12 най-добри WordPress хостинг доставчици в сравнение (май 2020 г.)

12 най-добри WordPress хостинг доставчици в сравнение (май 2020 г.)

12 най-добри WordPress хостинг доставчици в сравнение (май 2020 г.)

В свят на хостинг на WordPress как да разберете какво е най-доброто за вас?


Не се ли преуморява?

Как да направите правилния избор?

Според нас е най-добре да гледате на хостинг компаниите през обектива на това, което правят добре.

най-добрият хостинг на wordpress

Светът на вариантите за хостинг на WordPress е изпълнен с компании, които предлагат всичко – от споделен избор за хостинг на входно ниво до хостинг сървъри на WordPress на корпоративно ниво. За човек или организация, които просто се опитват да идентифицират най-добрия хостинг на WordPress за техните нужди, това може да накара процеса на избиране да се почувства объркващо.

В този хостинг преглед ще разгледаме кой предлага най-добрата опция в различни различни хостинг ниши за уебсайтове, които са най-важни за клиентите. Когато приключим, ще обясним и някои от терминологиите, които обикновено се използват в индустрията и какво има общо с нуждите на вашите хостинг услуги.

Най-добро за всички: SiteGround

SiteGround

Цена на план за влизане: $ 11.95 на месец

Време за реакция: 500 мс

Uptime: 100%

Преглед на планове на сайта

SiteGround предлага три комплекта нискотарифни хостинг планове на клиентите на WordPress. Тяхното ниво на стартиране е домакин на един уебсайт, предлага 10 Gb място за съхранение и приема 10 000 посещения. Подрежданията на GrowBig и GoGeek предлагат неограничено количество уебсайтове и още повече място и посетители на месец.

По-важното е, че SiteGround е уеб хостинг доставчик, който осигурява бързина, време и време. PHP базиран хостинг се предлага предварително инсталиран, а системата включва и плъгин за миграция на сайт, който ускорява процеса на преместване. Те също продават домейни, което прави процеса на сдвояване на URL на уебсайта с вашата конкретна хостинг настройка. Можете също да получите денонощна поддръжка на клиенти чрез:

 • електронна поща
 • телефон
 • Проблеми с билети
 • Поддръжка за чат

От друга страна, SiteGround не е посветен изключително на хостинг на уебсайт на WordPress. Те се справят с други видове хостинг на уебсайтове и освен това не са голям играч в управлявания хостинг на WordPress сайт. Въпреки това, SiteGround предлага най-добрата комбинация от скорост, цена и функции за всички, с изключение на потребителския набор.

Прочетете пълния преглед на SiteGround

Най-доброто за дигиталния бизнес: Kinsta

kinsta

Цена на план за влизане: 30 долара на месец

Време за реакция: 235 мс

Uptime: 99,8%

Вижте планове на Kinsta

Kinsta се представя като компания, изградена от квалифицирани разработчици в полза на агенции за дигитален маркетинг, графични дизайнери, стройни стартъпи, предприемачи и вътрешни дизайнерски екипи. Компанията спечели място в сърцата на мнозина в маркетинговите и дизайнерските общности, предлагайки захранван набор от хостинг услуги по начин, който ги прави достъпни за хора, които нямат докторати в областта на компютърните науки. Най-важното обаче е, че Kinsta е част от малък клас доставчици, които са фокусирани единствено върху хостинг компании, специфични за WordPress.

В Kinsta ще намерите:

 • Споделен хостинг
 • Облачен хостинг
 • Опции за управлявани акаунти

Поддръжката от първи ред е лесно достъпна и специалистите по WordPress очакват да ви помогнат. Те обаче не продават имена на домейни, така че ще се наложи да се справите с донякъде обърканата задача да свържете домейн до сайт. От светлата страна обаче Kinsta прави супер лесно да:

 • Инсталиране на сайтове за организиране
 • Прехвърлете един сайт в акаунт на клиент
 • Автоматично правете ежедневни архиви

Те също имат технически персонал, който да ви помогне при извършване на миграция на сайт и тази услуга се предоставя безплатно. Ако търсите компания, която е фокусирана върху това да ви помогне като дизайнер, да създадете бързо WordPress сайт и да го предадете на някой друг, трудно е да победите Kinsta.

Прочетете пълния преглед на Kinsta

Най-добро за бизнеса с висок растеж: WP Engine

wpengine

Цена на план за влизане: $ 35 на месец

Време за реакция: 650 мс

Uptime: 100%

Вижте плановете на двигателя на WP

WP Engine стартира като най-ранната от големите хостинг компании в WordPress и не е изненадващо, че запазва добра репутация в очите на ранните инженери, които я приеха. Компанията се отдалечи от потребителя на входното ниво като своя цел, което е доказателство за сравнително високите й ценови предложения. Те се увеличават доста бързо, като следващото ниво е $ 115 на месец, а най-високото ниво струва $ 290 на месец и е изградено за тези с високи изисквания за трафик.

Те представляват наистина добри сделки, ако търсите бързо мащабиране на стотици хиляди посетители на месец. Всички пакети с WP Engine включват мултисайт хостинг, а компанията разполага с глобални центрове за данни. За хората, които започват, цената обаче може да бъде малко стръмна.

Поддръжката на клиенти в WP Engine не е страхотна, особено в най-ниското ниво. Компанията предлага само 24/7 телефонна поддръжка на двата по-високи нива. Те са американска компания, която от доста време присъства на пазара за хостинг на WordPress и това може да означава много за клиентите, които ценят опита. 60-дневната гаранция за връщане на парите от WP Engine също е приятна добавка за тези, които искат да стартират проекти, без да поемат много рискове.

Прочетете пълния преглед на WP Engine

Най-доброто за дизайнери: маховик

маховик

Цена на план за влизане: $ 23 на месец

Време за реакция: 700 мс

Uptime: 99%

Вижте плановете на маховика

Flywheel е сред по-новия клас хостинг компании на WordPress, които поставят акцент върху това да бъдат достъпни и приятелски настроени. В този случай те са съсредоточени върху предоставянето на платформа за дизайнери и маркетингови агенции. Управляваният хостинг страна на бизнеса е изцяло техен проблем и те искат да можете да ангажирате цялата си енергия за създаване на страхотни сайтове.

Цените са малко по-добри от подобни участници в същия клас. Многостепенната структура на цените следва модел, подобен на по-големите уеб хостинг компании като WP Engine, а Flywheel също предлага:

 • Безплатен SSL сертификат
 • Безплатна миграция на сайт
 • Организиране на сайтове
 • Достъп до редица теми
 • Подкрепата на познаващите PHP 7 и WordPress
 • Многобройни учебни ресурси за своите клиенти

Времето за реакция има тенденция да се наблюдава по-бавно от някои от големите плейъри, но 700 ms все още е по-добро от препоръчителния минимум от 1000 ms. Един огромен плюс обаче е, че компанията е изключително ангажирана с предоставянето на управлявани хостинг планове на WordPress. Това е. Те не предлагат нищо друго.

Подобно на други конкуренти, които са насочени към агенции и използват сайтове за организиране, прехвърлянето на хостинг акаунт на клиент е лесно. Ако виждате себе си като повечето дизайнер, маркетинг или като част от агенция, това е хостинг платформата, която ще искате да разгледате първо в своето търсене. То е толкова близо до хостинг решение с едно кликване за WordPress, колкото ще намерите.

Прочетете пълния преглед на маховика

Най-доброто за WooCommerce: LiquidWeb

liquidweb

Цена на план за влизане: 29 долара на месец за WordPress и 39 долара на месец за WooCommerce

Време за реакция: 152 ms

Uptime: 100%

Вижте плановете на WordPress на LiquidWeb

WooCommerce е приставка за WordPress, която позволява на потребителите да създават пълнофункционални уебсайтове за електронна търговия. Като се имат предвид потенциалните предизвикателства при създаването и функционирането на такъв сайт, е добре да имате екип за управляван екип за поддръжка, който да ви помогне при гладенето на нещата. Liquid Web също има репутация на удобно за разработчиците хостинг решение. Ако се притеснявате дали нямате достъп до гайките и болтовете на уебсайт на WordPress, Liquid Web е много привлекателна хостинг опция.

Ако се справяте с подобен проект, вероятно го правите с подкрепата на някой, който знае как да кодира. Те ще се радват да чуят, че LiquidWeb също осигурява достъп до:

 • VPS сървъри
 • Облачен хостинг
 • Специализирани сървъри
 • Сървърни клъстери

Течният уеб е в известна степен антитеза на това, което компании като Flywheel и Kinsta се опитват да бъдат. Вместо да правят всичко лесно за дизайнерите, те предлагат скорост, мощност и достъп на ниско ниво. Можете да изцапате ръцете си от неща като:

 • SSH черупка
 • Безплатен SSL сертификат
 • Контрол на версиите на Git
 • Директен достъп до базата данни на MySQL, която задвижва WordPress

В същото време има много автоматизация и поддръжка. Например, плъгините и ядрото на WordPress редовно се актуализират. Включена е и поддръжката на сайта. Създадена е табло за управление, което улеснява управлението на сайта и дава на потребителите достъп до анализи за техните сайтове.

Ако искате да се заемете сериозно с двигателя на WP и електронната търговия, Liquid Web може да предложи много. Всеки, който управлява малък бизнес с онлайн магазин, трябва да започне своето търсене в Liquid Web.

Прочетете пълния преглед на течния уеб

Най-добро за евтини и бързи: A2 хостинг

a2hosting

Цена на план за влизане: $ 3,92 на месец

Време за реакция: 1730 мс

Uptime: 99%

Преглед на хостинг планове A2

A2 хостинг предлага евтин мръсотия пакет, който няма ограничения за трансфер на данни или посетители. Физическата памет за дори и по-евтините планове е болезнено ниска, въпреки че, между 512 MB и 2 GB, числата, на които други WordPress хостинг доставчици намаляват от близо десетилетие. Освен управляваната DNS помощ и миграцията на сайтове, няма и много безплатна поддръжка за работа директно с вашия сайт.

Компанията продава домейни, а също така предлага VPS хостинг и специализирани сървъри. Вашият път за надграждане обаче е изцяло ваш, за да се справите, нещо, което може да се очаква за цената.

Техните сървъри никога няма да бъдат обвинени в светкавична бързина, но не са ужасни за цената. Хостингът на имейли е включен и хората, които искат да влязат в сървърите си като администратори, могат да използват cPanel. Можете също така да използвате различен CMS освен WordPress на вашия сайт. Те също така предлагат възможност за избор от центрове за данни в САЩ, Европа и Азия. Дори като вземете предвид този факт, не очаквайте страхотни пъти за зареждане на страници.

Ако имате работа с по-стар WordPress код, A2 хостингът включва поне една интересна опция. Те ви позволяват да избирате версии на PHP, които се връщат на 5.5. Ще имате и поддръжка за MySQL, Node.JS, SSH GIT, Python и Ruby. Ако сте донякъде компетентни като програмист, това е много за предлагане на пакет за хостинг на WordPress сайт, който е толкова евтин.

Не бихме препоръчали този пакет на всеки, който няма известна технология. Дизайнерите, търговците и агенциите трябва да бъдат предпазливи, освен ако не разполагат с кодер, с който са удобни за работа.

Прочетете пълния A2 хостинг преглед

Опции за облачен хостинг на най-високо ниво: облаци

cloudways

Цена на план за влизане: Донякъде неясно

Време за реакция: 580 ms

Uptime: 100%

Вижте плановете на Cloudways

Поставянето на най-високо ниво на уеб хостинг технология може да бъде предизвикателство за хора, които нямат фонове за развитие или програмиране. Cloudways е уеб хостинг услуга, която има за цел да предостави на клиентите си лесен достъп до технологии като:

 • AWS
 • Google Cloud
 • Дигитален океан

Всичко това е подкрепено с нивото на техническа, административна и потребителска поддръжка, необходима за подпомагане на дизайнерите, агенциите и други не-разработчици да вложат толкова много компютърни мощности за работа. Получавате съвременен софтуерен стек, който използва:

 • Леката среда на Nginx
 • MariaDB

Потребителите, които желаят да се придържат към старата екосистема на WordPress на Apache и MySQL, също ще се радват, че тук Cloudways предлага хостинг планове, които също отговарят на техните нужди..

Един голям недостатък при Cloudways е, че компанията не върши чудесна работа по начертаване на линия от своята структура на ценообразуване към конкретен хостинг план на уебсайта на WordPress. Това става още по-объркано, когато разберете, че някои опции, като например AWS, следват измервателната структура на доставчика на облак. Amazon, например, използва метод за таксуване на часовник за процесорен часовник, който може да направи ценообразуването променливо и непредсказуемо.

С Cloud начини получавате настройка за уеб хостинг на WordPress, която използва съвременни технологии за изчисляване на облака, за да осигури както бързина, така и стабилност. Ако търсите най-добрия хостинг на разположение за WP двигателя в облака, е трудно да победите Cloudways. Въпреки това, непредвидимата структура на ценообразуването може да доведе до много хора.

Прочетете пълния преглед на Cloudways

Най-добро за входно ниво: Bluehost

Bluehost

Цена на план за влизане: $ 7,99 на месец

Време за реакция: 410 ms

Uptime: 99,99%

Преглед на планове Bluehost

Bluehost е стара готовност в бранша за мнозина, които са управлявали поне един хостинг акаунт в WordPress блог. Те предлагат безплатно име на домейн за първата година, и разбира се, това също означава, че продават домейни. Можете също така да получите безплатен SSL сертификат чрез тях. Това е объркване за хората, които искат да запазят всичките си неща в един хостинг акаунт.

В най-ниския край, имате 50 GB SSD памет. За почти два пъти по-висока цена обаче можете да отидете до един от техните планове за хостинг от висок клас и да получите безмерно съхранение и неограничен уебсайт в един акаунт. Ще имате достъп и до мрежа за доставка на съдържание, за да ви помогнете да обслужвате статични файлове, като изображения, PDF и HTML страници. Bluehost също е една от само три хостинг компании, които са препоръчани като партньор от WordPress.org.

Ако търсите опция за входно ниво, която осигурява много бретон за вашия долар, Bluehost е чудесен избор. Ще получите стабилна скорост и наличност, а сайтът ви ще бъде защитен и редовно актуализиран. Това е особено добър избор, ако искате да правите неща като имена на домейни в парка или да създавате множество маркетингови сайтове.

Прочетете пълния преглед на Bluehost

Най-доброто за евтино облачно хостинг: HostGator WordPress Cloud

Hostgator

Цена на план за влизане: $ 5.95 на месец

Време за реакция: 1400 мс

Uptime: 100%

Вижте планове на HostGator

HostGator е готовност за уеб хостинг, която съществува от 2002 г. и на която се доверяват много потребители. Облачността, предлагаща на доставчиците директно ценообразуване, и плановете лесно могат да бъдат увеличени, когато малък бизнес расте. Времето за реакция е подсъзнателно, но продължителността на работата е отлична.

Ако търсите скучен и прост хостинг план на справедлива цена, HostGator повече ще свърши работата. Hostgator използва изпитания cPanel като табло за управление. Това не е чудесна среда за хора без фонове за развитие, но това е добре настройка, ако имате някой запознат със старите контролни панели, използвани от повечето по-стари хостинг доставчици на уебсайтове. Няма да получите пламтящ бърз хостинг пакет за WordPress, но това ще ви свърши работа.

Прочетете пълния преглед на HostGator

Най-добро за управлявано предприятие: Pagely

pagely

Цена на план за влизане: 199 долара на месец

Време за реакция: 1400 мс

Uptime: 100%

Преглед на планове за страница

Ако тази цена от $ 199 на месец за най-евтината настройка от Pagely ви дава известна пауза, вероятно не сте техният целеви клиент. Pagely се занимава с предоставянето на най-добрите VPS за WordPress на клиентите в мащаб. Техните предложения отиват в хилядите на месец, а те предлагат измерване на честотна лента, започвайки от стотиците GB.

Конфигурацията е предназначена да бъде високо защитена и старателно управлявана. Екипът за поддръжка е готов да помогне на клиентите 24/7.

Ако търсите решение от висок клас, което ви дава достъп до облачната архитектура на AWS, Pagely е превъзходен избор. Те не са най-добрият приятел на стартиращи фирми и малки фирми, но определено са компания, която ще искате да имате предвид, докато вашите изисквания растат. В крайна сметка можете да уцелите количество трафик, когато е по-изгодно да купите „евтин“ пакет на Pagely, отколкото да продължите да ескалирате с пакетите от висок клас на други доставчици..

Прочетете пълния преглед на страницата

Най-добро за мръсни евтини: EasyWP от NameCheap

namecheap 2019-юни

Цена на план за влизане: $ 3,88 на месец

Време за реакция: 350 мс

Uptime: 99.9%

Преглед на планове за имена

Когато евтиното просто не е достатъчно добро за вас, има NameCheap. Получавате безплатно име на домейн и безплатна помощ при миграция на сайтове и това не е нищо. Те предлагат споделени хостинг пакети, които осигуряват очакваното представяне.

Uptime всъщност е доста приличен за компания, която не винаги се справя добре в ревютата за хостинг на WordPress, както и отзивчивостта. Няма да получите много помощ за основно четири долара, но бихте могли да направите по-лошо в този ценови сегмент. Ако не сте доволни, можете също да се отпуснете, знаейки, че предлагат и 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния преглед на NameCheap

Най-добро за собствениците на домейни: GoDaddy WordPress

GoDaddy

Цена на план за влизане: $ 9,99 на месец

Време за реакция: 800 мс

Uptime: 99,8%

Вижте планове на GoDaddy

Преди години GoDaddy създаде огромен сегмент от пазара на имена на домейни. Не е изненадващо, че неговите предложения включват хостинг на блогове на WordPress. Те имат много решения за плъзгане и пускане и това може да е убедително за хора, които вече имат домейни с тях.

Компанията всъщност не е най-евтината или най-бързата. Те всъщност не са висша класа. Ако имате редица домейни с тях обаче, воденето на цялата ви работа в един хостинг акаунт има своите добродетели.

Прочетете пълния преглед на GoDaddy

WordPress хостинг функции, които трябва да вземете предвид преди да купите

Ще забележите някои теми, които се развиват с различните доставчици на хостинг услуги. Някои компании са насочени към хора, които се нуждаят от сурова мощност и бързина, докато други се опитват да продават евтини услуги. други се грижат за определени сегменти, като например тези, които са насочени към агенции и дизайнери, като предлагат:

 • Поставяне на уебсайтове
 • Публикация с едно щракване
 • Безплатна помощ за миграция
 • Безплатни домейни и SSL сертификати

Ако се притеснявате от това, дали нивото на контрол на разработчика над уебсайт е необходимо, ще искате да се притеснявате и за неща като SSH и FTP достъп, за наличието на традиционните контролни панели като Plesk и cPanel, контролите на версиите на Git и достъпа до основните база данни.

Предварително инсталираните плъгини също са голяма работа. Добавките към WordPress никога не са лесно да се справите сами. Може да имате нещо, което да работи страхотно в PHP 5.1, но сега използва код, който е оттеглен във версия 7.3. Предварителната инсталация и редовното автоматизирано актуализиране на приставки е най-простият начин да се избегнат тези видове конфликти.

Цената не е всичко, но има значение. По-важното е да бъдеш в състояние да залепиш палеца във водата и да видиш какво е преживяването е добра идея. Внимавайте за гаранции за връщане на парите.

Също така е полезно да разберете някои основни понятия. Нека да разгледаме няколко от тях.

Какво е споделен хостинг на WordPress?

Споделеният хостинг се счита за абсолютен нисък клас на хостинг плановете. Споделената хостинг система е единична инстанция на сървър, която осигурява хостинг на всеки уебсайт чрез една операционна система. Това означава, че споделяте пространство на паметта и CPU цикли с уебсайтове на други хора.

Още повече, че споделяте и пространство на файловата система с други. Това прави цялата ви настройка по-уязвима. Абсолютно не поставяйте сайт за електронна търговия или нещо, което събира чувствителни потребителски данни при споделена настройка на хостинг. Този подход трябва да се използва само за сайтове с минимален минимум, които трябва да бъдат представени за възможно най-евтината цена. Ако искате да публикувате WordPress блог за влаковете, полудейте с споделен хостинг.

Споделените опции също често са ограничени. Може да не сте в състояние да инсталирате свои собствени приставки или дори теми. Повечето няма да ви предоставят достъп на ниво SSH, така че вероятно разработчиците могат да забравят за тях. Персонализираността е ограничена и обикновено също е трудно да се мащабира хостинг пакет в споделена среда.

Вероятно ще се задържите мигрирайки, когато натиснете границите на вашия хост. По-лошото е, че може да откриете границите на своя хост дори в бавен ден за вашия сайт. Не забравяйте, че вашите ресурси са ресурси на всеки. Необходимо е само един друг потребител да бъде затлачен, за да доведе до забавяне или дори срив на всички други сайтове на споделен хост.

Какво е облачен хостинг на WordPress?

Бизнес сграда, небостъргач, гледащ нагоре

Облачният хостинг е предназначен да използва масивни сървърни ферми, за да насочи много ресурси към задачи. Това го прави любим на тълпата от машинно обучение, а също така е много популярен при компаниите, които предоставят софтуер като услуга (SaaS). По същество WordPress е просто още една опция за SaaS.

Това, което е чудесно за облачния хостинг, е, че можете бързо да увеличавате или увеличавате ресурсите. Това може да бъде истински производител на разлики за компании, които имат сезонни изисквания. Ако очаквате масов трафик през сезона на ваканционното пазаруване, решение за хостинг в облак ще гарантира, че ще разполагате с необходимите ресурси за справяне с товара. По същия начин можете да спечелите повишение на скоростта почти веднага, като просто надстроите акаунта си.

Основният недостатък на облачния хостинг е дозираното ценообразуване. По-специално AWS е известен с непредвидимите сметки. Добре е да се запитате за предвидими цени, преди да се регистрирате. Например, една неоткрита атака за отказ на услуга може да ви остави да висите с огромна сметка.

Какво е WordPress VPS хостинг?

VPS означава виртуален частен сървър. A VPS по същество действа като независима машина, но всъщност е разделена на по-голяма машина.

В началото руж това може да звучи като споделен хостинг, но не е така. Разликата е, че на VPS се отделя част от паметта и паметта на процесора за вашата виртуална машина. Той има собствена операционна система и файлова система и те не взаимодействат с акаунти на никой друг. Това означава, че вашият хостинг акаунт е значително по-сигурен и стабилен в най-лошия VPS, отколкото в най-добрия споделен акаунт.

VPS е добър избор, ако нямате пари за по-голяма сметка. Не е толкова добре, колкото да имате специална хостинг машина, но рядко ще забележите разликата, освен ако не бъдете бомбардирани със стотици заявки в секунда.

Какво е управляван хостинг на WordPress?

Управляван хостинг голяма сделка за всички, които нямат много опит в разработката. Дори разработчиците обичат да управляват акаунти, защото това означава, че в компанията има някой, който е готов да ги спаси, когато има проблеми. Ако работите с неуправляван акаунт, няма да сте по-добре, отколкото ако работете с уеб сървър в офиса си.

Едно голямо нещо, което трябва да имате предвид при управляваните хостинг акаунти, е, че качеството на екипа за поддръжка има голямо значение. Множество компании ще кажат, че предлагат управлявана поддръжка, но това няма да помогне, ако ви отнеме 40 минути, за да получите отговор от човек, докато вирусът се сигнализира на вашия сървър от Google.

Като цяло компаниите, които се обявяват за нетехнологии по света, вършат по-добра работа с управлявания хостинг на WordPress. Дизайнерите и агенциите няма да се справят с липсата на подкрепа дълго. Те просто ще изтеглят дялове и ще отидат в друга компания.

Безплатен хостинг на WordPress е истински?

Предлагат ли се безплатни опции? Да. Те не са незаконните деца на Bigfoot и чудовището от Лох Нес.

Добри ли са обаче? Не.

Върнете се и прочетете раздела за споделения хостинг. Сега дръжте в главата си всички идеи от този раздел и си представяйте всяко възможно нещо, работещо по-лошо.

Няма да има управляван екип за поддръжка, който чака да ви помогне. Всъщност ще имате късмет да получите помощ от чат-базиран на AI. Да, имайте един лош ден с безплатен хостинг и ще пожелаете дните, в които бихте могли да говорите с чужд английски говорител в кол център от другата страна на планетата.

Безплатният хостинг на WordPress е просто трудно. Нито веднъж. Кодът ви не направи нищо лошо, за да го заслужите.

Бележка за скоростта

скорост, мюних, светлини

Скоростта също отчита много. За да бъдете много ясни, заредете пъти за уебсайтове по целия свят са ужасни. Основните търговци на дребно и автомобилните марки имат сайтове, които се зареждат от 9 до 11 секунди. Повечето насоки за ефективност предполагат, че потребителите след това започват да изоставят уебсайтовете само три секунди. Само убийственото съдържание задържа хората около 10 секунди.

Гледайки изброените от нас скорости, 1000 милисекунди (ms) се превръща в една пълна секунда. На първия преглед може да си помислите: „Готино, всички тези скорости са под три секунди. Аз съм готов! Дайте ми най-евтиното! ”

Ето проблема: времената за отговор само ви казват колко време отнема браузърът и сървърът да обработят така наречената HELO заявка. Това само позволява на Chrome, Firefox, Edge, Opera или Safari да знаят, че съществува конкретно заявен ресурс и ще бъде обслужван. С други думи, това е колко време отнема сървърът да вдигне телефона и да каже: „Здравейте, стигнахте до WordPress сайт, работещ на LAMP стек.“

Когато добавите WordPress към купчината, добавяте време за изчисление. PHP кодът за WP двигателя отнема няколко милисекунди, за да обработи всяка задача. Хвърлете някои приставки и тема, за да го направите още по-бавно. Ако на страницата работи Javascript, например от пакет за анализи извън сайта, сега добавяте цели секунди.

Изведнъж разликата между времето за зареждане от 200 ms и времето за зареждане от 1400 ms изглежда уместно. Особено ако работите с тежка настройка, тази допълнителна секунда може да е разликата между посетителите, които виждат вашето съдържание или напускат.

Заключения

Намирането на хост на WordPress е балансиращ акт. Явно искате да получите колкото се може повече подкрепа, бързина и функционалност за вашия долар. Това, разбира се, ще бъде ограничено от точно колко долара можете да си позволите да раздадете за определен месец.

Като цяло трябва да гледате на опции като:

 • VPS
 • Специализирани сървъри
 • Специализиран хостинг на WordPress
 • Облачни базирани хостове

Нито едно от тях не е идеално решение, но като цяло те превъзхождат всичко, което виждате в безплатния или споделения сектор.

Вие също трябва да направите опис на вашите изисквания. Вътрешният разработчик, поддържащ и работи един уебсайт, ще има много различни нужди от дизайнера в агенция. Програмистът иска да има една настройка, ще има много контрол върху, получавайки неща като SSH, FTP, MySQL и Git. Дизайнерът, от друга страна, може да се възползва изключително много от настройка, която им позволява да предадат акаунт за заключване, склад и варел на клиент в рамките на няколко месеца.

С кратка самооценка обаче можете бързо да установите вашите изисквания. Съставете писмен контролен списък и прегледайте съдържанието на тази статия. Не забравяйте да включите и страшната позиция на бюджета. Сравнявайки контролния си списък със силните и слабите страни на всяка хостинг компания, ще разберете доста бързо кои един или два са най-подходящи за вашите нужди.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector