14 най-добри доставчици и услуги за облачен хостинг (май 2020 г.)

Търсите най-добрия облачен хостинг, но нямате идея откъде да започнете?


Облакът означава различни неща за различните хора. 

По същество търсим бърз, разпределен, мащабируем хостинг – с добра поддръжка и на цена, която отговаря на бизнеса.

най-добрият хостинг за малък бизнес

Облачните компютри доведоха до бум в хостинг опциите. Много хостинг услуги са влезли на пазара с облачни сървъри, но това може да остави клиентите да се чувстват объркани дали наистина ще получат най-добрия облачен хостинг. Ще разгледаме 14 от по-впечатляващите опции на пазара, а след това ще ви обясним какво представлява облачен сървър и как може да се възползвате от регистрация с доставчик на облачни хостинг услуги.

С това изследване можете да изберете най-добрия облачен хостинг през май 2020 г..

1. Cloudways облачен хостинг

cloudways

Начална цена: $ 10 на месец

Време за реакция: 710 ms

Uptime: 99,99%

Вижте цените на Cloudways

Cloudways е хостинг компания, която е фокусирана върху предоставянето на много енергия на разумна цена. Те не са абсолютно евтините в сектора на хостинг на облачни сървъри, но ценообразуването им на облачни сървъри представлява отлична стойност за енергията, която техните системи предоставят. Компанията предлага възможността да хоствате вашия сайт на много платформи за хостинг на облачни сървъри, включително:

 • Дигитален океан
 • Linode
 • Vultr
 • Уеб услуги на Amazon
 • Google Cloud платформа

Можете също така да намерите цени на облачните сървъри, които съответстват на широк диапазон от мащаби. Техният план за 10 долара на месец предоставя екземпляр с едно ядро, но можете да разгледате опции, които предлагат навсякъде от двуядрени до 32-ядрени решения. След като влезете в 32-ядрения свят, разбира се, се занимавате с облачни хостинг решения за корпоративен бизнес, така че очаквайте да платите на север от 1000 долара.

Cloudways не получава страхотни оценки за клиентите или техническата поддръжка. В много случаи сте сами, ако искате да използвате персонализиран код или по-малко основни решения. Вероятно не е чудесен вариант за хора, които нямат почти никакви технически познания, но те предлагат страхотни цени в облачен сървър за хора, които могат да искат AWS възможности, но не искат да навлизат в плевелите по начина, по който често изискват предложенията на Amazon.

Вижте пълния ни преглед на Cloudways

2. Течен облачно управляван облак

liquidweb

Начална цена: $ 51 на месец

Време за реакция: 150 ms

Uptime: 100%

Вижте течните уеб цени

Liquid Web предлага това, което лесно може да се характеризира като сред най-добрите облачни услуги на пазара. С напредването на цените на облачните сървъри обаче те затрудняват клиентите от входно ниво да получат върха. Дори и да сте готови да плащате за най-добрия облачен хостинг наоколо, тенденцията им да плюят услугите си в различни „продукти“ може да направи нещата объркващи.

Техните облачни уеб хостинг продукти са разделени на приблизително четири вида хостинг пакети. По ред на мащаба от най-малко мощни до най-мощни, това са:

 • Облачни сайтове
 • Хостинг в облачен VPS
 • Специален хостинг сървър, базиран на облак
 • Личен облачен хостинг

Опцията за облачни сайтове е функционално неограничен хостинг на имена на домейни. Въпреки това много от тях можете да впишете в акаунт, който можете да получите за $ 51 на месец. Cloud VPS по принцип е същото като използването на виртуален частен сървър или специален сървър, с изключение на това, че е хостван в облак и като резултат е доста по-мащабируем. Същата идея се прилага и със специалните решения за хостинг в облак, с изключение на това, че имате цял екземпляр всичко за себе си, вместо да споделяте разделени ресурси с други.

Може би най-интересният вариант обаче е личният облачен хостинг. Това е по същество цяла облачна система, изцяло за себе си. Въображаемо плащате на север от 1500 долара на месец, само за да започнете. За компаниите, които се нуждаят от значителна огнева мощ обаче, това е нещо, което малцина други доставчици на уеб хостинг доставят. Можете дори да разделите вашия инстанция, като плановете от нисък клас позволяват до 5 виртуални сървъра, работещи едновременно в един и същ облак.

Друга крачка на Liquid Web е, че те предлагат помощ при справяне с широк спектър от въпроси за уеб хостинг в бизнес мащаби. Например можете да получите помощ при:

 • Съответствие с PCI за уебсайтове за електронна търговия
 • Съответствие с HIPAA за доставчиците на здравни услуги
 • Хостинг на приложения

Вашите облачни инстанции ще работят на съвременни SSD устройства в центрове за данни, които имат множество съкращения както за съхранение, така и за захранване. Ако искате абсолютната най-добра компания за облачни услуги и сте готови да предоставите парични средства, за да се случи това, е трудно да се съпостави с Liquid Web. За всички останали обаче вероятно това ще е доста скъпо.

Вижте пълния ни преглед на LiquidWeb

3. A2 хостинг облачен VPS

a2hosting

Начална цена: $ 5,00 на месец

Време за реакция: по-голяма от 1000 ms

Uptime: 99%

Вижте A2 хостинг облачен VPS

Ако търсите една от по-евтините опции сред топ облачните доставчици, A2 хостингът върши много добра работа, за да привлече клиентите в тази ниша. Въпреки че няма да получите светкавична скорост, можете да получите четириядрен пакет с root достъп само за 15 долара на месец. По-специално, офертите за A2 хостинг смятат за паралели с VPS хостинг, но има ограничение за това, което можете да очаквате в този ценови диапазон.

При всички равни условия обаче, компанията предлага добра работа, предлагайки стимули. Има гаранция за връщане на парите. Всеки акаунт включва безплатно SSD устройство и поне 2 TB на месец честотна лента. Те също така предоставят денонощна техническа и клиентска поддръжка през цялата година и това включва помощ по телефона.

Ако търсите възможно най-близо до безрискова опция, за да започнете работа с облачен хостинг, A2Hosting ви покри. Хората, които търсят истински бизнес центрове за данни, които са много отзивчиви, обаче, може да искат да търсят другаде, особено като се има предвид, че техните пикови предложения не са превъзходна стойност за сравнително високите цени. В ниския край на пазара обаче има добър избор.

Вижте пълния ни преглед на A2 хостинг

4. SiteGround

SiteGround

Начална цена: 80 долара на месец

Време за реакция: 710 ms

Uptime: 99,99%

Вижте цените на SiteGround

SiteGround се опитва да комбинира добро-не-страхотно представяне с гама от безплатни халета, които ще се харесат на хора, които не са от най-високото ниво на хладнокръвните деца. Те предоставят отлични времена за работа и времената на реакция са достатъчно добри, че всички, освен най-бавните сайтове и уеб приложения, трябва да постигнат разумни времена на натоварване.

Можете също да получите:

 • Достъп до безплатен CDN
 • Безплатен SSL сертификат
 • Безплатна помощ за миграция с един WordPress сайт
 • Специален IP адрес
 • SSH и SFTP достъп

Те също така гарантират, че всички облачни изчислителни ресурси за вашата облачна система ще бъдат посветени единствено на вашия сървър. Ако се нуждаете от ИТ помощ, те разполагат с служители, които да предоставят ръка с напълно управлявани услуги.

SiteGround улеснява разпределянето на ресурси в под-акаунти. Ако управлявате маркетингова или дизайнерска агенция, това може да направи много лесно да персонализирате какво получава всеки под-акаунт. Особено когато се занимавате с клиенти, можете да използвате тази функция заедно с мащабируемостта, очаквана от облачния хостинг, за да предложите набор от пакети. На отделни подсметки могат да бъдат назначени и безплатни DNS услуги.

Компанията предоставя и ежедневни резервни копия. Тези моментални резервни копия се поддържат извън сайта и могат да бъдат възстановени с помощта на решение с едно щракване.

SiteGround върши добра работа за постигане на баланс между вида на технологичната мощност, която заслужавате да получите, когато вървите с облачен хост и предоставяте удобно за потребителите изживяване. Разширените потребители ще бъдат развълнувани от нивото на достъп, което имат, а останалият свят все още ще получи достатъчно клиенти и техническа поддръжка, за да се справи с всичко.

Вижте пълния ни преглед на SiteGround

5. InMotion

Inmotion хостинг

Начална цена: $ 34,99 на месец

Време за реакция: 400 мс

Uptime: 99,95%

Вижте хостинг на InMotion

Малка досада, която идва с гмуркането в предложенията на InMotion, е, че те не вършат добра работа да разправят нещата направо. Плановете са представени като агенции, малки предприятия, предприятия и приложения. Най-евтиният план е под „приложения“ и може да се използва за обработка на хостинг, както другите.

Един съществен недостатък е, че техните предложения са базирани само на Linux. Доста голяма е и екосистемата на стека LAMP. Ако искате облачен сървър на Windows, определено ще търсите другаде. Те също имат само центрове за данни, разположени в САЩ.

Хората, които са доволни от тясната реализация на LAMP стека, като тези, които изпълняват WordPress, WooCommerce или Magento, ще намерят InMotion за нещо като по-ефективна версия на SiteGround, но с по-малко безплатни. Ако ви е приятно с по-малко поддръжка и искате да дадете приоритет на цената-производителност, особено в ниския край на пазара, InMotion е трудно да победи. За по-малко технологични потребители и тълпата на Microsoft обаче в най-добрия случай това ще бъде крива на обучение.

Компанията предлага дълъг период на връщане на парите от 90 дни. Ако сте в състояние да го опитате, това е безрискова възможност да се запознаете с нов уеб хост.

Вижте пълния ни преглед InMotion

6. HostGator

Hostgator

Начална цена: $ 4.95 на месец.

Време за реакция: 430 ms

Uptime: 99,98%

Вижте цените на HostGator

За неапологично евтината компания HostGator е малко изненада. При $ 4,95 на месец получавате:

 • Две ядра на процесора
 • Два GB оперативна памет
 • Немерна честотна лента
 • Безплатен SSL сертификат

Компанията също има бизнес за регистрация на имена на домейни, така че можете да съхранявате всички неща на уебсайта си заедно в един акаунт. Докато акаунтът с най-ниска цена позволява само един домейн, преминавайки към само следващото ниво, $ 6.57 на месец, получавате неограничен хостинг на домейни и два пъти повече ядра и два пъти повече RAM.

Както е характерно в долните нива на хостинг компаниите, можете да очаквате ограничен софтуерен пакет. Ще имате достъп до Linux среда, която поддържа приложения като:

 • Joomla
 • Drupal
 • Magento
 • WordPress

Неучудващо е, че ще бъдете сами, без управлявани услуги. Въпреки това, за евтина мръсотия вариант бихте могли да се справите много по-лошо от HostGator.

Вижте пълния ни преглед на HostGator

7. DreamHost

DreamHost

Начална цена: 4,50 долара на месец

Време за реакция: 720 ms

Uptime: 99,96%

Вижте DreamHost

Друг участник в сектора на евтините облачни хостинг услуги, DreamHost е също друг доставчик на уеб хостинг услуги, който би могъл да се възползва от по-ясните си предложения. Първото голямо раздразнение, което ще ви удари като клиент, е, че единствените продукти, които той изброява на своята хостинг страница, са „DreamCompute“ и „DreamObjects.“ Вместо да изяснят разликата между облачните изчислителни инстанции и облачните хостинг услуги, те ги групират под заглавието „изчисляване“, термин, който е по-подходящ в света на машинното обучение, отколкото уеб хостинг индустрията.

След като изоставите това, ще намерите разочароващо предложение за тази част от пазара. Получавате едно ядро ​​на процесора на най-евтиния план и всичко се базира на стек с отворен код без други опции. Нещата изглежда са насочени към потребителите на Python, Node.JS и Ruby, които, честно казано, ще търсят по-големи изчислителни предложения от компании като Amazon.

Структурата на фактуриране също е странна. В даден месец имате 600 часа време за цикъл на изчисление. Месеците са по-дълги от това и една неоткрита DDoS атака лесно може да ви постави в излишък от акаунт, което води до таксуване. Честно казано, ако искате структура за фактуриране за изчисляване на време, AWS съществува и осигурява по-голяма и по-малка инфраструктура.

От друга страна, техните предложения за хора, които искат хостинг на Python или Node.JS, са много лесни за настройване. Ако това е вашето платно, DreamHost може да е интересен. Всички останали обаче могат да намерят по-добри предложения и по-малко объркване в тази ценова точка.

Вижте пълния ни преглед на Dreamhost

8. Bluehost

Bluehost

Начална цена: $ 9,99 на месец за 36 месеца

Време за реакция: 590 ms

Uptime: 100%

Вижте цените на Bluehost

BlueHost предлага акаунти, които се таксуват в 12-, 24- или 36-месечен план. За хората, които искат да влязат в най-ниските нива на уеб хостинга на справедлива цена, това може да бъде малко впечатляващо. Можете да се възползвате от гаранция за връщане на пари, стига да

Компанията предлага отлична скорост и непобедим ъптайм. Ако се интересувате от солидно изпълнение, BlueHost доставя високопроизводителен и стабилен пакет на приблизително толкова евтина цена, колкото ще намерите.

Там, където някои клиенти ще бъдат отложени от BlueHost, е добавената структура на никел и стомана. Искате специален IP? Това е 5,99 долара на месец добавка. Искате премиум SSL сертификат? Това ще бъде $ 49,99 на година. Бързо се добавя.

Също така ще трябва да преминете на ниво, за да получите неограничени имена на домейни в акаунта. Основният пакет с два процесора обаче е добра сделка. По същия начин, честотната лента е без измерение и cPanel със SSH е включен безплатно.

BlueHost е чудесен вариант, но има някои предупреждения. Уверете се, че пакетът, който получавате, покрива всичко, от което се нуждаете, защото добавките могат да ви смачкат доста бързо.

Вижте пълния ни преглед на Bluehost

9. 1&1 IONOS

1 & 1ionos

Начална цена: $ 15 на месец

Време за реакция: 330 мс

Uptime: 99,8%

Вижте 1&1 хостинг на IONOS

Предложението цена-изпълнение с 1&1 IONOS не е страхотен. Там, където компанията изгражда позиции, въпреки че е в предоставянето на управлявани услуги. Технологиите, честно казано, ще останат незабелязани с настройка, която започва от едно ядро ​​на процесора и само един GB разпределена оперативна памет. Въпреки това, клиентите с по-малко технологии ще се радват да имат техническа и клиентска поддръжка, за да ги ръководят през редица процеси.

Както е обичайно, когато отидете под 50 долара на месец в облачния уеб хостинг сектор, вие сте заключени в Linux и софтуер с отворен код. 1&1 ви дава малко повече в този ограничен кадър, предоставяйки Apache, Nginx и Tomcat сървъри, които ще играят прекрасно с Python и PHP. Времената за реакция също са близки до най-добрите в класа.

Ако имате нужда от най-добрите налични времена за натоварване, 1&1 може да си струва да погледнете. Всеки, който се интересува от облачен сървър на Windows, ще трябва да продължи и предлаганията им не са големи от хардуерна гледна точка.

Вижте пълния ни 1&1 преглед на Ionos

10. WP двигател

wpengine

Начална цена: $ 35 на месец

Време за реакция: 650 мс

Uptime: 100%

Вижте цените на двигателя на WP

WP Engine е, както подсказва името му, предложение, насочено към клиентите на WordPress. Мащабирането е предназначено за корпоративни клиенти и ще откриете, че редовете бързо нарастват в стотиците долари. Ниските нива нямат превъзходна поддръжка на клиенти и само двата най-високи нива получават поддръжка по телефона. 60-дневна гаранция за връщане на парите обаче може да отнеме част от проучването на вашите възможности.

Всеки пакет включва поддръжка на много сайтове безплатно, така че няма да се налага да плащате допълнително, само за да добавите домейн. Ако имате нужда от глобални центрове за данни, за да обслужвате посетители по цялата планета, WP Engine ви покри. Те са компания, която се възприема като ранни инженери на WordPress инженеринг и екипът се гордее, че предоставя това ниво на техническа поддръжка на клиентите.

Това е тясно насочена оферта със сигурност. Онези, които просто искат стабилен хостинг на WordPress, който никога не намалява и може бързо да се увеличи, ще оценят WP Engine.

Вижте пълния ни преглед на WP Engine

11. Kinsta

kinsta

Начална цена: 30 долара на месец

Време за реакция: 230 мс

Uptime: 99,8%

Вижте хостинг на Kinsta

Като използва облачната платформа на Google, Kinsta има за цел да предложи облачен хостинг от най-високо ниво изключително за собствениците на WordPress сайтове. Всичко е WP и нищо друго. Компанията предлага гама от безплатни стоки, като например:

 • Организиране на сайтове
 • Опростени опции за управление на акаунта
 • Подкрепа за агенции
 • Direct Tier 1 поддържат знаещи техници

Функциите за управление на акаунти са основна точка за продажба. Идеята е по същество креативните агенции да разработват сайтове за клиенти, да ги разгръщат и след това да превръщат ключовете на клиента. Всичко протича много бързо, а ъптаймът е отличен. Ако управлявате агенция, фокусирана върху платформата WordPress, Kinsta е трудно да се съпостави.

Вижте пълния ни преглед на Kinsta

12. DigitalOcean

digitalocean

Начална цена: $ 5 на месец

Време за реакция: 360 ms

Uptime: 99,99%

Вижте цифровите цени на океана

DigitalOcean предлага евтин мръсен план за входно ниво, но ще трябва да отидете на известна дължина, за да го намерите на уебсайта им и да го настроите да прави хостинг на уеб сървъри. Предложенията на фирмата изглежда са проектирани в пряка противоположност на удобството за ползване.

Да, възможно е да се намери решение с едно щракване, което ще ви позволи да разгърнете LAMP сървър или някое от редица подобни предложения за секунди. Успех да го намерите. Добре, добре, Ето го защото никога нямаше да го намериш сам.

Манията на компанията за „капчици“ и изчислителни случаи не дава голяма сигурност, че се грижат за хостинг на клиенти. Ще бъдете сами. По-лошото, опциите от нисък клас започват в ниския край на ефективността на този сектор. Ще получите един процесор и един GB памет.

Основен проблем е подходът с едно щракване за пускане на сървъри. Ще получите доста съвременен софтуер с отворен код, като MySQL 5.7 и PHP 5.2. Ако обаче не сте хардкор техник, може би е по-разумно да отидете при някой от партньорите на DigitalOcean, като например споменатия по-рано Cloudways.

13. Облак AWS

Aws Amazon

Начална цена: $ 3,50 на месец

Време за реакция: 500 мс

Uptime: 99,99%

Преглед на AWS Lightsail

Виртуалните сървъри на Lightsail формират основата на всички предложения на AWS Cloud, тъй като те се отнасят до уеб хостинг. Amazon предлага впечатляващо ниво на достъп и можете да създадете решения с едно кликване както за облачни сървъри за Linux, така и за Windows. Балансирането на натоварването е вградено точно, а мащабируемостта е автоматична.

Има два големи минуса. Първо, AWS облачният хостинг е настройка за изплащане. Възможно е да получите фиксирана цена, но трябва да бъдете много внимателни как конфигурирате акаунта си. Освен това всички, освен най-талантливите техници, ще се окажат безнадеждно изгубени, навигирайки се в опциите на Amazon Cloud.

Получавате обаче безплатно SSL сертифициране и първият месец е достъпен безплатно като пробен. За съжаление ще трябва да включите данните си за плащане. По същия начин се изисква анулиране или иначе таксуването ще започне през следващия месец.

Големи интернет компании като Netflix работят в облака AWS. Ако искате същия тип мощност и ви е удобно да влезете в червата на хостинг решение, това е чудесен избор. За тези, които се нуждаят от насоки, не е добро предложение, колкото и добра да е цената.

От големите играчи обаче Amazon обикновено е този, който ще ви накара да почувствате, че искат малък бизнес, работещ на техния облачен хардуер. Това обаче е много ниска лента.

14. Google Cloud

google cloud

Начална цена: $ 45 на месец

Време за реакция: 300 мс

Uptime: 99,99%

Вижте Google Cloud

Google е друго голямо име в индустрията, което изглежда силно незаинтересовано да помага на малки играчи да създават уеб хостинг на облачни сървърни случаи. Поддръжката на клиенти от Google е известна ужасяваща, а клиентите, които поддържат технология, особено презират склонността на компанията да започне всички запитвания от най-ниското ниво. В Google дори и най-умният човек в света трябва да бъде попитан: „Опитахте ли да го изключите и след това отново?“

С други думи, Google Cloud е по-лош от много от платформите, които просто оставяте сами. Има много други доставчици на услуги, които са изградени върху платформата в облак на Google и е по-добре да ги използвате. Дори ако търсите високоефективна изчислителна мощност, AWS ще осигури същата производителност без покровителствено лошото изживяване на поддръжката.

Има само две групи клиенти, които трябва да страдат от ужаса на Google. Първо, има такива, чиито хоствани сайтове зависят от платформата за данни или машинното обучение. Второ, има такива, които се нуждаят от високоефективни центрове за данни на всеки населен континент. В противен случай погледнете партньор надолу по веригата като Kinsta или Cloudways, за да получите достъп до хардуера без проблеми с поддръжката на душата.

Какво е облачен сървър?

Облачният сървър е система, която е проектирана да осигурява огромни количества ресурси като част от софтуера като пакет от услуги (SaaS). По-специално, питането какво е облачен сървър пропуска голяма част от точката. Облачният сървър не е единична машина на всеки участък. Вместо това, това е колекция от много машини, които са проектирани да функционират като единствен екземпляр.

Екземплярите могат да бъдат разделени между клиенти или задачи по различни начини. По-важното е, че ресурсите могат бързо да се добавят към случаи, за да се гарантира стабилност и мащабируемост.

Това е едно, което прави облачните компютри толкова привлекателна опция както за компаниите, така и за клиентите. Един топ облачен доставчик може да продължи да изгражда търсене преди разширяването на клиентите, което му позволява практически безкрайна мащабируемост. От вашия край, като клиентът плаща за облачен уеб хостинг, можете уверено да купувате услуги в долния край на скалата и да добавите захранване за няколко секунди, като просто кликнете върху опция в хостинг таблото си за хостинг.

Какво е облачен хостинг?

Решенията за облачен хостинг са само едно парче от пая в облачния сектор, в допълнение към неща като машинно обучение, хостинг на файлове, извличане на данни, отдалечен ИТ, VPS хостинг и дори спешни услуги. С толкова много други неща, които се случват в света на облачните изчисления, може би се питате: „Какво е облачен хостинг?“

Най-добрите доставчици на облачен хостинг разполагат с необходимите ресурси, за да осигурят опит, който не се различава от използването на специализиран сървър или VDS, освен доколкото облачните хостинг услуги обикновено са по-стабилни и достъпни. Някои доставчици дори желаят да предложат индивидуални облачни случаи на своите клиенти, което по същество им позволява да бъдат собствени доставчици на хостинг услуги.

Мащабируемостта е основен плюс при облачния хостинг спрямо подобни опции. Докато посветените и виртуални специализирани сървъри определено са крачка от по-малки възможности като споделен хостинг, всички те имат своите граници. По-специално, след като изтриете ресурсите си, единственото решение да преместите всичко на нов и по-мощен сървър.

В рамките на облачното изчислително пространство обаче повече ресурси могат просто да бъдат насочени към вашия инстанция. След няколко секунди можете да имате на разположение повече ядра на процесора, RAM памет и дори съхранение. Това е много по-сложно начинание, в най-добрия случай, когато работите с физически сървър или виртуална машина.

Различни видове услуги за облачен хостинг

Когато използвате облачен сървър от компания, която действа заедно, вие наистина просто купувате по-добра версия на уеб хостинг. Докато изберете подходящи планове за хостинг на облак, ще можете да стартирате всичко, което искате във вашите системи, като WordPress или Magento.

На ниво операционна система ще намерите компании, които предлагат много Linux дистрибуции. Броят също предоставя Windows системи и техният брой ще нараства, когато Microsoft продължава да се движи агресивно в пространството на облачната платформа.

Ще намерите и много софтуерни стекове, включително стандартни предложения като Linux, Apache, MySQL и PHP. Много компании също са влезли на пазара с леки уеб сървъри на Nginx, Python интерпретатори и дори Node.JS хостинг опции. С напълно посветен екземпляр или виртуален частен сървър в облака ще имате root достъп, който ще ви позволи да инсталирате всичко, което вашият проект може да изисква.

Много от най-добрите доставчици на хостинг услуги в облака също предлагат тесно пригодени решения. Например, много хостинг компании предлагат хостинг на WordPress, който включва управлявана поддръжка извън кутията. Просто създавате акаунт в контролния панел за хостинг, осигуряват му целия необходим софтуер и след това можете да работите върху него точно както бихте направили всеки друг уебсайт на WordPress на всеки друг уеб сървър. Ако има някакви притеснения, свържете се с поддръжката на клиентите и те ще имат технически експерт, който ще ви помогне да решите нещата.

заключение

Има абсолютна пропаст в света на облачните хостинг между компаниите, които се грижат за малкия бизнес (вижте нашите любими домакини от малък бизнес) и тези, които не го правят. Ще забележите разликата всеки път, когато зареждате някоя от техните страници. Ако използват термини като „хостинг“ и цените им са предни, вие сте на добро място. Ако те използват думата „изчисли“ и настояват да говорят за всичко – от поточно към AI, ще се задържиш да вършиш много работа сама.

Като цяло, повечето клиенти няма да намерят силата, предлагана от големите играчи като Google, DigitalOcean и AWS, да си струва мъката. За щастие има много малки играчи, които искат вашия трудно спечелен долар. Определете какви са приоритетите ви предварително, особено от колко се нуждаете от масирана мащабируемост спрямо ниска цена и бързо ще идентифицирате три или повече компании, които отговарят на сметката много добре.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map