AWS хостинг срещу HostGator хостинг – Сравнете цените и плановете – май 2020 г.

AWS хостинг срещу HostGator хостинг – Сравнете цените и плановете – май 2020 г.

AWS хостинг срещу HostGator хостинг – Сравнете цените и плановете – май 2020 г.

Да си в началото на всеки страхотен списък не се случва просто. За да имаш името си в списъка, трябва да си много добър в каквото и да правиш. HostGator направи списъка на най-големите компании за уеб хостинг през тази година. Невероятната услуга, която предоставят за толкова малко разходи, играе огромна роля в тази награда. Тъй като те предлагат заплащане при ходене на хостинг планове, клиентите могат да изпробват услугата на HostGator без ангажимент за годишен план. Те не изискват никакви такси за стартиране или други ненужни такси, което прави възможно създаването на сайт в мрежата за по-малко от 10,00 долара.


Всички уебсайтове на HostGator са силно защитени от тяхното потребителско правило за защитна стена. Всеки сайт, който е домакин, е безопасен от DDoS хакерски атаки. Рамката на HostGator беше счетена за съвместима от Министерството на търговията в САЩ и те бяха сертифицирани от Safe Harbour от Европейската комисия.

Има няколко функции и екстри, предоставени чрез HostGator, които правят услугите им още по-ценни. Всеки сайт, който е домакин, се предлага с неограничени имейл акаунти. Те осигуряват дисково пространство с всеки план, който предлагат. Всеки план е оборудван и с лесен за използване инструмент за създаване на сайтове, което дава възможност на всеки да създаде и развие външния вид на сайт. Те дават на клиентите рекламни кредити, които могат да се използват през AdWords, Facebook, Google и Bing / Yahoo. Те предоставят полезни видеоклипове и SEO съвети, които правят възможно разпознаването на сайт в Google и Bing. Предлага се и скенер за черния списък на Google и злонамерен софтуер.

Независимо дали вършите най-добрата си работа през цялата нощ или сте в стаята и рано сутринта, HostGator винаги ще има на разположение някой, който да ви помогне. Те са известни с приятелската поддръжка на клиенти, която предоставят 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Те са достъпни чрез чат на живо, система за билети и по телефона. HostGator също така е предоставил над 650 статии за помощ и над 500 видео урока.

За да видите как HostGator съвпада с други хостинг услуги, вижте нашата публикация SiteGround срещу HostGator.

Amazon Web Services, известна иначе като AWS, е платформа за уеб услуги, която е базирана на облаци. Те предоставят на клиентите приложенията и други инструменти, необходими за създаване и разработване на онлайн приложения, проследяване на уеб данни, обработка на сървърно пространство и всички други задачи, за да се развие онлайн присъствие. На клиентите се предоставят множество опции да избират според индивидуалните си цели и това, което се опитват да постигнат чрез уебсайт. Ако клиентът се нуждае от допълнителни сървъри, за да осигури голяма корпоративна база данни или да създаде и обработи много приложения, на разположение е допълнително пространство за съхранение. Една компания може да ускори информацията, която им е необходима за изпращане или получаване чрез услуги за доставка на съдържание, предоставяни чрез AWS. Това както ще увеличи приходите, така и ще премахне времето за прекъсване. Мониторингът на използването на данни и неговата ефективност са услуги, предоставяни от AWS, които предоставят обратна връзка в реално време за работата на конкретен уебсайт. Това прави и клиента запознат с всички промени, които биха могли да подобрят сайта му и неговата ефективност.

Основният пакет, предоставен чрез AWS, се предлага с безплатен хостинг. Този пакет обаче не включва помощта и налична поддръжка към клиентите на Amazon Web Service. Трябва да се отбележи, че по-голямата част от клиентите, които започват с основния пакет, завършват надстройката много бързо. Изглежда, че това е продължаваща тенденция при всеки пакет, който AWS предоставя. Тези планове могат да надхвърлят 45 долара на месец в зависимост от използването. HostGator предлага месечни пакети само за $ 4,00, които са стандартни със своя 24/7 екип за поддръжка. Те също предлагат дълъг списък с други функции с този план.

Като се има предвид, числата все още са невероятно в полза на AWS. Според datanyze.com, HostGator идва на 36 място, колкото е броят на хостваните сайтове, докато Amazon хостинг услугите са на 2-ро място. Според изследванията, предоставени от Datanyze, HostGator е отговорен за 17 570 обекта. AWS е домакин на над 1 милион. През целия месец април 2016 г. AWS добави над 38 000 сайта, докато HostGator само увеличи броя им с 634.

Аз лично нямам опит с нито една от тези две компании. Формирах мнение по няколкото статии, които прочетох. AWS има далеч по-добри числа от GatorHost. Те също са международна компания, която вложи много време и усилия в тяхната марка и репутация. Харесва ми идеята за помощта и поддръжката, която HostGator предоставя независимо от пакета, който клиентът избере. Мисля, че някой в ​​маркетинговата или развиващата се професия би оценил подкрепата, която се предлага с HostGator. Ако бях собственик на малък бизнес, бих бил по-готов да инвестирам времето и парите си в компания с подобно мислене. Личният ми опит винаги е бил по-добри работни отношения с по-малките компании. По-големите корпорации понякога могат да ни сплашат и те не винаги показват едно и също ниво на уважение и признателност към нас по-малките момчета

За да видите как AWS се изправя срещу други хостинг услуги, вижте нашата AWS срещу BlueHost публикацията. За да проучите още опции за хостинг, вижте нашата публикация на DreamHost срещу IPage.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector