Сравняване на Amazon Web Services (AWS) с GoDaddy: цена или удобство? Хостинг – Сравнете цените и плановете – май 2020 г.

Сравняването на Amazon Web Services (AWS) с GoDaddy е като сравняване на ябълки с портокали.


Или като сравняване на космическата совалка (AWS) с търговски самолет (GoDaddy). И двамата ще ви разнесат по света, но единият е много по-сложен, с много повече потенциал, а другият е много достъпен.

GoDaddy е опростен за начинаещи, Amazon Web Services (AWS) е за разработчици и напреднали потребители. Като настрана можете да получите всички предимства на AWS мащаба и цените, но с управлявана поддръжка, като отидете с Cloudways.

Забележка: От 2020 г. можете да получите GoDaddy управляван WordPress хостинг само за 1 долар на месец с тази връзка (специален купон за управление на GoDaddy, управляван от WordPress хостинг). Това е СКРЕМЕННО Сделка и не се очаква да продължи много дълго.

AWS срещу GoDaddy: Цени

Когато сравнявате цените на AWS и GoDaddy, това, което трябва да знаете, е, че цената им е различна.

GoDaddy таксува фиксиран месечен разход, който е едва $ 1 на месец, с промоционални цени.

AWS предлага множество опции – както по минута, така и по фиксирана цена Amazon LIghtsail.

Едно ОГРОМНО предимство е, че Amazon всъщност предлага безплатен хостинг за първата година. Сега това е много ограничено решение за безплатен хостинг, но това е чудесен начин да започнете.

AWS срещу Godaddy: Характеристики

Като начинаещ, опитайте се да разгледате тези AWS опции и не се преуморявайте:

Aws хостинг опции

Като има предвид, че хостингът на GoDaddy е малко по-лесен:

godaddy уеб хостинг опции

Сега GoDaddy обхваща малко по-подробно, отколкото само тези три варианта, но това показва, че те са фокусирани върху средния ви майстор.

Поддръжка на клиенти

GoDaddy и AWS са насочени към два различни пазара и затова тяхната подкрепа е различна.

GoDaddy управлява поддръжката си предимно по телефона и те наистина се фокусират върху подпомагането на малкия бизнес и собствениците на лични уебсайтове.

AWS е предназначен за бизнеса, така че с това трябва да добавите поддръжка за AWS, с бизнес поддръжка, идваща от $ 100 на месец.

AWS предлага много поддръжка с техните продукти. Блоговете, връзка за връзка с нас, дискусионни форуми, помощ, чатове на живо и поддръжка позволяват на всеки да се свърже с представител.

GoDaddy има онлайн хранилище, поддръжка на продукти, изпраща билети за поддръжка и прехвърля домейн. Поддръжката на клиентите от двете страни е приблизително равна, с различни възможности за вас. Трудно е да се каже кой от тях е по-добър, защото предлагат много различни видове поддръжка. Ако трябва да се свържете с някого веднага, AWS ще бъде по-добрият вариант. Ако имате нужда от поддръжка на продуктите, GoDaddy би бил по-добрият избор.

скорост

И двете осигуряват бързи скорости за работа на уебсайта Ви. Скоростта на AWS изглежда по-бърза от GoDaddy, тъй като можете да се свържете по-бързо с представител. Ако търсите скоростта, с която се нуждаете от уебсайта си, GoDaddy има някои бързи скорости, за да ви накара да работите. Скоростите варират в зависимост от вашите нужди, но те ще работят, за да ви изкарат по пътя си. Нито един от тях не е ужасен вариант, така че ще бъдете добри с двата. Ако търсите безплатен годишен абонамент с AWS, скоростта ще бъде много по-ниска, отколкото ще ви трябва.

стойност

Ако можете да си позволите цената на AWS, стойността ще бъде по-добра. Тъй като получавате много повече дисково пространство с AWS, може да си струва по-високата цена. За по-ниска цена GoDaddy има по-добрата цена.

Може да не получите най-добрите функции с GoDaddy, но със сигурност е по-лесно в портфейла. Всичко зависи от вашите нужди за постигане на вашите цели. GoDaddy има прехвърлени или изтрити повече домейни, което означава, че можете да загубите домейна на сайта си по-лесно. Не е нужно да се притеснявате за това с AWS.

Характеристика

1TB честотна лента, която получавате с AWS, ви дава много скорост. 1TB дисково пространство, което получавате с AWS, е отлична функция с AWS. GoDaddy има неограничена честотна лента, така че не превишавайте количеството на честотната лента. 100 GB дисково пространство

все пак не е идеален за съхранение на много, ако информация. Броят на прехвърлянията в и извън GoDaddy означава, че можете да намерите име на домейн по-бързо от AWS. От обратната страна това означава, че можете също така да загубите домейна си GoDaddy по-бързо. Изглежда, че повече хора се наслаждават на AWS в сравнение с GoDaddy, но и двамата предлагат отлични продукти.

Uptime

AWS има изключителен срок на работа, предлагащ до 100%.

GoDaddy има почти същото, но те заемат второ място с 99.94%.

Сайтовете, хоствани от AWS, работят по-дълго от GoDaddy, но разликата е почти незначителна. Причината може да е отчасти, защото GoDaddy хоства близо милион различни сайтове едновременно. AWS хоства по-малко от 3000 на ден. Това несъответствие няма да доведе до срив на сайта ви на нито един хост сайт. Ще получите почти еднакви резултати и с двете, но AWS е по-добрият вариант, ако търсите по-доброто време за работа.

заключение

Всички познават GoDaddy, това е Wal-Mart на хостинга. Накрая е по-евтиният (макар и да не е най-евтиният в дългосрочен план), върши добре работата и има добра подкрепа. Те правят нещата по свой начин, но GoDaddy е свикнал с това.

AWS е идеален за сезонни уеб разработчици и системни администратори, но не и за ежедневния ви собственик на бизнес. А перфектен хибрид което ви дава най-доброто от AWS скоростта и ценообразуването, в съчетание с поддръжката на клиентите е Cloudways, нова уеб хостинг платформа, която използва AWS технология със собствен вътрешен ИТ администраторски екип, за да ви помогне да получите най-добрия удар за вашия долар плюс поддръжка на клиенти.

Ако се интересувате от сравняване на AWS с друг приемлив хост, вижте нашата публикация в Amazon AWS срещу Bluehost. Или, вижте нашата публикация в Bluehost срещу GoDaddy, за да видите как тези бюджетни хостове се изправят на главата!

Напомняне: От 2020 г. можете да получите GoDaddy управляван WordPress хостинг само за $ 1 / месец с тази връзка (специален купон за управление на GoDaddy, управляван WordPress хостинг). Това е СКРЕМЕННО Сделка и не се очаква да продължи много дълго.

Актуализиране на дневника

11 март 2020 г .: Преглед и малки редакции
2 септември 2019:
Актуализирана дата на талона, добавена информация за Cloudways.
30 април 2018 г .: Малки актуализации, включително цените за поддръжка на AWS. По-четливи заглавки.
25 февруари 2018 г .: 
Включен специален купон за управление на WordPress, управляван от GoDaddy.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map