Bluehost срещу GoDaddy 2020: Сравнете цените, функциите и още

Bluehost срещу GoDaddy 2020: Сравнете цените, функциите и още

Bluehost срещу GoDaddy 2020: Сравнете цените, функциите и още

Bluehost срещу GoDaddy: два хоста на имена, които рекламират силно за широката публика. Добър ли е някой от двамата? Смятаме, че и двете могат да бъдат добре отправна точка за начинаещи или тези, които искат най-евтиния хостинг. Ако имате много домейни в GoDaddy и работите с начинаещ уебсайт, може да е добре да се придържате към тях. Ако търсите хостинг за начинаещи, Bluehost е по-специализиран на този фронт. Така или иначе бихме препоръчали SiteGround и над двете.

ЦЕНИТЕ  |  СТОЙНОСТПОДДЪРЖА  |  непрекъсната работа  |  SPEED  |  ХАРАКТЕРИСТИКА  |  ЗАКЛЮЧЕНИЕ  


Bluehost е една от най-популярните хостинг компании в целия свят, но дали е точно за вас? С разпознаването на име и подобрената поддръжка на клиенти, това е солиден избор за начинаещи.

4.5

рецензент

4.6

Потребители (12 гласа)

СРЕЩУ

GoDaddy не се нуждае от въведение – вероятно е най-признатият доставчик на име на хостове и домейни в света. Като се казва, това е нещо като McDonald’s на хостинга – евтин, масов пазар, но не изключително добър. В сравнение с всеки друг домакин, другият хост обикновено печели. Като се има предвид, ако сте лоялен домейн GoDaddy, може да си струва да се придържате към тях за малки проекти и изключителна телефонна поддръжка.

3.4

рецензент

4.1

Потребители (26 гласа)

Ценообразуване

Резултат: 4.5

Bluehost има някои от най-достъпните цени за начално ниво, като споделеният хостинг е най-популярен на най-ниските цени. Отнехме половин точка за ценообразуване поради 3-годишния срок, необходим за най-добрата сделка, но като цяло става въпрос за толкова евтино, колкото се получава:

SharedWordPressVPS
Продажна цена$ 2.95 / месец$ 19.95 / месец$ 18.99 / месец
Нормална цена$ 7.99 / месец$ 29.99 / месец$ 29.99 / месец
Най-доброто заначинаещиWordPressБизнесът

Вижте цените

Резултат: 5.0

Цените на GoDaddy са много ниски и чудесни за начинаещи. С промоции, предлагащи икономичен хостинг от едва $ 1 / месец, хостингът е практически безплатен. Едно нещо, което трябва да се внимава, обаче, са процентите на подновяване. След като първият ви период приключи, икономията на хостинг скача до $ 8,99 на месец, така че внимавайте за заключването.

EconomyDeluxeUltimate
Продажна цена$ 1.00 / месец$ 7.99 / месец$ 12.99 / месец
Нормална цена$ 8.99 / месец$ 11.99 / месец$ 16.99 / месец
Най-доброто заначинаещиМалък бизнесСайтове с висок трафик

Вижте цените

стойност

Резултат: 4.5

Според нас Bluehost е огромна ценност. С цените, започващи от едва 2,95 долара на месец (промо цена), вие все още получавате подкрепа на много голяма компания с очакваната поддръжка на клиенти и качество на обслужването. Някои от най-добрите функции, включени в ценообразуването на стартовите дъски, които добавят към стойността, са непроменена честотна лента, безплатен SSL сертификат и 50 SSD в хранилището.

Смятаме, че споделеният хостинг плюс е по-добра сделка неограничен включени уебсайтове, неограничено място за съхранение и неограничен домейн. Преминавайки към други планове, ще видите като цяло страхотна стойност за парите, които харчите. Наистина няма да получите супер премиум функции, но стойността ще бъде много висока. 

Резултат: 4.0

Стойността на GoDaddy е доста добра за това, което получавате. Плащате с отстъпка цени за домакин на масовия пазар. Например, това, което получавате с икономическия план (в продажба сега за $ 1 / месец), е 1 уебсайт, нерегламентирана честотна лента и 100 GB хранилище и безплатен домейн. Дори когато цената скочи до пълна цена от 8,99 долара на месец, това все още е прилична стойност. Като се има предвид, че бихме препоръчали да отидете на Deluxe, тъй като получавате неограничени уебсайтове и съхранение (в рамките на причина).

Всички планове включват поддръжка 24/7, което е задължително, както и мониторинг на сигурността и защита на DDoS.

Два големи проблема с тези GoDaddy споделени хостинг планове: безплатен SSL сертификат, който се превръща в индустриален стандарт, както и ограничение за 1 GB за бази данни. Ако използвате WordPress и имате няколко висококачествени снимки, можете бързо да надхвърлите този лимит на базата данни. Поради тези две причини ние поставяме GoDaddy пълна точка.

Поддръжка на клиенти

Резултат: 3.5

Поддръжката на клиентите на Bluehost е смесена чанта. Някои скорошни рецензенти никога не са имали проблем, други имат истории да чакат дълго време и да получават поддръжка на subpar.

С денонощна поддръжка както чрез телефон, така и чрез чат на живо – винаги можете да ги намерите. За разлика от други, по-премиум, поддръжка обаче може да не получите най-висококачествената технология, нито най-бързата услуга.

Повече информация

Резултат: 4.0

GoDaddy се гордее със своята 24/7 поддръжка за телефон, което напълно има смисъл от тяхната база за масови пазари. Едно от слабите места беше фактът, че телефонът беше единственият начин да се свържете с тях. Оттогава те промениха това и сега предлагат поддръжка за чат, която много интернет глупаци предпочитат.

Поддръжката по телефона обикновено е с по-високо качество, тъй като те подреждат гонитбата и могат да отговорят по-бързо на вашите въпроси. Открих, че поддръжката за чат се свързва бързо, но трябва да прескочите някои обръчи, включително да въведете своя пинов номер и да чакате отговора им. Качеството на поддръжката обикновено е бързи отговори, за разлика от SiteGround, където те предоставят пълни решения. Като цяло добра подкрепа, но не перфектна. 

Повече информация

Хостинг Uptime

Резултат: 4.5

Отчетите в мрежата показват, че Bluehost ъптайм е доста силен от 99.99% до 100%.

Трудно е обаче да се намери дали предлагат някаква конкретна гаранция за продължаване на времето като HostGator (сестринска компания) прави. Техен страница за споразумение за актуализация на сървъра само обещава неясни обещания за по-малко от 15 минути престой преди да бъде определен. 

Тяхната споделена хостинг страница не прави препратки към конкретно обещание за ъптайм. Така че дори и със страхотни доклади за продължаване на работата с минимален престой, ние ги докосваме половин точка поради липса на прозрачност по този въпрос.

Резултат: 3.5

Продължителността на GoDaddy е доста добра, често е 99,95% или по-добра. Отзивите от потребители в мрежата са различни, но обикновено продължителността / времето за престой не се повдига като основен проблем.

GoDaddy има a гаранция за актуализация на сървъра (предупреждение – легален жаргон!) – но обхваща само 99,90% (липсва .09 там) – което означава, че хостингът ви може да бъде за 43 минути на месец и те смятат това за нормално. Представете си уебсайта си надолу по време на решаващ период за пазаруване за почти час! Освен това GoDaddy ви дава само 5% кредит обратно – което може да е само стотинки. Смятаме, че трябва да имат по-високи стандарти и да кредитират цял ​​месец.

скорост

Резултат: 3.5

През последните години Bluehost постигна значителен напредък в скоростта. Имаше редица оплаквания от потребители, но те подобриха хардуера си, за да вземат това сериозно.

Все пак трябва само да се покажете кикотене за да видите тонове оплаквания. Сега много проблеми със скоростта идват от цялостната настройка на уебсайта ви, а не само от хостинга, така че не забравяйте да вземете това предвид. Bluehost също има много клиенти, така че трябва да има оплаквания. 

Bluehost направи почетните споменавания в нашата най-бърза уеб страница за сравнение на уеб хостинг. Проверете тази публикация, ако се нуждаете от максималната скорост на сайта.

Резултат: 3.5

GoDaddy попада в средата на пакета, доколкото тества скоростта. Те се опитват да ви препродадат към техния краен план за получаване на повече мощност и скорост на обработка, което ме трие по грешен начин. Икономическите планове също се нуждаят от скорост!

На кикотене GoDaddy наистина получава много измамни оплаквания, но честно казано очакваше повече за домакин на тази популярна.

GoDaddy не направи списъка на най-бързия ни уеб хостинг. Проверете този пост, ако искате да отидете с победител.

Характеристика

Резултат: 3.5

Bluehost има всички основни функции, които трябва да започнете, и много достъпен начин за стартиране на блогърите. Те включват безплатен SSL от Let’s Encrypt, който е задължителен, както и непроменена честотна лента.

Въпреки това, когато сравнявате с други компании като SiteGround и A2 хостинг, Bluehost липсва някои допълнителни функции, които са много полезни. Едно оплакване е фактът, че трябва да плащате за миграции, което е досадно.

Освен това трябва да надстроите някои от по-скъпите споделени планове като Choice Plus и Pro, за да получите резервни копия на сайта – които са от решаващо значение за всеки сайт.

Вижте всички функции

Резултат: 3.5

Не е голям фен на функциите на GoDaddy в основните планове. Повечето хора започват сайтовете си в WordPress тези дни и докато GoDaddy има хостинг на WordPress, отново трябва да надстроите, за да получите например WordPress постановка. В хода на планове за икономика на GoDaddy не получавате безплатен SSL, не получавате резервни копия и те не правят миграции.

Докато GoDaddy има някои персонализирани инструменти, които са изградили, за такава голяма компания очаквам да предлагат повече функции, отколкото по-малък, хост на скраппиери като SiteGround – но те трябва да печелят. Като цяло характеристиките са добре, не са страхотни.

Вижте всички функции

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector