000WebHost Ulasan Mei 2020 – Harga & Rancangan Hosting

000WebHost Ulasan Mei 2020 – Harga & Rancangan Hosting

000WebHost Ulasan Mei 2020 – Harga & Rancangan Hosting

Betapa baiknya 000WebHost Hosting?

Ramai orang mungkin berpendapat bahawa penyedia hosting Web yang bebas sama ada akan membatasi ciri-cirinya, penuh dengan iklan, atau tidak boleh dipercayai. Ahh – sudah tentu. Terdapat kelemahan untuk menggunakan hosting 000WebHost. Sebenarnya, kelemahan yang sama boleh dikatakan mengenai penyedia hosting Web percuma.


Lihat Laman Web Rasmi 000WebHost Ulasan 1.8 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (6 suara) Kelebihan

 1. Mereka Percuma
 2. Mereka Bebas Iklan
 3. Mereka Menawarkan Sistem Sokongan yang Layak
 4. Mereka Menawarkan Beberapa Ciri Percuma di luar Web Hosting

Keburukan

 1. Beberapa Aduan Pengguna
 2. Mereka Keluar Sebagai Tidak Boleh dipercayai
 3. Mereka Muncul Sebagai Penipuan Pemasaran

Sokongan1.5Speed2.5Feature2.5Value1.5Transparency1

Tinjauan Hosting 000WebHost Rasmi kami

Beberapa perkara dapat diberitahu mengenai hosting 000WebHost. Mereka mendapat tiga angka nol dari namanya dari $ 0,00, dan mereka bermaksud. Mereka adalah penyedia hosting Web percuma dan tidak akan mengenakan bayaran kepada anda untuk hosting laman web anda.

Ciri Terbaik Hosting 000WebHost

Ramai orang mungkin berpendapat bahawa penyedia hosting Web yang bebas sama ada akan membatasi ciri-cirinya, penuh dengan iklan, atau tidak boleh dipercayai. Ini nampaknya tidak berlaku dengan hosting 000WebHost.

Mereka Percuma

Perkara pertama yang anda perhatikan mengenai hosting 000WebHost adalah bahawa ia percuma. Mereka tidak akan mengenakan bayaran sepeser pun untuk perkhidmatan mereka. Mereka tidak mempunyai ciri yang dapat ditingkatkan dengan mana mereka berusaha untuk membuat nikel dan mengurangkan sedikit cara mereka untuk membuat anda membayar. Percuma bermaksud percuma. Satu-satunya cara anda akan membayar adalah jika anda mengemas laman web anda dan pergi ke tempat lain.

Mereka Bebas Iklan

Mereka bukan sahaja tidak akan membanjiri laman web anda dengan iklan, tetapi anda juga diizinkan untuk menghosting iklan anda sendiri di laman web anda. Bagi banyak orang, pengiklanan adalah sumber pendapatan. Melihat bagaimana mereka tidak memperoleh pendapatan dari iklan yang mereka paksa ke laman web anda, seseorang mungkin bertanya-tanya bagaimana mereka menjana wang.

000WebHost hosting mampu beroperasi kerana mereka ditaja oleh Hosting24 – syarikat hosting Web berbayar dan pilihan peningkatan sekiranya anda memerlukan hosting berbayar.

Mereka Menawarkan Sistem Sokongan yang Layak

Hanya kerana mereka akan menghoskan laman web anda secara percuma tidak bermakna mereka akan menolak untuk menyokong anda. Sekarang, mereka mungkin tidak menawarkan perkhidmatan telefon 24/7 atau bahkan sembang langsung, tetapi mereka menyediakan sistem sokongan tiket e-mel. Berdasarkan pengalaman saya – saya harus menggunakannya – bukan sahaja mereka cepat menjawab pertanyaan saya, tetapi mereka juga berpengetahuan dan membantu saya menyelesaikan masalah saya. Masalah saya tidak begitu teknikal seperti beberapa orang yang telah saya baca, tetapi hakikat bahawa saya tidak perlu mencabut gigi untuk mendapatkan sokongan dalam perkhidmatan percuma pastinya merupakan kelebihan. Rasanya mereka mempunyai minat terbaik.

Mereka Menawarkan Beberapa Ciri Percuma di luar Web Hosting

Hanya kerana mereka adalah penyedia hosting Web percuma tidak bermakna mereka tidak penuh dengan ciri-ciri. Mereka akan menawarkan anda ruang cakera bernilai 1.5 GB, lalu lintas bernilai 100 GB, PHP, MySQL, FTP, cPanel, pembina laman web, pemasang automatik dan banyak lagi.

Apabila anda membandingkan ciri mereka berdampingan dengan Hosting24, versi peningkatannya, anda mungkin tidak memperoleh sebanyak yang anda fikirkan, tetapi – sekali lagi, ini percuma. Ciri terbesar yang anda dapat kerana memiliki penyedia hosting Web percuma adalah kenyataan bahawa mereka tidak menghalang pengalaman laman web anda dengan memaksa iklan di laman web anda. Semua yang lain adalah awal – anda boleh membina laman web anda dengan cara yang anda mahukan.

Kelemahan 000WebHost Hosting

Ahh – sudah tentu. Terdapat kelemahan untuk menggunakan hosting 000WebHost. Sebenarnya, kelemahan yang sama boleh dikatakan mengenai penyedia hosting Web percuma.

Beberapa Aduan Pengguna di Internet

Apabila anda mendapat sesuatu secara percuma, orang mengatakan anda tidak boleh mengeluh. Walau bagaimanapun, jika anda akan menggadaikan diri sebagai penyedia hosting Web yang boleh dipercayai dan percuma, maka anda harus dapat menyampaikannya. Orang yang mempunyai masalah dengan hosting WebWebHost adalah mereka yang merasakan bahawa penyedia hosting tidak mengikut peraturan yang mereka tetapkan untuk diri mereka sendiri. Mereka mengadu fail yang dipadam, tidak ada pilihan sandaran dan banyak lagi.

Mereka Keluar Sebagai Tidak Boleh dipercayai

Dengan semua aduan di luar sana, yang paling biasa adalah bahawa mereka tidak boleh dipercayai. Terdapat satu aduan yang saya baca di mana mereka hanya menggunakan 42MB dengan ruang cakera dan laman web mereka ditutup. Sebab awal untuk mengambil keputusan adalah kerana mereka melakukan semacam penipuan. Namun, memandangkan perincian mengenai apa yang pelanggan katakan, dan fakta bahawa itu bukan laman web komersial, ini membuat anda berfikir dua kali. Setelah laman web ini ditutup, mereka tidak lagi dianggap sebagai pelanggan hosting 000WebHost, yang menjadikan mereka tidak layak mendapat sokongan pelanggan. Itu adalah Catch-22 yang berterusan dengan pelanggan di hujung tongkat pahit.

Mereka Muncul Sebagai Penipuan Pemasaran

Sekarang, ini bukan pengalaman saya, tetapi itu adalah keluhan orang. Ramai yang akan mengatakan bahawa hosting Web 000WebHost muncul sebagai penipuan. Mereka mengatakan itu kerana setiap kali mereka memerlukan sokongan pelanggan, penyelesaian mereka adalah untuk membuat mereka meningkatkan dan membayar hosting Web mereka. Itu menjadikan mereka sebagai penipuan pemasaran. Adakah percuma sehingga anda mempunyai masalah dan kemudian anda perlu membayar?

Pokoknya

Sebagai penyedia hosting Web percuma, saya dapati mereka boleh dipercayai dan senang bekerja. Namun, saya mesti mengambil semua yang mereka katakan dengan sebutir garam hanya kerana mereka bebas. Sekiranya saya membina laman web e-dagang, saya tidak akan memilih hosting 000WebHost. Walau bagaimanapun, jika saya hanya ingin menyatukan beberapa gambar untuk berkongsi, ini adalah cara yang tepat.

Lihat Lagi Ciri

Ciri teratas

 • Sokongan pantas
 • Harga berpatutan
 • Banyak ciri

Lawati laman web rasmi

5 hos teratas

 • Ulasan SiteGround
 • Ulasan Mesin WP
 • Ulasan Hosting A2 (lama)
 • Kajian Bluehost
 • Ulasan WordPress Terurus GoDaddy

Lebih banyak lagi di 000WebHost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector