SiteGround срещу HostGator 2020: Сравнете цените, функциите и още

Бързо приемане: ако решавате между SiteGround и HostGator, препоръчваме SiteGround като най-добрия хост с обща стойност. Ще получите поддръжка от най-високо ниво, по-добри функции и като цяло хостинг с по-високо качество. HostGator започва с по-ниско ценообразуване за начало, но когато сравнява на базата на функция по функция, SiteGround печели.

ЦЕНИТЕ  |  СТОЙНОСТПОДДЪРЖА  |  непрекъсната работа  |  SPEED  |  ХАРАКТЕРИСТИКА  |  ЗАКЛЮЧЕНИЕ  


SiteGround е една от най-бързо развиващите се хостинг компании в света и вероятно най-добрият хост за повечето хора. С безупречната поддръжка на клиенти, страхотните функции и ниските цени има какво да харесваме за тази глобална хостинг компания.

4.8

рецензент

4.9

Потребители (79 гласа)

СРЕЩУ

С над 1 милион уебсайтове, хоствани, HostGator е бегемот. HostGator е чудесен стартов хост за тези, които търсят евтин хостинг с някои много разширени функции.

3.8

рецензент

4.2

Потребители (11 гласа)

Ценообразуване

Резултат: 4.5

Цените на SiteGround започват нелепо ниско за функциите, които получавате. Едното оплакване от повечето потребители е фактът, че цените скачат до пълна цена след първата година, почти двойно. SiteGround предлага невероятни отстъпки през повечето време – така че винаги можете да намерите добра сделка. Всичко от SiteGround споделено до посветен хостинг е много достъпна цена.

StartUpGrowBigGoGeek
Продажна цена$ 3.95 / месец$ 5.95 / месец$ 7.95 / месец
Нормална цена$ 11.95 / месец$ 11.95 / месец$ 34.95 / месец
Най-доброто заначинаещиМеждиненПрофесионалисти

Вижте цените

Резултат: 4.5

HostGator разполага с голям избор от планове, всичко – от споделен хостинг на бин до изгоден хостинг до VPS. HostGator е много агресивен по отношение на цените си, като дава огромни отстъпки, тъй като изглежда да спечели пазарен дял. Тяхната амбиция е ваша полза:

SharedWordPressVPS
Продажна цена$ 2.75 / месец$ 5.95 / месец$ 29.95 / месец
Нормална цена$ 10.95 / месец$ 14.95 / месец$ 89.95 / месец
Най-доброто заначинаещиWordPress сайтовеСайтове за растеж

Вижте цените

стойност

Резултат: 5.0

Няма да намерите по-добра хостинг стойност на пазара от SiteGround, не можем да изпеем достатъчно похвалите им. С 24/7 поддръжка, ежедневно архивиране и безплатен SSL, SiteGround покрива всички основи, които трябва да започнете.

Силно препоръчахме надграждането да премине към плана GrowBig – вие получавате неограничен уебсайтове, удвоете съхранението и WordPress етапи (доверете ни се, че искате това). Освен това получавате безплатна миграция, което спестява много караница. Единственото ни оплакване със стойност SiteGround е ограниченото дисково пространство, което може да се запълни бързо.

Резултат: 4.5

HostGator предлага невероятна стойност за цените си. Истински не е толкова силен като SiteGround, който е най-любимият, но HostGator ще ви вкара във вратата много изгодно.

Като цяло той има много силна стойност, защото за това, което плащате, получавате много функции, като безплатни миграции, нерегламентирана честотна лента и поддръжка 24/7/365.

Там, където не виждаме силна стойност, е, когато те таксуват за екстри, които другите включват безплатно, като архивиране – които са от решаващо значение за здравето на вашия сайт. Те също така искат да таксуват допълнително за още по-добра продължителност, което според нас трябва да бъде основна функция, включена във всички планове, независимо колко евтино.

Поддръжка на клиенти

Резултат: 5.0

Поддръжката на клиенти на SiteGround е сериозно епична. Получавате 24/7/365 поддръжка чрез телефон, имейл и чат. Агентите за поддръжка са приятелски настроени, полезни и наистина отиват над и отвъд, за да решат вашите проблеми.

Вижте пълния ни преглед на SiteGround, за да видите похвалите, които пеят клиентите им – всичко се свежда до подкрепа. Направили са тази бисквитка. Ако сте начинаещ, поддръжката трябва да бъде вашият приоритет №1, така че отидете с SiteGroun над всеки друг хост за този аспект. 

Повече информация

Резултат: 3

HostGator проверява всички кутии на повърхността с тяхната поддръжка: 24/7 и 365 дни в годината. Чрез чат и по телефон. Но клиентите разказват различна история.

Има много оплаквания от бавни реакции, некомпетентен персонал и цялостна под-номинална поддръжка. Има много хора, които нямат оплаквания, затова ви препоръчваме да изпробвате тяхната подкрепа преди да купите.

Повече информация

Хостинг Uptime

Резултат: 5.0

SiteGround обещава 99,99% продължителност, което е също толкова добро, колкото получава. Тестване от трети страни потвърждава, показвайки диапазона от 99,95% до 100% месец след месец.

SiteGround предлага проактивен мониторинг със собствения си стек на софтуер и AI, за да помогне да се защити от агресивни атаки на бот. Не се притеснявайте за ъптайм с SiteGround, те са го обхванали.

Резултат: 4.5

С над 99,5% време на работа, в зависимост от източника, няма много какво да се оплаквате с HostGator.

В допълнение, HostGator предлага безплатен месец на хостинг, ако те паднат под 99,9% гаранция.

Докирахме ги на половин точка, защото имаше някои случайни оплаквания от потребителите, а също така предпочитаме да виждаме 99,99% време за продължаване за доставчици на най-добри в класа.

скорост

Резултат: 4.5

SiteGround предлага множество нива на оптимизация на скоростта: CDN оптимизация, Cloudflare, динамично кеширане и запаметяване. Всички те помагат да се подобри скоростта на вашия сайт с помощта на вградената SiteGround технология.

В допълнение, техният екип за поддръжка на клиенти винаги е на разположение да даде ръка и да предложи съвети как да ускорите вашия сайт. Там може да има по-бързи хостове, но това е едно от най-добрите за стойността.

Резултат: 3.0 

Споделеният хостинг обикновено има проблеми със скоростта, чисто на базата на по-ниската цена на хостинга. HostGator е твърдо в средата на пакета, що се отнася до скоростта. Когато търсите кикотене, не виждате толкова оплаквания, колкото други споделени хостове като Bluehost, което е добър анекдотичен знак.

Ако търсите по-бърз продукт на HostGator, проверете хостинг HostGator Cloud. Ако искате още по-бърз споделен хостинг, който няма да наруши банката, обаче, силно препоръчваме или A2 хостинг, или SiteGround. Ще бъдете много по-щастливи с тях.

Характеристика

Резултат: 5.0

SiteGround има някои от най-добрите масиви от всички хостове. Те не само предлагат свои собствени персонализирани инструменти, за да улеснят живота ви, но и използват cPanel, Cloudflare и други технологии на трети страни.

Любимото ми от функциите включва стадиране на WordPress, технология на скоростта на запаметяване и целият набор от опции за надграждане, които SiteGround предоставя.

Вижте всички функции

Резултат: 4.0

HostGator често се сравнява с Bluehost заради ценообразуването и функциите си, а като цяло HostGator наистина печели тук.

Между двете компании е създаден HostGator за повече професионални потребители. И когато сравнявате HostGator с която и да е друга компания за споделен хостинг, трябва да имате това предвид.

Харесва ни фактът, че миграциите са включени, имат инсталиране с едно щракване, са на cPanel и предлагат 99,9% гаранция за продължаване. Все още харесваме други хостове като SiteGround по-добри за функции като цяло, но HostGator има това, което трябва да започнете.

Вижте всички функции

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map