Flywheel Hosting Recensioner: är Flywheel rätt för dig?

Contents

Vad är svänghjulet?

Flywheel är ett förvaltat WordPress-värdföretag baserat i Omaha, Nebraska med kontor i Sydney, Australien. Företaget grundades 2013 och erbjuder sina webbhotellstjänster för designers och utvecklare som lever på att lansera webbplatser för kunder.


Hur bra är svänghjulshosting?

Svänghjulet erbjuder ett hip och prisvärt hanterat WordPress-värdalternativ för att konkurrera mer fyllda, dyrare hanterade webbhotell som WP Engine. Svänghjulet är inte för amatörmästare, där huvuddelen av deras kundgrupp består av designers och utvecklare. Svänghjulstödet är superkunnigt och bekant med komplexa utvecklingsfrågor, och deras planer är byggda i skala. Vi rekommenderar svänghjul för digitala annonsörer som önskar flexibilitet från deras webbhotell. Utforska andra alternativ om du är en nybörjare eller om du representerar en företag som önskar ultrahänderna på ledningen.

Se officiella webbplatsöversyn för svänghjul 3.5 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (1 omröstning) Fördelar

 1. Dedikerad WordPress-hantering
 2. Kostnad per besökare är förhandlingsbar
 3. Gratis migrering / gratis demonstrationssajter
 4. Automatiska säkerhetskopior med enkel återställningsprocess
 5. Utvecklaren & Designervänliga funktioner
 6. Nackdelar

  1. Långsamma väntetider på support, ingen åtkomst dygnet runt
  2. Webbplatser kan vara långsamma
  3. Iscenesättning är fortfarande i beta

  Support3Speed3Features3.5Value4Transparency4

  Vår officiella svänghjulgranskning

  Svänghjulet har en svår och attraktiv känsla som så många andra värdföretag saknar. Jämfört med det karikatyriska utseendet på stora namn som HostGator, eller den fyllda känslan av elithotellföretag som Rackspace, är Flywheel ett frisk luft. Flywheel är byggt för designers och utvecklare som vill lansera webbplatser för sina kunder och har hittat sin nisch på den hanterade WordPress-värdmarknaden. De flesta av Flywheels funktioner är heltäckande och passar perfekt för deras avsedda kundkrets. Vissa mindre irritationer kan dock avskräcka vissa användare. Vi rekommenderar också svänghjul för webbplatser som får miljoner besök varje månad.

  De bästa funktionerna för svänghjulshosting

  Svänghjul byggt för designers och utvecklare som verkligen känner sig runt WordPress, och därför känner det tillräckligt väl för att veta att outsourcing av hanteringen av dess säkerhet och uppdateringar är väl värt deras tid. Dessa killar är kunniga och vet exakt vad deras tekniklienter vill ha i en webbhotell, nämligen hastighet, innovativa och intuitiva funktioner, säkerhet och regelbundna säkerhetskopior.

  Prisvärd, dedikerad WordPress-hantering

  Med att WordPress är det bästa CMS som används över hela världen är det inte konstigt att hanterad WordPress-värd har blivit en het bransch de senaste åren. Svänghjulet fyller fint nischen mellan nybörjare som använder GoDaddys hanterade WordPress-värdplattform (startar $ 3,99 / månad) och företag med flera miljoner dollar som använder WP Motors ultraprofessionella version ($ 29,99 / månad). Svänghjulet börjar på $ 15 / månad med flexibel skalbarhet för de som vill vara värd för flera webbplatser.

  Kostnad per besökare är förhandlingsbar

  En av de fakturametriker som är populära bland dedikerade WordPress-förvaltningsföretag är antalet besökare en WordPress som en webbplats förväntas få. Många av dessa företag håller fast vid sin policy att ta ut en viss summa pengar för visst antal besökare. Svänghjulet är annorlunda – vi har kunnat förhandla om kostnaden per besökares priser. Detta är oerhört värdefullt för webbplatser som planerar att skala med tiden.

  En inloggning för alla dina WordPress-webbplatser

  När du är webbansvarig för flera WordPress-webbplatser kanske du kan hitta dig själv med en liten svart bok som är full av användarnamn och lösenord. Men med svänghjul är det inte fallet. Med svänghjulet kan du migrera alla dina WordPress-webbplatser under en referens. Dessutom, om du behöver samarbeta med andra människor, kommer Flywheel att ge varje person sina egna inloggningsuppgifter. Denna funktion gör svänghjulet till ett enkelt val för design- och utvecklingsbyråer som hanterar flera webbplatser.

  Gratis, snabba migrationer

  Om du inte är nöjd med ditt nuvarande WordPress-ledningsföretag kommer Flywheel att migrera alla dina nuvarande webbplatser till sina servrar, säkert och gratis. Dessutom är de superhastiga på det, med migrationer som vanligtvis tar mellan 24 och 48 timmar. Och om du vill ha det riktigt snabbt, erbjuder de en 8 timmars snabba migrationer för $ 49.

  Gratis demonstrationssajter

  Medan svänghjulet generellt tar ut per domän-basis, tillåter de obegränsade demo- och iscensättningsfunktioner – ännu en funktion som gör dem perfekta för professionella utvecklare och designers. Även om dessa webbplatser inte är live tillåter de kunder att bygga en webbplats och testa dess funktionalitet i sin helhet.

  Top Notch Security inkluderar en gratis SSL

  Svänghjulet skannar ständigt efter webbplatser efter skadlig programvara och gör ett så grundligt jobb att du aldrig behöver installera ett annat WordPress-säkerhetsplugin. I händelse av att din webbplats är hackad, kommer deras team att arbeta outtröttligt för att lösa problemet och återställa din webbplats till normalt. Dessutom kastar de in en gratis SSL med alla domäner du registrerar hos dem.

  Automatiska säkerhetskopior med enkel återställningsprocess

  Svänghjulet utför automatiska dagliga säkerhetskopior. Det betyder att Flywheel säkerhetskopierar alla dina förändringar varje dag för att se till att integriteten på dina webbplatser förblir intakt. Om det någonsin har uppstått ett problem med din webbplats gör Flywheel återställningsprocessen enkelt med en 1-klickoperation. Enbart den här funktionen kan spara besväret med att någonsin behöva hitta och säkerhetskopieringsföretag online för att säkerställa integriteten hos de uppgifter som är din webbplats.

  Nackdelar med svänghjulshosting

  Flywheel kundtjänst är riktigt smart, men inte alltid tillgängligt

  Svänghjulshosting har ett rykte för att ge fantastiskt stöd. Deras team är lika nerdigt som deras allmänna kundkrets, och kan nästan alltid träffa dig på vilket djup teknisk problem du upplever. Som sagt, de erbjuder inte livechatsupport, och telefon- och supportbiljettimmarna är mer eller mindre begränsade till vanliga affärstider. Medan de flesta biljetter besvaras inom 24 timmar och får artiga och hjälpsamma svar, är det kanske inte tillräckligt för alla. Om du bor i en annan tidszon, arbetar udda timmar eller förväntar dig att du behöver mycket tekniskt stöd, kan det hända att Flywheel inte har resurser för att komma tillbaka till dig omedelbart. Detta kan förväntas på billigare planer, men när du börjar betala $ 100 / månad, bör dygnet runt stöd. WP Engine, Flywheels toppkonkurrent, ger kunder med högre nivå 24/7 tillgång till kundsupport.

  Älskar du cPanel? Titta någon annanstans.

  Flywheels anpassade instrumentbräda är superslank och har massor av användbara verktyg, men om du är ett djupt fan av cPanel och är ovilliga att lära dig ett annat gränssnitt, är Flywheel inte för dig. DreamHost är en annan värd, specialiserad på delad värd, som eschews cPanel till förmån för sin egen instrumentpanel. De flesta WordPress-proffs tar inte problem med det här, men det är något att tänka på om du eller dina medarbetare kämpar för att hålla reda på de dussintals olika instrumentpanelgränssnitt som du interagerar med dagligen..

  Iscenesättningsområdet är i Beta

  Ett iscenesättningsområde är där du kan göra flera osparade ändringar på din webbplats och sedan helt enkelt trycka på ändringarna på live-webbplatsen. Svänghjulets iscenesättningsområde ligger i Beta. De hävdar att det snart inte kommer att vara i Beta, men för tillfället kanske du inte får ett fullt fungerande iscenesättningsområde. WP Engine slår dem i detta område, åtminstone för närvarande.

   Belastningstider är inte de snabbaste

  Svänghjul påstår sig ha snabba snabba hastigheter, men enligt vår erfarenhet kan detta vara lite tomt. Att ladda upp en medelstor WordPress-installation tog över en timme och ibland skulle mer komplexa webbsidor krypa för att ladda. Deras cache-funktioner hjälper säkert till dessa problem, men även då var deras hastigheter betydligt lägre än vad som upplevts med WP Engine. Det finns massor av faktorer som bidrar till pageload-tiderna, men vi fann att över hela linjen lämnade svänghjul något att önska. För supersnabba hastigheter rekommenderar vi A2 Hosting och deras optimerade WordPress-installation.

  Slutsats

  Om du förväntar dig eller har blivit van vid den vita handske-behandlingen av hanterade WordPress-värdföretag som WP Engine, rekommenderar vi inte att du byter till svänghjul. Ett mycket mindre företag med en väldigt starkt känsla, svänghjulet kan göra dem besvikna som vill att allt hanteras för dem med den professionella klyftan att matcha. Men för svindlande frilansare som letar efter ett flexibelt, prisvärt och kunnigt alternativ för värd är Flywheel en dröm. Deras instrumentpanel är byggd för att hantera dina kunders webbplatser sömlöst, och varje månad rullar de ut nya funktioner och erbjudanden som tillgodoser exakt de som lever sina lanseringssajter. Om du letar efter ett prisvärt alternativ och har en DIY-attityd, hittar du allt du letar efter i Flywheel-hanterad WordPress-värd.

  Visa fler funktioner

  Svänghjul Frågor och svar

  Svänghjulet är tillräckligt enkelt för alla att använda, och eftersom vem som helst kan ta reda på hur man använder det finns det många frågor runt. Lyckligtvis finns det svar på dessa frågor, vilket är vad du hittar här. Att ha en one-stop-shop för alla dina frågor hjälper dig att ta reda på om Flywheel är den webbhotell du vill ha för din webbplats. Detta bör svara på många vanliga frågor som nya kunder har angående svänghjulet.

  Hur kan man gå in i en bulkplan från en enda webbplats?

  Du vill säkerhetskopiera den ursprungliga webbplatsen och sedan vill klona webbplatsen. Du måste sedan välja din betalningsmetod. Du kan sedan peka DNS till den nya webbplatsen, såvida det inte var en demosida eller ännu inte lever, som du kan hoppa över. Du vill se till att du avbryter och tar bort den ursprungliga webbplatsen. Din nya webbplats ska fungera ordentligt, och om du har några frågor kan du kontakta deras hjälpwebbplats för att reda ut eventuella problem.

  Hur börjar man iscensätta?

  Sceneringen är fortfarande i beta-format, så du måste begära åtkomst från Flywheel direkt. När du har fått åtkomst kan du växla Staging till på-läget under fliken Avancerat. Det kan ta lite tid att göra Staging-processen klar, särskilt om din webbplats är ganska stor. När processen är klar kommer den nya fliken Staging att finnas på webbplatsens svänghjul. Du kommer att kunna komma åt Staging-webbplatsen via webbadressen på fliken Staging och använda dina WordPress-referenser. Det finns ett lösenord som skyddar din webbplats medan du arbetar med den, och du kan göra alla ändringar du vill ha.

  Är det möjligt att ändra datacenterplatsen för en webbplats?

  Det är inte möjligt att flytta en webbplats mellan datacenter, du kan lösa problemet för att uppnå samma resultat. Du vill säkerhetskopiera den ursprungliga webbplatsen och sedan klona den. Du måste välja din betalningsmetod och det datacenter du vill skicka den till. Du kan sedan peka DNS till den nya webbplatsen och du vill avbryta eller ta bort den ursprungliga webbplatsen. Det är ungefär samma process för att byta dina planer.

  Kan jag installera WordPress Core-filerna igen?

  Om du behöver installera om WordPress Core-filerna kan det vara lättare att starta överallt. Beroende på vilka ändringar du vill göra kan du alltid skapa en demosida och lägga till den på din webbplats när du är redo. Du kan klicka på knappen “Ny webbplats” på svänghjulets instrumentbräda. Du vill fylla i formuläret med dina önskade inställningar. Du vill välja “Min klient kommer att betala senare” som faktureringsmetod. Du kommer att ha en 14-dagars demosida tillgänglig att arbeta med, och när du är redo att göra ändringarna kan du migrera den till den nya webbplatsen och sedan gå live med den.

  Kan man tvinga SSL på en webbplats?

  När SSL-tillägget för en webbplats har aktiverats på svänghjulet, är det en bra idé att tvinga SSL till din webbplats. Du vill omdirigera trafik till webbplatsen via HTTP-protokollet till HTTPS för att göra det säkrare. Du vill gå till fliken Avancerat och växla alternativet “Tvinga HTTPS”. Den omdirigerar webbplatsens trafik till HTTPS automatiskt.

  Finns det rabatter för ideella organisationer?

  Beroende på den ideella organisationen du är en del av kan du vara berättigad till vissa rabatter. Ideella organisationer som ingår i 501 (c) 3-sektorn kan du skicka e-post till Flywheel med information om din organisation. Svänghjulet bör kunna hitta rabatter som hjälper dig att nå dina mål.

  Hur kan man gå live på svänghjulet??

  Det finns några steg du måste följa för att din webbplats ska bli live. Du vill ta bort lösenordsskyddet i svänghjulet. Du kan sedan lägga till de domäner som du vill peka på din webbplats. Du ställer sedan in rätt domän till den primära domänen. När det är klart kan du peka domänens DNS i domänlistan i svänghjulet.

  Vad är en vit skärm / 500-felmeddelande?

  Det finns många skäl till varför du kan ha en vit skärm där din normala skärm borde vara. Det finns många skäl, men om du har 505-fel betyder det att din dator inte kraschar. Det kan bero på plugins eller temakonflikter, PHP-syntaxfel eller utmattat minne på servern. Det finns en inställning du kan använda för att växla PHP-fel på webbplatsen. Du vill ändra inställningen WP_DEBUG under fliken Avancerat. Du kan sedan leta efter källan till problemet, så att du enkelt kan åtgärda det.

  Vad är meningen med hanterad WordPress-värd?

  Svänghjulet behandlar varje webbplats individuellt, vilket gör att alla kan ha en personlig stil för sin webbplats. Med Flywheels hanterade cache och prestanda kan du ställa in din webbplats utan plugins, tack vare servrarna. Svänghjulet hanterar säkerheten på WordPress, med tanke på att det är ett mål för hackare och skurkar, och det fungerar på servernivå för att förhindra webbplatshack. Svänghjulet uppdaterar din programvara, så du använder alltid den mest uppdaterade versionen av WordPress. Du får också experter på WordPress via Flywheel. Det är som att ha en personlig sekreterare för din webbplats.

  Är svänghjul tillgängligt via SSH?

  Tyvärr ger Flywheel inte SSH-åtkomst till någon webbplats på grund av säkerhetsåtgärder och prestanda Flywheel tillhandahåller. Du kan komma åt svänghjulet via SFTP och komma till databasen. Du kan kontakta svänghjulssupporten om du vill göra via SSH, och de kan hjälpa dig med alla frågor du har.

  Vad är en demosida?
   • Demosajter är som en övningskörning för en webbplats. Du kan skapa en webbplats och ställa in en demonstration innan du betalar för den. Detta är användbart för alla som skapar en webbplats för en klient. Du kommer att kunna ge ett exempel på vad webbplatsen är, hur den ser ut och den är gratis. Det är ett bra sätt att dela ut en webbplats till en klient när de är redo att ta hand om betalningarna.
   • Om du vill ställa in en demosida skapar du en ny webbplats. Du kan välja “Min klient kommer att betala senare” när faktureringsinformationen dyker upp. Du kan ladda upp sajten till din klient, överföra fakturering och sedan göra webbplatsen levande. Det är ett bra sätt att se till att det är bra att gå innan du investerar pengar på en webbplats.
  Vad är ett besök enligt Flywheel?

  Besök på en webbplats är viktigt för att hålla reda på hur många som kommer till webbplatsen. Svänghjulet kommer att rekommendera en plan beroende på antalet besök du får varje månad. Ett besök är enligt Flywheel en unik IP-adress under en 24-timmarsperiod. Det är en månadssumma och det spelar ingen roll hur många sidor en enda adress besöker. Det är ett balanserat sätt att mäta dina besökare, och det är lätt att hålla reda på dem. Du kan också kolla in antalet besökare på din webbplats. Det är uppfriskande att veta att du inte behöver hålla reda på det själv.

  Är det anledning till att lösenord är skyddade?

  Det finns många skäl till varför det finns så mycket skydd för en webbplats, särskilt för demosidorna. Det är skyddat tills webbplatsen har betalats för, och när den har betalats för kan du justera lösenordsskyddet. När en besökare kommer till din webbplats när lösenordsskyddet är aktiverat kan de ange sina referenser för att komma åt webbplatsen. Det är ett sätt att skydda din demosida från att läcka eller bli stulen medan du sätter ihop den.

  Kommer svänghjul att stödja multisite?
   • Svänghjulet kommer att stödja multisite på olika planer. Den levereras inte med Tiny-planen, och din anpassade plan gör att du kan använda flera platser. Alla webbplatser inom installationen med flera platser bör dock inte överskrida diskgränserna när de alla läggs samman.
   • Om du vill aktivera flersidan kan du göra det på tilläggsfliken och slå på multisidan. Svänghjulet kör flera unika domäner med en enda installation av multisidefunktionen. Du måste kontakta Flywheel support för att få dem att hjälpa dig i processen.
  Vad heter Flywheels servrar?

  Vi rekommenderar att du inte uppdaterar namnservrar när du pekar på svänghjulet. Du kan ändra A-posten och CNAME-DNS-posterna för att peka din domän till svänghjulet. Det är lättare än att ändra namnservrar du använder. Istället för att rikta trafik genom svänghjul till din domän, kommer svänghjulet att rikta trafiken till din webbplats. Allt du skulle göra är att ändra IP-adressen till där domänen är.

  Vad är rätt svänghjulsplan?

  Det finns tre huvudplaner som Flywheel erbjuder, men det finns också anpassade planer tillgängliga. Planerna börjar på $ 15 per månad och går upp, beroende på vilken plan du behöver för din webbplats. Saker som antal besök, diskutrymme, bandbredd, SSL-support, CDN-support och support på flera platser varierar med pris. Om du inte behöver mycket diskutrymme eller bandbredd kan du anpassa din plan. Det finns ingen fel plan och du kan prata med svänghjulssupport för att hjälpa dig att svara på frågor.

  Kommer svänghjulet att hjälpa till att migrera en webbplats?
   • Ja, svänghjulet hjälper till att migrera en webbplats, och med tanke på hur svårt det är att flytta en WordPress-webbplats kommer Flywheel att migrera en webbplats gratis. Du måste göra en begäran som täcker vissa detaljer om ditt tidigare värdkonto. Svänghjul överför din webbplats och ställer in den som en demo. Du kan förhandsgranska demonstrationen för att se hur din webbplats fungerar innan du startar den.
   • Stegen för att överföra en webbplats är enkla. Du vill göra en säkerhetskopia av din webbplats och Flywheel gör en demosida på ditt konto. Du kan söka i databasen och ersätta alla gamla webbadresser. Svänghjulet skannar webbplatsen efter skadlig programvara, kontrollerar prestanda och utseende och ser till att allt fungerar korrekt. När allt checkar ut överförs webbplatsen för betalning. Det tar vanligtvis ungefär en till två dagar.
  Hur kan man konfigurera en DNS?

  Det rekommenderas att du hanterar DNS med domänregistratorn. Det är platsen där du köpte domänen. Registratorn bör ha namnservrarna redan installerade, vilket gör att du kan hantera din DNS. Svänghjulet kan hjälpa dig med alla frågor om DNS, vilket är väldigt förvirrande att förstå och få rätt. Svänghjulets DNS-hälsokontroll för att se till att allt checkar ut och att du är redo att gå.

  Kommer en webbplats att vara tillgänglig via SFTP?

  Du behöver inte dela SFTP-användarnamn och lösenord när du använder svänghjul. Alla kommer att använda sitt eget personliga användarnamn och lösenord för att logga in på SFTP, och de har omedelbar åtkomst till alla webbplatser. Du återställer ditt svänghjulslösenord för att ändra inställningarna, och om du har några frågor hjälper svänghjulet dig. Svänghjulet stöder alla de stora SFTP-klienterna, vilket är perfekt för alla som använder någon SFTP.

  Erbjuder svänghjul SSL-certifikat?

  Ja, Flywheel erbjuder SSL-certifikat. De samarbetar med Let’s Encrypttm. Svänghjulet erbjuder Simple SSL, som är ett gratis och automatiskt sätt att generera och installera ett SSL-certifikat. Det finns några fall där du måste ange ett giltigt certifikat från en tredjeparts SSL-leverantör. Oavsett vilket tidigare certifikat kommer Flywheel att hjälpa dig att installera det gratis. Om du inte redan har en kan du hitta en via GoDaddy, RapidSSL eller Instant SSL.

  Mer på GetFlywheel.com

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map