WP Engine vs SiteGround gostovanje: funkcije, hitrost, prednosti in slabosti 2020

WP Engine vs SiteGround gostovanje: funkcije, hitrost, prednosti in slabosti 2020

WP Engine vs SiteGround gostovanje: funkcije, hitrost, prednosti in slabosti 2020

Primerjava WP Engine in SiteGround je zelo pogosta za tiste, ki iščejo supercharged WordPress gostovanje z odličnimi funkcijami in neverjetno podporo.


Po eni strani je WP Engine – s sedežem v Austinu, TX – začel upravljati revolucijo gostovanja WordPress in postal uveljavljen juggernaut.

Po drugi strani imate SiteGround, ki izhaja iz Bolgarije, z neverjetnimi lastnostmi po ekonomični ceni, ki razburi skoraj vsako drugo gostiteljsko podjetje.

Primerjava cen: Ugoden proti Premium

Cene motorjev WP – Premium

WP Engine ponuja dve vrsti načrtov in glede na načrt lahko plačate veliko več, kot bi pričakovali. Za njihov osebni načrt znaša 29,99 USD na mesec, za profesionalni načrt pa lahko pričakujete, da boste plačevali 99,99 USD na mesec. Ni idealno, če šele začnete in se poskušate uveljaviti s svojo spletno prisotnostjo.

Zapomnite si to: za resnična podjetja je razlika med gostovanjem, ki stane 10 dolarjev na mesec, in gostovanjem, ki stane 50 dolarjev na mesec, nepomembna. Toda pri blogerju, ki je nastal, je razlika med tem, kako zagnati spletno mesto in ne. Če ste torej rastoče podjetje, ne ščipajte tukaj nobenega denarja. Poglejte celotno sliko, poglejte vse značilnosti.

Cene spletnega mesta – ugodno

Če želite prihraniti nekaj denarja, SiteGround ponuja različne načrte, ki so neverjetna vrednost za funkcije, ki jih dobite.

Njihov zagonski načrt se začne pri 3,95 USD na mesec, z možnostmi, da svoj načrt podaljšate do tri leta. Njihov načrt Grow Big se začne pri 7,95 USD na mesec in vključuje načrte, ki se lahko spremenijo do tri leta brez spremembe cene.

Zmagovalec: SiteGround

Če pogledate na ceno, se boste lažje odločili, katero spletno mesto za gostovanje je bolj primerno za vas in vaše potrebe. SiteGround ponuja veliko možnosti za svoje načrte, poleg tega pa niso predragi. SiteGround je zmagovalec tega kroga.

Podpora strankam: Oba sta odlična

WP Engine: 24/7 Podpora s sedežem v ZDA

WP Engine je že od začetka izstopal po svoji podpori po meri. Resnično verjamejo, da je storitev za stranke pomembna za njihovo podjetje, njihova podpora za stranke pa kaže, kako delujejo. 

Najboljši del je malo zvonjenje med klepetom z njihovimi predstavniki neposredno iz skrbniškega vmesnika.

Zagotavljajo zaščito pred pisanjem diska, omejitve pisanja na diske in varnostne kopije. Dostopate lahko do baze znanja, podpore za e-pošto in telefonske storitve.

SiteGround: Super hiter, zgoraj in naprej

SiteGround je izjemno neverjeten, ko gre za podporo strankam.

Njihovi zastopniki za storitve s strankami imajo sedež po vsem svetu in so na voljo 24/7. Lahko jih pokličete 24/7, kar WP Engine ne ponuja.

Zmagovalec: Tie

Obe podjetji imata odlično podporo strankam, vendar je prednost WPE, še posebej, če se morate osredotočiti na WordPress. WPE vključuje tudi bazo znanja, do katere lahko dostopate, če morate opraviti nekaj preverjanja. Če niste nor, da imate bazo znanja, SiteGround ponuja veliko informacij, s katerimi lahko odpravite kakršno koli težavo s svojim spletnim mestom.

Hitrost

WPE

Čeprav je hitrost dobra za katero koli spletno mesto, morate poskrbeti, da imate gostovalsko podjetje, ki ne bo prepočasno. WPE ima odlično hitrost in strani se lahko naložijo v približno 1,3 sekunde, kar omogoča obiskovalcem, da spletno mesto hitro potegnejo. To je praktično za tiste, ki potrebujejo spletno mesto gostovanja, ki ima odlične odzivne čase.

SiteGround

SiteGround ima tudi odlično hitrost in deluje v času 1,3 sekunde. Vendar so sicer imeli večjo hitrost, vendar je zaradi priliva kupcev, ki so se prijavili, na strežnikih minilo malo cestnine. Glede na to, da SiteGround podpira več kot 250.000 strank, je razumljivo, zakaj SiteGround deluje počasneje. V drugih državah imajo strežnike, kar bi jim pomagalo ustvariti hitrejše hitrosti.

Zmagovalec

Medtem ko obe podjetji zagotavljata odlične hitrosti, če ste za enega zmagovalca, je WPE zmagovalec. V sistemu ni toliko ljudi, ki bi lahko še povečal vašo hitrost. Ker ne tekmujete z več kot 250.000 WPE, boste le nekoliko hitrejši od SiteGround-a.

Vrednost

WPE

Glede na to, kaj potrebujete za vaše spletno mesto, se vam bodo druge funkcije zdele bolj dragocene. WPE ima v svojih načrtih 10 ali 20 GB diskovnega prostora, vključuje svojo ploščo in nudi odlično podporo strankam. Čeprav je to lahko dobro, morate poleg načrtov upoštevati tudi zajetne cene.

SiteGround

Če iščete največ denarja za svoj dolar, SiteGround zagotovo ponuja veliko posebnosti vašega načrta. Vključujejo cPanel, 10 ali 20 GB diskovnega prostora in brezplačno domeno. Vključite njihovo podporo strankam in SiteGround je odlična izbira. Ne samo da vključujejo veliko funkcij, ampak so tudi njihove cene izjemno konkurenčne.

Zmagovalec

Medtem ko vsi določajo vrednost drugače, glede na število izdelkov, ki jih dobite s SiteGround, ponuja najboljšo vrednost. Za svoj denar dobite veliko več, za osnovne funkcije vam ni treba izstreliti preveč sheklov. Samo to naredi SiteGround zmagovalca za stolpec z vrednostjo.

Lastnosti

WPE

Razdelek funkcij za WPE je idealen, vendar le za uporabnike WordPressa. Imajo veliko funkcij, ki jih ne boste našli pri drugih gostovalnih mestih. Imeli boste dostop do programov, ki so ekskluzivni za WordPress, tehnologijo predpomnjenja, SSL in CDN pripravljeno in tehnologijo predpomnjenja. Ni slabo za ekskluzivno gostiteljsko podjetje.

SiteGround

SiteGround ponuja veliko funkcij, vključno s funkcijami, ki so primerne za WordPress. Njihovi načrti vključujejo e-pošto, prenos ali nastavitev spletnega mesta, namestitev z enim klikom in podporo strankam 24 ur na dan. Njihova domenska imena so prav tako brezplačna za življenje, zato je praktično za vsakogar.

Zmagovalec

Oba spletna mesta za gostovanje sta dobra za WordPress uporabnike in morda se boste težko odločili, katero spletno mesto bi bilo boljše. Obe izbiri sta dobri in ta krog nima jasnega zmagovalca. To je kravato, vendar je v redu, da imaš kravato tukaj. Obe podjetji ponujata odlične funkcije, zaradi katerih bo vaše spletno mesto pop.

Čas mirovanja / obstoj

WPE

Ko imate spletno mesto, potrebujete spletno mesto za gostovanje, ki zagotavlja odličen čas. WPE je pokazal nekaj neskladnosti v zadnjem četrtletju, vendar WPE razglaša 99,9-odstotno podaljšanje. Februarja letos so teden dni resno padle, vendar obstajajo številni dejavniki, ki lahko povzročijo izpad.

SiteGround

SiteGround zagotavlja tudi 99,9% produktivnosti, v zadnjem četrtletju pa so številke to dokazale. Izpadli so več izpadov kot WPE, vendar so bili ti izpadi kratkotrajni. Še enkrat, to bi lahko bilo posledica števila strank, ki jih imajo na svojih strežnikih.

Zmagovalec

Vsi, ki imajo spletno mesto, potrebujejo veliko uptime, obe podjetji pa zagotavljata 99,9% uptime. Medtem ko lahko stvari, kot sta vzdrževanje in izpadi, ovirajo spletno mesto, je lahko veliko dejavnikov. Glede na to, ali lahko obvladate več krajših ali manjših, vendar obsežnejših odmorov, je lahko eno boljše od drugega. Ta krog je neodločen.

Za koga je?

Tržniki

Ko tržite, potrebujete spletno mesto za gostovanje, ki deluje dobro skoraj 100 odstotkov časa. SiteGround je boljša možnost, čeprav lahko doživijo pogoste odmore, vendar ne trajajo dolgo. Ne samo to, ampak imeli boste ime domene, ki bo trajalo večno, kar je lepa funkcija, ki jo potrebujete, če nameravate tržiti blagovno znamko. Ne samo to, ampak tudi njihove konkurenčne cene bodo vsakega tržnika zaljubile v SiteGround.

Razvijalci

Razvijalci zelo radi uporabljajo WordPress, saj lahko za izboljšanje svojega spletnega mesta uporabite skoraj vse, kar želite. Z WPE je na voljo vgrajeno predpomnjenje in postopno prikazovanje, ki vključuje vsakodnevne varnostne kopije, s katerimi lahko shranite vse svoje delo. Čeprav je lahko dražje, boste z WPE še vedno dobili kakovost. WordPress je prek WPE enostaven za uporabo, če ste razvijalec, vam bo uporaba WPE pomagala bolj kot SiteGround. Čeprav SiteGround ponuja veliko odličnih možnosti, obstaja več stvari, ki so za WPE razvijalce boljše. Določite, kako morate uporabiti možnosti, ki so na voljo, da zagotovite, da je WPE pravi za vas.

Lastniki malih podjetij

Ker lastniki majhnih podjetij morda nimajo dovolj časa, da bi svoje spletno mesto postavili in delovali, je SiteGround odlična izbira zanje. Nastavitev spletnega mesta je enostavno, imeli boste odlično uptime, veliko odličnih funkcij in vam jih ni treba nenehno posodabljati. Kot lastnik majhnega podjetja lahko vse nastavite in ga pustite. Če dovolite spletno mesto gostovanju, da obravnava več tehničnih stvari, lahko lastniku majhnega podjetja prihranite več časa.

Podjetja za e-trgovino

Podjetja za e-trgovino je ogromno, veliko je gostovanje spletnega mesta, ki jim omogoča, da poskrbijo za svoje stranke. WPE je odlična izbira za podjetja za e-trgovino, saj lahko spletna stran poskrbi za določene trge in obstaja več možnosti, ki jih mora podjetje za elektronsko poslovanje ostati konkurenčno. Če pa ugotovijo, da je z WPE predolg čas, je SiteGround odlična alternativa. Ne samo to, ampak so cenejši od WPE, ne potrebujejo toliko pozornosti in uporabljajo različne stopnje predpomnjenja. To je odlično, če vaše podjetje za e-trgovino poskuša njihove izdelke dobiti več ljudi. Niti ena ni strašna odločitev in lahko se spusti do cene vsakega gostiteljskega podjetja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector