnosti za fotografe za začetek.

fotograf gradi spletno stran

Izdelava spletnega mesta za fotografsko podjetje se zelo razlikuje od povprečnega spletnega mesta.

MORA se osredotočiti na lepo fotografijo, vse drugo pa je drugotnega pomena.

Poleg tega lahko slike zavzamejo veliko prostora za shranjevanje – zato se ne morete spoprijeti s šibkimi omejitvami pomnilnika.

gradnik fotografij spletnega mesta

Zato je kot fotograf med fotografiranjem različnih ustvarjalcev spletnih mest pomembno, da poiščete primeren prikaz svojega dela in podrobnosti o svojih storitvah..

Kot fotograf že imate dovolj dela na svojem krožniku v smislu nastavitve in fotografiranja; urejanje in dotikanje fotografij; kot tudi organiziranje v predstavljiv album.

Najpogosteje fotografi želijo spletno stran, ki jim omogoča enostavno oblikovanje in izdelavo njihove strani. Za te posebne zmogljivosti želite najti zelo hitrega in enostavnega oblikovalca spletnih strani.

Še vedno pa želite spletno mesto, ki omogoča prilagodljivost pri prilagajanju, tako da lahko spletno mesto prilagodite svojemu edinstvenemu slogu.

fotograf na poti do spletne strani

Prav tako boste želeli, da gostitelj ponuja različne CMS možnosti in možnosti galerije slik, tako da boste lahko prepričani, da želite videz, kot ga želite.

Druga pomembna kakovost, ki jo je treba iskati pri ustvarjalcu spletnih strani, je zanesljivo varnostno kopiranje in hitrost shranjevanja. Fotografska spletna mesta, na katerih razstavljate svoje delo, zahtevajo veliko prostora za shranjevanje zaradi zahtevnih zahtev po shranjevanju velikih, kakovostnih in urejenih fotografij.

Pojdite z gostiteljem, ki ohranja svojo hitrost in zmogljivosti, čeprav se spopada z velikimi količinami pomnilnika.

Predvsem pa želite izbrati ustvarjalca spletnega mesta, ki ga ima odlična storitev za stranke in uporabniška podpora. Ne glede na to, kako dobro je določena oseba določena, se lahko pojavijo težave s storitvijo ali pa boste morda potrebovali nekaj napotkov glede določenih funkcij spletnega mesta. Dobra skupina za podporo strankam lahko vse spremeni za vašo spletno prisotnost.

Potopimo se med najboljše spletne strani z možnostmi fotografiranja.

1) Format: Najbolj ocenjen za graditelje portfelja

Oblika je spletna platforma, zasnovana posebej za umetniške strokovnjake, ki želijo prikazati svoj profesionalni portfelj. Raziskava v letu 2016, ki jo je izvedel mudbuy.com, je pokazala, da je imel Format najvišjo stopnjo zadovoljstva strank med spletnimi gradbeniki portfelja, kar 95%.

Format omogoča umetnikom in fotografom, da svoje spletno mesto prilagodijo in prilagodijo slogu, za katerega menijo, da je najbolj primeren temi njihovega dela. Format je izbrana spletna platforma za številne visokoleteče in honorarne profesionalne fotografe.

Format omogoča enostavno uporabo spletnega graditelja, ki je zelo prilagodljiv in prilagodljiv oblikovalske potrebe stranke. Sestavni del spletne prodaje in e-trgovine je na vsaki ravni cene načrta spletnega gostovanja Format. Ker fotografi nenehno urejajo svojo vsebino in oblikovanje svojega spletnega mesta, je oblikovanje zelo neboleče pri spreminjanju in prilagajanju tudi prek tabličnega računalnika ali mobilne naprave.

Oblika temeljito obravnava potrebe fotografov, ki želijo ohraniti dosledno in vsebinsko bogato komponento spletnega mesta na svojem spletnem mestu. Njihovo močno bloganje na podlagi slik naredi fotografske bloge hitro in neboleče ustvarjanje, pregledovanje in urejanje.

Številni drugi spletni ponudniki spletnih ponudnikov ne uspejo ustrezno obravnavati te komponente. Format je eden najbolj cenjenih gostiteljev zaradi funkcij, ki jih nudijo fotografi, ki jih verjetno uporabljajo.

Oblika zagotavlja tudi izjemno funkcija preverjanja odjemalca ki vam omogoča, da strokovno pakirate svoje delo za stranke.

Podpora strankam v formatu je koristna in učinkovita. Večina strank mora svoje težave rešiti v 23 urah.

Tu so splošne funkcije foruma, ki so vključene v vse načrte:

 • Hitra in prijazna podpora 24/7
 • Oblikujte aplikacijo za galerije
 • Objavite in posodobite obrazec Adobe Lightroom
 • Stranko preverjanje
 • Pametna tipografija
 • Dinamične teme
 • Prilagodljive strani in postavitev

Tu so vaše možnosti gostovanja v formatu:

Navdušenka 6 USD / mesec

 • 100 slik
 • 3 Store Products
 • 15 strani

Pro $ 12 / mesec

 • 1.000 slik
 • 20 Shranjevanje izdelkov
 • Neomejeno strani in blog sporočil
 • 5.000 Proofing Images
 • Brezplačna domena
 • Urejanje CSS in HTML

Neomejeno 25 USD / mesec

 • Neomejene slike
 • Izdelki neomejene trgovine
 • Neomejeno strani in blog sporočil
 • Neomejeno preverjanje slik
 • Brezplačne Premium teme
 • Brezplačna domena
 • Urejanje CSS in HTML

Vsa ta spletna gostovanja zagotavljajo odlično spletno gostovanje platformo za fotografe, ki gradijo svoje spletno mesto.

Preden se odločite, s katerim spletnim gostiteljem boste šli, morate preveriti, kaj želite in pričakujete od vaše spletne strani. Poskusite si ogledati svoje trenutno delo, razumejte, pod katero vrsto umetniških kategorij bi spadalo vaše delo. Tako se boste lažje odločili, kako želite prikazati svoje delo in kakšno publiko želite doseči.

2) Trg prostora: Enostaven zagon in lepe predloge

Kvadratni prostor je priljubljena izbira med fotografi za njihovo profesionalno, elegantno, kakovostno in hkrati poenostavljeno oblikovanje spletnega mesta. Kvadratni prostor se pogosto uporablja med samostojni strokovnjaki, ki dajejo velik poudarek estetiki svojega spletnega mesta.

Vnaprej nameščene predloge za oblikovanje, ki jih Squarespace ponuja svojim uporabnikom, nudi visoko strukturirano podlago, ki elegantno prikazuje vaše delo za optimalno estetiko. Poleg osupljivih predlog, je Squarespace web builder zelo preprost za uporabo in priljubljen med fotografi.

Squarespace ponuja številne funkcije, namenjene poudarjanju vašega umetniškega dela. Te umetniške značilnosti vključujejo moderne predloge, urejevalnik stilov, vgrajen v mobilna spletna mesta, prilagojen CSS, prilagodljiva postavitev vsebine, brezplačne pisave google, bloki grafikonov in video ozadja.

Čeprav Squarespace za svoje umetniške zmožnosti podpira veliko ustvarjalnih strokovnjakov, se mnogim domišljijskim svobodnjakom zdi to omejevalno. Trg prostora je prilagodljiv glede na postavitev vsebine, pisave in slog, vendar se mnogi pritožujejo, da celotne predloge ne ustrezajo njihovi specializirani tematiki oblikovanja. Za to skupino strokovnjakov je lahko ugodno gostiteljica s spletnim ustvarjalcem, ki ponuja zelo prilagodljive predloge.

Squarespace ponuja tudi: 14-dnevna brezplačna preizkusna različica, Čeprav vam to ne daje veliko časa za eksperimentiranje s spletnim gostovanjem v smislu zmožnosti SEO, se boste lahko poigrali z vidiki oblikovanja Squarespace in videli, ali vam je oblika všeč.

Squarespace cene ponujajo svoje storitve spletnega gostovanja po srednjih do srednje visokih cenah. Če želite samo pokazati svoje delo v fotogaleriji s podatki o sebi in svojem delu, se boste morda želeli odločiti za osebni načrt. Če pa želite svoje izvirne odtise prodati na svojem spletnem mestu, je morda najboljša stava podjetje ali osnovna možnost spletne trgovine.

Osebni načrt: 12 USD / mesec

 • Neomejeno, strani, galerije in dnevniki z neomejenim shranjevanjem pasovne širine in 2 prispevkoma
 • Spletno mesto, optimizirano za mobilne naprave
 • Meritve spletnega mesta
 • Vključena je brezplačna zaščita SSL po meri
 • 24/7 Podpora strankam

Poslovni načrt: 18 USD / mesec

 • Vse značilnosti osebnega načrta
 • Strokovno e-poštno sporočilo od Googla
 • 100 USD dobropisa v programu Google AdWords
 • Prodajajte neomejeno izdelkov in sprejemajte donacije
 • 3% transakcijske provizije
 • Promocijska pojavna okna
 • Popolnoma integrirano e-poslovanje

Squarespace ponuja tudi 50% popusta za prvo leto za študente, ki se prijavijo s svojim akademskim e-poštnim naslovom.

3) WP Engine + Semplice: najboljša izbira za napredne fotografe

Želite nekaj več kot le standardno izdelavo spletnih strani mlina?

Morda želite več nadzora in prilagajanja, vendar ne želite kodirati iz nič.

Za vas imamo novo rešitev: povežite temo Semplice od oblikovalca Spotify Tobiasa Van Schneiderja z WP Engine za vrhunsko moč.

To, kar dobiš, je najboljše iz obeh svetov.

Imate visoko zmogljivo, zelo hitro gostovanje in imate čudovito temo, narejeno samo za fotografe.

predogled teme semplice

To je najbolje za napredne fotografe, ki potrebujejo več prostora za shranjevanje, prilagajanje in celoten nadzor.

Te nastavitve ne priporočamo za začetnike – saj lahko zaplete stvari in upočasni vaš napredek.

Številni fotografi in svobodnjaki si želijo uporabo platforme WordPress zaradi enostavne uporabe, poznavanja in drugih ugodnosti. Če se uvrščate v to skupino, boste našli popolnoma nov svet možnosti spletnih gostovanj podjetij, specializiranih za Gostovanje WordPressa.

Izstopajoči spletni gostitelj za WordPress gostovanje za fotografe bi moral biti WP Engine. Velika težava fotografov je, da imajo po vsebini običajno velike zahteve po shranjevanju, kot so večje fotografije z visoko ločljivostjo lahko so zelo urejene ali dotaknjene.

To lahko obremeni hitrost spletnega mesta, kar bo močno negativno vplivalo na njegove SEO možnosti. Zato je morda bolj dragoceno, da se odločite za visokokakovostnega hitrega gostitelja z več prostora za shranjevanje, če mu to dopušča proračun.

Čeprav WP Engine ni znan po tem, da ima zelo preprost in enostaven za uporabo spletni graditelj, ga je vredno umestiti tu, da poudari njegovo visoko kakovost in profesionalne zmožnosti.

Zato je WP Engine zelo cenjen in ga uporabljajo profesionalni fotografi. WP motor ponuja visoko kakovostno gostovanje z veliko prostora za shranjevanje in visoke hitrosti. WP Engine je bil tudi znan po tem, da je zelo prilagodljiv in prilagodljiv, da ustreza vašim specifičnim oblikovalskim temam.

WP Engine ima tudi eno najučinkovitejših ekip za pomoč strankam v industriji spletnega gostovanja. Ponujajo tudi brezplačno selitev, če prehajate iz druge storitve spletnega gostovanja.

Čeprav je WP motor dragocen, ko prihaja za 35 $ / mesec za zagon, se bo zagotovo izplačal, če boste prejeli visok mesečni promet. Če niste prepričani o strmi ceni, WP Engine ponuja 60-dnevno garancijo vračila denarja, tako da če preizkusite in ne mislite, da je storitev vredna vašega denarja, jo boste dobili vse nazaj.

WP Prcing Engine

To vključuje načrt zagona WP Engine (35 USD / mesec):

 • 10 GB lokalnega pomnilnika
 • 50 GB pasovne širine
 • Dev, Stage, Prod okolja
 • Prenosna mesta
 • PHP 7 pripravljen
 • Veliki FS
 • Global CDN
 • Uspešnost strani
 • Samodejna potrdila SSL
 • 24/7 klepeta podpora

Plus – z našo povezavo dobite 3 mesece brezplačno

4) Wix: Enostaven za uporabo, vendar ima Downsides

wix za spletna mesta za fotografije

Wix se pogosto uporablja med fotografi zelo prilagodljiv in enostaven za uporabo spletnega graditelja. Wix je na voljo brezplačno, kolikor želite, če pa potrebujete profesionalne funkcije, kot sta vaše ime domene ali prednostna podpora, morate izbrati enega od njihovih petih premijskih načrtov. Brezplačni načrt Wix ponuja številne uporabne funkcije, kot so:

 • Dostop do naše obsežne zbirke slik, grafičnih slik in ikon. Vse popolnoma prilagodljivo in 100% BREZPLAČNO za uporabo na vašem spletnem mestu Wix.
 • 500 MB prostora za shranjevanje in do 500 MB pasovne širine
 • Neomejen dostop do vseh korakov po korakih do podpore za Wix, člankov, video vadnic in še več

Brezplačna možnost je super za začetek Če pa dobite večje količine prometa in potrebujete več prostora za shranjevanje in pasovno širino in ne želite, da se na vašem spletnem mestu prikazujejo oglasi Wix, boste morali nadgraditi na premijski načrt.

Če imate spletno mesto s fotografijo z veliko prometa in veliko prostora za shranjevanje, bi bil najboljši načrt premium Neomejen načrt na 14 USD / mesec. Ta načrt ne ponuja le neomejene pasovne širine in 10 GB prostora za shranjevanje brez oglasov Wix, ampak ponuja tudi dragocene SEO funkcije.

Če želite prodati svoje originalne odtise na svojem spletnem mestu, vam Wix omogoča transakcije e-trgovine z njihovimi načrti za e-poslovanje. Ta načrt vam daje 20 GB prostora za shranjevanje, skupaj s prednostmi spletne trgovine.

Povzetek: preizkusite nekaj, nato pa vzemite

fotograf gradi spletno stran

Ko ugotovite, kakšno skupino publike želite doseči, razumete njihovo vedenje in vrsto vsebine, ki jo želijo zaužiti. Ko boste upoštevali vse te dejavnike, boste nedvomno izbrali pravega gostitelja.

Da bi dal odločen odgovor, Oblika je naša izbira za najboljšega vsestranskega gostitelja za fotografe na vseh ravneh. Format je zasnovan posebej za poudarjanje umetnikovega dela. Njihova skupnost in podpora so zelo izkušeni pri željah in vprašanjih, da umetniki razstavljajo svoje delo.

Če se fotografirate z bolj specializiranimi potrebami, vam bo morda koristilo, da uporabite druge gostitelje. Če vas bolj zanima prodaja velikih količin neposredno s spletnega mesta, namesto da bi pokazali svoje delo in privabili stranke, bo Squarespace morda dobra možnost. Če ste zelo izkušen in zelo profesionalen fotograf, ki pričakuje velike količine prometa in ima veliko velikih fotografij z visoko ločljivostjo WP motor morda tudi odlična možnost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector