SiteGround срещу DreamHost 2020: Сравнете цените, функциите и още

SiteGround и DreamHost са два от нашите най-препоръчани хостове: справедливо ценообразуване, стойност и страхотни общи характеристики. В края на деня препоръчваме SiteGround като общ победител. Прочетете, за да видите защо.

ЦЕНИТЕ  |  СТОЙНОСТПОДДЪРЖА  |  непрекъсната работа  |  SPEED  |  ХАРАКТЕРИСТИКА  |  ЗАКЛЮЧЕНИЕ  


SiteGround е една от най-бързо развиващите се хостинг компании в света и вероятно най-добрият хост за повечето хора. С безупречната поддръжка на клиенти, страхотните функции и ниските цени има какво да харесваме за тази глобална хостинг компания.

4.8

рецензент

4.9

Потребители (79 гласа)

СРЕЩУ

DreamHost е още една от онези големи, евтини споделени хостинг компании, които просто съществуват завинаги. Основана през 1996 г., те имат някои доволни клиенти, които ще станат 20+ години. Ако търсите евтин хостинг на масовия пазар, DreamHost е един от най-добрите.

3.9

рецензент

3.8

Потребители 

Ценообразуване

Резултат: 4.5

Цените на SiteGround започват нелепо ниско за функциите, които получавате. Едното оплакване от повечето потребители е фактът, че цените скачат до пълна цена след първата година, почти двойно. SiteGround предлага невероятни отстъпки през повечето време – така че винаги можете да намерите добра сделка. Всичко от SiteGround споделено до посветен хостинг е много достъпна цена.

StartUpGrowBigGoGeek
Продажна цена$ 3.95 / месец$ 5.95 / месец$ 7.95 / месец
Нормална цена$ 11.95 / месец$ 11.95 / месец$ 34.95 / месец
Най-доброто заначинаещиМеждиненПрофесионалисти

Вижте цените

Резултат: 4.5

DreamHost беше по-скъп от другите споделени хостове, но сега те са най-евтините. С годишен споделен хостинг план можете да влезете във вратата само на $ 2,59 на месец. Ако не искате ангажимента, можете да ходите месечно само $ 4,95 на месец. Най-добрата част? DreamHost не повишава цената върху вас след първоначалния период – те са евтини и справедливи навсякъде.

SharedDreamPressVPS Business
Годишна цена$ 2.59 / месец$ 16.95 / месец$ 27.50 / месец
Месечна цена$ 4.95 / месец$ 19.95 / месец$ 30.00 / месец
Най-доброто заначинаещиМеждинни WordPress сайтовеОтглеждане на малки предприятия

Вижте цените

стойност

Резултат: 5.0

Няма да намерите по-добра хостинг стойност на пазара от SiteGround, не можем да изпеем достатъчно похвалите им. С 24/7 поддръжка, ежедневно архивиране и безплатен SSL, SiteGround покрива всички основи, които трябва да започнете.

Силно препоръчахме надграждането да премине към плана GrowBig – вие получавате неограничен уебсайтове, удвоете съхранението и WordPress етапи (доверете ни се, че искате това). Освен това получавате безплатна миграция, което спестява много караница. Единственото ни оплакване със стойност SiteGround е ограниченото дисково пространство, което може да се запълни бързо.

Резултат: 4.5

Когато става въпрос за стойност, DreamHost е един от най-добрите. Ниските цени в комбинация с полезни функции и супер щедра гаранция за връщане на парите в 97 дни е печалба за малкия бизнес.

Плюс това, те предлагат неограничена честотна лента, безплатни имена на домейни, безплатни SSL сертификати и ви компенсират за спадове в продължения. Те наистина предоставят едно от най-добрите налични споразумения за обслужване.

В сравнение с Bluehost и HostGator, DreamHost излиза силно. Единственият хост с предложение за по-добра стойност може да бъде SiteGround.

Поддръжка на клиенти

Резултат: 5.0

Поддръжката на клиенти на SiteGround е сериозно епична. Получавате 24/7/365 поддръжка чрез телефон, имейл и чат. Агентите за поддръжка са приятелски настроени, полезни и наистина отиват над и отвъд, за да решат вашите проблеми.

Вижте пълния ни преглед на SiteGround, за да видите похвалите, които пеят клиентите им – всичко се свежда до подкрепа. Направили са тази бисквитка. Ако сте начинаещ, поддръжката трябва да бъде вашият приоритет №1, така че отидете с SiteGroun над всеки друг хост за този аспект. 

Повече информация

Резултат: 3.5

Една област, която DreamHost просто не е идеална, е поддръжката на клиенти. Поддръжката се предоставя чрез имейл и чат на живо или можете да заявите обратно повикване. Хм, вид драскач по главата. Те нямат поддръжката 24/7/365, която имат повечето хостинг компании.

Освен това, дори докато сте на сайта като потенциален клиент, ви казват да се връщате в работно време. Реалността е, че поддръжката на хостинг е денонощна работа – а DreamHost не е до гуша.

Повече информация

Хостинг Uptime

Резултат: 5.0

SiteGround обещава 99,99% продължителност, което е също толкова добро, колкото получава. Тестване от трети страни потвърждава, показвайки диапазона от 99,95% до 100% месец след месец.

SiteGround предлага проактивен мониторинг със собствения си стек на софтуер и AI, за да помогне за отблъскване на агресивни атаки на бот. Не се притеснявайте за ъптайм с SiteGround, те са го обхванали.

Резултат: 4.0

Доклади в уеб шоуто DreamHost ъптайм е доста силен от 99,99% до 100%.

Най-добрата част? Тяхната 100% гаранция за продължаване. Ако по някаква причина уебсайтът ви е отпаднал, те ще кредитират акаунта ви с един ден безплатен хостинг за всеки час, в който е намален.

Хубавото е, че продължителността им през последната година е била около 99,98% средно – така че не очаквайте нужда от парични средства в този кредит.

скорост

Резултат: 4.5

SiteGround предлага множество нива на оптимизация на скоростта: CDN оптимизация, Cloudflare, динамично кеширане и запаметяване. Всички те помагат да се подобри скоростта на вашия сайт с помощта на вградената SiteGround технология.

В допълнение, техният екип за поддръжка на клиенти винаги е на разположение да даде ръка и да предложи съвети как да ускорите вашия сайт. Там може да има по-бързи хостове, но това е едно от най-добрите за стойността.

Резултат: 4.0

DreamHost има страхотни отчети за скоростта и е солидно в първите 25% от хостовете, що се отнася до времето за зареждане. Те не се фокусират върху него като основна характеристика, но не виждате много оплаквания от клиенти.

В своя DreamPress план са оптимизирали своите бази данни само за WordPress, както и внедряват Memcache. Така че те имат предвид със сигурност със сигурност. Не забравяйте да разговаряте с тяхната подкрепа, ако това ви вълнува огромно.

Характеристика

Резултат: 5.0

SiteGround има някои от най-добрите масиви от всички хостове. Те не само предлагат свои собствени персонализирани инструменти, за да улеснят живота ви, но и използват cPanel, Cloudflare и други технологии на трети страни.

Любимото ми от функциите включва стадиране на WordPress, технология на скоростта на запаметяване и целият набор от опции за надграждане, които SiteGround предоставя.

Вижте всички функции

Резултат: 4.0

Паунд за лира, DreamHost предлага някои от най-добрите функции на всяка евтина хостинг компания. Най-евтиният им споделен план включва безплатен домейн, неограничена честотна лента, предварително инсталиран WordPress и безплатен SSL сертификат. Техният хостинг на DreamPress WordPress е силно предложение за пълнофункционален WordPress хостинг, който може да се конкурира на някакво ниво с WP Engine и Kinsta.

Не получавате безплатни миграции и пропускате 24-часова поддръжка по телефона, която предлагат други хостове, така че трябва да ги свържем. Като цяло – страхотен домакин, страхотни функции.

Вижте всички функции

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map