WP Engine vs Bluehost gostovanje – primerjajte cene in načrte – maj 2020

WP Engine vs Bluehost gostovanje – primerjajte cene in načrte – maj 2020

WP Engine vs Bluehost gostovanje – primerjajte cene in načrte – maj 2020

Če primerjate WP Engine in Bluehost, je to lepa jabolka pomarančam.


WP Engine je vsestranski stroj, optimiziran za WordPress.

Bluehost je poceni… in dobro znan.

Hiter odgovor? Če ste resnično podjetje, ki potrebuje hitrost in zanesljivost, pojdite z WP Engine (10% popusta s povezavo). Če se trudite, da bi šli čim ceneje in si ne morete privoščiti dodatnih dodatkov, pojdite z Bluehost (velik popust s povezavo).

Želite dolg odgovor? Potopimo se v cene, načrte, funkcije in še več!

WP Engine v primerjavi s cenami Bluehost

WP Engine:

Vsi načrti, ki jih ponuja WP engine, imajo 60-dnevno preizkusno tveganje, tako da jih lahko preizkusite in vidite, kaj lahko ponudi vsak, preden se dejansko zavežete k uporabi načrta. Njihov najosnovnejši načrt je osebna raven, ki stane 29 dolarjev na mesec. Nato imajo na izbiro profesionalni načrt, ki omogoča izbiro, ki omogoča več funkcij, usmerjenih v profesionalno spletno mesto, hkrati pa še vedno ohranja nizke stroške v višini 99 USD na mesec. Nazadnje je poslovni načrt odlična izbira za vsakogar, ki želi najboljše od sebe, da si zagotovite tono odličnih funkcij, s katerimi lahko upravljate ves promet, ki ga dobite na svojem spletnem mestu, 249 USD na mesec. WP Engine ima tudi dva različna načrta, višja od poslovnega, vendar sta vsekakor bolj usmerjena v podjetja višjega cenovnega razreda.

Bluehost:

Bluehost je eden boljših spletnih gostiteljev, ki ga boste našli, ko gre za to področje, saj imajo na voljo veliko cenovnih točk. Podjetje ponuja veliko akcijskih ponudb in uvodnih cen, ker pa so to le začasne cene, so vse spodaj naštete cene polne, redne cene, ki bi vam jih zaračunali po poteku promocije. Za začetek je njihov osnovni načrt le 7,99 USD na mesec in ima dovolj funkcij, da bo odlična možnost za posameznike ali lastnike malih podjetij.

Sledi načrt Plus, ki znaša 10,99 USD na mesec in vključuje enake funkcije, ki jih najdete v osnovnem načrtu, z dodatkom neomejenega dostopa do vsega, pa tudi zaščite pred neželeno pošto. Tretjič, obstaja paket Prime, ki ga ponuja Bluehost, ki združuje vse, kar ste že omenili, in vključuje zasebnost domene in samodejno varnostno kopijo, če se na vašem spletnem mestu kaj zgodi..

Nenazadnje je na voljo načrt Go PRO, ki prihaja po 23,99 USD na mesec. S tem boste ugotovili, da dobite vse, o čemer smo govorili v prejšnjih načrtih, vendar pa dobite tudi namenski IP, visoko zmogljiv strežnik in SSL certifikat, kar pomeni, da je to najboljša izbira za vse, ki bi morda doživite veliko prometa na svojem spletnem mestu.

Zmagovalec:

Glede cene in vrednosti je Bluehost zmagovalec.

Pomoč strankam

WP Engine:

Podobno kot pri vsakem spletnem gostitelju, ki ga pogledate, je storitev za stranke, ki jo ponuja WP Engine, odlična in bo zagotovila veliko podpore, kadar jo potrebujete. Na spletnem mestu je veliko povezav, da vam zagotovimo kakršno koli podporo, ki jo morda potrebujete, in nagrajena podpora WP Engine je na voljo 24 ur na dan, 7 ur na teden, 365 dni v letu.

Bluehost:

Ko gre za večino platform za spletno gostovanje, boste ugotovili, da je služba za stranke, ki jo dobite, podobna na vseh straneh. Za Bluehost prihajajo z ogromnim centrom za pomoč, ki zagotavlja, da imate na voljo vse, kar bi lahko potrebovali. Od vodnikov do video vadnic do toliko več, boste lahko preprosto pogledali in se naučili stvari, ki jih ne poznate. Poleg tega so na voljo usposobljeni notranji strokovnjaki 24.7, tako da se lahko z njimi vedno pogovarjate o kakršni koli težavi.

Zmagovalec: Kravata

Hitrost

WP Engine:

Eno največjih krajev, kjer se WP Engine ponaša, je hitro posredovanje vsakega spletnega mesta, ki ga gostijo. Zahvaljujoč vrhunski namenski strojni opremi, ki je razporejena po več strežnikih, neverjetno hitro naložijo vaše strani. Poleg tega imajo svoj specifičen sistem za pomoč pri nalaganju strani v delih sekund.

Bluehost:

Hitrost katerega koli spletnega gostitelja je pomemben in kritičen dejavnik, ki ga morate upoštevati, in ugotovili boste, da Bluehost zelo rad govori o njihovi hitrosti in trdi, da so najhitrejše storitve spletnega gostitelja na trgu. Če ne boste plačali za vrhunsko storitev, ki je posebej namenjena hitri storitvi, so hitrosti v vseh načrtih nekoliko primerljive. S svojo platformo zagotavljajo neomejeno pasovno širino na hitrih strežnikih, tako da resnično končate z nekaterimi najboljšimi hitrostmi, ki jih najdete.

Zmagovalec: WP motor

Vrednost

WP Engine:

Ena najbolj nadležnih težav, ki jo boste zasledili, ko gre za WP Engine, je dejstvo, da so njihovi programi nekoliko dražji od nekaterih konkurentov. Vendar pa v veliko primerih dobite veliko več funkcij, s pomočjo katerih je vredna cene. Ker so dražje, še ne pomeni, da dolgoročno ne bodo vredne vašega denarja.

Bluehost:

Skoraj vse o Bluehostu bo dobra vrednost. Od hitrosti do funkcij do podaljška je treba imeti veliko stvari, ki jih je treba imeti rad. Na voljo je tudi vrsta različnih možnosti, ki jih lahko izbirate, ko gre za načrte, zato je dobra izbira, če ste novi pri tem ali če imate spletno mesto z veliko prometa. Načrti, ki jih ponuja Bluehost, ne vključujejo le veliko odličnih funkcij, ampak tudi cenovno ugodne, tako da nimate težav z vrednostjo, ki jo dobite pri nakupu..

Zmagovalec:

Bluehost je zaradi številnih možnosti z Bluehostom in možnosti izbire najboljšega načrta za vas zmagovalec v tej kategoriji.

Lastnosti

WP Engine:

Nekatere funkcije, ki jih boste našli, ko gre za WP Engine, so veliko nove in napredne tehnologije. Imajo najboljše v arhitekturi razreda, zelo uspešni sistemi pa pomagajo ohraniti spletno mesto varno in hitro delovati. Vsak dan svojim strankam nudijo 800 ur podpore, tako da vam nikoli ni treba skrbeti, da bi se obrnili na nekoga po pomoč. Nazadnje imajo polno ekipo inženirjev, ki delajo na tem, da ostajajo na vrhu vse najnovejše in največje tehnologije.

Bluehost:

Medtem ko smo o nekaterih drugih značilnostih in specifikacijah že govorili, boste tu ugotovili, da ima Bluehost vrsto odličnih funkcij, ki vse skupaj delujejo, da bi vam zagotovili najboljšo izkušnjo, ki jo lahko najdete na splošno. Kar zadeva Bluehost, so nekatere ključne stvari, ki jih boste imeli radi, 24-urna podpora v vseh njihovih načrtih, namestitve z enim klikom, podpora skoraj milijon sistema, upravljanje virov, dokazano uspešnost, hitro služi in dostopa do varne SSH lupine, da bo vaše spletno mesto ves čas varno.

Zmagovalec: Kravata

Čas mirovanja / obstoj

WP Engine:

Ko računate mesečno, boste ugotovili, da se motor WP ponaša s približno 99,95%, kar je točno tisto, kar želite biti, ko gre za podaljšek. Seveda bi lahko bilo boljše, vendar je to resnično izvrstna uptiva in radi boste imeli toliko več časa za upad v primerjavi z drugimi spletnimi gostitelji.

Bluehost:

Ko gre za podaljšek, želite poskusiti in najti nekaj, kar ostane pri 99,95% ali več, v 12-mesečnem obdobju pa se Bluehost ponaša s približno 99,93%, kar je še vedno precej dobro, če upoštevate, kaj vse je treba upoštevajte. Še vedno je pod mejo, na katero želite biti, ko gre za produkcijo, zato upoštevajte, ker na trgu obstajajo nekateri gostitelji, ki imajo približno 99,98%, kar bi bilo bistveno boljše od tistega, kar ponuja Bluehost.

Zmagovalec: WP motor

Pravnomočna razsodba

Če natančno pogledate vse različne funkcije in specifikacije, ki jih ponujata ta dva spletna gostitelja, boste ugotovili, da ima vsaka nekaj močnih prednosti in da ima vsak tudi nekaj negativnih. Ko gre za izbiro tistega, ki je najboljši za vas, res ni jasnega in očitnega odgovora, saj ima vsaka oseba različne potrebe in želje, ko gre za spletnega gostitelja. Sledijo moja priporočila, ko gre za nekatere posameznike, ki bi morda potrebovali spletno gostovanje.

Razvijalec: WP motor

Trgovec: WP motor

Lastnik malih podjetij: Bluehost

Podjetje za e-trgovino: WP motor

Ali lahko Bluehost nadgradi AWS? Ugotovite in raziščite možnosti gostovanja z našo objavo AWS Hosting vs. Bluehost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector