Ulasan DreamHost – Hosting Berkongsi Murah, WordPress? Mei 2020

Ulasan DreamHost – Hosting Berkongsi Murah, WordPress? Mei 2020

Ulasan DreamHost – Hosting Berkongsi Murah, WordPress? Mei 2020

DreamHost: Cepat, Murah, Bagus?

DreamHost mempunyai beberapa purata masa operasi dan kelajuan muat halaman yang terbaik dari mana-mana hosting yang dikongsi di pasaran.


Selain itu, mereka menawarkan lebar jalur tanpa had, nama domain percuma, sijil SSL percuma, dan memberi ganti rugi kepada anda untuk penurunan masa uptime. Mereka benar-benar menyediakan salah satu perjanjian tahap perkhidmatan terbaik yang ada.

Jadi apa tangkapannya? Dreamhost lebih mahal daripada syarikat hosting bersama rata-rata anda, dan anda hanya boleh ditagih setiap tahun. Kos pendahuluan menjauhkan banyak orang.

Tetapi baca terus untuk mengetahui mengapa kami fikir ia berbaloi.

Lihat Laman Web Rasmi Ulasan Editor DreamHost 3.9 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (1 mengundi) Kelebihan

 1. Lebar Jalur dan Ruang Cakera yang tidak terhad
 2. Pemasangan Aplikasi Satu Klik
 3. Jaminan Pulangan Wang 97 Hari
 4. Pilihan Pelbagai Hosting
 5. Jaminan Masa 100%

Keburukan

 1. Sokongan untuk Hosting Dikongsi Sangat Terhad
 2. Tiada Alat Reka Bentuk Laman Web
 3. Lebih berharga daripada Hosting Paling Dikongsi
 4. Pengebilan tahunan sahaja

RingkasanDreamHost mungkin dikenakan dua kali ganda atau lebih banyak daripada yang anda bayar untuk hosting bersama di tempat lain. Tetapi itu tidak bermakna mereka terlalu mahal! Dengan lebar jalur yang tidak terhad, SSL percuma, keselamatan yang sangat baik, dan kelajuan dan waktu operasi yang luar biasa, nilainya cukup tinggi. Kami mengesyorkan DreamHost untuk pengguna kuasa hosting bersama yang tahu bahawa mereka dapat memperoleh banyak keuntungan. Sokongan3.5Speed4Features4Value4Transparency4

Ulasan DreamHost Editorial kami 

Ditubuhkan pada tahun 1997 oleh pelajar sarjana di Harvey Mudd College, DreamHost adalah antara veteran syarikat hosting web Amerika. Syarikat milik persendirian ini menempatkan 1.5 juta laman web di seluruh dunia dan berpusat di Los Angeles, California dengan pejabat di Portland, Oregon.

Walaupun DreamHost adalah antara pilihan hosting bersama yang lebih mahal yang tersedia, mereka menawarkan nilai yang luar biasa.

Dengan kelajuan, waktu operasi, ciri, sokongan, dan lebar jalur yang tidak terhad, anda akan mendapat nilai wang anda. Yang mengatakan, papan pemuka khusus mereka bukan kegemaran semua orang, dan mereka bukan tuan rumah termurah dan berkualiti tinggi di pasaran, namun mempunyai keseimbangan yang besar untuk kebanyakan orang.

Ciri-ciri Terbaik Pelan DreamHost

DreamHost menawarkan salah satu pakej hosting web terbaik di sekitar. Mereka sangat dipercayai, menggunakan perisian sumber terbuka, dan memberi anda lebar jalur tanpa had.

1. Baru untuk 2019: Pelan DreamHost adalah Sangat Murah

Kemas kini untuk 2019: DreamHost mempunyai beberapa rancangan termurah dan harga terbaik dalam hosting bersama:

harga bermula dreamhost

harga bermula dreamhost DreamHost berkongsi rancangan dan harga

Dulu jika anda ingin pergi dengan DreamHost, anda sudah bersedia untuk menghabiskan sedikit lebih banyak bulanan daripada rancangan purata anda.

Tidak lagi.

DreamHost telah sepadan dengan harga kanak-kanak besar seperti BlueHost, HostGator, dan GoDaddy. Dan mereka berjuang keras.

Sekarang kita tidak boleh membantah bahawa ketika berdebat mengenai harga murni, rancangan $ 1 / bulan GoDaddy cukup murah, tetapi anda ingin bertahan dengan tuan rumah untuk jangka panjang, bukan untuk harga subprima yang berubah menjadi umpan-dan-beralih.

Kami pasti mengesyorkan DreamHost, tangan ke bawah, kepada orang-orang yang telah mempertimbangkan untuk meningkatkan pilihan hosting bersama yang lebih mahal kerana laman web mereka mengatasi hosting bawah-bawah-bawah tanah. Ciri-ciri itu menawarkan banyak rancangan premium yang dikenakan oleh penyedia hosting bersama yang lain. Tetapi jika anda hanya mahukan laman web sederhana dengan harga yang murah dan tidak bermaksud menggunakan banyak ruang disk atau lebar jalur, anda mungkin lebih baik menggunakan pilihan yang lebih murah yang mempunyai had yang jelas.

Inilah perkara. Sekiranya anda membandingkannya dengan hos yang lebih “premium” seperti WP Engine dan Kinsta, anda akan dapati DreamHost dengan harga yang sangat berpatutan.

2. Lebar Jalur dan Ruang Cakera yang tidak terhad

Banyak laman web mengatakan bahawa mereka menawarkan lebar jalur dan ruang cakera yang tidak terhad.

Tetapi apa yang sebenarnya mereka maksudkan ialah mereka tidak menetapkan had yang jelas untuk anda; mereka boleh memutuskan pada waktu tertentu jika anda menggunakan terlalu banyak ruang.

Terlalu banyak lonjakan lalu lintas dan anda mungkin mendapati akaun anda telah digantung kerana menyalahgunakan kapasiti pelayan bersama. Atau, syarikat hosting anda secara pasif secara agresif menegaskan bahawa anda meningkatkan ke rancangan hosting yang lebih mahal. Bluehost adalah contoh yang baik bagi syarikat yang membuat banyak pelanggan kesal kerana melakukan perkara itu.

DreamHost hanya mempunyai satu rancangan hosting bersama, dan mereka benar-benar menawarkan lebar jalur dan ruang cakera yang tidak terhad.

Tiada penggantungan kerana penggunaan berlebihan.

Tiada rancangan yang lebih berharga untuk memaksa anda masuk.

Sekiranya anda merancang untuk mengembangkan laman web yang popular, ini sangat besar.

Dan perkakasan untuk benar-benar menyokong lalu lintas yang padat. Apabila anda memasangkannya dengan hakikat bahawa anda selalu dapat meningkatkan ke pelayan VPS atau pelayan khusus, maka langit adalah hadnya.

3. Pemasangan Aplikasi Satu Klik

DreamHost menjalankan skrip mereka sedemikian rupa sehingga anda dapat memasang WordPress – bersama dengan banyak aplikasi lain – dengan mengklik tetikus. Aplikasi lain ini merangkumi galeri foto, perisian keranjang belanja, aplikasi perisian CMS dan banyak lagi.

Perkara yang indah mengenai skrip adalah anda boleh menggunakan skrip orang lain tanpa perlu mengetahui apa-apa kod. Ambil skrip – banyak di antaranya percuma – dan pasangkannya di laman web anda dengan satu klik. Sebagai juruweb, anda dapat menikmati kenyataan bahawa anda dapat menjadikan laman web anda kelihatan dan terasa seperti yang anda mahukan dengan ciri ini.

4. Jaminan Pulangan Wang 97 Hari

Ini sebenarnya lebih lama daripada kebanyakan penyedia hosting.

Piawaiannya adalah jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. DreamHost menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 97 hari – bukankah itu sesuatu?

Jaminan wang dikembalikan selama 97 hari berfungsi seperti ini: jika bila-bila masa anda membatalkan dalam 97 hari awal selepas pendaftaran, mereka akan mengembalikan 100 peratus wang yang anda bayar.

Bila-bila masa anda membatalkannya setelah 97 hari, mereka akan mengembalikan sejumlah wang kepada anda. Ini benar-benar murah hati, dan nampaknya sangat penting bagi DreamHost kerana anda mungkin perlu membayar di muka sekurang-kurangnya setahun (tetapi lebih banyak lagi kemudian).

Mereka mengalahkan jaminan pulangan wang 90 hari InMotion Hosting dan WebHostingHub selama seminggu tambahan.

5. Jaminan Masa 100%

Walaupun kebanyakan penyedia lain mempunyai jaminan 99% masa operasi, DreamHost menawarkan jaminan 100% masa kerja. Sekiranya, atas sebab apa pun, laman web anda tidak berfungsi, mereka akan mengkreditkan akaun anda dengan satu hari hosting percuma untuk setiap jam di mana ia dimatikan.

Tetapi bernasib baik untuk anda (dan untuk bahagian penagihan DreamHost), mereka tidak kerap turun.

DreamHost telah memperoleh purata masa operasi 99.98% pada tahun lalu.

Satu-satunya syarikat hosting yang melakukan lebih baik daripada itu adalah A2 Hosting, pada 99.99%

6. Makanan Percuma Manis

Mungkin mereka tidak boleh dipanggil percuma kerana anda membayar untuk rancangannya, tetapi kami suka bahawa DreamHost menyertakan banyak ciri tambahan dalam rancangan hosting bersama standard mereka yang kebanyakan host lain mengenakan bayaran tambahan.

Anda akan mendapat pengimbasan perisian hasad, sijil SSL, beberapa domain, nama domain percuma, alamat dan keupayaan e-mel tanpa had, dan kredit Google AdWords $ 100 untuk boot.

7. Web Hosting Percuma untuk Organisasi Bukan Untung

Ini adalah ciri unik untuk syarikat hosting Web. Sekiranya anda berada di Amerika Syarikat dan anda menjalankan perniagaan bukan untung, seperti badan amal atau gereja, DreamHost akan menganjurkannya secara percuma. Dengan memberikan dokumentasi yang tepat dari IRS iaitu, surat penentuan 501 (c) (3) yang dikeluarkan IRS, DreamHost akan bekerjasama dengan anda dan memberikan anda hosting percuma.

Kelemahan DreamHost 

DreamHost mempunyai beberapa ciri yang paling komprehensif di pasaran, tetapi terdapat beberapa tangkapan. Pertimbangkan perkara ini dengan teliti sebelum anda menarik pencetus.

1. Perkhidmatan Pelanggan DreamHost Kekurangan Sokongan Telefon

Pasti, sistem tiket e-mel mereka sangat baik dan mereka cepat membantu melalui sokongan sembang. Tetapi kadang-kadang anda benar-benar hanya mahu bercakap dengan orang yang sebenar dengan suara yang sebenar. Sekiranya anda jenis yang suka mendapatkan ejen yang sama di telefon setiap kali, DreamHost bukan untuk anda. SiteGround adalah peneraju kami di jabatan perkhidmatan pelanggan (ditambah anda boleh menghubungi mereka!).

Mahukan lebih banyak hos perkhidmatan pelanggan yang hebat? Lihat senarai terbaik dari yang terbaik.

2. Hanya Satu Pelan Hosting Berkongsi

Dalam beberapa cara, ini adalah faedah. Memiliki hanya satu rancangan mengambil banyak kelumpuhan analisis memilih antara berbagai tingkat rencana hosting bersama, dan membuat Anda tidak membayar tambahan untuk fitur yang tidak Anda perlukan untuk berjaga-jaga. Namun, tidak semua orang benar-benar mampu memanfaatkan sepenuhnya lebar jalur tanpa had DreamHost dan banyak ciri. Laman web dengan hanya 100 lawatan sebulan akan membayar sama dengan laman web dengan 100,000. Pasti, laman web yang sibuk mendapat banyak tawaran. Tetapi tidak begitu lelaki kecil itu.

3. Suka cPanel? DreamHost Tidak.

DreamHost mempunyai panel kawalan mereka sendiri dan tidak menggunakan cPanel standard industri biasa. Ini bukan banyak masalah kerana ia menjadi keutamaan. Papan pemuka DreamHost secara signifikan lebih moden daripada cPanel, tetapi juga boleh menakutkan orang yang belum tahu. Dan kadang-kadang menjengkelkan apabila perlu mempelajari antara muka baru, terutamanya jika anda sudah berinteraksi dengan puluhan yang berbeza setiap hari. Sekiranya anda benar-benar selesa dengan cPanel dan enggan menggunakan sesuatu yang baru, DreamHost mungkin akan mengecewakan.

Pokoknya

Sekiranya anda tahu apa yang anda lakukan, DreamHost boleh menjadi impian yang menjadi kenyataan.

Ruang cakera yang tidak terhad dan lebar jalur yang tidak terhad yang digabungkan dengan pelayan khusus bermaksud laman web anda dapat berkembang dari awal menjadi blockbuster yang sebenar tanpa perlu menukar syarikat hosting atau menaik taraf rancangan.

Kami suka bahawa DreamHost telah wujud sejak tahun 1996, mereka bebas dan menawarkan pilihan hebat untuk pemula. Sekiranya anda memutuskan antara DreamHost dan hos pasar massa lain, pergi dengan DreamHost.

Lihat Laman Web Rasmi Lebih Lanjut di DreamHost.com

Soalan dan Jawapan Dreamhost

Soalan 1
 • Saya selesa menggunakan sistem operasi hosting berasaskan Linux. Apa jenis sistem hosting yang ditawarkan oleh Dreamhost?
 • Anda bernasib baik kerana Dreamhost tidak menawarkan pelanggannya peluang untuk menggunakan sistem hosting berasaskan Windows. Pelanggan hanya diberi akses ke perkhidmatan hosting web berasaskan Linux. Dengan sistem ini, anda akan menerima sebilangan loceng dan wisel yang berfungsi untuk memastikan bahawa akaun hosting baru anda dapat dijalankan secepat mungkin.
Soalan # 2
 • Berapa lama harga pengenalan itu sah?
 • Harga perkenalan yang anda bayar Dreamhost semasa mendaftar untuk akaun hosting baru adalah sah sehingga akhir tempoh pembaharuan semasa anda. Pada masa itu, harga yang anda bayar meningkat setiap tahun anda tetap menjadi pelanggan Dreamhost.
Soalan # 3
 • Adakah saya akan dapat menerima pelayan khusus dan perkhidmatan terurus apabila saya memilih untuk menjadi pelanggan dengan Dreamhost?
 • Dreamhost menawarkan anda pelbagai platform pelayan khusus yang cukup bervariasi untuk memenuhi keperluan hosting yang anda fikirkan. Begitu juga, syarikat hosting juga menawarkan rancangan perkhidmatan terurus yang memberi anda pengalaman hosting percuma tanpa gangguan.
Soalan # 4
 • Adakah Dreamhost menawarkan sebarang nama domain percuma dengan rancangan hosting mereka?
 • Ya! Dreamhost memberi anda nama domain percuma semasa anda mendaftar untuk mana-mana rancangan hosting web mereka. Anda mempunyai lebih dari 350 peluasan domain laman web yang berbeza untuk dipilih, yang memberi anda lebih banyak peluang untuk nama web unik yang melampaui .com atau .net tradisional yang biasa dilihat oleh semua orang dalam talian.
Soalan # 5
 • Bolehkah saya mendaftarkan nama domain dengan Dreamhost pada masa saya mendaftar untuk salah satu rancangan hosting mereka?
 • Ya! Dreamhost dengan mudah memberi peluang kepada pelanggan, bakal pelanggan dan orang ramai untuk membeli nama domain untuk pendaftaran. Anda mempunyai pilihan untuk memilih .com, .net., .Info, dan banyak lagi ketika membuat rencana hosting anda. Semua pendaftaran nama domain dilengkapi dengan perlindungan privasi domain tanpa biaya tambahan untuk anda.
Soalan # 6
 • Sekiranya saya tidak berpuas hati dengan perkhidmatan hosting yang saya terima setelah mendaftar dengan Dreamhost, adakah kemungkinan saya akan mendapat wang saya kembali?
 • Ya! Dreamhost menawarkan semua wang jaminan 97 hari untuk semua pelanggannya. Sekiranya selepas waktu itu anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan yang anda terima, anda boleh meminta bayaran balik. Syarikat menghantar jumlah penuh yang anda bayar tanpa soalan yang diajukan. Tidak ada pilihan pengembalian dana yang tersedia untuk pembelian nama domain atau produk lain yang ditawarkan oleh syarikat hosting.
Soalan # 7
 • Adakah Dreamhost memberi saya pilihan untuk memiliki Virtual Private Server (VPS)?
 • Apabila anda membuat rancangan hosting dengan Dreamhost, anda mempunyai empat pilihan VPS berasingan yang tersedia di akaun anda. Setiap pilihan dikuasakan oleh SSD yang membolehkan anda menerima prestasi tinggi dengan pemprosesan CPU, konfigurasi cakera keras, memori dan lebar jalur pada akaun anda. Teknologi terkini membolehkan anda juga menerima pelayan baca dan tulis yang pantas.
Soalan # 8
 • Apa pilihan saya untuk menghubungi sokongan teknikal setiap kali timbul masalah dengan akaun hosting saya?
 • Anda mempunyai tiga pilihan utama untuk dipilih ketika anda memerlukan sokongan teknikal. Terdapat program sokongan panggilan balik di tempat anda melakukan panggilan awal, tinggalkan mesej yang menjelaskan masalah anda dan teknologi sokongan mengembalikan panggilan anda. Anda juga mempunyai pilihan sokongan e-mel dan pilihan sistem tiket pelanggan dalam talian di mana sokongan teknikal akan membantu anda dalam talian.
Soalan # 9
 • Apabila saya menghubungi pasukan sokongan pelanggan di Dreamhost, bahasa apa yang boleh saya harapkan oleh juruteknik?
 • Semua juruteknik khidmat pelanggan dan sokongan teknikal untuk Dreamhost boleh berbahasa Inggeris. Itu termasuk sebarang e-mel, respons tiket sokongan atau jenis komunikasi lisan dan bertulis yang anda akan ada dengan syarikat itu. Setiap pasukan khidmat pelanggan dan sokongan teknikal mereka tersedia 365 hari setahun, 24 jam sehari, 7 hari seminggu. Anda juga boleh mendapatkan sokongan melalui saluran media sosial Twitter.
Soalan # 10
 • Berapa lama Dreamhost berada dalam perniagaan?
 • Syarikat ini membuka pintu pada tahun 1997 apabila empat rakan kuliah memutuskan untuk menceburkan diri dalam bidang perniagaan dalam talian. Mereka memulakan syarikat itu dari bilik asrama kolej dan bertujuan untuk membantu orang mencari tempat dalam komuniti dalam talian. Maju ke hari ini di mana syarikat ini mempunyai kira-kira 1.5 juta laman web berbeza yang menawarkan blog, aplikasi, e-dagang dan banyak lagi ke dunia maya. Mereka kini melayani kira-kira 400,000 pelanggan di seluruh dunia setiap hari.
Soalan # 11
 • Di manakah Dreamhost menyimpan pelayan pusat datanya?
 • Dreamhost mengekalkan rangkaian pelayan pusat data di lokasi terpencil di Los Angeles, California. Pusat ini dikawal suhu dan mempunyai keselamatan sepanjang masa untuk memastikan data anda dan pelanggan lain tetap selamat sepanjang masa.
Soalan # 12
 • Adakah saya mempunyai pelbagai bahasa pengaturcaraan untuk dipilih semasa menggunakan Dreamhost untuk perkhidmatan hosting saya?
 • Ya! Dreamhost memberi anda peluang untuk menggunakan salah satu daripada beberapa bahasa pengaturcaraan yang popular semasa membuat akaun. Anda boleh memilih dari PHP, Perl, Ruby on Rails dan bahasa Ruby untuk keperluan pengaturcaraan anda.
Soalan # 13
 • Adakah saya mempunyai pilihan penjual semula dengan menggunakan Dreamhost?
 • Dreamhost mempunyai program penjual semula yang berharga yang anda pasti ingin memanfaatkan semasa membuat akaun hosting anda. Setiap pilihan penjual semula mereka memberi anda peluang untuk menjana pendapatan tambahan melalui pelbagai pilihan khusus DIY.
Soalan # 14
 • Adakah saya berpeluang untuk terlibat dalam program afiliasi setelah membuat akaun dengan Dreamhost?
 • Tentunya! Dreamhost dengan bangga menawarkan peluang kepada pengguna yang berminat untuk memperoleh pendapatan tambahan dari laman web mereka yang berada di rangkaian pelayan Dreamhost. Anda boleh meletakkan pautan teks di seluruh kandungan laman web anda dan setiap kali pengunjung laman web mengklik pautan tersebut, anda memperoleh wang. Setiap kali anda merujuk rakan atau ahli keluarga anda ke Dreamhost untuk keperluan hosting web mereka, anda akan menerima $ 97 untuk setiap akaun baru yang masih ada di syarikat.
Soalan # 15
 • Apa yang disertakan dengan pendaftaran nama domain saya dari Dreamhost?
 • Rasanya seperti pagi Krismas apabila anda mendaftarkan nama domain baru dengan Dreamhost. Selain memiliki lebih dari 350 peluasan domain untuk dipilih, Anda juga menerima pengurusan DNS, memudahkan memperbarui pelayan nama Anda dan mengarahkan pengunjung web Anda ke arah yang benar. Anda akan mempunyai pilihan untuk menyesuaikan pelayan nama tersebut dengan sesuatu yang mencerminkan keperibadian atau nama perniagaan anda. Anda boleh meneruskan nama domain tersebut ke mana-mana syarikat hosting web lain yang anda mahukan dan anda berpeluang mengunci domain anda sebagai perlindungan daripada penipu atau penggodam jika perlu.
Soalan # 16
 • Saya ingin menggunakan WordPress untuk laman web saya yang ingin saya hoskan di pelayan Dreamhost. Adakah pilihan ini tersedia untuk saya atau adakah saya perlu memilih pilihan lain?
 • Anda akan menyukai peluang hosting yang disediakan oleh Dreamhost untuk anda dan pengguna lain yang ingin menggunakan alat dari laman WordPress. Untuk membuat akaun hosting WordPress, anda hanya mendaftar untuk rancangan hosting bersama atau rancangan hosting DreamPress. Setiap rancangan dilengkapi dengan kemampuan untuk mendapatkan sokongan dari staf sokongan teknikal berpengetahuan yang tersedia 24/7 dan dapat membantu dengan setiap masalah yang timbul. Anda juga menerima sandaran dan kemas kini sistem automatik dan akses ke rangkaian hosting yang tersedia 100 peratus dari masa yang anda perlukan perkhidmatan. Semasa membuat akaun WordPress, anda boleh menambah tema atau pemalam yang anda mahukan dalam masa beberapa minit.
Soalan # 17
 • Saya ingin membuka akaun hosting dengan Dreamhost, namun pada masa ini, saya mempunyai laman web yang berada di pelayan hosting lain. Adakah Dreamhost akan memindahkan maklumat akaun lama saya ke pelayan mereka semasa saya membuka akaun baru dengan mereka?
 • Sayangnya Dreamhost tidak melalui langkah-langkah untuk memindahkan laman web anda dari lokasi hostingnya sekarang. Namun, mereka memberi anda akses kepada pasukan sokongan teknikal yang ramah dan membantu yang akan membantu anda menavigasi jalan dari lokasi hosting lama ke tempat baru anda di pelayan Dreamhost. Anda juga mempunyai akses ke forum pelanggan di mana anda akan mendapat maklumat dan petua berharga dari pengguna lain yang berjaya memindahkan akaun mereka tanpa masalah. Dreamhost memberi anda bantuan tambahan dengan membuat perpustakaan fail bantuan yang boleh dimuat turun yang dapat membantu anda dalam tugas memindahkan laman web anda juga.
Soalan # 18
 • Saya ingin menjalankan beberapa laman web untuk pelbagai hobi, minat peribadi dan usaha perniagaan saya. Adakah ini mungkin dilakukan dengan satu akaun Dreamhost atau adakah saya perlu membuka beberapa akaun untuk menampung setiap nama domain?
 • Dreamhost mengendalikan rangkaian pelayan web yang luas yang membolehkan syarikat menawarkan peluang kepada pelanggannya untuk memiliki dan mengendalikan seberapa banyak nama domain yang mereka mahukan. Anda boleh mempunyai nama domain yang berbeza untuk setiap minat, hobi atau usaha perniagaan yang terlintas di fikiran. Setiap nama domain menerima rawatan yang berasingan, sehingga memenuhi syarat untuk mendapat banyak manfaat nama domain yang disediakan oleh Dreamhost. Anda akan berpeluang memilih dari lebih dari 350 sambungan yang berbeza untuk setiap nama domain anda. Anda boleh menambahkan nama subdomain ke setiap laman web tanpa sebarang kos tambahan jika anda mahu dan setiap nama akan mempunyai perlindungan privasi, memastikan semua akaun domain anda seaman mungkin dari ancaman dalam talian.
Soalan # 19
 • Saya suka menggunakan perisian Prestashop di laman web saya kerana mudah digunakan dan memenuhi keperluan yang saya miliki untuk menjalankan laman web e-dagang yang mendapat banyak lalu lintas. Adakah saya dapat terus menggunakan Prestashop jika saya menukar semuanya ke akaun Dreamhost?
 • Ya, anda akan dapat terus menggunakan Prestashop dengan mudah di akaun Dreamhost yang baru dihoskan. Dreamhost mempunyai kemampuan untuk menyokong jenis perisian ini dan menyediakan anda semua alat yang diperlukan untuk membolehkan laman web anda berfungsi dengan baik dalam proses tersebut. Laman web e-dagang anda akan meraih faedah dari memiliki akses ke infrastruktur pemprosesan yang cepat. Anda akan menyukai keupayaan sistem rangkaian dan platform hosting rangkaian bersama yang disediakan oleh Dreamhost untuk akaun baru anda.
Soalan # 20
 • Salah satu sebab saya mencari syarikat hosting baru adalah pilihan panel kawalan. Syarikat hosting saya sekarang tidak menawarkan ciri panel kawalan yang mesra pengguna dan saya merasa sangat kecewa ketika saya berusaha membuat perubahan pada laman web saya. Apakah jenis panel kawalan yang ditawarkan oleh Dreamhost?
 • Yakinlah bahawa anda tidak akan menghadapi masalah kekecewaan ketika menggunakan panel kawalan yang disediakan oleh Dreamhost pada akaun anda. Dengan menggunakan sistem operasi berasaskan Linux, Dreamhost memberikan anda pusat kawalan panel c dari mana anda dapat mengurus setiap aspek akaun hosting anda dengan mudah. Panel c memberi anda akses ke semua fail akaun anda, maklumat pangkalan data, pemasangan perisian dan apa sahaja yang anda perlukan untuk berjaya menguruskan akaun anda.
Soalan # 21
 • Penyedia hosting saya sekarang kekurangan di bahagian alat. Saya sering mendapati diri saya menghabiskan berjam-jam dalam talian untuk mencari pemalam dan pilihan lain yang berkaitan yang akan menjadikan laman web saya lebih mudah dikendalikan. Sekiranya saya beralih ke Dreamhost, apa yang saya harapkan dapat diterima yang akan menjadikan kehidupan hosting saya menjadi lebih mudah?
 • Langit adalah had dari segi apa yang dapat anda harapkan dari akaun hosting baru anda di Dreamhost. Anda akan dapat mengurus akaun anda dengan mudah melalui sistem kawalan c-panel yang berfungsi sebagai pusat utama bagi semua aktiviti laman web dan hosting anda. Anda mempunyai kemampuan untuk memasang sebarang aplikasi pemalam atau laman web dengan satu klik butang berkat program pemasang ‘1-klik’ mereka. Terdapat sijil SSL canggih yang membolehkan penggodam dan syarikat spam mengakses maklumat laman web anda. Anda diberi perlindungan lebih lanjut dari imbasan malware berterusan yang berlaku di belakang tabir. Apabila semua yang lain gagal dalam akaun anda, ada pasukan perkhidmatan pelanggan dan sokongan teknikal yang bereputasi siap sedia 24/7 untuk membantu anda dengan apa sahaja yang anda perlukan.

Lihat Laman Web Rasmi Lebih Lanjut di DreamHost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector