HostGator vs GoDaddy 2020: Сравнете цените, функциите и още

HostGator и GoDaddy са два големи, добре известни хоста, които се продават на най-ниските цени и са чудесни за начинаещи. Като се има предвид, има много ъпдейти и липсващи функции и на двамата домакини. Сравняваме ги едно до друго и правим препоръка с плюсове и минуси.

ЦЕНИТЕ  |  СТОЙНОСТПОДДЪРЖА  |  непрекъсната работа  |  SPEED  |  ХАРАКТЕРИСТИКА  |  ЗАКЛЮЧЕНИЕ  


С над 1 милион уебсайтове, хоствани, HostGator е бегемот. HostGator е чудесен стартов хост за тези, които търсят евтин хостинг с някои много разширени функции.

3.8

рецензент

4.2

Потребители (11 гласа)

СРЕЩУ

GoDaddy не се нуждае от въведение – вероятно е най-признатият доставчик на имена на хостове и домейни в света. Като се казва, това е нещо като McDonald’s на хостинга – евтин, масов пазар, но не изключително добър. В сравнение с всеки друг домакин, другият хост обикновено печели. Като се има предвид, ако сте лоялен домейн GoDaddy, може да си струва да се придържате към тях за малки проекти и изключителна телефонна поддръжка.

3.4

рецензент

4.1

Потребители (26 гласа)

Ценообразуване

Резултат: 4.5

HostGator разполага с голям избор от планове, всичко – от споделен хостинг на бин до изгоден хостинг до VPS. HostGator е много агресивен по отношение на цените си, като дава огромни отстъпки, тъй като изглежда да спечели пазарен дял. Тяхната амбиция е ваша полза:

SharedWordPressVPS
Продажна цена$ 2.75 / месец$ 5.95 / месец$ 29.95 / месец
Нормална цена$ 10.95 / месец$ 14.95 / месец$ 89.95 / месец
Най-доброто заначинаещиWordPress сайтовеСайтове за растеж

Вижте цените

Резултат: 5.0

Цените на GoDaddy са много ниски и чудесни за начинаещи. С промоции, предлагащи икономичен хостинг от едва $ 1 / месец, хостингът е практически безплатен. Едно нещо, което трябва да се внимава, обаче, са процентите на подновяване. След като първият ви период приключи, икономията на хостинг скача до $ 8,99 на месец, така че внимавайте за заключването.

EconomyDeluxeUltimate
Продажна цена$ 1.00 / месец$ 7.99 / месец$ 12.99 / месец
Нормална цена$ 8.99 / месец$ 11.99 / месец$ 16.99 / месец
Най-доброто заначинаещиМалък бизнесСайтове с висок трафик

Вижте цените

стойност

Резултат: 4.5

HostGator предлага невероятна стойност за цените си. Истински не е толкова силен като SiteGround, който е най-любимият, но HostGator ще ви вкара във вратата много изгодно.

Като цяло той има много силна стойност, защото за това, което плащате, получавате много функции, като безплатни миграции, нерегламентирана честотна лента и поддръжка 24/7/365.

Там, където не виждаме силна стойност, е, когато те таксуват за екстри, които другите включват безплатно, като архивиране – които са от решаващо значение за здравето на вашия сайт. Те също така искат да таксуват допълнително за още по-добра продължителност, което според нас трябва да бъде основна функция, включена във всички планове, без значение колко евтино.

Резултат: 4.0

Стойността на GoDaddy е доста добра за това, което получавате. Плащате с отстъпка цени за домакин на масовия пазар. Например, това, което получавате с икономическия план (в продажба сега за $ 1 / месец), е 1 уебсайт, нерегламентирана честотна лента и 100 GB хранилище и безплатен домейн. Дори когато цената скочи до пълна цена от 8,99 долара на месец, това все още е прилична стойност. Като се има предвид, че бихме препоръчали да отидете на Deluxe, тъй като получавате неограничени уебсайтове и съхранение (в рамките на причина).

Всички планове включват поддръжка 24/7, което е задължително, както и мониторинг на сигурността и защита на DDoS.

Два големи проблема с тези GoDaddy споделени хостинг планове: безплатен SSL сертификат, който се превръща в индустриален стандарт, както и ограничение за 1 GB за бази данни. Ако използвате WordPress и имате няколко висококачествени снимки, можете бързо да надхвърлите този лимит на базата данни. Поради тези две причини ние поставяме GoDaddy пълна точка.

Поддръжка на клиенти

Резултат: 3

HostGator проверява всички кутии на повърхността с тяхната поддръжка: 24/7 и 365 дни в годината. Чрез чат и по телефон. Но клиентите разказват различна история.

Има много оплаквания от бавни реакции, некомпетентен персонал и цялостна под-номинална поддръжка. Има много хора, които нямат оплаквания, затова ви препоръчваме да изпробвате тяхната подкрепа преди да купите.

Повече информация

Резултат: 4.0

GoDaddy се гордее със своята 24/7 поддръжка за телефон, което напълно има смисъл от тяхната база за масови пазари. Едно от слабите места беше фактът, че телефонът беше единственият начин да се свържете с тях. Оттогава те промениха това и сега предлагат поддръжка за чат, която много интернет глупаци предпочитат.

Поддръжката по телефона обикновено е с по-високо качество, тъй като те подреждат гонитбата и могат да отговорят по-бързо на вашите въпроси. Открих, че поддръжката за чат се свързва бързо, но трябва да прескочите някои обръчи, включително да въведете своя пинов номер и да чакате отговора им. Качеството на поддръжката обикновено е бързи отговори, за разлика от SiteGround, където те предоставят пълни решения. Като цяло добра подкрепа, но не перфектна. 

Повече информация

Хостинг Uptime

Резултат: 4.5

С над 99,5% време на работа, в зависимост от източника, няма много какво да се оплаквате с HostGator.

В допълнение, HostGator предлага безплатен месец на хостинг, ако те паднат под 99,9% гаранция.

Докирахме ги на половин точка, защото имаше някои случайни оплаквания от потребителите, а също така предпочитаме да виждаме 99,99% време за продължаване за доставчици на най-добри в класа.

Резултат: 3.5

Продължителността на GoDaddy е доста добра, често е 99,95% или по-добра. Отзивите от потребители в мрежата са различни, но обикновено продължителността / времето за престой не се повдига като основен проблем.

GoDaddy има a гаранция за актуализация на сървъра (предупреждение – легален жаргон!) – но обхваща само 99,90% (липсва .09 там) – което означава, че хостингът ви може да бъде за 43 минути на месец и те смятат това за нормално. Представете си уебсайта си надолу по време на решаващ период за пазаруване за почти час! Освен това GoDaddy ви дава само 5% кредит обратно – което може да е само стотинки. Смятаме, че трябва да имат по-високи стандарти и да кредитират цял ​​месец.

скорост

Резултат: 3.0 

Споделеният хостинг обикновено има проблеми със скоростта, чисто на базата на по-ниската цена на хостинга. HostGator е твърдо в средата на пакета, що се отнася до скоростта. Когато търсите кикотене, не виждате толкова оплаквания, колкото други споделени хостове като Bluehost, което е добър анекдотичен знак.

Ако търсите по-бърз продукт на HostGator, проверете хостинг HostGator Cloud. Ако искате още по-бърз споделен хостинг, който няма да наруши банката, обаче, силно препоръчваме или A2 хостинг, или SiteGround. Ще бъдете много по-щастливи с тях.

Резултат: 3.5

GoDaddy попада в средата на пакета, доколкото тества скоростта. Те се опитват да ви препродадат към техния краен план за получаване на повече мощност и скорост на обработка, което ме трие по грешен начин. Икономическите планове също се нуждаят от скорост!

На кикотене GoDaddy наистина получава много измамни оплаквания, но честно казано очакваше повече за домакин на тази популярна.

GoDaddy не направи списъка на най-бързия ни уеб хостинг. Проверете този пост, ако искате да отидете с победител.

Характеристика

Резултат: 4.0

HostGator често се сравнява с Bluehost заради ценообразуването и функциите си, а като цяло HostGator наистина печели тук.

Между двете компании е създаден HostGator за повече професионални потребители. И когато сравнявате HostGator с която и да е друга компания за споделен хостинг, трябва да имате това предвид.

Харесва ни фактът, че миграциите са включени, имат инсталиране с едно щракване, са на cPanel и предлагат 99,9% гаранция за продължаване. Все още харесваме други хостове като SiteGround по-добри за функции като цяло, но HostGator има това, което трябва да започнете.

Вижте всички функции

Резултат: 3.5

Не е голям фен на функциите на GoDaddy в основните планове. Повечето хора започват сайтовете си в WordPress тези дни и докато GoDaddy има хостинг на WordPress, отново трябва да надстроите, за да получите например WordPress постановка. В хода на планове за икономика на GoDaddy не получавате безплатен SSL, не получавате резервни копия и те не правят миграции.

Докато GoDaddy има някои персонализирани инструменти, които са изградили, за такава голяма компания очаквам да предлагат повече функции, отколкото по-малък, хост на скраппиери като SiteGround – но те трябва да печелят. Като цяло характеристиките са добре, не са страхотни.

Вижте всички функции

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map