Сравнение на уеб услугите на Amazon (AWS) спрямо SiteGround хостинг 2020

Сравняването на SiteGround с AWS е доста странно.


Сериозно, това са два напълно различни вида услуги.

AWS е предназначен както за сезонни разработчици, които знаят как да настроят и стартират технически хостинг, който SiteGround е супер удобен за потребителя и е създаден за малки и средни предприятия.

Така че да режем на гонитбата. Разработчик? Избирам AWS.

Предприемач или търговец? Изберете SiteGround.

Ние сравняваме по-малко известна опция и хостинг мощност, и двете са получили фантастични отзиви и са отговорили на нуждите на много доволни клиенти.

Уеб услуги на Amazon (AWS)

Управлявана от Amazon.com, електростанцията в онлайн продажбите на дребно и развлечения, Amazon Web Services стартира като отдел през 2006 г. с услуги за инфраструктурни информационни технологии. Сега ние наричаме това облачно изчисление. Чрез възможността да се откажат от сървърите на място, много компании са открили, че предпочитат облачните компютри поради своята гъвкавост и ефективност, ориентирана към резултатите.

 • Ценообразуване: Създаването на акаунт в Amazon Web Services е безплатно и предлага на потребителите безплатен слой за 12 месеца след датата на регистрация. Те предоставят и други безплатни услуги, които продължават и след годината. След това те предлагат цени срещу заплащане за повече от 50 облачни услуги. За първите 12 месеца потребителите получават:
  • Amazon EC2: Изменяем капацитет за изчисляване, който включва 750 часа на месец използване на инстанции на Linux, RHEL или SLES t2.micro или 750 часа на месец на използване на инстанции на Windows t2.micro.
  • Amazon S3: Мащабируема инфраструктура за съхранение на данни с ниска латентност, която включва 5 GB хранилище, 20 000 заявки за получаване и 2000 заявки за поставяне.
  • Amazon RDS: Услугата за релационни бази данни предлага пет различни бази данни и включва 750 часа използване на Amazon RDS Single-AZ db.t2.micro инстанции, 20 GB за архивиране и 10 000 000 I / Os.
  • AWS IoT: Това позволява 250 000 публикувани или доставени съобщения на месец.
  • Регистър на контейнери на Amazon EC2: 500MB хранилище всеки месец.
 • Поддръжка на клиенти: Услугите на Amazon Web Services предлагат четири нива на обслужване с включена 24/7/365 основна поддръжка във всички профили. Тези услуги за поддръжка включват техническа поддръжка, често задавани въпроси за продуктите, центрове за самопомощ и формуляр за поддръжка. За увеличаване на таксите, Amazon Web Services предлага и програмист, бизнес и корпоративни класове на подкрепа.
 • Скорост: Скоростите не са лесно достъпни и могат да варират значително в различните региони.
 • Стойност: Много потребители на Amazon Web Services оценяват, че програмата им позволява да плащат, докато отидат, за услугите, които всъщност използват. Таксите са на гигабайт и при прехвърляне във и извън кофата за съхранение на данни.
 • Характеристики: Много потребители са доволни от екстрите, които Amazon Web Services предоставя, включително заявки за изтриване, възстановяване на данни от ледниците, безплатен пренос на входящи данни, както и изходящи към Amazon EC2 в Северна Вирджиния. Всички останали получават първите 1 GB изходящ трансфер безплатно.
 • Време за престой / прекъсване: Всеки ден публикува Amazon Web Services най-моден наличност на услугите за своите региони. Те показват и прекъсванията в обслужването, които са се случили през последната година.
 • За да разгледате всичките си опции за хостинг, вижте нашата публикация за AWS срещу GoDaddy.

SiteGround хостинг

Създаден в България, SiteGround предоставя хостинг повече от 12 години, като не само изгражда достъпни пакети, които отговарят на голямо разнообразие от нужди, но изгражда екипна среда с ръчно изработена философия, което означава, че те създават свои собствени висококачествени решения. Те осигуряват добавена стойност както за служителите, така и за клиентите, като предоставят на персонала забавна, креативна среда и дават на потребителите 10 GB дисково пространство, неограничена честотна лента, високи скорости и спечелена награда услуга

 • Ценообразуване: Плановете на SiteGround може да са малко по-високи от другите хостове на уебсайтове, но повечето клиенти се възхищават на подробности, които SiteGround е включил във всяко ниво.
  • Споделен хостинг: Редовно на цена от $ 9,95, купонните кодове са по-ниски от тези до $ 3,95.
  • Облачен хостинг: Започва от $ 60 месечно.
  • Хостинг за риселър: Кредитен план, който се равнява на една година хостинг, е едва 42 долара за всеки кредит, когато закупите 11 или повече кредита.
  • Специализиран хостинг: Специализираните сървърни планове за САЩ започват от $ 229 на месец.
 • Поддръжка на клиенти: Нито една секунда представителите на обслужване на клиенти не са достъпни за незабавен чат, незабавни отговори по телефона и билети, на които се отговаря в рамките на около 10 минути. Представителите на услугите са в състояние и често отстраняват технически проблеми, бързо изпълняват заявките на клиентите и надвишават очакванията.
 • Скорост: Всички хостинг планове включват твърди дискове, както и подобрена производителност с NGINX, HTTP / 2, PHP7 и безплатен CDN. SiteGround е написал най-малко 800 WAF правила, за да коригира уязвимостите за нулев ден и подобрява скоростта, като кешира WordPress и Joomla сайтове.
 • Стойност: Има толкова много подробности и функции, както и високо ниво на поддръжка на клиенти, че SiteGround повече, отколкото компенсира малко по-високи разходи за месечни пакети.
 • Характеристики: SiteGround предоставя теми и уроци за сайтове на WordPress, Magento и Joomla и предлага безплатни ежедневни архиви. Без значение коя тема на сайта сте избрали, SiteGround предоставя подобрен, интегриран от потребителя cPanel с допълнителни функционалности, асистирано създаване и миграция на уебсайтове и безпроблемна настройка.
 • Време на престой / прекъсване: Компанията може да се похвали с 99,9965 процента годишна норма на работа и 99,999 процента месечна норма на ъптайм. SiteGround също има тест за скорост, който ви позволява да проверявате скоростите на зареждане на сайта си в реално време. Потребителите от цял ​​свят могат да избират от центрове за данни в Амстердам, Чикаго, Лондон и Сингапур. Повече от 90 процента от проблемите с производителността на сървъра се решават моментално, казва SiteGround, благодарение на разработените от тях софтуер, които включват автоматично откриване в реално време и автоматизирана мигновена реакция, която обикновено не изисква човешко взаимодействие.

Вижте всички опции на Siteground тук

Какво е най-доброто за теб?

Сравняването на Amazon Web Services и SiteGround наистина е като сравняване на ябълки с портокали. В основата си Amazon Web Services е евтина опция за съхранение в облак, която помага на потребителите да управляват данни. Услугата за хостинг ви помага да намалите разходите, тъй като плащате само за това, което ви трябва, но е много важно да знаете и разбирате всички аспекти на уеб разработката. Чудесно е за разработчиците на уеб и приложения, които знаят какво правят, но други полета, които биха предпочели да работят с шаблони и теми, могат да намерят това да бъде предизвикателство. SiteGround е по-традиционна уеб хостинг компания, което го прави по-добър избор за компании за електронна търговия, търговци и собственици на малък бизнес, които не работят редовно в уеб разработката. Компанията също е солидна опция за разработчици, които ценят гъвкавостта и възможностите за персонализиране. За сравнение на уеб хостинг между подобни хостинг доставчици вижте нашата публикация на Siteground срещу GoDaddy.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map