Ulasan Dot5Hosting Mei 2020 – Harga & Rancangan Hosting

Ulasan Dot5Hosting Mei 2020 – Harga & Rancangan Hosting

Ulasan Dot5Hosting Mei 2020 – Harga & Rancangan Hosting

Betapa baiknya Dot5Hosting?

Walaupun ada yang menyebutnya sebagai bapa saudara lama web hosting, Dot5Hosting menawarkan pendekatan satu ukuran untuk semua web hosting kerana mereka hanya mempunyai satu pilihan rancangan hosting (bukan langkah perniagaan paling pintar). Mereka fokus menyediakan hosting kepada individu dan pemilik perniagaan yang mencari web hosting yang sesuai dengan anggaran mereka.


Kami tidak fikir ia adalah tuan rumah yang paling menarik di luar sana, tetapi terus membaca untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana Dot5Hosting mengungguli pertandingan.

Ulasan Dot5Hosting 2.4 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (1 mengundi) Kelebihan

 1. Sejarah yang stabil
 2. Banyak Ekstra
 3. Jaminan Wang Dikembalikan
 4. Satu saiz muat semua
 5. Banyak ciri tanpa had
 6. Sokongan pengguna

Keburukan

 1. Fungsi Panel Kawalan
 2. Caj Penamatan
 3. Masa Masa / Waktu Henti
 4. Tiada Media Sosial

SummaryDot5Hosting adalah syarikat hosting berpengalaman yang ingin menyediakan hosting kepada pengguna sehari-hari yang ingin mendapatkan lebih banyak keuntungan. Mereka mempunyai satu pelan tanpa had yang mereka tawarkan kepada pelanggan mereka yang dilengkapi dengan tambahan dan jaminan wang dikembalikan. Mereka mempunyai sokongan pelanggan 24/7 tetapi tidak memanfaatkan kekuatan media sosial untuk membantu pelanggan. Hosting ini mungkin atau mungkin tidak berfungsi dengan baik untuk keperluan tertentu anda. Sokongan2.5Speed2Features2.5Value3Transparency2

Ulasan Dot5Hosting Rasmi kami

Mari kita jujur ​​- Dot5Hosting masih berusaha mengikuti era moden. Laman web mereka masih tersekat pada awal tahun 00-an (seperti tahun 2002). Saya tidak tahu keseluruhan sejarah mereka, tetapi saya yakin mereka tidak banyak berubah.

Sekiranya anda jenis lelaki atau wanita yang menyukai sesuatu yang cukup baik, hei Dot5Hosting mungkin cara yang sesuai.

Ia seperti paman lama anda yang belum berkahwin dengan minuman keras yang sama dari kedai sudut untuk minuman hariannya – cukup baik untuk Paman Hal, jadi mengapa perlu menukar?

Dot5Hosting mempunyai sasaran pasaran individu dan pemilik perniagaan yang perlu menyesuaikan hosting web mereka dengan anggaran yang lebih kecil daripada yang dapat dimiliki oleh kebanyakan syarikat, dan masih bersaing dengan laman web dengan dana yang lebih baik. Tertanya-tanya sejauh mana prestasi mereka? Teruskan membaca untuk mengetahui lebih lanjut mengenai mereka.

Beberapa sorotan ringkas Dot5Hosting:

 • Storan cakera tanpa had
 • Domain percuma dengan pendaftaran
 • Subdomain tanpa had
 • Keselamatan 24/7
 • Harga pengenalan khas bermula pada $ 5.95 / bln

Beberapa perkara yang tidak begitu baik yang kami dengar di seluruh web:

 • Sokongan pelanggan lambat untuk bertindak balas dan bukan kedudukan tertinggi
 • Salah satu syarikat yang diambil alih oleh EIG (diambil alih pada tahun 2007) yang hanya tinggal reput
 • Tuntutan bahawa kad kredit dikenakan lama selepas pembatalan (no-no besar)

Ini adalah ulasan editorial berdasarkan ulasan dan penilaian Dot5Hosting yang tersedia dalam talian. Pastikan semasa anda membuat keputusan akhir bahawa anda membaca apa yang pengguna katakan mengenai perkhidmatan ini, dan periksa laman web mereka untuk mendapatkan lebih banyak maklumat untuk membuat keputusan yang berpendidikan.

Ciri-ciri Terbaik Dot5Hosting

Sejarah

Dot5Hosting mempunyai sejarah yang cukup stabil memandangkan telah beroperasi sejak 2002. Ia diambil alih oleh EIG pada tahun 2007 (yang juga memiliki Bluehost dan HostGator).

Tambahan

Menggunakan Dot5Hosting sebagai hos web anda akan memberi anda banyak tambahan yang akan memberi manfaat kepada anda dan perniagaan anda. Ini termasuk nama domain, kredit Google Adwords, kredit Yahoo, keranjang belanja, pemasaran e-mel hubungan tetap, pembangun laman web, templat, dan banyak lagi ciri lain.

Jaminan Wang Dikembalikan

Mereka menawarkan jaminan pengembalian wang jika anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan hosting web mereka selama 30 hari pertama. Mereka akan mengembalikan yuran hosting anda, tetapi hanya jika anda membayar dengan kad kredit. Sekiranya anda ingin menyimpan nama domain yang anda daftarkan dengan mereka secara percuma, anda perlu membayar 15 dolar untuk menyimpannya. Jaminan pulangan wang ini memberi anda tempoh yang lebih lama untuk menentukan sama ada anda berpuas hati dengan perkhidmatan tersebut.

Satu Ukuran Sesuai Dengan Semua Pelan

Kenyataan bahawa mereka menawarkan satu ukuran sesuai dengan semua rencana adalah baik, tetapi juga buruk jika bergantung pada apa yang anda cari untuk mendapatkan pengalaman web hosting anda. Rancangan satu tahun mereka biasanya sedikit di bawah 13 dolar sebulan, dan rancangan dua tahun mereka biasanya di bawah 12 dolar sebulan, tetapi mereka menjalankan harga promosi untuk memperkenalkan anda kepada perkhidmatan mereka. Terdapat tawaran khas untuk hosting dengan harga $ 5,95 untuk memulakan.

Ciri Tanpa Had

Terdapat banyak ciri tanpa had yang ditawarkan di bawah Dot5Hosting yang dapat menjadikan perkhidmatan hosting ini dapat dilihat. Ini termasuk penyimpanan cakera, kemampuan untuk mengehoskan domain tanpa had, kotak e-mel POP3, pangkalan data MySQL, domain terparkir, subdomain, autoresponden, dan akaun e-mel pemajuan.

Sokongan pengguna

Anda boleh mendapatkan sokongan pelanggan melalui nombor telefon tanpa tol atau menggunakan meja bantuan untuk menghantar tiket sokongan. Pilihan telefon hanya tersedia untuk pelanggan di Amerika Syarikat. Mereka juga menawarkan asas pengetahuan dan panduan pengguna di pusat bantuan jika anda berminat untuk mempelajari lebih lanjut mengenai web hosting.

Kelemahan Dot5Hosting

Fungsi Panel Kawalan

Dot5Hosting menggunakan vDeck dan bukannya cPanel, dan sesetengah pengguna mungkin mendapati bahawa ini tidak mempunyai fungsi yang sama. Mungkin juga kurang senang pada mata ketika membiasakan diri. Saya melihat dan sebenarnya berbeza dengan antara muka cPanel standard. Pemula tidak peduli, tetapi pakar mungkin menginginkan pendekatan standard.

Caj Penamatan

Mereka mempunyai caj penamatan jika anda ingin menutup akaun anda sebelum jangka masa rancangan yang anda pilih kecuali anda membatalkan dalam tempoh jaminan wang dikembalikan.

Masa Masa / Waktu Henti

Tidak ada spesifik di laman web yang menawarkan maklumat mengenai waktu / waktu henti mereka. Nampaknya tidak ada banyak keluhan mengenai masalah ini, tetapi memiliki sebanyak mungkin maklumat selalu baik untuk membuat keputusan yang berpendidikan mengenai perkhidmatan mana yang harus dipilih.

Tiada Media Sosial

Banyak syarikat menawarkan sokongan melalui media sosial, jadi sedikit kelemahannya walaupun mereka memiliki kehadiran media sosial, mereka tidak menggunakan seberapa banyak yang dapat dibandingkan dengan pesaing mereka. Apabila saya tidak melihat media sosial, saya rasa – syarikat ini tidak berusaha. Ini tanda bahawa mereka tidak mempunyai itik berturut-turut, jadi saya akan mengelakkan syarikat seperti itu.

Pokoknya

Dengar, mungkin anda mempunyai rakan dengan akaun Dot5Hosting lama dan dia seperti “hebat saya tidak mempunyai masalah” – baik dia tidak tahu banyak tentang hosting ATAU dia seorang pemaju dan boleh menyelesaikan masalah sendiri.

Kami melihat Dot5Hosting sebagai dinosaurus yang tidak berubah, dan hanya membazir. Pangkalan pengguna mereka telah berkurang (menurut data pihak ketiga) dan mereka nampaknya tidak banyak melakukan.

Sekiranya anda mahu pergi bersama mereka, tidak mengapa. Tetapi jika anda mahukan hos yang moden dan kemas kini, pergi dengan sesuatu seperti SiteGround, WP Engine, atau jenama lain yang dimiliki EIG seperti HostGator. Anda akan menjadi lebih baik dengan cara itu.

Pergi membandingkan beberapa syarikat seperti Bluehost vs HostGator atau SiteGround vs WP Engine sebelum anda membuat keputusan.

Kemas kini Log

22/3/18 – Garis bawah baru ditulis, titik peluru baru dalam pengenalan dengan kebaikan dan keburukan, beberapa perubahan kecil yang lain.

Ciri teratas

 • Sokongan pantas
 • Harga berpatutan
 • Banyak ciri

Lawati laman web rasmi

5 hos teratas

 • Ulasan SiteGround
 • Ulasan Mesin WP
 • Ulasan Hosting A2 (lama)
 • Kajian Bluehost
 • Ulasan WordPress Terurus GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector