DreamHost срещу HostGator 2020: Сравнете цените, функциите и още

Двама гризани ветерани в хостинг света: DreamHost и HostGator. DreamHost остава независим и предлага голяма стойност за справедлива цена. HostGator има безплатни миграции и повече часове за поддръжка, също с много евтини цени. Като цяло ще е близо – нека сравним.

ЦЕНИТЕ  |  СТОЙНОСТПОДДЪРЖА  |  непрекъсната работа  |  SPEED  |  ХАРАКТЕРИСТИКА  |  ЗАКЛЮЧЕНИЕ  


DreamHost е още една от онези големи, евтини споделени хостинг компании, които просто съществуват завинаги. Основана през 1996 г., те имат някои доволни клиенти, които ще станат 20+ години. Ако търсите евтин хостинг на масовия пазар, DreamHost е един от най-добрите.

3.9

рецензент

3.8

Потребители 

СРЕЩУ

С над 1 милион уебсайтове, хоствани, HostGator е бегемот. HostGator е чудесен стартов хост за тези, които търсят евтин хостинг с някои много разширени функции.

3.8

рецензент

4.2

Потребители (11 гласа)

Ценообразуване

Резултат: 4.5

DreamHost беше по-скъп от другите споделени хостове, но сега те са най-евтините. С годишен споделен хостинг план можете да влезете във вратата само на $ 2,59 на месец. Ако не искате ангажимента, можете да ходите месечно само $ 4,95 на месец. Най-добрата част? DreamHost не повишава цената върху вас след първоначалния период – те са евтини и справедливи навсякъде.

SharedDreamPressVPS Business
Годишна цена$ 2.59 / месец$ 16.95 / месец$ 27.50 / месец
Месечна цена$ 4.95 / месец$ 19.95 / месец$ 30.00 / месец
Най-доброто заначинаещиМеждинни WordPress сайтовеОтглеждане на малки предприятия

Вижте цените

Резултат: 4.5

HostGator разполага с голям избор от планове, всичко – от споделен хостинг на бин до изгоден хостинг до VPS. HostGator е много агресивен по отношение на цените си, като дава огромни отстъпки, тъй като изглежда да спечели пазарен дял. Тяхната амбиция е ваша полза:

SharedWordPressVPS
Продажна цена$ 2.75 / месец$ 5.95 / месец$ 29.95 / месец
Нормална цена$ 10.95 / месец$ 14.95 / месец$ 89.95 / месец
Най-доброто заначинаещиWordPress сайтовеСайтове за растеж

Вижте цените

стойност

Резултат: 4.5

Когато става въпрос за стойност, DreamHost е един от най-добрите. Ниските цени в комбинация с полезни функции и супер щедра гаранция за връщане на парите в 97 дни е печалба за малкия бизнес.

Плюс това, те предлагат неограничена честотна лента, безплатни имена на домейни, безплатни SSL сертификати и ви компенсират за спадове в продължения. Те наистина предоставят едно от най-добрите налични споразумения за обслужване.

В сравнение с Bluehost и HostGator, DreamHost излиза силно. Единственият хост с предложение за по-добра стойност може да бъде SiteGround.

Резултат: 4.5

HostGator предлага невероятна стойност за цените си. Истински не е толкова силен като SiteGround, който е най-любимият, но HostGator ще ви вкара във вратата много изгодно.

Като цяло той има много силна стойност, защото за това, което плащате, получавате много функции, като безплатни миграции, нерегламентирана честотна лента и поддръжка 24/7/365.

Там, където не виждаме силна стойност, е, когато те таксуват за екстри, които другите включват безплатно, като архивиране – които са от решаващо значение за здравето на вашия сайт. Те също така искат да таксуват допълнително за още по-добра продължителност, което според нас трябва да бъде основна функция, включена във всички планове, без значение колко евтино.

Поддръжка на клиенти

Резултат: 3.5

Една област, която DreamHost просто не е идеална, е поддръжката на клиенти. Поддръжката се предоставя чрез имейл и чат на живо или можете да заявите обратно повикване. Хм, вид драскач по главата. Те нямат поддръжката 24/7/365, която имат повечето хостинг компании.

Освен това, дори докато сте на сайта като потенциален клиент, ви казват да се връщате в работно време. Реалността е, че поддръжката на хостинг е денонощна работа – а DreamHost не е до гуша.

Повече информация

Резултат: 3

HostGator проверява всички кутии на повърхността с тяхната поддръжка: 24/7 и 365 дни в годината. Чрез чат и по телефон. Но клиентите разказват различна история.

Има много оплаквания от бавни реакции, некомпетентен персонал и цялостна под-номинална поддръжка. Има много хора, които нямат оплаквания, затова ви препоръчваме да изпробвате тяхната подкрепа преди да купите.

Повече информация

Хостинг Uptime

Резултат: 4.0

Доклади в уеб шоуто DreamHost ъптайм е доста силен от 99,99% до 100%.

Най-добрата част? Тяхната 100% гаранция за продължаване. Ако по някаква причина уебсайтът ви е отпаднал, те ще кредитират акаунта ви с един ден безплатен хостинг за всеки час, в който е намален.

Хубавото е, че продължителността им през последната година е била около 99,98% средно – така че не очаквайте нужда от парични средства в този кредит.

Резултат: 4.5

С над 99,5% време на работа, в зависимост от източника, няма много какво да се оплаквате с HostGator.

В допълнение, HostGator предлага безплатен месец на хостинг, ако те паднат под 99,9% гаранция.

Докирахме ги на половин точка, защото имаше някои случайни оплаквания от потребителите, а също така предпочитаме да виждаме 99,99% време за продължаване за доставчици на най-добри в класа.

скорост

Резултат: 4.0

DreamHost има страхотни отчети за скоростта и е солидно в първите 25% от хостовете, що се отнася до времето за зареждане. Те не се фокусират върху него като основна характеристика, но не виждате много оплаквания от клиенти.

В своя DreamPress план са оптимизирали своите бази данни само за WordPress, както и внедряват Memcache. Така че те имат предвид със сигурност със сигурност. Не забравяйте да разговаряте с тяхната подкрепа, ако това ви вълнува огромно.

Резултат: 3.0 

Споделеният хостинг обикновено има проблеми със скоростта, чисто на базата на по-ниската цена на хостинга. HostGator е твърдо в средата на пакета, що се отнася до скоростта. Когато търсите кикотене, не виждате толкова оплаквания, колкото други споделени хостове като Bluehost, което е добър анекдотичен знак.

Ако търсите по-бърз продукт на HostGator, проверете хостинг HostGator Cloud. Ако искате още по-бърз споделен хостинг, който няма да наруши банката, обаче, силно препоръчваме или A2 хостинг, или SiteGround. Ще бъдете много по-щастливи с тях.

Характеристика

Резултат: 4.0

Паунд за лира, DreamHost предлага някои от най-добрите функции на всяка евтина хостинг компания. Най-евтиният им споделен план включва безплатен домейн, неограничена честотна лента, предварително инсталиран WordPress и безплатен SSL сертификат. Техният хостинг на DreamPress WordPress е силно предложение за пълнофункционален WordPress хостинг, който може да се конкурира на някакво ниво с WP Engine и Kinsta.

Не получавате безплатни миграции и пропускате 24-часова поддръжка по телефона, която предлагат други хостове, така че трябва да ги свържем. Като цяло – страхотен домакин, страхотни функции.

Вижте всички функции

Резултат: 4.0

HostGator често се сравнява с Bluehost заради ценообразуването и функциите си, а като цяло HostGator наистина печели тук.

Между двете компании е създаден HostGator за повече професионални потребители. И когато сравнявате HostGator с която и да е друга компания за споделен хостинг, трябва да имате това предвид.

Харесва ни фактът, че миграциите са включени, имат инсталиране с едно щракване, са на cPanel и предлагат 99,9% гаранция за продължаване. Все още харесваме други хостове като SiteGround по-добри за функции като цяло, но HostGator има това, което трябва да започнете.

Вижте всички функции

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map