Bluehost срещу DreamHost 2020: Сравнете цените, функциите и още

И Bluehost, и DreamHost са древни в интернет години. Те станаха домакини на масовия пазар със стотици хиляди клиенти, но кое е по-добре? Сравняваме ценообразуване, бързина, функции и други, за да ви помогнем да вземете решение.

ЦЕНИТЕ  |  СТОЙНОСТПОДДЪРЖА  |  непрекъсната работа  |  SPEED  |  ХАРАКТЕРИСТИКА  |  ЗАКЛЮЧЕНИЕ  


Bluehost е една от най-популярните хостинг компании в целия свят, но дали е точно за вас? С разпознаването на име и подобрената поддръжка на клиенти, това е солиден избор за начинаещи.

4.5

рецензент

4.6

Потребители (12 гласа)

СРЕЩУ

DreamHost е още една от онези големи, евтини споделени хостинг компании, които просто съществуват завинаги. Основана през 1996 г., те имат някои доволни клиенти, които ще станат 20+ години. Ако търсите евтин хостинг на масовия пазар, DreamHost е един от най-добрите.

3.9

рецензент

3.8

Потребители 

Ценообразуване

Резултат: 4.5

Bluehost има някои от най-достъпните цени за начално ниво, като споделеният хостинг е най-популярен на най-ниските цени. Отнехме половин точка за ценообразуване поради 3-годишния срок, необходим за най-добрата сделка, но като цяло става въпрос за толкова евтино, колкото се получава:

SharedWordPressVPS
Продажна цена$ 2.95 / месец$ 19.95 / месец$ 18.99 / месец
Нормална цена$ 7.99 / месец$ 29.99 / месец$ 29.99 / месец
Най-доброто заначинаещиWordPressБизнесът

Вижте цените

Резултат: 4.5

DreamHost беше по-скъп от другите споделени хостове, но сега те са най-евтините. С годишен споделен хостинг план можете да влезете във вратата само на $ 2,59 на месец. Ако не искате ангажимента, можете да ходите месечно само $ 4,95 на месец. Най-добрата част? DreamHost не повишава цената върху вас след първоначалния период – те са евтини и справедливи навсякъде.

SharedDreamPressVPS Business
Годишна цена$ 2.59 / месец$ 16.95 / месец$ 27.50 / месец
Месечна цена$ 4.95 / месец$ 19.95 / месец$ 30.00 / месец
Най-доброто заначинаещиМеждинни WordPress сайтовеОтглеждане на малки предприятия

Вижте цените

стойност

Резултат: 4.5

Според нас Bluehost е огромна ценност. С цените, започващи от едва 2,95 долара на месец (промо цена), вие все още получавате подкрепа на много голяма компания с очакваната поддръжка на клиенти и качество на обслужването. Някои от най-добрите функции, включени в ценообразуването на стартовите дъски, които добавят към стойността, са непроменена честотна лента, безплатен SSL сертификат и 50 SSD в хранилището.

Смятаме, че споделеният хостинг плюс е по-добра сделка неограничен включени уебсайтове, неограничено място за съхранение и неограничен домейн. Преминавайки към други планове, ще видите като цяло страхотна стойност за парите, които харчите. Наистина няма да получите супер премиум функции, но стойността ще бъде много висока. 

Резултат: 4.5

Когато става въпрос за стойност, DreamHost е един от най-добрите. Ниските цени в комбинация с полезни функции и супер щедра гаранция за връщане на парите в 97 дни е печалба за малкия бизнес.

Плюс това, те предлагат неограничена честотна лента, безплатни имена на домейни, безплатни SSL сертификати и ви компенсират за спадове в продължения. Те наистина предоставят едно от най-добрите налични споразумения за обслужване.

В сравнение с Bluehost и HostGator, DreamHost излиза силно. Единственият хост с предложение за по-добра стойност може да бъде SiteGround.

Поддръжка на клиенти

Резултат: 3.5

Поддръжката на клиентите на Bluehost е смесена чанта. Някои скорошни рецензенти никога не са имали проблем, други имат истории да чакат дълго време и да получават поддръжка на subpar.

С денонощна поддръжка както чрез телефон, така и чрез чат на живо – винаги можете да ги намерите. За разлика от други, по-премиум, поддръжка обаче може да не получите най-висококачествената технология, нито най-бързата услуга.

Повече информация

Резултат: 3.5

Една област, която DreamHost просто не е идеална, е поддръжката на клиенти. Поддръжката се предоставя чрез имейл и чат на живо или можете да заявите обратно повикване. Хм, вид драскач по главата. Те нямат поддръжката 24/7/365, която имат повечето хостинг компании.

Освен това, дори докато сте на сайта като потенциален клиент, ви казват да се връщате в работно време. Реалността е, че поддръжката на хостинг е денонощна работа – а DreamHost не е до гуша.

Повече информация

Хостинг Uptime

Резултат: 4.5

Отчетите в мрежата показват, че Bluehost ъптайм е доста силен от 99.99% до 100%.

Трудно е обаче да се намери дали предлагат някаква конкретна гаранция за продължаване на времето като HostGator (сестринска компания) прави. Техен страница за споразумение за актуализация на сървъра само обещава неясни обещания за по-малко от 15 минути престой преди да бъде определен. 

Тяхната споделена хостинг страница не прави препратки към конкретно обещание за ъптайм. Така че дори и със страхотни доклади за продължаване на работата с минимален престой, ние ги докосваме половин точка поради липса на прозрачност по този въпрос.

Резултат: 4.0

Доклади в уеб шоуто DreamHost ъптайм е доста силен от 99,99% до 100%.

Най-добрата част? Тяхната 100% гаранция за продължаване. Ако по някаква причина уебсайтът ви е отпаднал, те ще кредитират акаунта ви с един ден безплатен хостинг за всеки час, в който е намален.

Хубавото е, че продължителността им през последната година е била около 99,98% средно – така че не очаквайте нужда от парични средства в този кредит.

скорост

Резултат: 3.5

През последните години Bluehost постигна значителен напредък в скоростта. Имаше редица оплаквания от потребители, но те подобриха хардуера си, за да вземат това сериозно.

Все пак трябва само да се покажете кикотене за да видите тонове оплаквания. Сега много проблеми със скоростта идват от цялостната настройка на уебсайта ви, а не само от хостинга, така че не забравяйте да вземете това предвид. Bluehost също има много клиенти, така че трябва да има оплаквания. 

Bluehost направи почетните споменавания в нашата най-бърза уеб страница за сравнение на уеб хостинг. Проверете тази публикация, ако се нуждаете от максималната скорост на сайта.

Резултат: 4.0

DreamHost има страхотни отчети за скоростта и е солидно в първите 25% от хостовете, що се отнася до времето за зареждане. Те не се фокусират върху него като основна характеристика, но не виждате много оплаквания от клиенти.

В своя DreamPress план са оптимизирали своите бази данни само за WordPress, както и внедряват Memcache. Така че те имат предвид със сигурност със сигурност. Не забравяйте да разговаряте с тяхната подкрепа, ако това ви вълнува огромно.

Характеристика

Резултат: 3.5

Bluehost има всички основни функции, които трябва да започнете, и много достъпен начин за стартиране на блогърите. Те включват безплатен SSL от Let’s Encrypt, който е задължителен, както и непроменена честотна лента.

Въпреки това, когато сравнявате с други компании като SiteGround и A2 хостинг, Bluehost липсва някои допълнителни функции, които са много полезни. Едно оплакване е фактът, че трябва да плащате за миграции, което е досадно.

Освен това трябва да надстроите някои от по-скъпите споделени планове като Choice Plus и Pro, за да получите резервни копия на сайта – които са от решаващо значение за всеки сайт.

Вижте всички функции

Резултат: 4.0

Паунд за лира, DreamHost предлага някои от най-добрите функции на всяка евтина хостинг компания. Най-евтиният им споделен план включва безплатен домейн, неограничена честотна лента, предварително инсталиран WordPress и безплатен SSL сертификат. Техният хостинг на DreamPress WordPress е силно предложение за пълнофункционален WordPress хостинг, който може да се конкурира на някакво ниво с WP Engine и Kinsta.

Не получавате безплатни миграции и пропускате 24-часова поддръжка по телефона, която предлагат други хостове, така че трябва да ги свържем. Като цяло – страхотен домакин, страхотни функции.

Вижте всички функции

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map