Ulasan CoolHandle Mei 2020 – Harga & Rancangan Hosting

Contents

CoolHandle: Host yang Berkaitan pada tahun 2020?

Syarikat hosting ini ditubuhkan pada tahun 2001 oleh sekumpulan profesional IT yang ingin memasuki permainan hosting laman web. Laman web ini beroperasi secara bebas selama beberapa tahun sehingga dibeli oleh ProNetHosting pada tahun 2010, dan telah menjadi sebahagian daripada pasukan ProNet sejak itu. Laman web ini dikendalikan oleh kumpulan sokongan dari syarikat asal dan juga yang baru. CoolHandle berpusat di Los Angeles, CA.


Seberapa baiknya Hosting CoolHandle?

Jika dibandingkan dengan banyak laman web hosting lain di luar sana, CoolHandle tidak melakukan sesuatu yang revolusioner. Walaupun pasukan asalnya mempunyai aspirasi tinggi untuk mengubah permainan web hosting (sekurang-kurangnya menurut biografi mereka), mereka belum menunaikan janji itu. Walaupun begitu, anda mendapat apa yang anda bayar dengan syarikat ini, jadi jangan terlibat dengan berfikir bahawa ia akan melakukan sesuatu yang lebih penting daripada beberapa laman web hosting lain di luar sana.

Lihat Laman Web Rasmi Ulasan CoolHandle 3.1 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (1 mengundi) Kelebihan

 1. Kelajuan pantas
 2. Hosting VPS ada
 3. Cemerlang dalam skala laman web

Keburukan

 1. Sokongan pelanggan ketinggalan
 2. Lebih mahal daripada laman web lain yang serupa

SummaryCoolHandle secara eksklusif untuk sistem operasi berasaskan Linux, yang merupakan sumber kebanggaan untuk laman web ini. Mereka menawarkan tiga rancangan untuk hosting dan tiga rancangan untuk VPS. Anda juga boleh menjual semula, dan mereka mempunyai rancangan tiga peringkat lagi untuk itu. Setiap peningkatan memberi anda lebih banyak ciri dan bonus seperti yang anda harapkan, dan semuanya sesuai dengan baik setiap masa. Secara keseluruhan, laman web yang baik, jika tidak luar biasa. Sokongan2.5Speed4Features3.5Value3Transparency2.5

Ulasan CoolHandleHosting Rasmi kami

Bagi anda yang masih berminat dengan CoolHandle, baca terus untuk melihat selok-belok syarikat hosting ini.

Di sini anda akan mengetahui tentang rancangan dan struktur harga mereka, serta melihat apa yang berfungsi dan tidak sehingga anda tahu apa yang diharapkan.

Di luar pintu, anda akan yakin bahawa CoolHandle tidak menepati janjinya untuk memperkenalkan piawaian emas baru untuk kepantasan dan kebolehpercayaan, jadi itu boleh menjadi bendera merah jika anda bimbang tentang syarikat yang berdiri di belakang perkataannya.

Secara keseluruhan, laman web ini nampaknya berusaha untuk memenuhi perniagaan kecil, tetapi ia tidak berjaya untuk membantu sesiapa sahaja yang belum mengetahui apa yang mereka lakukan. Sokongan pelanggan adalah keluhan terbesar di laman web ini, jadi jangan berharap untuk menyelesaikan masalah anda secepat atau efisien seperti dengan laman web lain.

Ciri-ciri Terbaik dari CoolHandle Hosting

Walaupun perkhidmatan hosting ini tidak mempunyai sesuatu yang luar biasa, terdapat banyak faedah untuk bergabung. Oleh itu, jika anda mendaftar dengan CoolHandle, anda boleh mendapatkan semua yang anda bayar dan kemudian beberapa. Dengan ini, inilah ciri utama laman web ini.

Kelajuan yang pantas dan boleh dipercayai

Jika dibandingkan dengan beberapa laman web hosting di luar sana, CoolHandle lebih pantas daripada kebanyakan. Anda mungkin kagum dengan kelajuan yang anda dapat, yang merupakan salah satu ciri terbaik yang anda dapat semasa mendaftar.

Sebab tahap kelajuan yang tinggi adalah kerana CoolHandle mempunyai banyak kelebihan yang ada di dalamnya dan mereka menggunakan beberapa rangkaian terbaik untuk mengelakkan ketinggalan waktu. Syarikat ini beribu pejabat di LA bersama dua belas penyedia Internet terbesar di negara ini, jadi anda mendapat sistem yang lebih dipercayai daripada yang mungkin anda harapkan.

Juga, CoolHandle menggunakan beberapa penyedia hulu Tier-1, yang bermaksud bahawa ia dapat mengelakkan gangguan dan lonjakan lalu lintas dalam talian untuk memastikan bahawa anda mendapat tahap kelajuan dan kualiti yang sama tidak kira bagaimana keadaannya.

Keupayaan Skala Cemerlang

Ketika mengendalikan laman web, anda biasanya mulai kecil dan bertambah besar apabila anda menjana lebih banyak lalu lintas. CoolHandle melakukan tugas yang baik untuk membolehkan anda meningkatkan laman web anda secara bertahap sehingga anda dapat memenuhi permintaan. Untuk memulakan, pakej hosting bertingkat luar biasa, dan setelah anda bersedia untuk beralih ke VPS dan hosting khusus, anda dapat melakukannya dengan sangat mudah. Walaupun setiap bahagian hanya mempunyai tiga peringkat untuk dipilih, anda mendapat seberapa banyak yang anda perlukan dengan setiap perkhidmatan.

Pemindahan Domain Pukal

Sekiranya anda berniaga membeli dan menjual nama domain CoolHandle menjadikannya sangat mudah untuk melakukannya melalui mereka. Harganya lumayan, dan syarikat tahu bagaimana mengendalikan domain sehingga anda boleh mendapat keuntungan besar jika itu adalah sesuatu yang anda minati sama sekali. Sekarang, anda boleh mendaftar sehingga 18 domain dengan laman web ini.

Program Bonus

Sekiranya anda menjalankan syarikat anda di Linux, maka anda akan lebih berpuas hati dengan ciri pengaturcaraan yang ditawarkan oleh CoolHandle. Semua pengguna baru mendapat skrip Fantastico secara percuma, yang membolehkan anda memuat WordPress, Galeri Gambar, dan OSCommerce, dan program lain. Laman web ini juga serasi dengan program seperti Zen Shopping Cart, Ruby on Rails, Python, dan PHP5. Anda bahkan boleh mendapatkan pakej pengoptimuman enjin carian secara percuma sekiranya anda cenderung.

Perkara lain yang anda sukai mengenai CoolHandle ialah ia menggunakan cPanel yang popular untuk membolehkan anda mengurus laman web anda, yang jauh lebih baik daripada cuba melalui sistem proprietari.

Kelemahan Hosting CoolHandle

Tidak kira seberapa baik laman web atau perkhidmatan, akan selalu ada negatif yang melekat padanya. Dalam kes ini, CoolHandle tidak mempunyai banyak masalah. Walau bagaimanapun, masalah yang berleluasa cukup untuk mematikan kebanyakan orang, jadi ingatlah sebelum anda bergabung.

Perkhidmatan Pelanggan Terhad

Salah satu rungutan terbesar mengenai syarikat ini adalah bahawa perkhidmatan pelanggan tidak kerap tersedia dan kadangkala tidak berkesan. Di laman web, ia menyatakan bahawa ia mempunyai penyedia perkhidmatan 24/7, tetapi ujian tuntutan tersebut membuktikan bahawa kebanyakannya palsu.

Di satu pihak, jika anda menghubungi pasukan sokongan, anda biasanya akan mendapatkan seseorang dalam jangka masa yang singkat. Walau bagaimanapun, di mana perkara benar-benar menurun adalah sistem tiket dan sembang laman web. Anggota sokongan nampaknya log masuk dan mati pada waktu yang rawak, yang menunjukkan bahawa laman web ini tidak mempunyai pasukan khusus untuk menangani masalah.

Secara keseluruhan, sokongan pelanggan adalah yang terbaik dan paling teruk. Aspek yang paling mengecewakan ialah nampaknya tidak ada banyak konsistensi, sebab itulah beberapa ulasan bertentangan seperti itu. Sekiranya anda berhubung dengan sokongan, mereka boleh menjadi ramah dan membantu dan menyelesaikan masalah anda dengan cepat. Akan tetapi, ada kalanya anda tidak mendapat sambutan dalam jangka masa panjang yang boleh membuat anda kecewa.

Akhirnya, laman web ini menawarkan beberapa tutorial video untuk membantu pelanggan menyelesaikan masalah umum, tetapi perpustakaan maklumat terhad dan tidak membantu dengan masalah yang rumit, yang bermaksud bahawa jika anda tahu apa yang anda lakukan, maka anda mungkin sukar untuk menyelesaikannya. pepijat ketara.

Harga

Seperti semua laman web hosting, CoolHandle memberi ganjaran kepada anda kerana mendaftar untuk penginapan jangka panjang. Ini bermakna bahawa jika anda pergi dari bulan ke bulan, anda akan membayar lebih banyak tetapi jika anda memilih pakej enam atau dua belas bulan maka anda mungkin akan membayar lebih sedikit secara keseluruhan. Apabila anda melakukan satu bulan pada satu masa, harga rancangan antara $ 29.95 untuk pakej asas hingga $ 49.95 untuk persediaan Pro. Untuk rancangan VPS, anda akan membayar sekurang-kurangnya $ 49.95 hingga $ 149.95.

Walau bagaimanapun, jika anda memilih untuk membeli rancangan jangka panjang, anda mungkin akan membayar hanya $ 4,95 sebulan. Ini adalah titik harga yang luar biasa, tetapi ini bermakna anda terkunci dalam perkhidmatan lebih lama, yang bermaksud bahawa jika anda mempunyai masalah atau ingin menukar hos, anda tidak bernasib baik.

Laman web ini juga menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari, tetapi sebilangan pengguna telah melaporkan masalah dengan mendapatkan bayaran balik semasa berada dalam tempoh tersebut. Ini sebahagiannya disebabkan oleh pasukan khidmat pelanggan yang tidak konsisten, tetapi merisaukan bahawa laman web akan mengalami masalah ini sejak awal.

Secara keseluruhan, struktur harga tidak mengerikan, tetapi lebih mahal daripada laman web lain yang mempunyai ciri serupa dan sistem sokongan yang lebih baik.

Pokoknya:

Sekiranya anda harus memilih perkhidmatan hosting untuk laman web anda, anda mungkin lebih baik mencari pilihan lain dan membandingkan harga dan ciri. Walaupun itu bukan untuk mengatakan bahawa mendaftar dengan CoolHandle adalah idea yang buruk, itu hanya bermaksud bahawa terdapat banyak laman web hosting lain yang mempunyai perkhidmatan yang lebih baik dan lebih bernilai sehingga ia mengalahkan tujuan yang satu ini. Sekiranya anda sudah mendaftar dengan laman web ini, jangan merasa anda perlu beralih, terutamanya jika anda berpuas hati dengan perkhidmatannya.

Ringkasnya, CoolHandle adalah perkhidmatan hosting web yang baik, tetapi anda boleh melakukannya dengan lebih baik.

Lihat Lagi Ciri

Soalan Lazim Hosting CoolHandle

Untuk membantu memberikan sebanyak mungkin maklumat mengenai CoolHandle, kami telah menyusun senarai soalan yang dapat memberi anda gambaran tambahan mengenai perkhidmatan ini sehingga anda dapat masuk dengan kedua mata terbuka. Sekiranya anda tidak melihat soalan di sini yang perlu anda jawab, anda boleh menghubungi CoolHandle di laman web mereka secara langsung untuk maklumat lebih lanjut.

Apakah Pelan Hosting yang Ditawarkan oleh CoolHandle?

Laman web ini mempunyai tiga tahap hosting yang berbeza: Starter, Business, dan Pro. Mereka masing-masing menawarkan ciri yang sama, tetapi anda mendapat lebih banyak dari semua perkara semasa anda meningkat. Inilah yang dapat anda harapkan dari setiap peringkat.

 • Pemula: lima domain, lima domain terparkir, lima subdomain, lima pangkalan data MySQL, lima kotak e-mel, dan lima akaun FTP. Anda juga mendapat ruang cakera dan lebar jalur yang tidak terhad.
 • Perniagaan: seratus setiap item termasuk domain, subdomain, domain terparkir, pangkalan data MySQL, akaun FTP, dan pangkalan data PostgreSQL. Anda juga mendapat seribu akaun e-mel dan ruang cakera dan lebar jalur yang tidak terhad. Terdapat pilihan untuk mendapatkan alamat IP khusus dan SSL peribadi pada tahap ini.
 • Pro: anda mendapat jumlah semuanya tanpa had. Anda juga boleh mendapatkan alamat IP khusus dan SSL peribadi.

Sejauh akaun VPS, CoolHandle mempunyai sistem tiga peringkat lagi. Setiap tingkat dilengkapi dengan satu nama domain percuma dan alamat IP khusus. Mereka digariskan seperti berikut:

 • VPS 01: RAM 512 MB, storan 20 GB, dan lebar jalur 500 GB
 • VPS 02: RAM satu GB, storan 30 GB, dan lebar jalur 1000 GB. Anda juga mendapat pelayan terurus dengan pakej ini
 • VPS 03: Dua GB RAM, storan 60 GB, dan lebar jalur 2000 GB. Sebagai tambahan kepada pelayan, anda boleh mendapatkan alamat IP khusus lain
Adakah CoolHandle menawarkan hosting pelayan khusus?

Ya, anda boleh mendapatkan perkhidmatan seperti itu melalui CoolHandle. Laman web ini menawarkan semua pakej pelayan khusus seperti berikut: Pemproses Intel 3GHz, RAM dua GB, penyimpanan 160 GB (x2), dan lebar jalur lebar dua TB. Dengan pelayan khusus, anda juga mendapat alamat IP khusus dan sijil SSL peribadi.

Adakah CoolHandle berfungsi dengan Windows?

Oleh kerana ia kini beroperasi, laman web ini hanya menyediakan perkhidmatan untuk sistem operasi Linux. Walau bagaimanapun, anda boleh mendapatkan pautan ke perkhidmatan yang serasi dengan Windows yang disebut CoolWinHosting. Walau bagaimanapun, laman web itu nampaknya berbeza daripada CoolHandle dan mempunyai perkhidmatan dan harga yang berbeza.

Adakah laman web ini menawarkan jaminan masa pakai?

Ya, CoolHandle menjanjikan bahawa anda akan mengalami masa operasi 99.9%. Ujian bebas menunjukkan bahawa ini tepat.

Bolehkah saya mencari CoolHandle di media sosial?

Ya, pasukan sokongan aktif di Facebook dan Twitter, dan mereka akan berinteraksi dengan pelanggan yang menghubungi mereka melalui saluran ini.

Adakah CoolHandle menawarkan pengembalian wang penuh jika saya membatalkannya di dalam jendela jaminan?

Ya, tetapi hanya jika anda membeli pakej standard. Sekiranya anda mendapat peningkatan atau tambahan lain, anda tidak akan dibayar balik untuk pembelian tersebut. Jika dibandingkan dengan laman web lain, ini kelihatan seperti dasar pengembalian standard.

Adakah laman web ini menawarkan perkhidmatan menjual semula?

Ya, anda boleh menjual semula melalui CoolHandle. Laman web ini mempunyai tiga peringkat perkhidmatan yang terdiri dari ruang cakera 35 GB dan lebar jalur 250 GB hingga ruang cakera 200 GB dan lebar jalur 1000 GB, bergantung pada tahap anda. Anda juga mendapat alamat IP khusus dan akses ke skrip seperti PHP dan WordPress.

Adakah terdapat bayaran untuk menubuhkan laman web melalui syarikat ini?

Tidak, tidak ada bayaran tambahan untuk menjalankan laman web anda. CoolHandle juga menyediakan perisian pembangun laman web percuma untuk membantu anda memulakan.

Apabila mengatakan lebar jalur dan ruang cakera tidak terhad, adakah ia benar-benar tidak terhad?

Seperti semua laman web hosting, anda tidak boleh mendapatkan segalanya tanpa had. Oleh yang demikian, anda akan dibatasi kerana syarikat itu sesuai, jadi jangan terkejut jika anda mengetahui bahawa pelan tanpa had itu mempunyai batasan.

Bolehkah saya menghoskan laman streaming video melalui CoolHandle?

Secara teknikal, ya. Namun, anda harus memastikan bahawa anda mendapat sumber yang mencukupi untuk memastikan laman web anda tidak ketinggalan. Syukurlah, setiap rancangan dilengkapi dengan lebar jalur dan ruang cakera yang tidak terhad, tetapi anda harus memastikan bahawa anda menggunakan sambungan pemutaran video untuk memastikan bahawa pemutaran boleh dipercayai. CoolHandle memang mempunyai pelanjutan FFMPEG, tetapi tidak jelas tahap mana yang anda perlukan untuk membuatnya beroperasi dengan cekap dan tanpa kelewatan.

Adakah terdapat program rujukan yang ditawarkan oleh laman web ini?

Ya, CoolHandle memang mempunyai program penghargaan untuk pelanggan yang merujuk perniagaan baru ke laman web ini. Harga dan ganjaran yang tepat tidak disenaraikan, tetapi anda boleh menghubungi syarikat secara langsung untuk mendapatkan maklumat tersebut.

Adakah saya mendapat domain percuma melalui CoolHandle?

Ya, anda mendapat satu domain percuma dengan setiap pakej. Walau bagaimanapun, jika anda ingin mempunyai beberapa domain, anda harus membayar untuk setiap domain tambahan daripada yang pertama.

Bolehkah saya memindahkan domain semasa saya ke laman web ini?

Ya, CoolHandle membolehkan anda memindahkan domain kepada mereka dengan bayaran nominal. Harganya akan bergantung pada peluasan, seperti .com atau .net. Mereka mempunyai senarai harga yang tersedia di laman web ini.

Adakah CoolHandle menyokong skrip seperti Joomla, Magento, dan Drupal?

Walaupun laman web ini tidak mempunyai skrip ini sebagaimana adanya, anda secara teorinya dapat menyokongnya melalui perkhidmatan tanpa masalah. Rangka kerja memang ada untuk mewujudkannya.

Adakah laman web ini menawarkan perkhidmatan sandaran?

Tidak, tidak. Walau bagaimanapun, pelanggan mempunyai akses ke alat yang akan membolehkan anda membuat sandaran anda sendiri sebagaimana yang anda mahukan.

Adakah CoolHandle telah menambahkan ciri keselamatan?

Ya, laman web ini menawarkan pemantauan pusat data yang selamat yang merangkumi perisian antivirus dan antispam. Ini juga merangkumi 24 // 7 pengawasan data.

Bagaimana saya boleh membayar perkhidmatan yang ditawarkan oleh CoolHandle?

Laman web ini menggunakan semua bentuk pembayaran utama termasuk kad kredit seperti Visa dan Mastercard serta PayPal.

Adakah saya perlu menandatangani kontrak semasa mendaftar dengan laman web ini?

Tidak, CoolHandle tidak memerlukan pengguna untuk menandatangani kontrak. Namun, apabila anda mendapat rancangan harga enam atau dua belas bulan, anda perlu membatalkannya dalam tempoh 30 hari untuk mendapatkan bayaran balik sepenuhnya kerana rancangan tersebut akan didiskaunkan.

Lebih banyak lagi di CoolHandle.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map