A2 хостинг срещу хостинг на SiteGround спрямо май 2020 г. w / отстъпка

A2 хостинг срещу хостинг на SiteGround спрямо май 2020 г. w / отстъпка

A2 хостинг срещу хостинг на SiteGround спрямо май 2020 г. w / отстъпка

A2 хостинг и SiteGround са страхотни домакини за сравнение един на друг.


И двамата имат страхотна подкрепа, високо време на работа и крещят добри цени за качеството.

Всъщност и двамата се считат за един от най-бързите уеб хостове според нашето изследване.

Най-хубавото на тези две хостинг марки е, че те очертават своя собствен път, а не са част от уеб хостинг globo-corp, който всъщност не се интересува от своите клиенти.

Така че правите страхотен избор оразмеряване на SiteGround срещу A2 хостинг, нека се разровим в това, което ги прави различни.

A2 Хостинг срещу SiteGround A Поддръжка B Скорост C Характеристики D Стойност E TransparencySiteGround Редакционен преглед 4.8 Рецензент 4.9 254 гласа54.5554.5ABCDEA2 Хостинг Редакционен преглед 4.6 Рецензент 4.5 2 гласа55544ABCDE

Така че решите да преследвате: и двамата имат сходен опит в индустрията, предлагат 99,99% продължаване с 30-до-45-дневна гаранция за връщане на парите и множество персонализируеми опции за настаняване на всички способности и ценови диапазони.

И двамата са обхванали основите там. Но там, където има огромна разлика между тях: скорост и обслужване на клиентите.

Като цяло, ако търсите най-бързия уеб хост, отидете с A2 хостинг; ако търсите най-добрия цялостен хост за функции и обслужване на клиенти, отидете с SiteGround.

A2 хостинг: акценти, плюсове и минуси

От началото на 2003 г. A2 хостинг подчертава скоростта си над всички останали, до 20 пъти по-бързи от конкурентите. Базираната в Мичиган компания предлага неограничено дисково пространство и неограничена честотна лента.

A2 хостинг цени

A2 хостингът предлага доста ясни опции за ценообразуване. Най-ниските ценови точки във всяка опция започват от разумни месечни входни цени:

 • Споделен хостинг: 7,99 долара – но код на талон го намалява до 3,92 долара
 • VPS хостинг: $ 5
 • Хостинг за риселър: 19,99 – използвайте кода на купона, за да го приведете до 13,19 долара
 • Специализиран хостинг: 119,99 долара преди купона – което го довежда до 99,59 долара

Поддръжка на клиенти

Знаещи, приятелски настроени техници са на разположение 24 часа на ден, всеки ден. Независимо дали въвеждате билет за сървър, разговаряте онлайн или се обаждате на тяхната линия за помощ, те са получили високи оценки за своята услуга. За да подобрите услугата си, A2 хостингът ви позволява да изберете най-близкия до вас сървър.

Имаше оплаквания с бавни реакции, в зависимост от времето на деня. Лично аз имах страхотен опит с тяхната подкрепа.

Имаше един огромен проблем, който имаше по време на голямото прекъсване на A2 хостинг. Но оттогава са се възстановили.

скорост

A2 хостинг рекламира високоефективна платформа на SwiftServer, която им позволява да предлагат Turbo пакети. Тези сървъри зареждат страниците ви до 20 пъти по-бързо, с по-малко клиенти на всеки сървър и повече ресурси, разпределени за отделни акаунти. Всичките им хостинг акаунти включват твърди дискове, които могат да изпълняват хиляди функции за вход / изход всяка минута.

стойност

За размера на услугата и поддръжката A2 хостинг предлага огромна стойност. Включени SSD, cPanel достъп за всички споделени хостинг клиенти и много други опции са достъпни, за да отговарят на всякакви нужди.

Характеристика

A2 хостингът предлага функции, работещи с CPanel, поддръжка за всички, от начинаещи до напреднали разработчици и консултанти. Те предоставят автоматично базирани на сървъри архивиране, антивирусна защита и разнообразие от софтуер и възможности за разработка за различни индустрии.

Те оптимизират за бързина и сигурност, а много функции се предлагат. Това прави хостинга им за начинаещи, което е много полезно.

Един от недостатъците е, че техните функции могат да бъдат малко поразителни, защото потребителският им интерфейс не е перфектен. Но това свършва работата.

Престой / Uptime:

Имат частни собствени сървъри с центрове за данни в Мичиган, Амстердам и Сингапур. A2 хостингът гарантира 99,9% ъптайм. Също така предлагат тестове за скорост на качване и изтегляне от всеки център за данни.

Наскоро те имаха огромен прекъсване на информационния център, но оттогава нещата плавно плават.

SiteGround хостинг: акценти, плюсове и минуси

Започнат от бивши адвокати и ИТ специалисти в България през 2003 г., SiteGround предлага множество опции за уеб хостинг, неограничена честотна лента и спечелена награда услуга, бързина и поддръжка.

Ние лично обичаме SiteGround. Като цяло те са достъпни, супер приятелски и богати на функции с всичко необходимо.

Ценообразуване на сайта

Плановете на SiteGround са на цена, когато става въпрос за хостинг на бюджет, но много рецензенти оценяват всички екстри, които идват с малко по-висока цена. Те имат няколко нива за всяка от четирите си хостинг опции.

 • Споделен хостинг: Редовно на цена от $ 9.95, кодовете на купони намаляват до $ 3.95
 • Облачен хостинг: Започва от $ 60 месечно
 • Хостинг за риселър: Кредитен план, който се равнява на една година хостинг, е едва 42 долара за всеки кредит, когато закупите 11 или повече кредита.
 • Специализиран хостинг: Техните планове за специализирани сървъри в САЩ започват от $ 229 на месец

Поддръжка на клиенти

Те са достъпни на всяка секунда за незабавен чат, незабавни отговори по телефона и билети, за които казват, че са средно около 10 минути за първия отговор.

SiteGround е шокираща с това колко бърза е те да реагират. Наистина е невероятно.

Получавате билети за поддръжка, попълнени по-бързо, отколкото можете да кажете „сървър“ и внимание към детайлите, които излизат отвъд и отвъд.

Те помагат с проблеми, от които не се нуждаят, и стигат до отстраняване на проблеми с WordPress за вас. Еха.

скорост

SiteGround предлага твърди дискове на всички хостинг планове и предлага подобрена производителност с NGINX, HTTP / 2, PHP7 и безплатен CDN.

Те имат плъгин SiteGround SuperCacher с много нива на кеширане и скорост. Можете да изберете какво ниво на изпълнение искате да получите това бебе да мърка възможно най-бързо.

стойност

Въпреки че цените може да са малко по-високи от другите хостове, множеството опции на SiteGround за разработчици и потребители на всички способности осигурява високо ниво на стойност.

Като цяло стойността от SiteGround е невероятна. Той върви главата до главата с Bluehost и го сваля лесно!

Характеристика

Офертата хостинг за най-различни приложения и услуги, предлага Joomla, WordPress и Magento теми, както и уроци за всеки. Те включват безплатни ежедневни резервни копия.

Престой / прекъсване: SiteGround предлага състояние в реално време, което ви позволява да тествате състоянието на вашия уеб сайт в реално време. Те предлагат 99,9965 процента годишна норма на ъптайм и 99,999 процента месечна норма на ъптайм. Центровете за данни са в Чикаго, Лондон, Амстердам и Сингапур. Техническият софтуер намалява времето за престой, като осигурява автоматично откриване в реално време и автоматизирана мигновена реакция. Те решават незабавно повече от 90 процента от проблемите с производителността на сървъра, без да е необходимо човешко взаимодействие.

SiteGround срещу A2 хостинг: Сравнение на скоростта

Сравнихме SiteGround и A2 хостинг в два сайта с почти идентично съдържание, от подобни теми, както от StudioPress, така и с подобни количества съдържание и текст. Това бяха резултатите:

siteground vs a2 хостинг тест за скорост на финала

siteground vs a2 хостинг тест за скорост на финала Тест за скорост на хостинг на SiteGround срещу A2

Имаме SiteGround отляво с обща оценка от 94% и A2 хостинг отдясно с общ резултат от 97%.

Обърнете внимание, че това е с приставки за кеширане, предоставени от всеки включен хост. За SiteGround използвахме техния SG SuperCacher с почти винаги включено ниво на кеширане и с A2 хостинг продължихме с техния Turbo план, до 20 пъти по-бърз.

На практическо ниво това са страхотни резултати и наистина показва, че и двете са звездни. Скоростите са толкова близки, че не би трябвало просто да избирам една над друга, чисто въз основа на минималната разлика в скоростта.

SiteGround срещу A2 хостинг: Какво е най-доброто за вас?

Както A2 хостинг, така и SiteGround предлагат уникални функции, които могат да приспособят бизнеса от всички размери. И двамата са насочени повече към разработчици или лица, които имат опит в разработването на уеб сайтове, но предлагат цялостна поддръжка и помощ на клиентите чрез уроци и отстраняване на проблеми за потребители с всички сили и способности.

Докато цената не трябва да бъде определящият фактор, A2 хостинг е насочена към малкия бизнес, компаниите за електронна търговия и физически лица. Голямото разнообразие от функции, предлагани за по-ниската цена, правят това солидна, надеждна опция. Те предлагат 30 различни персонализирани хостинг пакета, включително опции за CMS, CRM, планиране, аукцион, образование, електронна търговия и уеб разработка. Получете отстъпка за хостинг на A2 тук.

SiteGround е качествена опция за разработчици, които искат повече възможности за гъвкавост и персонализиране, търговци, които разчитат на постоянни времена на работа и малко време за престой, и търговци, които търсят надеждни продукти, които да предложат на разумна цена. Те имат напреднали технически наличности и бърза поддръжка на клиенти за поддържане на вашите сайтове. Заявете 60% отстъпка от SiteGround тук.

A2 хостинг преглед Резюме

По-долу е резюмето на пълния ни преглед на A2 хостинг.

A2 хостинг Редакционен преглед 4.6 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (2 гласове) Плюсове

 1. Невероятна поддръжка на клиенти
 2. Най-бързите скорости на пазара
 3. Удобство за потребителя
 4. Страхотни характеристики за цената
 5. Местен херос

Против

 1. Не е най-силното време
 2. Не за ловци на сделки
 3. Обслужването на клиенти има своите Off-Days

SummaryA2 уеб хостингът е толкова бърз и толкова надежден, че наистина превъзхожда конкурентите си в това отношение. Плюс това, те имат модерно усещане, което допринася за освежаващо хостинг изживяване. Ако искате инструменти за разработка, които всъщност разбират работния ви процес и служители на обслужването на клиентите, които наистина могат да ви срещнат там, където се намирате, A2 може просто да бъде домакин за вас. Споменахме ли, че те са наистина, наистина бързи? Support5Speed5Features5Value4Transparency4

SiteGround Review Recap

По-долу е резюмето на пълния ни преглед на SiteGround.

SiteGround Редакционен преглед 4.8 / 5 Рецензент {{reviewsOverall}} / 5 Потребители (254 гласове) Преглед на цените Професионалисти

 1. Удивително бърза поддръжка
 2. Страхотни цени
 3. Тонове функции
 4. Съвместимост на SiteGround WordPress

Против

 1. Скрити ограничения
 2. Само годишно ценообразуване
 3. Ограничения за хакерство / сигурност

SummarySiteGround е един от най-препоръчителните хостове за маркетолози, разработчици и собственици на сайтове, които търсят добър баланс между цена и стойност. Ценообразуването на SiteGround включва всички безплатни инструменти, които средният собственик на сайта може да се нуждае. Получавате екип за поддръжка предимно базиран в България, но това не е проблем за повечето англоезични граждани по света. Техният екип за поддръжка е един от най-бързите, които реагират в рамките на 5-15 минути на всеки час. WordGress хостингът на SiteGround разполага с поетапни функции и функции на WordPress git, които много изгодни хостове не предлагат. Support5Speed4.5Features5Value5Transparency4.5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector