DreamHost срещу GoDaddy 2020: Сравнете цените, функциите и още

DreamHost и GoDaddy: два uber-популярни хоста с милиони клиенти. DreamHost има много лоялни клиенти и предлага страхотна стойност за справедлива цена. GoDaddy има денонощна поддръжка по телефона и промоционално хостинг от $ 1 на месец, което е трудно да се преодолее. С кое трябва да отидете?

ЦЕНИТЕ  |  СТОЙНОСТПОДДЪРЖА  |  непрекъсната работа  |  SPEED  |  ХАРАКТЕРИСТИКА  |  ЗАКЛЮЧЕНИЕ  


DreamHost е още една от онези големи, евтини споделени хостинг компании, които просто съществуват завинаги. Основана през 1996 г., те имат някои доволни клиенти, които ще станат 20+ години. Ако търсите евтин хостинг на масовия пазар, DreamHost е един от най-добрите.

3.9

рецензент

3.8

Потребители 

СРЕЩУ

GoDaddy не се нуждае от въведение – вероятно е най-признатият доставчик на имена на хостове и домейни в света. Като се казва, това е нещо като McDonald’s на хостинга – евтин, масов пазар, но не изключително добър. В сравнение с всеки друг домакин, другият хост обикновено печели. Като се има предвид, ако сте лоялен домейн GoDaddy, може да си струва да се придържате към тях за малки проекти и изключителна телефонна поддръжка.

3.4

рецензент

4.1

Потребители (26 гласа)

Ценообразуване

Резултат: 4.5

DreamHost беше по-скъп от другите споделени хостове, но сега те са най-евтините. С годишен споделен хостинг план можете да влезете във вратата само на $ 2,59 на месец. Ако не искате ангажимента, можете да ходите месечно само $ 4,95 на месец. Най-добрата част? DreamHost не повишава цената върху вас след първоначалния период – те са евтини и справедливи навсякъде.

SharedDreamPressVPS Business
Годишна цена$ 2.59 / месец$ 16.95 / месец$ 27.50 / месец
Месечна цена$ 4.95 / месец$ 19.95 / месец$ 30.00 / месец
Най-доброто заначинаещиМеждинни WordPress сайтовеОтглеждане на малки предприятия

Вижте цените

Резултат: 5.0

Цените на GoDaddy са много ниски и чудесни за начинаещи. С промоции, предлагащи икономичен хостинг от едва $ 1 / месец, хостингът е практически безплатен. Едно нещо, което трябва да се внимава, обаче, са процентите на подновяване. След като първият ви период приключи, икономията на хостинг скача до $ 8,99 на месец, така че внимавайте за заключването.

EconomyDeluxeUltimate
Продажна цена$ 1.00 / месец$ 7.99 / месец$ 12.99 / месец
Нормална цена$ 8.99 / месец$ 11.99 / месец$ 16.99 / месец
Най-доброто заначинаещиМалък бизнесСайтове с висок трафик

Вижте цените

стойност

Резултат: 4.5

Когато става въпрос за стойност, DreamHost е един от най-добрите. Ниските цени в комбинация с полезни функции и супер щедра гаранция за връщане на парите в 97 дни е печалба за малкия бизнес.

Плюс това, те предлагат неограничена честотна лента, безплатни имена на домейни, безплатни SSL сертификати и ви компенсират за спадове в продължения. Те наистина предоставят едно от най-добрите налични споразумения за обслужване.

В сравнение с Bluehost и HostGator, DreamHost излиза силно. Единственият хост с предложение за по-добра стойност може да бъде SiteGround.

Резултат: 4.0

Стойността на GoDaddy е доста добра за това, което получавате. Плащате с отстъпка цени за домакин на масовия пазар. Например, това, което получавате с икономическия план (в продажба сега за $ 1 / месец), е 1 уебсайт, нерегламентирана честотна лента и 100 GB хранилище и безплатен домейн. Дори когато цената скочи до пълна цена от 8,99 долара на месец, това все още е прилична стойност. Като се има предвид, че препоръчваме да отидете на Deluxe, тъй като получавате неограничени уебсайтове и съхранение (в рамките на причина).

Всички планове включват поддръжка 24/7, което е задължително, както и мониторинг на сигурността и защита на DDoS.

Два големи проблема с тези GoDaddy споделени хостинг планове: безплатен SSL сертификат, който се превръща в индустриален стандарт, както и ограничение за 1 GB за бази данни. Ако използвате WordPress и имате няколко висококачествени снимки, можете бързо да надхвърлите този лимит на базата данни. Поради тези две причини ние поставяме GoDaddy пълна точка.

Поддръжка на клиенти

Резултат: 3.5

Една област, която DreamHost просто не е идеална, е поддръжката на клиенти. Поддръжката се предоставя чрез имейл и чат на живо или можете да заявите обратно повикване. Хм, вид драскач по главата. Те нямат поддръжката 24/7/365, която имат повечето хостинг компании.

Освен това, дори докато сте на сайта като потенциален клиент, ви казват да се връщате в работно време. Реалността е, че поддръжката на хостинг е денонощна работа – а DreamHost не е до гуша.

Повече информация

Резултат: 4.0

GoDaddy се гордее със своята 24/7 поддръжка за телефон, което напълно има смисъл от тяхната база за масови пазари. Едно от слабите места беше фактът, че телефонът беше единственият начин да се свържете с тях. Оттогава те промениха това и сега предлагат поддръжка за чат, която много интернет глупаци предпочитат.

Поддръжката по телефона обикновено е с по-високо качество, тъй като те подреждат гонитбата и могат да отговорят по-бързо на вашите въпроси. Открих, че поддръжката за чат се свързва бързо, но трябва да прескочите някои обръчи, включително да въведете своя пинов номер и да чакате отговора им. Качеството на поддръжката обикновено е бързи отговори, за разлика от SiteGround, където те предоставят пълни решения. Като цяло добра подкрепа, но не перфектна. 

Повече информация

Хостинг Uptime

Резултат: 4.0

Доклади в уеб шоуто DreamHost ъптайм е доста силен от 99,99% до 100%.

Най-добрата част? Тяхната 100% гаранция за продължаване. Ако по някаква причина уебсайтът ви е отпаднал, те ще кредитират акаунта ви с един ден безплатен хостинг за всеки час, в който е намален.

Хубавото е, че продължителността им през последната година е била около 99,98% средно – така че не очаквайте нужда от парични средства в този кредит.

Резултат: 3.5

Продължителността на GoDaddy е доста добра, често е 99,95% или по-добра. Отзивите от потребители в мрежата са различни, но обикновено продължителността / времето за престой не се повдига като основен проблем.

GoDaddy има a гаранция за актуализация на сървъра (предупреждение – легален жаргон!) – но обхваща само 99,90% (липсва .09 там) – което означава, че хостингът ви може да бъде за 43 минути на месец и те смятат това за нормално. Представете си уебсайта си надолу по време на решаващ период за пазаруване за почти час! Освен това GoDaddy ви дава само 5% кредит обратно – което може да е само стотинки. Смятаме, че трябва да имат по-високи стандарти и да кредитират цял ​​месец.

скорост

Резултат: 4.0

DreamHost има страхотни отчети за скоростта и е солидно в първите 25% от хостовете, що се отнася до времето за зареждане. Те не се фокусират върху него като основна характеристика, но не виждате много оплаквания от клиенти.

В своя DreamPress план са оптимизирали своите бази данни само за WordPress, както и внедряват Memcache. Така че те имат предвид със сигурност със сигурност. Не забравяйте да разговаряте с тяхната подкрепа, ако това ви вълнува огромно.

Резултат: 3.5

GoDaddy попада в средата на пакета, доколкото тества скоростта. Те се опитват да ви препродадат към техния краен план за получаване на повече мощност и скорост на обработка, което ме трие по грешен начин. Икономическите планове също се нуждаят от скорост!

На кикотене GoDaddy наистина получава много измамни оплаквания, но честно казано очакваше повече за домакин на тази популярна.

GoDaddy не направи списъка на най-бързия ни уеб хостинг. Проверете този пост, ако искате да отидете с победител.

Характеристика

Резултат: 4.0

Паунд за лира, DreamHost предлага някои от най-добрите функции на всяка евтина хостинг компания. Най-евтиният им споделен план включва безплатен домейн, неограничена честотна лента, предварително инсталиран WordPress и безплатен SSL сертификат. Техният хостинг на DreamPress WordPress е силно предложение за пълнофункционален WordPress хостинг, който може да се конкурира на някакво ниво с WP Engine и Kinsta.

Не получавате безплатни миграции и пропускате 24-часова поддръжка по телефона, която предлагат други хостове, така че трябва да ги свържем. Като цяло – страхотен домакин, страхотни функции.

Вижте всички функции

Резултат: 3.5

Не е голям фен на функциите на GoDaddy в основните планове. Повечето хора започват сайтовете си в WordPress тези дни и докато GoDaddy има хостинг на WordPress, отново трябва да надстроите, за да получите например WordPress постановка. В хода на планове за икономика на GoDaddy не получавате безплатен SSL, не получавате резервни копия и те не правят миграции.

Докато GoDaddy има някои персонализирани инструменти, които са изградили, за такава голяма компания очаквам да предлагат повече функции, отколкото по-малък, хост на скраппиери като SiteGround – но те трябва да печелят. Като цяло характеристиките са добре, не са страхотни.

Вижте всички функции

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map