Ulasan FastDomain Mei 2020 – Harga & Rancangan Hosting

Betapa baiknya Hosting FastDomain?

Pada pandangan pertama, terdapat banyak sebab bagi orang untuk akhirnya menggunakan FastDomain Hosting sebagai pilihan penyedia hosting mereka. Ini adalah bahagian di mana kita dapat menjelaskan beberapa bidang yang kita rasa FastDomain Hosting mungkin akan kekurangan.


Ulasan FastDomain 1.7 / 5 Pengulas {{reviewsOverall}} / 5 Pengguna (1 mengundi) Kelebihan

 1. Hosting yang stabil untuk Laman Web Asas
 2. Sokongan Teknikal yang Baik
 3. Nilai untuk Harganya Hebat

Keburukan

 1. Mereka Mungkin Terlalu Sederhana
 2. Tiada Ruang untuk Meningkatkan
 3. Terlalu Banyak Berkorban

Sokongan1.5Speed1.5Features2Value2Transparency1.5

Tinjauan Hosting FastDomain Rasmi kami

FastDomain telah berniaga sejak tahun 2005. Mereka adalah sebahagian daripada Endurance International Group, sebuah kumpulan yang mengawasi dan merupakan syarikat induk dari beberapa penyedia hosting Web.

Ciri Terbaik Hosting FastDomain

Pada pandangan pertama, terdapat banyak sebab bagi orang untuk akhirnya menggunakan FastDomain Hosting sebagai pilihan penyedia hosting mereka.

Mereka Sangat Sederhana

Pertama dan terpenting, FastDomain sangat mudah. Daripada menawarkan 30+ cara untuk mengehoskan laman web mereka kepada orang, FastDomain hanya mempunyai satu pilihan. Kini, satu pilihan mungkin tidak cukup untuk memuaskan hati sesiapa sahaja. Lagipun, keperluan hosting sangat beragam sehingga hampir mustahil untuk mencari penyelesaian yang dapat diklasifikasikan sebagai satu-ukuran-cocok untuk semua. Namun, tepat itulah premis yang menjadikan FastDomain begitu menarik bagi beberapa orang.

Hosting yang stabil untuk Laman Web Asas

Walaupun mereka mungkin memiliki khalayak yang khusus dan terhad, mereka membawa mantra satu untuk semua ke tahap yang baru. Sekiranya apa yang anda cari sesuai dengan apa yang mereka tawarkan, anda mungkin mendapati diri anda sebagai padanan yang dibuat di syurga. Mereka menawarkan lebih banyak ciri dalam satu rancangan hosting mereka daripada mana-mana yang boleh diharapkan oleh webmaster mana pun, jadi jangan terkejut jika anda masuk ke khalayak mereka.

Sokongan Teknikal yang Layak

Keseluruhan premis FastDomain adalah untuk membuat orang bangun dan bergerak secepat mungkin. Inilah sebabnya mengapa mereka hanya menawarkan satu rancangan hosting bersama. Dengan premis seperti itu, diharapkan audiens mereka bukan sekumpulan orang yang berfikiran teknikal. Ini bermaksud bahawa orang yang mereka pekerjakan untuk mendapatkan sokongan teknikal mesti cukup berfikiran teknikal untuk mengisi jurang. Waktu perkhidmatan pelanggan mereka dibuka 24/7, sepanjang tahun. Mereka menawarkan tahap perkhidmatan yang sama melalui live chat dan saluran telefon. Untuk melengkapkan penawaran sokongan mereka, FastDomain juga menjadi tuan rumah kepada sistem tiket sokongan e-mel yang sangat baik.

Nilai untuk Harganya Hebat

Saya nyatakan sebelumnya bahawa FastDomain mungkin mencari pelanggan di bawah payung satu ukuran. Ini mungkin muncul untuk memilih khalayak khusus, tidak dapat memenuhi beberapa orang yang berpikiran teknis yang memiliki seperangkat kebutuhan tertentu. Anda mungkin mempersoalkan seberapa benar yang mungkin mempertimbangkan apa yang anda dapat dalam satu rancangan hosting tersebut. FastDomain telah menggariskan 67 ciri dan alasan hebat yang menjadikannya menonjol. Nampaknya mereka mungkin menyokong segala sesuatu di bawah cahaya matahari dan kemudian beberapa.

Kelemahan Hosting FastDomain

Ini adalah bahagian di mana kita dapat menjelaskan beberapa bidang yang kita rasa FastDomain Hosting mungkin akan kekurangan.

Mereka Mungkin Terlalu Sederhana

Walaupun terdapat sebilangan besar ciri yang ditawarkan oleh hosting pantas, hanya mempunyai satu jenis rancangan hosting yang sesuai untuk semua orang mungkin menjadi kelebihan utama bagi beberapa orang. Mereka pasti tidak terlalu banyak membiarkan khayalan. Apa yang boleh dikatakan adalah ini. FastDomain tidak menawarkan rancangan hosting VPS, rancangan cloud hosting atau rancangan hosting khusus.

Ciri ini, atau kekurangan ciri ini, dapat menjauhkan banyak orang. Beberapa orang memerlukan VPS dan rancangan hosting khusus. Cukup kenyataan bahawa FastDomain tidak menawarkan VPS atau rancangan hosting khusus akan menyebabkan orang yang sama beralih ke tempat lain untuk keperluan hosting mereka.

Tiada Ruang untuk Meningkatkan

Kekurangan rancangan hosting juga bermaksud bahawa tidak ada ruang untuk peningkatan. Saya pernah menyatakan perkara ini sebelumnya, tetapi perlu disebutkan lagi. FastDomain Hosting tidak menawarkan rancangan VPS. FastDomain Hosting tidak menyediakan rancangan hosting khusus. Akhirnya, FastDomain Hosting tidak menyediakan rancangan hosting awan.

Sekiranya semua yang anda mahu lakukan adalah menjalankan laman web mudah, maka FastDomain mungkin sesuai untuk anda. Walau bagaimanapun, jika anda merancang untuk menjalankan laman web e-dagang, anda mungkin akan dilayan dengan lebih baik di tempat lain, kerana FastDomain tidak menawarkan program yang akan membolehkan anda atau perniagaan anda membuat skala atau berkembang.

Terlalu Banyak Berkorban

FastDomain adalah banyak perkara. Mereka menyediakan banyak ciri. Mereka menyediakan banyak ciri untuk kotoran berhampiran yang murah. Namun, nampaknya mereka harus mengorbankan banyak perkara untuk mencapai tahap ini. Ramai orang mengadu tentang tahap waktu operasi mereka. Beberapa yang lain mengadu tentang tahap perkhidmatan pelanggan yang mereka terima. Beberapa laman web akhirnya tidak mengesyorkan FastDomain sebagai hasilnya.

Pokoknya

Sekiranya semua yang anda mahu lakukan adalah menjalankan laman web asas, FastDomain adalah tiket anda. Mereka berpatutan, kaya dengan ciri, dan selagi laman web asas anda tidak mempunyai keperluan e-dagang, anda adalah emas. Walau bagaimanapun, di sinilah orang menghadapi masalah dengan FastDomain. Orang memilih penyedia hosting berdasarkan pelbagai kriteria – kebanyakannya adalah ciri e-commerce. Ciri-ciri ini termasuk keranjang belanja, kemampuan membuat skrip, sijil SSL dan banyak lagi. Di atas semua itu, jika anda tidak dapat menskalakan laman web anda, maka anda tahu – langsung dari awal – bahawa anda akan beralih dari satu penyedia hosting ke penyedia yang lain pada masa akan datang semasa anda berkembang.

Perkara yang perlu anda tanyakan kepada diri sendiri ialah – adakah anda tergolong dalam khalayak khusus mereka? Adakah anda berhasrat untuk tidak pernah berkembang? Sekiranya anda melakukannya, anda mungkin lebih senang dilayan ke tempat lain.

Ciri teratas

 • Sokongan pantas
 • Harga berpatutan
 • Banyak ciri

Lawati laman web rasmi

5 hos teratas

 • Ulasan SiteGround
 • Ulasan Mesin WP
 • Ulasan Hosting A2 (lama)
 • Kajian Bluehost
 • Ulasan WordPress Terurus GoDaddy
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map