1and1 Ulasan: Adakah 1 & 1 Ionos Hosting Lebih Baik pada Mei 2020?

1and1 Ulasan: Adakah 1 & 1 Ionos Hosting Lebih Baik pada Mei 2020?

1and1 Ulasan: Adakah 1 & 1 Ionos Hosting Lebih Baik pada Mei 2020?

Contents

Apa itu 1&1 Hosting Ionos?

1&1 Ionos hosting adalah versi 1and1 yang dijenamakan semula – sebuah syarikat hosting web dan pendaftar domain Jerman. Ditubuhkan pada tahun 1988, mereka adalah antara syarikat web hosting tertua yang masih beroperasi hingga kini.


Dengan pusat data di seluruh Eropah dan juga di Lenexa, Kansas, Amerika Syarikat, 1and1 adalah salah satu syarikat hosting terbesar di dunia.

Pada akhir 2018, 1and1 dijenamakan semula menjadi 1&1 Ionos.

Oleh itu, ia mendapat nama baru – adakah ia baik?

Betapa baiknya Hosting 1and1?

1and1 adalah antara jenama hosting web yang paling terkenal dan paling lama berjalan. Mereka ada sejak SEBELUM Google wujud – lama.

Saya teringat melihat 6 halaman iklan majalah mereka ditampal di majalah perniagaan – dan saya ingat mereka kelihatan sangat murahan sehingga saya tidak akan menyentuhnya.

Mereka nampaknya sudah dewasa, dan mungkin bernilai untuk tahun 2019 dan seterusnya.

Halaman utama yang membanggakan menunjukkan sejuta pilihan.

Tetapi selain dari pengiktirafan itu, tidak banyak yang membezakannya daripada ratusan hos web lain yang berharga kompetitif dan unik yang terdapat di pasaran hari ini. Walaupun terdapat segelintir manfaat yang didaftarkan dengan pendaftaran 1and1, pengalaman pengguna sangat mengecewakan dan kebolehpercayaan mereka tidak perlu dibanggakan.

Lihat Laman Web Rasmi 1and1 Ulasan 3.3 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (5 suara) Kelebihan

 1. Harga pengenalan yang sangat murah
 2. Ruang cakera, laman web, dan pilihan lebar jalur yang tidak terhad
 3. Alat pemulihan data dari enam hari sebelumnya
 4. Urus domain dan hosting 1and1 pada satu akaun

Keburukan

 1. Tiada sokongan sembang langsung
 2. Papan pemuka tersuai yang membingungkan tanpa cPanel
 3. Tiada pilihan penjual semula
 4. Prestasi masa dan kelajuan kurang daripada bersaing

RingkasanDengan harga perkenalan yang rendah ($ .99 / bulan untuk tahun pertama) dan laman web dan ruang web tanpa had, Hosting 1and1 boleh menjadi sangat menggoda. Tetapi dengan kekurangan prestasi dan pengalaman pengguna yang serius, anda mungkin tidak akan merasa senang apabila tahun pertama itu meningkat dan harga akan meningkat sehingga harga biasa. Sokongan3.5Speed3.5Feature3Value3.5Transparency3

Ulasan Hosting 1and1 Rasmi kami

Terdapat faedah tertentu untuk memilih syarikat besar dan lama sebagai hos web, dan dalam beberapa cara 1&1 Ionos mungkin mempunyai kelebihan daripada nama besar lain seperti GoDaddy.

Walaupun begitu, sebahagian besar perkara baik mengenai hosting 1and1 bukanlah sesuatu yang ingin dilupakan. Tidak banyak yang mereka tawarkan yang menjadikan mereka unik atau pemimpin dalam kategori apa pun. Dan lebih jauh lagi, kami mendapati pengalaman pengguna sangat menjengkelkan, di atas kelajuan di bawah rata-rata dan prestasi waktu operasi. Kami mengesyorkan mereka jika anda sudah memiliki domain 1and1, atau jika anda sangat mengutamakan tambahan seperti kredit AdWords, atau mungkin jika anda perlu mengadakan banyak laman web dengan harga yang sangat murah. Jika tidak, terdapat puluhan syarikat lain yang menawarkan perkhidmatan yang benar-benar hebat tanpa banyak kekecewaan.

Ciri-ciri Terbaik 1and1 Hosting

Kita bahkan boleh mengatakan bahawa semua ciri terbaik 1and1 adalah kawasan yang cukup memadai. Tetapi perincian ciri demi ciri dari rancangan paling asas mereka sebenarnya menunjukkan mereka mempunyai kelebihan berbanding jenama besar lain seperti GoDaddy dan HostGator.

Berikut adalah piawaian industri yang dipenuhi 1and1 tanpa masalah:

1) Harga Pengenalan Super Rendah

1and1 menawarkan apa yang mungkin merupakan tawaran terbaik untuk pelanggan tahun pertama di pasaran web hosting. Walaupun rancangan hosting bersama yang paling asas mereka harganya sedikit di atas rata-rata $ 7,99 sebulan selepas tahun pertama, tahun pertama hosting anda hanya berharga $ 0,99 sebulan. Ini malah mengalahkan hos WebHostingPad yang paling bajet (sekurang-kurangnya selama satu tahun).

2) Lebar Jalur, Laman Web, dan Ruang Web yang tidak terhad

Terutama jika dipertimbangkan di samping harga perkenalan khas, janji untuk begitu banyak keupayaan tanpa had sangat menggoda. Satu kes penggunaan di mana kami benar-benar mengesyorkan 1and1 adalah sekiranya anda perlu mengehoskan banyak laman web yang berlainan untuk jangka waktu yang singkat dengan anggaran yang ketat. Secara teori, anda boleh melakukannya dengan Hosting 1and1 dengan harga kurang dari satu dolar sebulan. Baik GoDaddy atau HostGator dapat melakukannya untuk anda.

Sudah tentu, janji lebar jalur tidak terhad sama seperti infrastruktur yang menyokongnya. Dan kita akan mempunyai banyak lagi yang boleh diperkatakan mengenai prestasi 1and1 dalam bidang kelajuan dan waktu operasi sedikit kemudian. Untuk rancangan lain yang tidak terhad dengan harga yang serupa dengan harga biasa (bukan pengenalan) 1and1, lihat DreamHost.

3) Domain Muncul Percuma, Boleh Diuruskan di bawah Satu Akaun

1and1 melontarkan nama domain percuma dengan setiap pakej hosting web dibeli. Selain itu, 1and1 adalah salah satu pendaftar domain yang paling biasa digunakan di web. Sekiranya anda pernah membeli nama domain dari mereka sebelumnya, anda boleh menjadi tuan rumah laman web tersebut dengan lancar tanpa membuat akaun atau log masuk tambahan.

4) Pakej Bonus Perniagaan Cemerlang

Hampir setiap syarikat hosting menawarkan semacam pakej bonus berorientasikan perniagaan. Pakej yang ditawarkan oleh 1and1 hosting bersaing dengan yang terbaik. Anda bukan sahaja akan menerima kredit percuma untuk Google AdWords, Facebook, Bing, dan Yahoo, tetapi anda juga akan mendapat sijil SSL secara percuma. 1and1 menawarkan lebih dari seratus alat laman yang popular, seperti keranjang belanja, tayangan slaid, dan pembangun laman web, yang semuanya memerlukan satu klik untuk dipasang dan termasuk dalam rancangan anda. Ini adalah faedah yang sangat baik untuk tidur dengan syarikat besar – mereka mempunyai hubungan dan mampu memberikan anda banyak barang percuma.

5) 1and1 Menyertai Usaha Hosting Hijau

Ciri-ciri ini tidak semestinya ada kaitan dengan pengalaman anda dengan hosting 1dan1, tetapi anda boleh dengan tenang mengetahui bahawa anda bekerjasama dengan syarikat yang menghargai kesannya terhadap alam sekitar. Pusat data mereka telah dipasang dengan sumber tenaga yang boleh diperbaharui dan mempraktikkan penagihan tanpa kertas sepenuhnya – ciri yang dinikmati ramai orang. Mereka bukan HostPapa, tetapi kami dapat menghargai anggukan mereka terhadap operasi perniagaan yang lebih hijau.

Mereka sedikit lebih mewah daripada masa lalu mereka yang murahan.

Kelemahan Hosting 1and1

Tetapi faedah perkhidmatan hosting yang hebat tidak dapat dibuat! Berikut adalah beberapa masalah besar yang membuat kami tidak mengesyorkan hosting 1and1 dengan sepenuh hati.

1) Perkhidmatan Pelanggan Pantas, tetapi Tidak Sangat Membantu

1and1 menawarkan sokongan 24/7 melalui telefon dan e-mel, dan sebahagian besarnya mereka sangat pantas untuk bertindak balas. Masalahnya ialah wakil mereka tidak mempunyai banyak pengetahuan teknikal, dan ini benar-benar menunjukkan ketika anda mendapatkannya di telefon. Sekiranya anda mempunyai jalan untuk menyelesaikannya dan menerangkan masalah anda dengan tepat, anda akan menjimatkan banyak masa berulang-ulang. Tetapi kenyataannya adalah bahawa kebanyakan pelanggan tidak mengetahui selok-belok web hosting atau masalah apa yang menjadikan laman web mereka tidak aktif, mereka hanya tahu bahawa ada sesuatu yang rosak dan perlu diperbaiki.

Bahagian perkhidmatan pelanggan 1and1 juga tidak mempunyai ciri sokongan sembang langsung. Agak pelik bahawa syarikat besar dengan begitu banyak sumber akan kehilangan kaedah yang mudah dan banyak digunakan untuk sokongan.

Sejak 1and1 telah lama wujud dan melayani begitu banyak pelanggan, web dipenuhi dengan ulasan mengerikan mengenai mereka. Sebilangan besar ulasan negatif ini menunjukkan, tidak menghairankan, kepada bahagian perkhidmatan pelanggan. Reputasi 1and1 benar-benar berjaya, dan ulasannya tidak bertambah baik selama ini. Ini mendorong kita untuk mempercayai bahawa perkhidmatan pelanggan adalah sesuatu yang difikirkan oleh mereka.

2) Tidak ada cPanel, dan Dashboard mereka Membingungkan

1dan1 memilih untuk melupakan standard industri untuk papan pemuka backend, cPanel. Ini tidak semestinya menjadi penipuan. Banyak host yang sangat disyorkan seperti Flywheel dan Dreamhost menggunakan papan pemuka tersuai. Bagaimanapun, cPanel bukanlah aplikasi yang paling digilap dan mungkin lebih mudah untuk dinavigasi. Masalahnya adalah bahawa papan pemuka khusus 1and1 berjaya menjadi kurang menarik dan jauh lebih membingungkan daripada cPanel. Pertama, kawasan yang paling menonjol di dashboard itu sendiri adalah menu upsell. Kedua, tidak ada fungsi asas, yang paling biasa digunakan (seperti Direktori Fail, atau Pemasangan WordPress) dalam pandangan yang jelas. Sekurang-kurangnya dengan cPanel, ia sering digunakan sehingga terdapat banyak sumber dalam talian yang dapat membantu anda mengetahui apa yang harus dilakukan. Ini sebenarnya tidak berlaku dengan 1and1, dan memanggil perkhidmatan pelanggan untuk menyelesaikan masalah mudah seperti, “Bagaimana cara menambahkan domain lain ke akaun saya?” menghabiskan banyak masa dengan banyak peluang untuk kecewa lebih jauh.

3) Waktu Tidak Berkesan & Kepantasan

Semua masalah dengan perkhidmatan pelanggan dan papan pemuka yang membingungkan mungkin akan dimaafkan jika 1and1 terbukti sangat dipercayai dan pantas. Tetapi kenyataannya adalah bahawa mereka hanya rata-rata, bahkan mungkin sedikit di bawah rata-rata banyak masa. Waktu pemuatan halaman 1dan1 berada dalam julat 700-800ms, yang meletakkannya di sebelah kiri lengkung loceng. Dan sementara mereka tetap berpegang pada jaminan masa upah 99.9% mereka, mereka tidak berada di dekat barisan hos yang sangat dipercayai seperti Siteground atau A2 Hosting.

 

Pokoknya

Sukar untuk mengatakan tidak kepada laman web dan lebar jalur tanpa had kurang dari satu dolar sebulan, tetapi 1dan1 memberi banyak alasan lain untuk mengatakan tidak. Anda boleh mendapatkan banyak keuntungan jika anda sudah memiliki banyak domain dengan mereka, tetapi kekecewaan yang berkaitan dengan kepantasan, pengalaman pengguna, dan perkhidmatan pelanggan mereka masih akan berterusan.

1&1 Harga Hosting Ionos & Rancangan

Apa pilihan anda untuk 1&1 hosting Ionos?

Ini membingungkan kerana setiap host web membentangkannya secara berbeza. Keperluan anda akan berbeza berdasarkan jenis laman web yang anda bina.

Apa yang kita gemari mengenai 1&1 Ionos adalah mereka merancang rancangan dengan jelas. Mereka mudah dan tepat.

Jadual harga 1-dan-1

Berikut adalah pecahan pilihan:

Yang pentingPerniagaanAhli
Harga$ 4 / bulan$ 8 / bulan$ 14 / bulan
Domain percumaYaYaYa
Sijil SSLYaYaYa
Sokongan 24/7YaYaYa
Laman web1Hingga 5Sehingga 50
Penyimpanan10 GB100 GB500 GB
Pangkalan Data 10 (1 GB SSD)25 (SSD 1 GB)50 (1 GB SSD)
Akaun e-mel1025500
Domain percumaYaYaYa
Prestasi Awal LvlAsasLvl 1Lvl 3
Perlindungan Perisian Malware SiteLockYa
Rangkaian Penghantaran Kandungan (CDN)Ya
Terbaik untukPermulaanProjek web besarPelbagai projek web besar

Pendapat pakar kami? Rancangannya lumayan, tetapi jika anda menggunakan platform tertentu seperti WordPress, rancangan hosting ini cukup asas dan mungkin tidak mempunyai semua ciri yang anda mahukan.

Tetapi jika anda mahukan hosting asas, pilihlah ini!

Dan wahana mereka menerangkan secara terperinci jika anda benar-benar menginginkannya, inilah kami menatal halaman:

Gulungan ionos 1 & 1

Lihat Lagi Ciri

1&1 Hosting Q&Sebiji

1&1 adalah laman web hosting yang suka bekerjasama dengan individu dan perniagaan. Sekiranya anda memiliki perniagaan kecil atau blog, anda mungkin telah meneliti beberapa laman web hosting yang tersedia. Ini memerlukan beberapa soalan yang paling banyak dikemukakan mengenai 1&1, memberi anda lebih banyak maklumat untuk memutuskan mengenai laman web hosting.

Di manakah 1&1 mempunyai pejabat?

1&1 terletak di seluruh dunia. Mereka mempunyai pejabat yang terletak di Austria, Jerman, Perancis, Sepanyol, UK, Poland, Kanada, Itali, Mexico, dan Amerika Syarikat. Ibu pejabat utama mereka adalah di Chesterbrook, PA di Amerika Syarikat. Pusat data berada di Lenexa, KS di sebuah kemudahan hijau. Mereka memegang semua peralatan yang membolehkan pengguna memiliki semua yang mereka perlukan.

Apa yang dilakukan oleh Windows hosting 1&1 tawaran?

1&1 menyediakan hosting untuk hosting Windows dan Linux untuk kedua-dua pengguna. Anda boleh menggunakan 1&1 untuk membantu anda menentukan jalan mana yang lebih baik untuk anda. Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, silakan hubungi 1&1 untuk bantuan.

Adakah terdapat jaminan masa bekerja?

1&1 memberikan jaminan masa bekerja. Mereka menjamin masa operasi 99.99%. Sekiranya jatuh di bawah peratusan waktu operasi, anda boleh meminta kredit untuk waktu henti. Bergantung pada berapa banyak waktu henti yang anda alami, anda akan menerima kredit untuk waktu henti.

Adakah mungkin menyimpan banyak laman web dan domain pada akaun?

Ya awak boleh. Laman web tanpa had tersedia untuk kebanyakan 1&1 rancangan, walaupun bilangan pangkalan data mungkin mempunyai had. Ini boleh mempengaruhi berapa banyak laman web yang ingin anda buat. Rancangan WordPress memang mempunyai sekatan yang lebih banyak, dan rancangan yang lebih murah membataskan pelanggan kepada 1 atau 5 laman web.

Apakah pilihan sokongan?

1&1 menawarkan pelbagai cara sokongan untuk pelanggan mereka. Sokongan teknikal 24/7 tersedia melalui telefon, sembang langsung dan e-mel. GoToAssist mereka adalah bentuk bantuan jarak jauh. Ia memerlukan perisian untuk dipasang di komputer anda, dan 1&1 boleh mengakses komputer anda dari kawasan mereka.

Adakah jaminan wang dikembalikan?

Terdapat jaminan wang dikembalikan 30 hari bagi mereka yang ingin menghentikan perkhidmatan. Tidak semua cloud hosting layak menerima jaminan wang dikembalikan, jadi anda perlu berunding dengan 1&1 jika anda mahu menghentikan perkhidmatan untuk mengetahui sama ada anda layak.

Adakah terdapat pemasang satu klik?

Ya, ada. Sekiranya anda menggunakan Linux, ia mempunyai Klik&Build, pakej pemasang satu klik. Ini termasuk lebih dari 120 skrip dan aplikasi web untuk pelanggan mereka. Sekiranya anda mengikuti rancangan ini, ia disertakan dengan WordPress, Joomla, Drupal, Magento, TYPO3, phpBB, dan Moodle.

Wasiat 1&1 pindahkan laman web yang ada?

Malangnya, 1&1 tidak akan memindahkan laman web yang ada secara percuma. Anda boleh melakukannya sendiri, atau mempunyai 1&1 buat dengan bayaran. Peralatan 1&1 penggunaan menanggung kos, sebab itulah mereka tidak dapat memindahkan laman web secara percuma.

Berapakah kontrak minimum untuk menggunakan 1&1?

Semasa anda mencari pilihan kontrak, 1&1 mempunyai jangka masa minimum satu bulan bagi kebanyakan rancangan mereka. Sangat sesuai bagi mereka yang ingin beralih sekiranya mereka tidak suka menggunakannya. Sekiranya anda tidak menggunakan 1&1 selama 30 hari penuh, anda mungkin layak untuk menerima bayaran balik penuh pada akaun anda.

Apakah panel kawalan yang disertakan dengan rancangannya?

Apabila anda mendaftar untuk rancangan dengan 1&1, ia akan mempunyai panel kawalannya sendiri. CPanel disediakan, tetapi hanya untuk rancangan hosting awan. Sekiranya anda pengguna Windows, anda mempunyai Plesk untuk pilihan panel kawalan anda. Anda boleh bercakap dengan wakil dengan sebarang pertanyaan yang anda ada.

Adakah 1&1 sesuai untuk laman web e-dagang?

Tentunya. Mereka memiliki rancangan hosting yang ditujukan ke laman web e-commerce. Terdapat skrip dan aplikasi e-dagang. Ini adalah sebahagian daripada Klik&Membina pakej 1&1 tawaran. Sekiranya anda memerlukan sijil SSL, 1&1 akan memberikan sijil untuk pembelian. Anda boleh menggunakan aplikasi terbuka seperti Magento, PrestaShop, osCommerce, atau Zen Cart untuk platform e-commerce anda.

Adakah 1&1 bagus untuk hosting gambar dan galeri?

Ya mereka. Ruang cakera dan lebar jalur yang tidak dimeterai ditawarkan untuk sebarang rancangan. Klik&Pakej pemasang satu klik membina mempunyai beberapa jenis skrip galeri foto. Ia tidak boleh menjadi masalah, kecuali terdapat fail besar yang perlu dimuat turun. Sekiranya anda mempunyai pertanyaan mengenai pakej anda, anda boleh menghubungi 1&1 untuk jawapan.

Bolehkah saya mendapatkan CDN melalui 1&1?

Ya awak boleh. CloudFlare percuma dengan beberapa pakej hosting, termasuk hosting WordPress. Mirage dan Railgun disertakan dengan pakej, dan jika anda ingin mendapatkan pakej CDN pro, ia tersedia.

Pakej apa yang terbaik untuk 1&1 web hosting asas?

Terdapat banyak pakej web hosting asas yang tersedia dengan 1&1. Mereka mesra pengguna, dan mudah untuk membuat laman web ideal anda. Pakej peringkat permulaan sangat sesuai untuk pembangun web yang ingin bermula dari perniagaan kecil menjadi syarikat yang berkembang pesat, menyediakan alat untuk membuat laman web berasaskan HTML yang mudah dan beroperasi. 1&1 menawarkan pakej peringkat pertengahan yang lebih hebat, mempunyai prestasi yang lebih baik, dan penyimpanan maksimum, yang memungkinkan untuk kehadiran web profesional. Pakej premium yang ditawarkan oleh 1&1 mempunyai prestasi dan storan yang unggul, dan merangkumi ruang web yang tidak terhad, dan hosting banyak laman web pada masa yang sama. Ini termasuk Sokongan Aplikasi Pakar yang membolehkan anda memanfaatkan sepenuhnya perisian pengembangan.

Wasiat 1&1 memberikan sokongan pembangunan, sebaik sahaja hosting bermula?

1&1 didedikasikan untuk bekerja dengan pelanggan mereka, dan mereka mempunyai pelbagai cara untuk membantu anda mengembangkan dan mengembangkan laman web anda. Yang 1&1 Pembangun Laman Web memberi anda peluang untuk membuat laman web ideal anda. Antara muka yang ringkas dan intuitif membantu anda membuat laman web yang menakjubkan dan berfungsi. Terdapat templat profesional yang tersedia untuk memilih dan mengedit untuk desktop dan peranti mudah alih. NetObjects Fusion membolehkan pengguna mempunyai kawalan dan kreativiti sepenuhnya untuk laman web mereka. 1&1 akan membantu laman web anda menarik perhatian orang melalui 1&1 Alat Buletin, output media sosial, dan 1&Alat SEO 1 untuk menarik perhatian orang. Alat analisis yang kuat membolehkan anda melihat bagaimana prestasi laman web anda, dan bagaimana pelawat menggunakan laman web anda.

Adakah 1&1 menyediakan rancangan hosting web percuma?

Malangnya, 1&1 tidak mempunyai rancangan hosting rancangan percuma. Sebilangan besar pelanggan yang mahukan laman web profesional yang berfungsi 24/7, dan peralatan 1&1 kegunaan adalah antara yang terbaik. Pakej hosting merangkumi domain yang unik, akaun e-mel yang sesuai untuk pelanggan mereka, dan sokongan untuk bahasa dan pangkalan data yang berbeza, yang semuanya berpatutan. Bulan pertama adalah percuma, dan boleh dilanjutkan selama beberapa bulan. Sekiranya anda memilih untuk mempunyai kontrak, beberapa bulan pertama adalah percuma, dan pembayaran akan bermula, tanpa sebarang bayaran tersembunyi. Sekiranya anda memilih untuk tidak menandatangani kontrak, harga biasa akan bermula, tetapi anda masih akan mendapat 30 hari pertama secara percuma. Sekiranya anda ingin membatalkan rancangan anda dalam 30 hari pertama, anda akan menerima bayaran balik anda. Ini adalah cara untuk mengetahui sama ada anda menyukai bungkusan untuk melihat apakah ia sesuai untuk anda.

Apakah langkah-langkah keselamatan yang dilaksanakan?

Keselamatan adalah penting bagi setiap pelanggan, dan 1&1 berusaha untuk memastikan setiap laman web dilindungi. Pusat data berprestasi tinggi mempunyai teknologi terkini. Mereka mempunyai 300 Gbit / s sambungan (luaran), dan kebolehpercayaan berprestasi tinggi untuk hosting laman web. Perlindungan SSL yang disempurnakan merangkumi firewall luaran, yang mencegah serangan luar. Pemulihan ruang web memberikan keselamatan data berharga untuk hosting Linux. Sekiranya terdapat serangan, pentadbir dapat memulihkan data sehingga 6 hari dari sandaran laman web. Mana-mana fail individu pada folder berasingan juga dapat dipulihkan. Yang 1&1 SiteLock melakukan imbasan bulanan pada aplikasi, SQL, suntikan suntikan, dan skrip lintas tapak. Segala kelemahan diperbaiki sebelum penggodam berpeluang mengeksploitasinya. Sekiranya anda pergi dengan 1&1 pakej SiteLock Premium, ia akan mengimbas hingga 500 halaman, memberikan ketenangan fikiran kepada perniagaan anda.

Apa pilihan yang ada untuk pengembangan?

Bila-bila masa anda mahu meluaskan laman web anda, 1&1 mempunyai rancangan fleksibel yang tersedia. Sekiranya pilihan penyimpanan dan prestasi yang lebih besar diperlukan, peningkatan mudah adalah semua yang diperlukan. Pelayan geo-berlebihan 1&1 kegunaan adalah teknologi dan perisian terkini. Ciri-ciri yang ada melalui 1&1 boleh ditingkatkan pada bila-bila masa, termasuk yang 1&1 SiteLock Basic dan 1&1 CDN. SEO Pro, Search Engine Marketing, dan ListLocal adalah sebahagian daripada pakej hosting asas. Anda boleh menambah ciri tambahan yang mungkin anda perlukan, membantu anda mengekalkan kos dan penyelenggaraan minimum. Aplikasi sumber terbuka, seperti WordPress, Joomla! dan Drupal membolehkan anda menambah ciri pada masa akan datang. Mereka hanya memerlukan beberapa klik tetikus untuk dipasang.

Apakah sistem sokongan hosting web 1&1 tawaran?

1&1 sangat teruja untuk melayani lebih dari 13 juta pelanggan, dan pengalaman mereka telah memberikan banyak pertolongan untuk setiap pelanggan. Pakar teknikal mereka sangat terlatih, dan menawarkan sokongan telefon dan e-mel 24/7 untuk sebarang bantuan yang anda perlukan. Segala pertanyaan mengenai produk mereka dijawab dengan segera, dan anda dapat mencari produk yang tepat untuk saat perniagaan anda berkembang. 1&1 telah berniaga sejak tahun 2001, dan mereka adalah salah satu pemimpin hosting laman web. Perkhidmatan pelanggan mereka telah diakui sebagai hosting anugerah dan testimoni pelanggan semua mengesyorkan 1&1. Walaupun anda pernah bekerja dengan hosting laman web, 1&1 dapat memberikan bantuan yang anda perlukan. 1&1 ada di sini untuk membantu anda meningkatkan laman web anda dan mengembangkan perniagaan anda menjadi berjaya.

Bagaimana saya boleh berhubung dengan 1&1 untuk pertolongan?

Terdapat beberapa cara yang boleh anda hubungi 1&1 untuk sebarang bantuan yang anda perlukan. Sebarang pertanyaan atau kesukaran yang anda hadapi, anda boleh menghubungi pakar secara langsung di 1-866-991-2631. Untuk pertanyaan mengenai penagihan, anda boleh menghubungi 1-877-300-8316 untuk mendapatkan bantuan. Sebarang pesanan hosting web, anda boleh melakukannya secara dalam talian atau melalui telefon melalui bahagian penjualan di 1-844-871-2631. Lebih banyak lagi di 1and1.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector