A2 срещу GoDaddy.com Хостинг – Сравнете цените и плановете – май 2020 г.

Когато сравнявате две големи имена, дългогодишни домакински компании, може да е трудно да намерите индивидуалните черти и характеристики на всяка компания. Когато и двете компании предлагат голямо разнообразие от пакети, подобни гаранции за продължителност и опции за персонализиране правят решението още по-предизвикателно.


След като разберете от какво се нуждае вашият бизнес за вашия уеб сайт, ще бъде много по-лесно да вземете решение за идеалния хост на уебсайта. Сравняването на характеристиките на компанията, скоростта, продължителността и времето на престой и вписването на опцията в бюджета ви, ще ви помогне да вземете най-доброто възможно решение.

A2 хостинг

A2 хостингът е постоянно класиран избор за качество на хостинг от 2003 г. насам. Няколко източника отчитат неограниченото им дисково пространство и неограничената честотна лента като високо ценени функции.

 • Цени: A2 хостинг предлага множество опции за хостинг.
  • Споделен хостинг: Пакетите обикновено започват $ 7,99, но A2 хостингът предлага код на купон, който намалява цената до $ 3,92 на месец.
  • VPS хостинг: Пакетът за входно ниво започва от $ 5 на месец.
  • Хостинг за дистрибутори: От 19,99 долара преди купони, но наличните им кодове обикновено намаляват цената до 13,19 долара на месец.
  • Специализиран хостинг: Предварителната отстъпка от $ 119,99 на месец пада до $ 99,59 на месец след прилагането на купона.
 • Поддръжка на клиенти: A2 предлага денонощно обслужване на клиенти чрез телефонни обаждания, билети за сървър или чат на живо, клиентите хвалят тяхната услуга.
 • Скорост: Високопроизводителната платформа SwiftServer позволява на A2 хостинг им да предлагат Turbo пакети, които зареждат страниците ви до 20 пъти по-бързо. A2 хостингът също предлага твърди дискове на всички клиентски акаунти.
 • Стойност: Компанията включва SSD, cPanel достъп за всички споделени хостинг клиенти и голямо разнообразие от персонализирани опции за техния хостинг и препродажба на клиенти.
 • Характеристики: Те имат високо ниво на сигурност с антивирусна защита, автоматично създаване на резервно копие на сървъра, включен cPanel и множество възможности за избор на софтуер, интеграция на платформа и други, за да отговарят на всеки бизнес.
 • Време за престой / прекъсване: A2 хостинг обещава на клиентите 99,9 процента време за работа и позволява на клиентите да избират своя център за данни от сайтове в Мичиган, Амстердам и Сингапур.

GoDaddy

С повече от 14 милиона клиенти по целия свят, GoDaddy предоставя висококачествено обслужване на клиентите от близо 20 години. С изключително разумни цени в много страни и 99,9 процента време за работа, GoDaddy е много популярен избор за много различни клиенти.

 • Ценообразуване: GoDaddy има много ниски цени и често извършва продажби и специални оферти. Има няколко нива за техните хостинг опции.
  • Споделен хостинг: Те предлагат хостинг планове за Linux и Windows, които започват от $ 3,99 при продажба; обикновено плановете започват от $ 7,99 на месец.
  • Облачен хостинг: Първият ви месец е безплатен, а след това планът от 20 GB ограничава до $ 5 на месец; с най-висок план получавате 80GB за не повече от $ 80 на месец.
  • Хостинг за дистрибутори: Те предлагат две програми за дистрибутори: основен план за до 25 клиенти, който започва от $ 8,99 на месец и програма за реселлер, която поддържа неограничени клиенти, започващи от $ 14,99 на месец.
  • Специализиран хостинг: Специализираните IP планове започват от $ 5,99 на месец.
  • Виртуални частни сървъри: Linux плановете започват от $ 24,99 на месец, в продажба от $ 29,99 на месец; Плановете за Windows започват от $ 34,99 на месец, което е по-ниско от $ 39,99.
 • Поддръжка на клиенти: GoDaddy предлага денонощна поддръжка по телефона за голямо разнообразие от места и езици. Те също имат незабавен чат и подробна база данни, където можете да търсите информация. Има активни клиентски форуми и блогове за допълнителна помощ.
 • Скорост: GoDaddy не е най-бързият хост на пазара, но те осигуряват солидна бързина.
 • Стойност: GoDaddy има дългогодишен опит. Цените им са изключително ниски и осигуряват качествено обслужване на клиентите и силни функции за клиенти от цял ​​свят. Някои пакети могат също да предлагат рекламни или стокови снимки.
 • Характеристики: В допълнение към тяхната поддръжка за изграждане на уебсайтове и техния опит в търгове на домейни, те предоставят хостван имейл, уеб сайт, лого и дизайн на уебсайтове за електронна търговия, заедно с уроци, направете сам, сигурност и други опции за хостинг и сървър под тяхната програма Pro.
 • Време на престой / прекъсване: GoDaddy не публикува много по време на прекъсване и продължителност на работата си, но те гарантират 99,99% време за продължаване, спазвайки индустриалните стандарти. Те имат центрове за данни и места по целия свят и имат солидна история на постоянно добро обслужване.

Какво е най-доброто за теб?

Въпреки че и двете са хостинг компании, които са насочени към малкия бизнес, има някои големи разлики между A2 и GoDaddy. И двамата имат уникални функции и специалности, които им позволяват да предоставят услуги за големи и малки предприятия и имат програми, които могат да приемат потребители от всички сили и способности.

GoDaddy е добра опция за входно ниво за тези с ограничени бюджети или малко опит. Те имат програми за дистрибутори, филиали и организации с нестопанска цел. Те са домакини на повече от 65 милиона домейна, като предоставят трансфери, нови разширения, лични домейни и услуги за масово търсене. Създателят на уебсайтове, направен сам, е проектиран да помогне на нов потребител да се изправи и работи за кратък период от време.

A2 е по-добре ориентиран към средни компании, които имат опит с персонал и известни познания в уеб дизайна и хостинг нуждите. Повече от 30 персонализирани хостинг пакета и голямо разнообразие от функции за ценовата точка правят A2 солидна, надеждна опция.

За да разгледате още опции за хостинг, вижте нашата публикация на A2 хостинг срещу Siteground.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map