SiteGround срещу GoDaddy 2020: Сравнете цените, функциите и още

SiteGround срещу GoDaddy 2020: Сравнете цените, функциите и още

SiteGround срещу GoDaddy 2020: Сравнете цените, функциите и още

Нека да се справим с това: ако решавате между SiteGround и GoDaddy, препоръчваме SiteGround като най-добрия хост на общата стойност. Ще получите поддръжка от най-високо ниво, по-добри функции и като цяло хостинг с по-високо качество. GoDaddy може да ви изкуши със сладката си хостинг сделка с $ 1 / мес за хостинг, за да ви влезе във вратата, но когато сравнява на базата на функция по функция, SiteGround печели ръцете надолу.

ЦЕНИТЕ  |  СТОЙНОСТПОДДЪРЖА  |  непрекъсната работа  |  SPEED  |  ХАРАКТЕРИСТИКА  |  ЗАКЛЮЧЕНИЕ  


SiteGround е една от най-бързо развиващите се хостинг компании в света и вероятно най-добрият хост за повечето хора. С безупречната поддръжка на клиенти, страхотните функции и ниските цени има какво да харесваме за тази глобална хостинг компания.

4.8

рецензент

4.9

Потребители (79 гласа)

СРЕЩУ

GoDaddy не се нуждае от въведение – вероятно е най-признатият доставчик на име на хостове и домейни в света. Като се казва, това е нещо като McDonald’s на хостинга – евтин, масов пазар, но не изключително добър. В сравнение с всеки друг домакин, другият хост обикновено печели. Като се има предвид, ако сте лоялен домейн GoDaddy, може да си струва да се придържате към тях за малки проекти и изключителна телефонна поддръжка.

3.4

рецензент

4.1

Потребители (26 гласа)

Ценообразуване

Резултат: 4.5

Цените на SiteGround започват нелепо ниско за функциите, които получавате. Едното оплакване от повечето потребители е фактът, че цените скачат до пълна цена след първата година, почти двойно. SiteGround предлага невероятни отстъпки през повечето време – така че винаги можете да намерите добра сделка. Всичко от SiteGround споделено до посветен хостинг е много достъпна цена.

StartUpGrowBigGoGeek
Продажна цена$ 3.95 / месец$ 5.95 / месец$ 7.95 / месец
Нормална цена$ 11.95 / месец$ 11.95 / месец$ 34.95 / месец
Най-доброто заначинаещиМеждиненПрофесионалисти

Вижте цените

Резултат: 5.0

Цените на GoDaddy са много ниски и чудесни за начинаещи. С промоции, предлагащи икономичен хостинг от едва $ 1 / месец, хостингът е практически безплатен. Едно нещо, което трябва да се внимава, обаче, са процентите на подновяване. След като първият ви период приключи, икономията на хостинг скача до $ 8,99 на месец, така че внимавайте за заключването.

EconomyDeluxeUltimate
Продажна цена$ 1.00 / месец$ 7.99 / месец$ 12.99 / месец
Нормална цена$ 8.99 / месец$ 11.99 / месец$ 16.99 / месец
Най-доброто заначинаещиМалък бизнесСайтове с висок трафик

Вижте цените

стойност

Резултат: 5.0

Няма да намерите по-добра хостинг стойност на пазара от SiteGround, не можем да изпеем достатъчно похвалите им. С 24/7 поддръжка, ежедневно архивиране и безплатен SSL, SiteGround покрива всички основи, които трябва да започнете.

Силно препоръчахме надграждането да премине към плана GrowBig – вие получавате неограничен уебсайтове, удвоете съхранението и WordPress етапи (доверете ни се, че искате това). Освен това получавате безплатна миграция, което спестява много караница. Единственото ни оплакване със стойност SiteGround е ограниченото дисково пространство, което може да се запълни бързо.

Резултат: 4.0

Стойността на GoDaddy е доста добра за това, което получавате. Плащате с отстъпка цени за домакин на масовия пазар. Например, това, което получавате с икономическия план (в продажба сега за $ 1 / месец), е 1 уебсайт, нерегламентирана честотна лента и 100 GB хранилище и безплатен домейн. Дори когато цената скочи до пълна цена от 8,99 долара на месец, това все още е прилична стойност. Като се има предвид, че бихме препоръчали да отидете на Deluxe, тъй като получавате неограничени уебсайтове и съхранение (в рамките на причина).

Всички планове включват поддръжка 24/7, което е задължително, както и мониторинг на сигурността и защита на DDoS.

Два големи проблема с тези GoDaddy споделени хостинг планове: безплатен SSL сертификат, който се превръща в индустриален стандарт, както и ограничение за 1 GB за бази данни. Ако използвате WordPress и имате няколко висококачествени снимки, можете бързо да надхвърлите този лимит на базата данни. Поради тези две причини ние поставяме GoDaddy пълна точка.

Поддръжка на клиенти

Резултат: 5.0

Поддръжката на клиенти на SiteGround е сериозно епична. Получавате 24/7/365 поддръжка чрез телефон, имейл и чат. Агентите за поддръжка са приятелски настроени, полезни и наистина отиват над и отвъд, за да решат вашите проблеми.

Вижте пълния ни преглед на SiteGround, за да видите похвалите, които пеят клиентите им – всичко се свежда до подкрепа. Направили са тази бисквитка. Ако сте начинаещ, поддръжката трябва да бъде вашият приоритет №1, така че отидете с SiteGroun над всеки друг хост за този аспект. 

Повече информация

Резултат: 4.0

GoDaddy се гордее със своята 24/7 поддръжка за телефон, което напълно има смисъл от тяхната база за масови пазари. Едно от слабите места беше фактът, че телефонът беше единственият начин да се свържете с тях. Оттогава те промениха това и сега предлагат поддръжка за чат, която много интернет глупаци предпочитат.

Поддръжката по телефона обикновено е с по-високо качество, тъй като те подреждат гонитбата и могат да отговорят по-бързо на вашите въпроси. Открих, че поддръжката за чат се свързва бързо, но трябва да прескочите някои обръчи, включително да въведете своя пинов номер и да чакате отговора им. Качеството на поддръжката обикновено е бързи отговори, за разлика от SiteGround, където те предоставят пълни решения. Като цяло добра подкрепа, но не перфектна. 

Повече информация

Хостинг Uptime

Резултат: 5.0

SiteGround обещава 99,99% продължителност, което е също толкова добро, колкото получава. Тестване от трети страни потвърждава, показвайки диапазона от 99,95% до 100% месец след месец.

SiteGround предлага проактивен мониторинг със собствения си стек на софтуер и AI, за да помогне за отблъскване на агресивни атаки на бот. Не се притеснявайте за ъптайм с SiteGround, те са го обхванали.

Резултат: 3.5

Продължителността на GoDaddy е доста добра, често е 99,95% или по-добра. Отзивите от потребители в мрежата са различни, но обикновено продължителността / времето за престой не се повдига като основен проблем.

GoDaddy има a гаранция за актуализация на сървъра (предупреждение – легален жаргон!) – но обхваща само 99,90% (липсва .09 там) – което означава, че хостингът ви може да бъде за 43 минути на месец и те смятат това за нормално. Представете си уебсайта си надолу по време на решаващ период за пазаруване за почти час! Освен това GoDaddy ви дава само 5% кредит обратно – което може да е само стотинки. Смятаме, че трябва да имат по-високи стандарти и да кредитират цял ​​месец.

скорост

Резултат: 4.5

SiteGround предлага множество нива на оптимизация на скоростта: CDN оптимизация, Cloudflare, динамично кеширане и запаметяване. Всички те помагат да се подобри скоростта на вашия сайт с помощта на вградената SiteGround технология.

В допълнение, техният екип за поддръжка на клиенти винаги е на разположение да даде ръка и да предложи съвети как да ускорите вашия сайт. Там може да има по-бързи хостове, но това е едно от най-добрите за стойността.

Резултат: 3.5

GoDaddy попада в средата на пакета, доколкото тества скоростта. Те се опитват да ви препродадат към техния краен план за получаване на повече мощност и скорост на обработка, което ме трие по грешен начин. Икономическите планове също се нуждаят от скорост!

На кикотене GoDaddy наистина получава много измамни оплаквания, но честно казано очакваше повече за домакин на тази популярна.

GoDaddy не направи списъка на най-бързия ни уеб хостинг. Проверете този пост, ако искате да отидете с победител.

Характеристика

Резултат: 5.0

SiteGround има някои от най-добрите масиви от всички хостове. Те не само предлагат свои собствени персонализирани инструменти, за да улеснят живота ви, но и използват cPanel, Cloudflare и други технологии на трети страни.

Любимото ми от функциите включва стадиране на WordPress, технология на скоростта на запаметяване и целият набор от опции за надграждане, които SiteGround предоставя.

Вижте всички функции

Резултат: 3.5

Не е голям фен на функциите на GoDaddy в основните планове. Повечето хора започват сайтовете си в WordPress тези дни и докато GoDaddy има хостинг на WordPress, отново трябва да надстроите, за да получите например WordPress постановка. В хода на планове за икономика на GoDaddy не получавате безплатен SSL, не получавате резервни копия и те не правят миграции.

Докато GoDaddy има някои персонализирани инструменти, които са изградили, за такава голяма компания очаквам да предлагат повече функции, отколкото по-малък, хост на скраппиери като SiteGround – но те трябва да печелят. Като цяло характеристиките са добре, не са страхотни.

Вижте всички функции

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector