SiteGround срещу Bluehost 2020: Сравнете цените, функциите и още

SiteGround срещу Bluehost 2020: Сравнете цените, функциите и още

SiteGround срещу Bluehost 2020: Сравнете цените, функциите и още

TLDR; Ако решавате между SiteGround и Bluehost, препоръчваме SiteGround като най-добрият хост с обща стойност. Ще получите поддръжка от най-високо ниво, по-добри функции и като цяло хостинг с по-високо качество. Bluehost има някои предимства в ценообразуването. Прочетете за пълната разбивка.

ЦЕНИТЕ  |  СТОЙНОСТПОДДЪРЖА  |  непрекъсната работа  |  SPEED  |  ХАРАКТЕРИСТИКА  |  ЗАКЛЮЧЕНИЕ  


SiteGround е една от най-бързо развиващите се хостинг компании в света и вероятно най-добрият хост за повечето хора. С безупречната поддръжка на клиенти, страхотните функции и ниските цени има какво да харесваме за тази глобална хостинг компания.

4.8

рецензент

4.9

Потребители (79 гласа)

СРЕЩУ

Bluehost е една от най-популярните хостинг компании в целия свят, но дали е точно за вас? С разпознаването на име и подобрената поддръжка на клиенти, това е солиден избор за начинаещи.

4.5

рецензент

4.6

Потребители (12 гласа)

Ценообразуване

Резултат: 4.5

Цените на SiteGround започват нелепо ниско за функциите, които получавате. Едното оплакване от повечето потребители е фактът, че цените скачат до пълна цена след първата година, почти двойно. SiteGround предлага невероятни отстъпки през повечето време – така че винаги можете да намерите добра сделка. Всичко от SiteGround споделено до посветен хостинг е много достъпна цена.

StartUpGrowBigGoGeek
Продажна цена$ 3.95 / месец$ 5.95 / месец$ 7.95 / месец
Нормална цена$ 11.95 / месец$ 11.95 / месец$ 34.95 / месец
Най-доброто заначинаещиМеждиненПрофесионалисти

Вижте цените

Резултат: 4.5

Bluehost има някои от най-достъпните цени за начално ниво, като споделеният хостинг е най-популярен на най-ниските цени. Отнехме половин точка за ценообразуване поради 3-годишния срок, необходим за най-добрата сделка, но като цяло става въпрос за толкова евтино, колкото се получава:

SharedWordPressVPS
Продажна цена$ 2.95 / месец$ 19.95 / месец$ 18.99 / месец
Нормална цена$ 7.99 / месец$ 29.99 / месец$ 29.99 / месец
Най-доброто заначинаещиWordPressБизнесът

Вижте цените

стойност

Резултат: 5.0

Няма да намерите по-добра хостинг стойност на пазара от SiteGround, не можем да изпеем достатъчно похвалите им. С 24/7 поддръжка, ежедневно архивиране и безплатен SSL, SiteGround покрива всички основи, които трябва да започнете.

Силно препоръчахме надграждането да премине към плана GrowBig – вие получавате неограничен уебсайтове, удвоете съхранението и WordPress етапи (доверете ни се, че искате това). Освен това получавате безплатна миграция, което спестява много караница. Единственото ни оплакване със стойност SiteGround е ограниченото дисково пространство, което може да се запълни бързо.

Резултат: 4.5

Според нас Bluehost е огромна ценност. С цените, започващи от едва 2,95 долара на месец (промо цена), вие все още получавате подкрепа на много голяма компания с очакваната поддръжка на клиенти и качество на обслужването. Някои от най-добрите функции, включени в ценообразуването на стартовите дъски, които добавят към стойността, са непроменена честотна лента, безплатен SSL сертификат и 50 SSD в хранилището.

Смятаме, че споделеният хостинг на Plus е по-добра сделка неограничен включени уебсайтове, неограничено място за съхранение и неограничен домейн. Преминавайки към други планове, ще видите като цяло страхотна стойност за парите, които харчите. Наистина няма да получите супер премиум функции, но стойността ще бъде много висока. 

Поддръжка на клиенти

Резултат: 5.0

Поддръжката на клиенти на SiteGround е сериозно епична. Получавате 24/7/365 поддръжка чрез телефон, имейл и чат. Агентите за поддръжка са приятелски настроени, полезни и наистина отиват над и отвъд, за да решат вашите проблеми.

Вижте пълния ни преглед на SiteGround, за да видите похвалите, които пеят клиентите им – всичко се свежда до подкрепа. Направили са тази бисквитка. Ако сте начинаещ, поддръжката трябва да бъде вашият приоритет №1, така че отидете с SiteGroun над всеки друг хост за този аспект. 

Повече информация

Резултат: 3.5

Поддръжката на клиентите на Bluehost е смесена чанта. Някои скорошни рецензенти никога не са имали проблем, други имат истории да чакат дълго време и да получават поддръжка на subpar.

С денонощна поддръжка както чрез телефон, така и чрез чат на живо – винаги можете да се убедите в тях. За разлика от други, по-премиум, поддръжка обаче може да не получите най-висококачествената технология, нито най-бързата услуга.

Повече информация

Хостинг Uptime

Резултат: 5.0

SiteGround обещава 99,99% продължителност, което е също толкова добро, колкото получава. Тестване от трети страни потвърждава, показвайки диапазона от 99,95% до 100% месец след месец.

SiteGround предлага проактивен мониторинг със собствения си стек на софтуер и AI, за да помогне за отблъскване на агресивни атаки на бот. Не се притеснявайте за ъптайм с SiteGround, те са го обхванали.

Резултат: 4.5

Отчетите в мрежата показват, че Bluehost ъптайм е доста силен от 99,99% до 100%.

Трудно е обаче да се намери дали предлагат някаква конкретна гаранция за продължаване на времето като HostGator (сестринска компания) прави. Техен страница за споразумение за актуализация на сървъра само обещава неясни обещания за по-малко от 15 минути престой преди да бъде определен. 

Тяхната споделена хостинг страница не прави препратки към конкретно обещание за ъптайм. Така че дори и със страхотни доклади за продължаване на работата с минимален престой, ние ги докосваме половин точка поради липса на прозрачност по този въпрос.

скорост

Резултат: 4.5

SiteGround предлага множество нива на оптимизация на скоростта: CDN оптимизация, Cloudflare, динамично кеширане и запаметяване. Всички те помагат да се подобри скоростта на вашия сайт с помощта на вградената SiteGround технология.

В допълнение, техният екип за поддръжка на клиенти винаги е на разположение да даде ръка и да предложи съвети как да ускорите вашия сайт. Там може да има по-бързи хостове, но това е едно от най-добрите за стойността.

Резултат: 3.5

През последните години Bluehost постигна значителен напредък в скоростта. Имаше редица оплаквания от потребители, но те подобриха хардуера си, за да вземат това сериозно.

Все пак трябва само да се покажете кикотене за да видите тонове оплаквания. Сега много проблеми със скоростта идват от цялостната настройка на уебсайта ви, а не само от хостинга, така че не забравяйте да вземете това предвид. Bluehost също има много клиенти, така че трябва да има оплаквания. 

Bluehost направи почетните споменавания в нашата най-бърза уеб страница за сравнение на уеб хостинг. Проверете тази публикация, ако се нуждаете от максималната скорост на сайта.

Характеристика

Резултат: 5.0

SiteGround има някои от най-добрите масиви от всички хостове. Те не само предлагат свои собствени персонализирани инструменти, за да улеснят живота ви, но и използват cPanel, Cloudflare и други технологии на трети страни.

Любимото ми от функциите включва стадиране на WordPress, технология на скоростта на запаметяване и целият набор от опции за надграждане, които SiteGround предоставя.

Вижте всички функции

Резултат: 3.5

Bluehost има всички основни функции, които трябва да започнете, и много достъпен начин за стартиране на блогърите. Те включват безплатен SSL от Let’s Encrypt, който е задължителен, както и непроменена честотна лента.

Въпреки това, когато сравнявате с други компании като SiteGround и A2 хостинг, Bluehost липсва някои допълнителни функции, които са много полезни. Едно оплакване е фактът, че трябва да плащате за миграции, което е досадно.

Освен това трябва да надстроите някои от по-скъпите споделени планове като Choice Plus и Pro, за да получите резервни копия на сайта – които са от решаващо значение за всеки сайт.

Вижте всички функции

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector